jog Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Έχεις δίκιο, τώρα το είδα κι εγώ! Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν έλαβα ειδοποίηση για εκείνο το thread, αν και το status των ειδοποιήσεων είναι το ίδιο... Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως:) Μου φάγατε την δόξα της απάντησης :p :lol: :X Άντε καλό καλοκαίρι παιδιά :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Μηπως ξερει καποιος ενα τραγουδι που λεει στο ρεφραιν κατι σαν: "..fullness of time..."? :worry: Το τραγουδαει αντρας και το χαρακτηριστικο του ειναι οτι εχει πολυ τρομπετα και ειναι απο τα τελευταια hit. Ειδικα αυτο το τελευταιο χαρακτηριστικο (οτι εχει πολυ τρομπετα), θα βοηθησει πολυ καποιον να το αναγνωρισει. Ειναι πολυ χαρακτηριστικη καθ'ολη την διαρκεια του τραγουδιου. Το εχω ακουσει και στο Best και στο Nitro Radio. Το ξερω οτι δεν βοηθαω πολυ αλλα it is worth a try... :) [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Μηπως ξερει καποιος ενα τραγουδι που λεει στο ρεφραιν κατι σαν: "..fullness of time..."? :worry: Το τραγουδαει αντρας και το χαρακτηριστικο του ειναι οτι εχει πολυ τρομπετα και ειναι απο τα τελευταια hit. Ειδικα αυτο το τελευταιο χαρακτηριστικο (οτι εχει πολυ τρομπετα), θα βοηθησει πολυ καποιον να το αναγνωρισει. Ειναι πολυ χαρακτηριστικη καθ'ολη την διαρκεια του τραγουδιου. Το εχω ακουσει και στο Best και στο Nitro Radio. Το ξερω οτι δεν βοηθαω πολυ αλλα it is worth a try... :) Όντως είναι πολύ χαρακτηριστικό το ότι έχει τρομπέτα. Κατάλαβα ποιο λες καθώς και εγώ ψάχνω να βρω ποιο είναι :) Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Please καποιος να πει τον τιτλο του τραγουδιου που λεει στο ρεφρεν : " you really are my ecstacy, you really are my fantasy " . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Ξέρει κανείς ένα τραγούδι της Γαρμπή που λέει: κανέναν άλλο δεν έχω στο μυαλό μου, κανέναν άλλο...κλπ. ??? Το ψάχνω εδώ και καιρό... Thnx! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 K.Γαρμπη - εσένα μόνο http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demetris02 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Παιδιά μηπως ξέρει κανείς πως λεγεται το τραγουδι για τον ραδιομαραθώνιο? Αυτό που λεει "Τα παιδια που εχουν αναγκη ειναι ανθρωποι και αυτα, δωσε και εσυ τη δικη τη καρδια σου νιωσε πως ειναι και εκεινα παιδια σου" κατι ετσι. Το θελω επιγον για καλο σκοπο. Νομιζω ενας απο τους τραγουδιστες ειναι ο Νταλαρας. Σας παρακαλω απαντηστε ειναι η 3η φορα που στελνω το μυνημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelic-Demon Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Please καποιος να πει τον τιτλο του τραγουδιου που λεει στο ρεφρεν : " you really are my ecstacy, you really are my fantasy " . Μάλλον εννοίς το ''You are my ecstacy'' του ATB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Το βρήκα!!!!! :D:D:D:D Tonino Carotone - Me cago en el amor Αν ξέρει κανείς ισπανικά να μας πει τι εννοεί, αν και νομίζω οτι το me cago είναι αισχρούλα λέξη :p Cagar=χεζω .Το me μπροστα το κανει παθητικο οποτε χεζομαι...ο τιτλος ολοκληρος σημαινει χεζομαι στην αγαπη :lol: :blink: :p sorry mods αλλα δεν μπορεσα να το μεταφρασω πιο κομψα :O http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Μάλλον εννοίς το ''You are my ecstacy'' του ATB.αυτο ειναι. ευχαριστω! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Αφού πιάσαμε τα ισπανικά : Bebe - Malo :O Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ένα κλαρινοκαλαματιανοσκυλοτσιφτετελολαικό που ακούγεται τελευταία πως λέγεται; Κάποιος Μπέκας νομίζω το τραγουδάει [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bel Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ένα κλαρινοκαλαματιανοσκυλοτσιφτετελολαικό που ακούγεται τελευταία πως λέγεται; Κάποιος Μπέκας νομίζω το τραγουδάει A γειά σου. :up: Το ψάχνω εδω και κάτι ώρες και δεν ήξερα ποιός ήταν. Μόλις το κατέβασα. :) ''Το σ'αγαπώ'' είναι ο τίτλος. ;) http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 πως λεγεται ενα τραγουδι που λεει στο ρεφρεν : " nothing compares to you " ποια το λεει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deb284 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 πως λεγεται ενα τραγουδι που λεει στο ρεφρεν : " nothing compares to you " ποια το λεει; Sinead O' Connor -Nothing compares to you ;) http://img230.imageshack.us/img230/962/shirtlw.jpg In this light and on this evening Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 ευχαριστω! και ενα ακομη που αυτη την στιγμη παιζει στον 97.1 και το τραγουδαει αντρας και λεει " if i can/care for you " ( οχι του 50cent ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ρε παιδια το πασιγνωστο τραγουδι που λεει "Ε ντε λα μαγκιορε και ντε λα φουμεντε..." πως το λενε; Ψαχνω εδω και καιρο να βρω αλλα τπτ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 thelw na vrw dyo kommatia me toys ekshs stixoys 1 )....touch and do something 2) gime me , gime me ...... to the midnight 3 ) you take the sun , yoy take my self control . eyxaristw smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 thelw na vrw dyo kommatia me toys ekshs stixoys 1 )....touch and do something 2) gime me , gime me ...... to the midnight 3 ) you take the sun , yoy take my self control . eyxaristw 1) Pi8anwn Britney Spears - Do somethin 2) Vanguarde - Gimme Gimme 3) Laura Branigan - Self Control Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butilas Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ξέρει μήπως κανείς πώς λέγεται ένα καινουργιο dance κομμάτι διασκευή του γνωστού ain't nobody της chaka khan? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ρε παιδια το πασιγνωστο τραγουδι που λεει "Ε ντε λα μαγκιορε και ντε λα φουμεντε..." πως το λενε; Ψαχνω εδω και καιρο να βρω αλλα τπτ Σπύρος Ζαγοραίος - Έντε λα μαγκέτε Bοτανίκ Είναι στα γαλλικά το κομμάτι Έντε λα μαγκέτε Βοτανίκ, άλα πι και φικ εξηγιέται αλελεπτίκ Στα ντε μπουζουκέ ντε καμπαρέν, άλα ντε δικό μας ο καρέν Άντε λα φουμέντο και μπαφιόρε με τε γκομενέτε ο μπουφέν Και η Αγγέλω πατιμέντο, φόκο ντ’ αργελέν Έστε μάγκας, έστε μπελαλίκ, άντε Βοτανίκ ο πιο νταΐκ Κι έντρε, μέντρε, κάργα ντε μαγκέ Γιατί φτιαξάρε στο μινούτο ντε δουλειέν Άντε λα φουμέντο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Ξέρει μήπως κανείς πώς λέγεται ένα καινουργιο dance κομμάτι διασκευή του γνωστού ain't nobody της chaka khan? Δεν ειναι πολυ καινουργιο αλλα μαλλον αυτο εννοεις: Liberty X vs Richard X - Ain't Nobody http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
butilas Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Δεν ειναι πολυ καινουργιο αλλα μαλλον αυτο εννοεις: Liberty X vs Richard X - Ain't Nobody Όχι το έχω απο Liberty X.Το βρήκα τελικά μονος μου κ ειναι kay&stoxx-Ain't Nobody.Thanx anyway! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelic-Demon Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 Κανεις δεν ξερει ποιο ειναι?? :( :( Μάλλον πρέπει να εννοείςι να εννοείς το ''Time is everything'' του Ian Brown . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2005 γεια σας παιδιά...ψάχνω για το here without you που ήταν και soundtrack σε μια ταινία...οι 3 doors down νομίζω το λένε...παρακαλώ όποιος το έχει ας μου το στείλει...gallarrdo@gmail.com..ευχαριστώ.. Όντως των 3 Doors Down είναι. Κομματάρα Έψαξες σε όλα τα γνωστά peer 2 peer και δεν το βρήκες; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts