PIT Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Παιδια μηπως το Darude - Feel The Beat (Robbie Rivera Tribal Sessions mix) εχει και καμια διασκευη απο siderela; ή εχει και την λεξη siderela μεσα; επιδη εψαχνα ενα μπιτακι που λεγοταν siderela ή καπως ετσι και ενας γνωστος μου μου εδωσε αυτον τον τιτλο σε μηνυμα siderela-feel the bit (remix).Υπαρχει τιποτε τετοιο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dj kourampies Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Ξέρει κανεις πως λέγανε το τραγούδι με το οποίο ξεκινούσε ο DJ Pappa το πρόγραμμα στο Sachi την χρονιά 2001-2002 στις 02.00 όταν έκλειναν τα φώτα; Έλεγε "Ladies and gentlemen, welcome to the tunnel". Ωραίες εποχές τότε :) ... Danny Tenaglia - Elements προφανως δεν επαιζε το κομματι αλλα τη voice of god acapella. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Ρε παιδια μπορειτε να μου πειτε πως λεγεται ενα σχετικα νεο κομματι με ηχητικα απο το with or without you των U2 και εχει νομιζω γυναικεια φωνητικα. Διαβασα 54 σελιδες για να το βρω επειδη θυμομουν κατι αλλα δεν βρηκα τιποτα. Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteixakgr Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Ρε παιδια ψαχνω για το Charbel - Σε πηρα σοβαρα.Αν το εχει καποιος το e-mail μου ειναι a_hellmaster@hotmail.com.Αν γινεται μπορουμε να τα πουμε μεσω MSN:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Ρε παιδια ψαχνω για το Charbel - Σε πηρα σοβαρα.Αν το εχει καποιος το e-mail μου ειναι a_hellmaster@hotmail.com.Αν γινεται μπορουμε να τα πουμε μεσω MSN:D Στο στειλα :) Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Ενα καινουριο τραγουδακι (τουλαχιστον εγω το ακουσα για πρωτη φορα σχετικα προσφατα) που ειναι σαν remix του pulp fiction το γνωριζουμε??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Ενα καινουριο τραγουδακι (τουλαχιστον εγω το ακουσα για πρωτη φορα σχετικα προσφατα) που ειναι σαν remix του pulp fiction το γνωριζουμε??? Black Eyed Peas - Pump it :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Επειδη δεν μπορω να το βρω μηπως το εχει κανεις να μου το στειλει στο amelidis@gmail.com ????? Θα του ημουν υποχρεος!! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Check your mail :) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Thankzzzz!!! ;) :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteixakgr Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Στο στειλα :) Δεν ελαβα τιποτα.Εισαι σιγουρος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Δεν ελαβα τιποτα.Εισαι σιγουρος? Σορυ. Μπορεις να μου πεις το mail σου να στο στειλω τωρα; Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteixakgr Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Σορυ. Μπορεις να μου πεις το mail σου να στο στειλω τωρα; a_hellmaster@hotmail.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Black Eyed Peas - Pump it :) Μηπως σου ειναι ευκολο να μου το στειλεις και εμενα? viper@ebox.gr Ευχαριστω!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 το καινουριο των evanescence ειναι το forgive me? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Μηπως σου ειναι ευκολο να μου το στειλεις και εμενα? viper@ebox.gr Ευχαριστω!! Done :) (10 χαρακτηρες) http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Done :) (10 χαρακτηρες) Αψογος!!Thank you!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Παιδιά ξέρει κανείς ποιο ειναι αυτο το κομματι που παιζει σε αυτο το site? http://www.cuba.de http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 εχει κανεις να μου στειλει το glitzzi girlz- be my baby? πλσ οποιος το εχει ας μου πει να δωσω μαιλ.ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Ρε παιδιά, εδώ και καιρό ψάχνω ένα τραγούδι που ξεκινάει λέγοντας "εεεεετσι". Στο ρεφρέν λέει, μα όταν χορεύεις μάτια μου μαζεύω τα κομμάτια μου, μπροστά σου υποκλίνομαι χαλί να με πατήσεις γίνομαι..... Ξέρετε πως λέγεται και ποιος το λέει; Αν το έχει κάποιος μπορεί να μου το στείλει; Ευχαριστώ! Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 το καινουριο των evanescence ειναι το forgive me? Όχι. Είναι αρκετά παλιό το συγκεκριμένο κομμάτι [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Ρε παιδιά, εδώ και καιρό ψάχνω ένα τραγούδι που ξεκινάει λέγοντας "εεεεετσι". Στο ρεφρέν λέει, μα όταν χορεύεις μάτια μου μαζεύω τα κομμάτια μου, μπροστά σου υποκλίνομαι χαλί να με πατήσεις γίνομαι..... Ξέρετε πως λέγεται και ποιος το λέει; Αν το έχει κάποιος μπορεί να μου το στείλει; Ευχαριστώ! Kwnstantinos Pantzis-Etsi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iRi Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Καλημερα! Μήπως ξέρετε ένα τραγούδι της Θεοδωρίδου που λέει για μπλε μάτια (ή ματάκια)...? Αν το έχει άποιος θα μου το στείλει κιόλας...?? Φυσική σε μικρές καθημερινές δόσεις! fysikhblog.wordpress.com spread it out! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CTK Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 bas ki exei kaneis h' iparhei pouthena to "gia to kalo mou" apo miliwka? an kai den vlepo na ginetai douleia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superseven Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Kwnstantinos Pantzis-Etsi Ευχαριστώ πολύ φίλε! Maxspeed......No Limits! Είσαι φοιτητής; Κι αν οχι;;; Μουσική=Ζωή! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts