Cristina Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Oποιος το βρει θα του στησω αγαλμα....Το ψαχνω πολλα χρονια...Σημερα το ακουσα στην διαφημηση της εκπομπης Μενουμε ελλαδα της Ερτ1.....προκειτε για ενα παλιο ιταλικο κομματι που στο ρεφρεν λεει....Να να να να να να να ναρα να να να να.........Βοηθεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα έλεγα πως δεν είσαι καθόλου διαφωτιστικός... :p Παλιό; Πόσο παλιό; Είδος; Άνδρας; Γυναίκα; Κάτι βρε παιδί μου... :grin: Παντως, ένα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το «Marcel» από Le Masque (1996). Εδώ θα βρεις το χαρακτηριστικό σημείο του τραγουδιού. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2005 Θα έλεγα πως δεν είσαι καθόλου διαφωτιστικός... :p Παλιό; Πόσο παλιό; Είδος; Άνδρας; Γυναίκα; Κάτι βρε παιδί μου... :grin: Παντως, ένα που μου ήρθε στο μυαλό είναι το «Marcel» από Le Masque (1996). Εδώ θα βρεις το χαρακτηριστικό σημείο του τραγουδιού. :) Μοιαζει σαν μελωδια το ρεφρεν.....Γυναικα το λεει και στο ρεφρεν λενε ολοι μαζι το να να να να.......πρεπει να ειναι εποχης lucio dalla. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Καίτη Κουλλιά - Ωκεανός CD: Η αγάπη λάθη συγχωρεί Το έψαχνα καιρό,να΄σαι καλά :D Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Την βοήθεια σας για ένα τραγουδάκι ακόμα, :) Κατεβάστε το από εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Την βοήθεια σας για ένα τραγουδάκι ακόμα, :) Κατεβάστε το από εδώ 03-shakira-la_tortura_(artista_invitado_alejandro_sanz) ;) Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 03-shakira-la_tortura_(artista_invitado_alejandro_sanz) ;) Δεν είναι αυτό τελικά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Δεν είναι αυτό τελικά... εμένα μου μοιάζει αρκετά δεν ξέρω............ Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Δεν είναι αυτό τελικά... Το ακουσα πριν λιγες μερες και το ψαχνω και εγω. Υπομονη, θα το βρουμε. Το La Tortura δεν ειναι σιγουρα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Την βοήθεια σας για ένα τραγουδάκι ακόμα, :) Κατεβάστε το από εδώ Juanes ft. Taboo from Black Eyed Peas - La Paga :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Juanes ft. Taboo from Black Eyed Peas - La Paga :) NAI ΝΑΙ αυτό είναι !!! :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 NAI ΝΑΙ αυτό είναι !!! :D Super!!!! Μπραβο ρε Xourxoulitse!!!!!! :up: :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Juanes ft. Taboo from Black Eyed Peas - La Paga :) Τωρα που το βρηκατε, μηπως μπορειτε να το στειλετε και σε εμας?? :rolleyes: Ευχαριστω...! :) [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpelek Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Τωρα που το βρηκατε, μηπως μπορειτε να το στειλετε και σε εμας?? :rolleyes: Ευχαριστω...! :) Στο στέλνω εγώ. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 περσινό είναι αυτό ρε παιδιά... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Hello.....Έχει κάποιο καλό παιδί το remix που έπαιξε στα Mad Video Awards του Crazy in love Με κάποιο άλλο που τραγούδησε η Μάρω??? ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 περσινό είναι αυτό ρε παιδιά... Όντως, και δε θα έλεγα ότι μοιάζει με το La Tortura ιδιαίτερα. Ωραίο τραγουδάκι όμως. Κατεβάστε και το Juanes - La Paga (χωρίς τον Taboo) :) Edit: Μόλις άκουσα το κομμάτι που ανέβασε ο tpelek. Τελικά είναι το αρχικό και όχι το remix (ft. Taboo). Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Mporei na grapsei kapoios ta tragoudia pou einai sto Need for Speed - Underground ? (to 1) Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Ψάχνω απεγνωσμένα το τραγούδι "Δεν είναι ο κόσμος σου αυτός" από το συγκρότημα "Ρόδες"...Δεν βρίσκω πουθενά το cd στα γνωστά μαγαζιά... :( Αν υπάρχει κάποιος που το έχει θα του ήμουν ευγνώμων e-mail :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Ψάχνω απεγνωσμένα το τραγούδι "Δεν είναι ο κόσμος σου αυτός" από το συγκρότημα "Ρόδες"...Δεν βρίσκω πουθενά το cd στα γνωστά μαγαζιά... :( Αν υπάρχει κάποιος που το έχει θα του ήμουν ευγνώμων e-mail :) Tsekare to mail sou. Sto esteila.. Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Tsekare to mail sou. Sto esteila..Σ'ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 "Όταν σε κοιτάζω καλοκαίρι έχω πάντα στην καρδιά" Ποιά το λέει αυτό; [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Mporei na grapsei kapoios ta tragoudia pou einai sto Need for Speed - Underground ? (to 1) 1. Overseer – Doomsday 2. The Crystal Method – Born Too Slow 3. Rancid – Out Of Control 4. Rob Zombie – Two Lanes Blacktop 5. BT – Kimosabe 6. Static X – The Only 7. Element Eighty – Broken Promises 8. Asian Dub Foundation – Fortress Europe 9. Hotwire – Invisible 10. Story Of The Year – And The Hero Will Drown 11. Andy Hunter – The Wonders Of You 12. Junkie XL – Action Radius 13. Fuel – Quarter 14. Jerk – Sucked In 15. Fluke – Snapshot 16. Lost Prophets – Ride 17. Overseer – Supermoves 18. FC Kahuna – Glitterball 19. Blindside – Swallow 20. Lil Jon – Get Low 21. Mystikal – Smashing The Gas 22. Dilated Peoples – Who’s Who 23. Nate Dogg – Keep It Coming 24. X Ecutioners – Body Rock 25. Petey Pablo – Need For Speed 26. T.I. – 24’s 27. Dilated Peoples – Clockwork (bonus track) 28. Fabolous – Young’n Holla Back (bonus track) ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antvou Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Το τραγούδι που παίζει σε μια διαφήμιση της nutricia με κάτι μωρά που λέει "Look at this face" ποιό είναι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Crypton-R- Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 thanx kotetsi! :) Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595 Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114 Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2005 Το τραγούδι που παίζει σε μια διαφήμιση της nutricia με κάτι μωρά που λέει "Look at this face" ποιό είναι? Linda Ronstadt & Aaron Neville - Don't Know Much [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts