yianniscy84 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Μηπως γνωριζει κανεις ποιο ειναι ενα τραγουδακι (ψιλοbeat) που ακουγεται τελευταια και στο ρεφραιν λεει: "It's the first day of the rest of your life..." ?? :O Timo Mass feat Brian Molko - First Day :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ena tragoudi tis euridikis pou leei "egrapses, egrapses mes'th zwh mou, egrapses egrapses mesto kormi mou egrapses kai oso kai na prospathisw egrapses de mporw poia na se sviswwwwww":ooch: kai arxizei etsi "hrthan kai valane sto dasos mas fwtia ma kapoia dentra kataprasina exoun meinei, einai apo tote pou se eixa aggalia auth h agaph me kamia fwtia de svhnei ktl ktl" poios einai o titlos? plz help einai ligo palio to tragoudi I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Timo Mass feat Brian Molko - First Day :) Ευχαριστω..! :yahoo: :grin: [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Mhpws to exei kaneis Anna Vissi - Lie???? Mporeite na mou to steilete sto yiannis_18@walla.com. Thanks :) ok στον δρόμο είναι καλή ακρόαση!!! ;) ;) Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ena tragoudi tis euridikis pou leei "egrapses, egrapses mes'th zwh mou, egrapses egrapses mesto kormi mou egrapses kai oso kai na prospathisw egrapses de mporw poia na se sviswwwwww":ooch: kai arxizei etsi "hrthan kai valane sto dasos mas fwtia ma kapoia dentra kataprasina exoun meinei, einai apo tote pou se eixa aggalia auth h agaph me kamia fwtia de svhnei ktl ktl" poios einai o titlos? plz help einai ligo palio to tragoudi "egrapses" mono pou den einai ths eyridikhs..alla apo lena papadopoulou :X :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orone Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ...για orone και kotetsi στέλνω εγώ. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D There are 10 kinds of people..those who understand binary code,and those who don't.. http://www.ted.unipi.gr/logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Μηπως θα μπορουσε να μου στειλει καποιος το Ketjak-Song for her σε ΑΥΤΟ το mail? Δεν το βρισκω πουθενα... :O Ευχαριστω πολυ... :) [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 ok στον δρόμο είναι καλή ακρόαση!!! ;) ;) Thanks. :yahoo: Me to Viton & Stell - Nightmare (radio edit) h estw kai full mporei na mou to steilei kapoios sto yiannis_18@walla.com. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Μηπως θα μπορουσε να μου στειλει καποιος το Ketjak-Song for her σε ΑΥΤΟ το mail? Δεν το βρισκω πουθενα... :O Ευχαριστω πολυ... :) Check your e-mail! :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrebreton Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Ψάχνω ένα καινουργιο κομμάτι της Θεοδοσίας Τσάτσου (μάλλον με τον Κωνσταντίνο Βήτα).Το έχω ακουσει στο bestradio . Μου είπε κάποιος ότι λέγεται "Ωρίων" ή κάτι τέτοιο...έλα όμως που όπου και αν έψαξα δεν υπάρχει κάποια αναφορά για το εν λόγω κομμάτι..Κάποια βοήθεια; Είναι ανάγκη...! να το υπενθυμίσω μια ακόμα φορά; ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 Check your e-mail! :) Ευχαριστωωω...!! :yahoo: :grin: [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2005 "egrapses" mono pou den einai ths eyridikhs..alla apo lena papadopoulou :X thanks. :) I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Thanks. :yahoo: Me to Viton & Stell - Nightmare (radio edit) h estw kai full mporei na mou to steilei kapoios sto yiannis_18@walla.com. στο στέλνω και αυτό Viton & Stell - Nightmare Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sweetest_girl Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 εχει κανεις το soundtrack απο το σειριαλ του mega εραστης δυτικων προαστιων? :* If God Is A Dj...Life Is A Dancefloor :music: :music: :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cristina Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 μηπως ξερεις κανεις πως λεγετε ενα παλιο τραγουδι του μικρου Κοκκοτα που λεει "ποτε μου εγω να μην σε γνωριζα ,μακαρι να ξεχωριζα πως ησουνα πολυ καλη για να εισαι αληθινη".... :worry: «Πολύ καλή για να 'σαι αληθινή» :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Υπάρχει μήπως μια... πιο rock να το πω... πιο σπάστα-όλα-στη-σκηνή να το πω έκδοση του τραγουδιού "Στης εκκλησιάς την πόρτα" των Πορτοκάλογλου/Πυροβολάκη? Μου φαίνεται ότι έχω ακουσει το τραγούδι σε τέτοια version αλλά δεν μπορώ να τη βρω (σε αντίθεση με την πιο... κλασσική). Αν την έχει κανείς, παρακαλώ θερμά να κάνει έναν κόπο να τη στείλει στο kgolemis at gmail dot com. ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lebe Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Paides: 1.Kserei kaneis ton titlo apo ena palio techno tragoudi pou elege xtacy xtano? 2.Pali palio techno tragoudi pou elege james brown is dead 3.Exei kaneis th mad version apo to tragoudi tou Aloupogiannh;An h anoiksh ayth de mas ferei kalokairi? Thnx STOP EATING JUNK FOOD :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajohn Δημ. July 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2005 Έχουμε το εξής χαρακτηριστικό τραγούδι: Thomas Newman - Dead Already το οποίο είναι το χαρακτηριστικό main theme του American Beauty! Το πρόβλημα μου είναι οτι έχω ακούσει μια version πιο "ανεβαστική" στην οποία κάνει φωνητικά και μια γυναίκα, δεν είναι δηλαδή μόνο μουσική. Γνωρίζει κανείς τίποτα; Έψαξα τα p2p και βρήκα μόνο τo original... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 ena pou leei "ola s'agapane opws s'agapw....efiges kai kanw pragmata trela...mesa stis paresthiseis m'afhses na zw...." poio einai? episis mhpws kserete kapoio stathmo pou na leei ti tragoudei paizei auti ti stigmh? I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzoxoiros Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 ena pou leei "ola s'agapane opws s'agapw....efiges kai kanw pragmata trela...mesa stis paresthiseis m'afhses na zw...." poio einai? episis mhpws kserete kapoio stathmo pou na leei ti tragoudei paizei auti ti stigmh? Σε πρωτη εκτελεση Σταματης Γονιδης, ενω υπαρχει και σε εκτελεση live απο την Δεσποινα Βανδη. Τιτλος "Ολα σ'αγαπανε" CR electronics Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Επειδή η αδερφή μου με έχει πρήξει να της βρώ ενα τραγούδι κι έχει κατεβάσει τη μισή δισκογραφία του συγκροτήματος,μηπως μπορεί κανείς με την παρακάτω περιγραφή να μου πεί ποιό είναι (μπας και γλιτώσω): Συγκρότημα ονειροπαγίδα. Τραγουδάει γυναίκα και περιγράφει ή θυμάται τη σχέση της με κάποιον. Είναι μελαγχολικό και στο ρεφραίν λέει μία, μικρή (?) ιστορία.. * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PIT Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Παιδια γεια σας μηπως εχει κανεις το three five-searching for your love το ψαχνω εδω και πολυ καιρο αλλα τιποτε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Ενα τραγούδι που λέει : The light the colour the sound the music the people the croud Ξέρει κανεις πως λέγετε; Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panozR Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Ενα τραγούδι που λέει : The light the colour the sound the music the people the croud Ξέρει κανεις πως λέγετε; D.J. Raw Vs. Gee & Lighter - Naked (Ακόμα καλύτερα αν το βρεις σε Michi Lange remix) panozR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteixakgr Δημ. July 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2005 Χρειαζομαι το Ματωνω της Πεγκυ Ζηνα.Οποιος το εχει ας το στειλει στο a_hellmaster@yahoo.gr :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts