Viper Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Δεν το ακουσα ολοκληρο ακομα, εψαχνα στα γρηγορα το τραγουδι. Το La Tortura παντως ειναι ωραιο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris_ath Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Ρε παιδιά, ψάχνω εδώ και καιρό το " dj raw vs Gee Lighter-naked" σε kazaa,winmx και soulseek και δεν μπορώ να το βρώ. Κάποια βοήθεια κάποιος;;(mail:dimitrisbiss@yahoo.gr) Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosgreece Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Υπάρχει ντουέτο καινούργιο από Σάκη Ρουβά? Άκουσα ότι το πάζει στο mad tv... ----> Venus FM 105,1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Ακουω τωρα τελευταια, ενα latin τραγουδι, γυναικεια φωνη που λεει "maro maro"(τωρα ποια μαρω εννοει δεν ξερω :lol: ) στα Ισπανικα μου φαινεται. Πρεπει να ειναι απο τα καινουργια της Shakira αλλα δεν ξερω τον τιτλο. Μηπως γνωριζει κανεις? Να'ναι το Enamorame? (Papi Sanchez) Λέω τώρα...:confused: Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Να'ναι το Enamorame? (Papi Sanchez) Λέω τώρα...:confused: Τσου. :D Το εχω και δεν ειναι. Αλλα το βρηκα!!!! Bebe - Malo (και οχι μαρω, δεν φταιω, σαν μαρω μου ακουγοταν, δεν ξερω Ισπανικα). Το ψαχνω τωρα να το κατεβασω. Edit: Το βρηκα!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Ξέρει κανείς πώς λέγεται το Zoo Power του Zoo Radio αυτή την εβδομάδα; Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 @How_U_Doin NO-NAME http://www.zooradio.gr/zoopower.asp γιατί,τόσο πολύ σου άρεσε??προσωπικά δεν με εντυπωσίασε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. June 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2005 Να προτείνω: το καινουργιο της Toni Braxton - Please :D http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Παιδια μπορει να εχει χιλιοειπωθει αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα... Το τραγουδι εχει στο στιχο του τα παρακατω Θα 'θελα ξανα να με θες Θα 'θελα αερας να γινεις....... Πρωτον θα ηθελα να μου πει καποιος πως το λενε, και δευτερον κανενα λινκ με τους στιχους.... Τους θελω για σκοπο.... Ευχαριστω http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
How_U_Doin Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Παιδια μπορει να εχει χιλιοειπωθει αλλα δεν μπορω να το βρω με τιποτα... Το τραγουδι εχει στο στιχο του τα παρακατω Θα 'θελα ξανα να με θες Θα 'θελα αερας να γινεις....... Πρωτον θα ηθελα να μου πει καποιος πως το λενε, και δευτερον κανενα λινκ με τους στιχους.... Τους θελω για σκοπο.... Ευχαριστω Μιχάλης Χατζηγιάννης - Εκδρομή. Από το δίσκο Κρυφό Φιλί αν θυμάμαι καλά. Ορίστε και οι στίχοι Edit: Καλή επιτυχία ;) Lilly: Marshall, dinner's ready! Marshal: Is there any for me? Lilly: No, but it's your favourite! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΕΡΙΙΙΙ. μακαρι να πιασει τοπο... http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Ρε παιδιά, ψάχνω εδώ και καιρό το " dj raw vs Gee Lighter-naked" σε kazaa,winmx και soulseek και δεν μπορώ να το βρώ. Κάποια βοήθεια κάποιος;;(mail:dimitrisbiss@yahoo.gr) Ευχαριστώ!! Έχεις e-mail :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmihales Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Καλησπερα παιδια, εχει κανεις υπ' οψην του ενα κομματι απο ημισκουμπρια με ξανθιωτη? ειναι remix, τωρα chiculata λεγεται δεν ξερω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 ΔΕσποινα Ολυμπιου-Θυμαμαι οσα ειχεσ πει Ευχαριστω εκ των προτερων Δές το mail σου!!! Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Καλησπερα παιδια, εχει κανεις υπ' οψην του ενα κομματι απο ημισκουμπρια με ξανθιωτη? ειναι remix, τωρα chiculata λεγεται δεν ξερω... έχω κάποια remix του ξανθιώτη αλλά με ημισκούμπρια κανένα! Αν θες κάποιο από τα κλασικά πολύ ευχαριστως!!! στείλε με pm το email σου Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Να'ναι το Enamorame? (Papi Sanchez) Λέω τώρα...:confused: πολύ καλό!!! Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Καλησπερα παιδια, εχει κανεις υπ' οψην του ενα κομματι απο ημισκουμπρια με ξανθιωτη? ειναι remix, τωρα chiculata λεγεται δεν ξερω... μηπως λες του παντελη το ρεμιξ? σε θεμα γελοιοτητας θυμιζει ημισκουμπρια προ 10ετιας. μπορεις να το κατεβασεις στο http://www.djpantelis.com [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StAz Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Ρε παιδιά το τραγούδι "alone" των lovelove(νομίζω πως είναι ελληνικό group) που μπορώ να το βρώ? Ευχαριστώ Στάθης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Δές το mail σου!!! eyxaristw poly. Thn "pethera" toy seferlh thn exei kaneis ; mail hellangel10@gmail.com smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. June 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2005 Gia sas, Mhpws 3erei kaneis poio htan to aggliko tragoudi pou elege o Tasos Fwtiadis mazi me ton Giwrgo Liano sto All Star Fame to Sabbato. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Gia sas, Mhpws 3erei kaneis poio htan to aggliko tragoudi pou elege o Tasos Fwtiadis mazi me ton Kwsta Karafwti sto All Star Fame to Sabbato. :) "Why'd I have to fall in love with you" πάντως αυτό είναι στο cd του μέσα την εκπομπή για να είμαι ειλικρινής δεν την άκουσα Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yianniscy84 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 "Why'd I have to fall in love with you" πάντως αυτό είναι στο cd του μέσα την εκπομπή για να είμαι ειλικρινής δεν την άκουσα Oxi den einai auto. Den prepei na einai diko tou. Htan san ballada. Thanks anw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAIDEN_80 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 Παιδια θελω ν α ρωτησω ποιο τραγουδι παιζει στην εκπομπη του Γ. καλαμιτση ston Antenna radio που λεει "ελληνα νεολληνα " και ενα που λεει "ειμαι κλωσσα ,ψωφια κλωσσα " ; αν τα βρειτε στειλτε στο hellangel10@gmail.com thanks, maiden_80 smallville for ever :cool: :cool: :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nio1975 Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 παιδιά εχω κολήσει με ένα κομμάτι που λέει "πως μου κάνει πλάκα και ο θεός " μήπως ξέρει κανείς ποιά το λέει? και ένα ακόμα ποιό παλιό "τώρα μου μιλάει , τώρα με φιλάει τώρα μου λέει πως τρελλά με αγαπάει" Υπογραφή εκτός ορίων. 420Χ150 και 16Κ μέγιστο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. June 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2005 παιδιά εχω κολήσει με ένα κομμάτι που λέει "πως μου κάνει πλάκα και ο θεός " μήπως ξέρει κανείς ποιά το λέει? και ένα ακόμα ποιό παλιό "τώρα μου μιλάει , τώρα με φιλάει τώρα μου λέει πως τρελλά με αγαπάει" 1ο Χρύσπα - Μου κάνει πλάκα ο Θεός 2ο Στέλλα Γεωργιάδου - Τώρα μου μιλάει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts