Guest valeria Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Hi παίδες! Ξέρει κανείς πως λέγεται ένα ξένο τραγούδι, θα 'ναι 3 χρονών και, που επαναλαμβάνει τη φράση "i'm always looking on the sun to shine", το τραγουδάει γυναίκα και η μελωδία του πριν το ρεφρέν μοιάζει λίγο με αυτής στο "φάντασμα της όπερας"; :rolleyes:Tο μόνο που μου πάει το μυαλό είναι αυτό:The Gentle Waves - Falling From Grace :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Ακού συνέχεια τώρα τελευταία μια διασκευή από το τραγούδι των Archies τo Sugar Sugar(Υοu Are My Candy Girl).Ποιος τραγουδάει γνωρίζει κανείς; :O ΝΙΤΤΥ - Nasty Girl :cool: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Hello!! Λέει σε κάποιον κάτι αυτή η μελωδία; Είναι ένα τραγούδι δεκαετίας 90 (μάλλον) και αν θυμάμαι καλά το τραγουδάει γυναίκα. Δεν θυμάμαι κανέναν στίχο δυστυχώς :( Καμιά ιδέα; Τη μελωδία θα τη βρείτε εδώ Τελικά το βρήκα μόνος μου... δε σας έχω ανάγκη :p :p Carly Simon - Let The River Run Τελικά είναι του '88 (από την ταινία Working Girl). Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vana Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Tο μόνο που μου πάει το μυαλό είναι αυτό:The Gentle Waves - Falling From Grace :) Valeria είσαι και η πρώτη! ;) Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 ΝΙΤΤΥ - Nasty Girl :cool:Μπα δεν είναι αυτό :( Αυτό που λέω εγώ λέει κανονικά candy girl δεν λέει nasty girl...Χθες το είδα και σε μία διαφήμιση για το Head And Shoulders :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaster Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει Never ever love you it is so ....(δν θυμάμαι τα λόγια μετά.. :p ) Αρχίζει επαναλαμβάνοντας το Never ever και ακολουθεί το ρεφραίν που έγραψα από πάνω...και μελωδία έχει παρόμοια με του Sweet Dreams. Plz αν το ξέρει κανείς ας με βοηθήσει, το ψάχνω εδώ και κάτι μήνες και το ξανάκουσα χθές και τρελάθηκα!!!! :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Παιδιά μήπως ξέρει κανείς ένα τραγούδι που λέει Never ever love you it is so ....(δν θυμάμαι τα λόγια μετά.. :p ) Αρχίζει επαναλαμβάνοντας το Never ever και ακολουθεί το ρεφραίν που έγραψα από πάνω...και μελωδία έχει παρόμοια με του Sweet Dreams. Plz αν το ξέρει κανείς ας με βοηθήσει, το ψάχνω εδώ και κάτι μήνες και το ξανάκουσα χθές και τρελάθηκα!!!! :w00t: mobilemaster mhpws einai palio? Mporei na einai to All Saints - Never Ever. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Γεια σας παιδιά. Ψάχνω ξένα τραγούδια που έχουν την ίδια μουσική (μελωδία) με ελληνικά αλλά διαφορετικά λόγια. πχ αυτά της Jelena Karleusa. Προτείνετε σας παρακαλώ μερικά και τα αντίστοιχα ελληνικά... ΥΓ Θα προτιμούσα κατά το δυνατό σύγχρονα, λαικά και ΡΟΡ Ευχαριστώ :) 1. Alkistis Prwtopsalati - Ola auta pou fobamai Nickelback - How you remind me 2. Nino - Skotwse me Melwdia apo Hevia - Busindre Reel kai polla akoma pou den mou erxontai sto myalo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Na proteinw: Young Parisians feat. Ben Lost - Jump the next train. To kanoniko onomazetai Slow Train Version kai einai poly kalo. Alla yparxoun kai remixes pou einai pio beatata opws Kyau Vs Albert Remix kai Paul Oakenfold Remix. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Ένα τραγούδι που ακούγεται τελευταία πολύ συχνά, έχει μια ωραία "παιδική" μελωδία και τα μόνα λόγια που λέει είναι: la la lalala la la lalala Ξέρει κανείς πως λέγεται; "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Ένα τραγούδι που ακούγεται τελευταία πολύ συχνά, έχει μια ωραία "παιδική" μελωδία και τα μόνα λόγια που λέει είναι: la la lalala la la lalala Ξέρει κανείς πως λέγεται; The Killer's Song (by Carolina Marquez) Δοκίμασέ το :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 1. Alkistis Prwtopsalati - Ola auta pou fobamai Nickelback - How you remind me 2. Nino - Skotwse me Melwdia apo Hevia - Busindre Reel kai polla akoma pou den mou erxontai sto myalo Μικρή παρατήρηση: Καλό είναι να μη συγχέουμε τις διασκευές με τις αντιγραφές. Φιλικά :) ΥΓ. Στη δεύτερη κατηγορία: Νίνο - Ζω (ξεπατικωτούρα από November Rain...) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Λοιπόν,λοιπόν σας έχω 10 αποσπάσματα απο τραγούδια. Είναι όλα 30". Ελπίζω να με βοηθήσετε να τα βρώ πρίν φύγω για διακοπές (Δευτέρα) Ευχαριστώ !!!! :) :cool: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 To 4 ειναι Phunk Investigation - Only Without you ολα γενικα ειναι πολυ γνωστα αλλα δε μπορω να τα θυμηθω :O http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 1. Royksopp - Only this Moment 2: New Order - Krafty 5: The Killers - Liar 6: Climax - Everywhere [πάλιο και το επανεκτέλεσαν σε dance/house ] 7: Grace Jones - I've seen this face before [Αυτό είναι αλλά μου ακούγεται ψιλοdance.. ψάξε για κανένα club mix ή κάτι τέτοιο] 8: Lady - Easy Love [club mix] 9: Serhat & Victor Lazlo – Total desguise [Παλιό 80s τραγουδάκι, δεν ξέρω αν παίζει καμιά άλλη version ή mix] Aυτά.. όσα μπόρεσα βοήθησα :O ΥΓ. που τα βρήκες/άκουσες αυτά; Πολύ καλές επιλογές για καλοκαιράκι :) It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Μπραβο βρε trapped. :up: Oντως ειναι πολυ καλα για αυτην την εποχη, αφου βρεθηκαν, μια χαρα :D http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Χαιρετώ τα πλήθη... θέλω τα φώτα σας στις παρακάτω τρεις ηχογραφήσεις. Τα αρχεία είναι μικρά. Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Τρίτο [/b] (ακόμα το ψάχνουμε) Αν κάποιος θέλει/μπορεί να με βοηθήσει με αυτό που μου έμεινε... μπορεί να το κατεβάσει από εδώ σε ηχογράφηση καλύτερης ποιότητας από την αρχική. Είναι περίπου 70Κ... ευχαριστώ :) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 The Killer's Song (by Carolina Marquez) Δοκίμασέ το :) Σ' ευχαριστώ How_U_Doin "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 To 4 ειναι Phunk Investigation - Only Without you ολα γενικα ειναι πολυ γνωστα αλλα δε μπορω να τα θυμηθω :O 1. Royksopp - Only this Moment 2: New Order - Krafty 5: The Killers - Liar 6: Climax - Everywhere [πάλιο και το επανεκτέλεσαν σε dance/house ] 7: Grace Jones - I've seen this face before [Αυτό είναι αλλά μου ακούγεται ψιλοdance.. ψάξε για κανένα club mix ή κάτι τέτοιο] 8: Lady - Easy Love [club mix] 9: Serhat & Victor Lazlo – Total desguise [Παλιό 80s τραγουδάκι, δεν ξέρω αν παίζει καμιά άλλη version ή mix] Aυτά.. όσα μπόρεσα βοήθησα :O ΥΓ. που τα βρήκες/άκουσες αυτά; Πολύ καλές επιλογές για καλοκαιράκι :) Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2 !!! :D * Το 5 δεν είναι απο The Killers αλλα απο Killer... * Το 6 είναι απο Moustache... * To 7 είναι απο Malo... * Tο 9 δεν το βρήκα ακόμα αλλα μάλλον δεν είναι η έκδοση που ψάχνω :( Ξέρει κανείς τη σωστή version ? Νομίζω πρέπει να είναι μέσα στο Sunset & Sunrise 5 *Ακόμα αναζητούνται τα 3,10 Τα άκουσα όλα στο Nitro Radio 102,5... Επίσης προτείνω μαζί τους και: Happy Dreamer - Laidback In your eyes - Cafe Negro Freak U - Bon Garcon Heavenly - Didier Sinclair ft. DJ Chris PI Love on my mind - Freemasons feat. Amanda Wilson * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Πριν ένα μήνα φύγαμε για διακοπούλες και γυρίσαμε κιόλας... :( Μήπως έχει κανεις το Ελεύθερος Χρόνος ή το Ταξιδιάρικα Πουλιά του Βαγγέλη Γερμανού, ν' απαλύνω τον πονο μου? :) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geohack Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 paidia psaxnw auto edw to tragoudaki edw!. an to kserei kapoios.. euxaristw. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 paidia psaxnw auto edw to tragoudaki edw!. an to kserei kapoios..euxaristw. :) Δεν έχω ιδέα ποιο είναι,αλλά επειδή στις πίσω σελίδες κάποιος ρωτάει για ένα τραγούδι που έχει μέσα lalala και του απάντησαν ότι είναι αυτό:The Killer's Song (by Carolina Marquez)δοκίμασέ το κι εσύ,δεν χάνεις τίποτα! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Δεν έχω ιδέα ποιο είναι,αλλά επειδή στις πίσω σελίδες κάποιος ρωτάει για ένα τραγούδι που έχει μέσα lalala και του απάντησαν ότι είναι αυτό:The Killer's Song (by Carolina Marquez)δοκίμασέ το κι εσύ,δεν χάνεις τίποτα! :) Αυτό είναι ;) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rower Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Γειά σας παιδιά.Την περασμένη βδομάδα ζήτησα ένα beatάκι με τους παρακάτω στίχους: "Nothing,noone nothing really matters at all except for except for you..." Περσινό κομματάκι αν δεν κάνω λάθος και πολύ καλό hit.Δεν το ξέρει κανείς :( :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyberbob Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Γειά σας παιδιά.Την περασμένη βδομάδα ζήτησα ένα beatάκι με τους παρακάτω στίχους: "Nothing,noone nothing really matters at all except for except for you..." Περσινό κομματάκι αν δεν κάνω λάθος και πολύ καλό hit.Δεν το ξέρει κανείς :( :( Είσαι τυχερός...! Τώρα το είδα και προλαβαίνεις στο τσάκ πριν φύγω να σου απαντήσω. Λέγεται Nothing matters at all - DJ DJ Aimin Μου είχε κολλήσει κι εμένα και το έψαχνα !! Περσινό δεν είναι, ειναι αρκετά παλιό ! rigasnic, ευχαριστώ για την προσφορά αλλα το βρήκα τελικά το τραγούδι (δεν είναι desguise αλλα disguise) Οπότε μας έμειναν 3 και 10...χμ με βλέπω να ρωτάω την κυρία Voda... Thnx guys ! (Έχω αλλο ενα,αν προλάβω θα το ανεβάσω) * Ο χώρος ενοικιάζεται * Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts