Guest valeria Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Mηπως εχει κανεις το candy_shop? τον 50 cent νομιζω οτι ειναι.Εγώ το έχω!Στείλε pm! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ενα τραγουδι του αρωνη ψαχνω. Ειναι απο το δισκο γεφυρα ερωτικη και λεγεται γιορταζα αν το εχει κανεις.... acc spyspy0 http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 to aisxthro 'souzi' poios to leei? :D I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cartsiu Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Είναι από το Παιδί Θαύμα και είναι κρυμμένο track μέσα στο CD Ρίμα για χρήμα... http://briefcase.pathfinder.gr/download/gspyrou/20910/245274/0/a4.jpg Audi A4 Power. Vorsprung durch Technik. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 to aisxthro 'souzi' poios to leei? :D To eixa dei apo ZN ego se kapoio P2P. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Shadow Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Μήπως ξέρει κανείς πιο είναι αυτό εδώ thanx in advance :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 thnx catsiou& aggelopa apo paidi thavma einai kai twra to katevazw :D I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Ενα τραγουδι του αρωνη ψαχνω. Ειναι απο το δισκο γεφυρα ερωτικη και λεγεται γιορταζα αν το εχει κανεις.... acc spyspy0 Και να το έχει κάποιος, χωρίς mail πως θα στο στείλει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DxL Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Λεγεται ''SEXY ΚΟΡΙΤΣΙΑ'' και το τραγουδανε οι Δυτικες Συνοικιες. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε babis21! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Εχει κανεις ενα τραγουδι που το λενε GALVANIZE(ετσι νομιζω γραφεται)? Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Εχει κανεις ενα τραγουδι που το λενε GALVANIZE(ετσι νομιζω γραφεται)? Chemical Brothers-Galvanize ,το εχω εγω αλλα δεν εχω καλη συνδεση για να στο στειλω. :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Εχει κανεις ενα τραγουδι που το λενε GALVANIZE(ετσι νομιζω γραφεται)? Pm me το email σου ;) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Παιδιά μήπως έχει κανείς τo 'Συνθήματα' από Μελίνα Ασλανίδου;Δεν το βρίσκω πουθενά...Αν το έχει κανείς,μπορεί παρακαλώ πολύ να το στείλει στο:soniasim@otenet.gr Ευχαριστώ πολύ! :) Βρέθηκε (thanks to garfield) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Pm me το email σου ;) sory file alla se prolaban alloi! ;) Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Παιδιά ψάχνω ένα παλιό σχετικά τραγούδι, μπαλάντα, ντουέτο, που ελεγε: "Say you love me, try if you need to, cry if you need to...say you love me..tell me it's allright, it's allright. It's allright for you to not understand..maybe you've never felt what i'm feeling.. [...] Αnd that's why i'm begging you to stay..so listen to me and say you love me..." οι στιχοι μπορει να μην ειναι ακριβως σωστοι γιατι δεν το εχω ακουσει εδω και μηνες, αλλα αυτο λεει πανω κατω.. Thanx :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Για οσους αναρρωτιουνται ποιο ειναι το καινουργιο τραγουδι-ρεμιξ της Μισιρλού: Black Eyed Peas - Pump It :D (προτεινεται :music: ) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dieselaki2005 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 ψαχνω 2 τραγουδια 1)το τραγουδι που βγηκε για να σατυρισει το τσουναμι και λεει εισαι ενα φονικο τσουναμι και τετοια. 2)ενα τραγουδι που δεν ειναι ακριβος τραγουδι και λεει δεν ειμαστε καλα δεν εχουμε μυαλα ειμαστε αρρωστοι με τον....εδω κοβεται η μουσικη.... ψαχνω τιτλους,οποιος εχει καποιο απο τα 2 ας μου να του δωσω το email μου.ευχαριστω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Παιδιά sos!!! :!: Σήμερα κάτι με έπιασε να ακούσω ένα τραγούδι συγκεκριμένο από Savatage από το cd τους 'Dead winter dead'.Το κακό είναι ότι το cd αυτό το ψάχνω και δεν το βρίσκω με τίποτα και πολύ φοβάμαι πως δεν θα το βρω.Αν υπάρχει κάποιος που το έχει και μπορεί με κάποιο τρόπο να μου στείλει το 8 κομμάτι νομίζω το οποίο είναι instrumental θα του ήμουν πραγματικά υπόχρεη!Το e-mail μου είναι soniasim@otenet.gr Aν μπορεί κάποιος pls ας βοηθήσει γιατί έψαξα και στο νετ αλλά το κακό είναι ότι δεν θυμάμαι ούτε τίτλο ούτε track με σιγουριά απλά ότι είναι προς το τέλος του cd και instrumental.... :O EDIT:Το τραγούδι τελικά είναι όντως το 8 και λέγεται 'Mozart and Madness' Βρέθηκε!(Thanks to jog) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aoratos Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Μηπως εχει κανενας το "σοκερντε"του Γ.Ξανθιωτη?το τραγουδι αυτο πολυ χαβαλεδικο ειναι και το ψαχνω για ενα φιλο μου. Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAAD Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 To exw egw pws ues na sto steilw? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Ακουσα ένα dance τραγούδι σε ένα club το οποίο ήταν λίγο ανατολίτικο το beat και έλεγε...rock that body....καπως έτσι πάάάάρα πολύ καλό!!!! ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimangelid Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Ψάχνω ένα αρκετά παλιό ελληνικό τραγούδι. Θυμάμαι μόνο ότι το έλεγε γυναίκα, πιθανότατα η Χάρις Αλεξίου, και τα παρακάτω λόγια: "Νερό θα πίνεις στ' όνομά μου, ποτέ να μην χαθείς..." . Συνεχίζω να το ψάχνω... Κανείς; Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Συνεχίζω να το ψάχνω... Κανείς; Βοήθησε λίγο παρπάνω με τους στίχους μήπως βρεθεί λύση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosmilos Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 ΨΑΧΝΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ.. ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙΤΛΟ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ACC: SPYSPY0(μηδεν ειναι το τελευταιο) ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΑΓΚΑΚΙ ΣΑΒΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΒΛΕΠΩ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΣΠΡΟΦΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Μ'EΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΤΑ ΣΚΑΛΙΑ.....ΚΑΙ ΤΟ ΡΕΦΡΑΙΝ ΛΕΕΙ ΘΕΛΕΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ KAI THΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΣ ΣΩΣΤΑ.... PLEASE HELP ME!! Της '' μοίρας το παιγνίδι''. Γ.Πάριος από τον πρώτο του δισκο με τίτλο το όνομα του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 ψαχνω ενα τραγουδι που λεει " ολα αυτα που φοβαμαι....ειμαι ακομα εδω, σαν λιωμενο κερι που λιωνει " καπως ετσι. το ειχε πει και η χρυσανθη σε ενα in concert. επισης το αντιστοιχο που λενε και οι Nickelback.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts