Jump to content

Mp3 Προτάσεις και Αναζητήσεις! {3}

rigasnic
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή η αδερφή μου με έχει πρήξει να της βρώ ενα τραγούδι κι έχει κατεβάσει τη μισή δισκογραφία του συγκροτήματος,μηπως μπορεί κανείς με την παρακάτω περιγραφή να μου πεί ποιό είναι (μπας και γλιτώσω):

Συγκρότημα ονειροπαγίδα.

Τραγουδάει γυναίκα και περιγράφει ή θυμάται τη σχέση της με κάποιον.

Είναι μελαγχολικό και στο ρεφραίν λέει μία, μικρή (?) ιστορία..

Ναι ναι για όλα εμείς οι καημένες σας φταίμε.... :p

Καλά κάνει και σε πρήζει........ :lol:

Λοιπόν επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι ψάχνει,πες της να μπει εδώ http://www.angelfire.com/or/Oneiropagida/ και να ψάξει τους στίχους.Εκεί είναι όλοι οι στίχοι τους οπότε αν θυμάται λίγο τι λέει το τραγούδι σίγουρα θα το βρει! :)

Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα......

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ψάχνω ένα παλιό rock&roll κομμάτι που στο ρεφραίν λέει κάτι σαν... "boule bouleeeeeeeeeee, boule boule...".

Αν θυμάμαι καλά ακουγόταν στην ταινία Splash (με τον Τομ Χανκς και την Ντάριλ Χάνα)... ίσως στους τίτλους αρχής, δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είδα την ταινία.

Lilly: Marshall, dinner's ready!

Marshal: Is there any for me?

Lilly: No, but it's your favourite!

Ψάχνω ένα παλιό rock&roll κομμάτι που στο ρεφραίν λέει κάτι σαν... "boule bouleeeeeeeeeee, boule boule...".

Αν θυμάμαι καλά ακουγόταν στην ταινία Splash (με τον Τομ Χανκς και την Ντάριλ Χάνα)... ίσως στους τίτλους αρχής, δεν είμαι σίγουρος όμως γιατί πάνε πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που είδα την ταινία.

Καλά θυμάσαι για την ταινία,το τραγούδι είναι το "Wooly Bully" - Sam the Sham

(στο dc το βρήκα ως Sam the Sham & The Pharaohs - Wooly Bully) :)

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

Καλά θυμάσαι για την ταινία,το τραγούδι είναι το "Wooly Bully" - Sam the Sham

(στο dc το βρήκα ως Sam the Sham & The Pharaohs - Wooly Bully) :)

Respect! :cool:

Την βοήθεια σας για τα 5 τραγούδια που είναι στο Zip αρχείο ας μου πει τους τίτλους, το Zip είναι 60kb και τα αρχεία amr.

Μερικά είναι ποιο παλιά, το 1 είναι ένα Remix του “Stand by me"

:)

Download

hi guys! kserei kaneis poio einai ena house kommati tou 98-99 (mallon italiki paragogi) pou periexei sample apo to Shake, shake, shake (Shake your booty) ton KC & The Sunshine Band; Sto kommati episis raparei ki enas typos me latinoamerikaniki profora, eno mia gynaika kanei ta fonitika.

Την βοήθεια σας για τα 5 τραγούδια που είναι στο Zip αρχείο ας μου πει τους τίτλους, το Zip είναι 60kb και τα αρχεία amr.

Download

1. Μήπως είναι η εκτέλεση από τους 4 The Cause;

5. Mory Kante - Yeke Yeke

Download

To 2 einai: Kay & Stoxx feat. Mary Geras - Ain't nobody. To vriskeis sti syllogi SOHO SUMMERTIME.

To 5 den mporo apolyta na diakrino an einai to original yeke yeke tou mory kante h to Ethnic Scream apo Pistakio.

Sto 3 mporo na diakrino kapoio sample apo to deeper Love ton Clivilles & Cole alla den mporo na sou po me akribeia poio kommati einai.

To 1 ontos akougetai san kapoio remix tou stand by me kai to 4 mou einai gnosto san akousma alla den xero tipota gia auto.

Ψάχνω ένα παλίο, πολύ γνωστό του Μάνου Χατζηδάκι

Έπαιξε ελάχιστα στο τέλος του Dream Show σήμερα κι έπαιζε και στους τίτλους μιας παλιάς σειράς του Βέγγου που έδειχνε στην κρατική τηλεόραση, "Τα Βεγγαλικά" για όποιον θυμάται...

1. Μήπως είναι η εκτέλεση από τους 4 The Cause;

5. Mory Kante - Yeke Yeke

Πολύ καλή επανεκτέλεση (και άκρως καλοκαιρινή) του Stand By Me έχουν κάνει και οι All Saints.

Paides:

1.Kserei kaneis ton titlo apo ena palio techno tragoudi pou elege xtacy xtano?

2.Pali palio techno tragoudi pou elege james brown is dead

3.Exei kaneis th mad version apo to tragoudi tou Aloupogiannh;An h anoiksh ayth de mas ferei kalokairi?

Thnx

1. Chimo Bayo - Asi Me Gusta A Mi

2. LA Style - James Brown Is Dead

Παιδια αν εχει κανεις το:Στη θαλασσα-Θεοδωσια Τσατσου μπορει να μου το στείλει στο hackerist1@yahoo.gr ?Ευχαριστω πολυ

Ok :) . Καλή ακρόαση :music:

Thanks. :yahoo:

Me to Viton & Stell - Nightmare (radio edit) h estw kai full mporei na mou to steilei kapoios sto yiannis_18@walla.com.

στο είχα στείλει στο άλλο email που είχες δώσει τες πα στο στέλνω και σε αυτό

yianniscy84@gmail.com.

Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο.

HellasLover δεν ξερω να το δουλευω το συγκεκριμενο (dc++ ) εχω δοκιμασει αλλα δεν τα καταφερα.Το ψαχνω στο e mule που πιστευω εχει παρα παρα πολλα αλλα τιποτε , ουτε φυσικα στο kazaa.Μηπως καποιος μπορει να το βρει παιδια;Ειναι πολυ γνωστο τραγουδι (για τους λιγο πιο μεγαλους)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

HellasLover δεν ξερω να το δουλευω το συγκεκριμενο (dc++ ) εχω δοκιμασει αλλα δεν τα καταφερα.Το ψαχνω στο e mule που πιστευω εχει παρα παρα πολλα αλλα τιποτε , ουτε φυσικα στο kazaa.Μηπως καποιος μπορει να το βρει παιδια;Ειναι πολυ γνωστο τραγουδι (για τους λιγο πιο μεγαλους)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Πράγματι, δύσκολο τραγούδι στην εύρεση του... Εμένα τουλάχιστον με είχε παιδέψει πολύ. :rolleyes:

Εδώ θα βρεις το link. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...