baxalo Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 εκτος απροοπτου, μεσα κι εγω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpetros Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Θα ειμαι και εγω εκει με την νεα γενια...(δυο ατομα). Παράθεση Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 χαίρομαι που βλέπω καινούρια ονόματα στις συμμετοχές.. ελάτε να γίνουμε μια παρέα όλοι:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 αν μπορεσω, θα περασω κι εγω μια βολτα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Άνετοι πολύ άνετοι θα είμαστε, το μαγαζί είναι πολύ ζεστό και όλα είναι οκ για αύριο ;) Συμμετοχές κλασσικά μπορείτε μέχρι και την τελευταία στιγμή. Ραντεβού παιδιά απευθείας στο Yolo στις 18:30. Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2016 Aμα μπορεσω και προλαβω θα ερθω και εγω παιδια!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Θα φέρω και εγώ καλή συλλογή iPhone 6, Nokia N9 με MeeGo OS, Lumia 640XL καθώς και ένα Asus απο τα παλιά... Android θα έχουν όλοι οπότε δεν υπάρχει λόγος να φέρω και τα δικά μου :lol: Εσύ με Lumia 640XL; Να το δω και να μην το πιστέψω! :) Το Ν9 θέλω να το... ξαναδώ!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chros26_ Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Count me in Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mevan Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Θα περάσω κι εγώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest micr0g Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Kαλησμερ απαιδια σβηστε με απο την λιστα δεν 8α τα καταφερω να ερ8ω. Καλα να περασετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Εγώ θα έχω το Lenovo a5000ds που πήρα πριν ένα χρόνο, αν έχει κάποιος ίδιο θα χαρώ να βγάλουμε συμπεράσματα. Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
milanmaniac Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Θα προσπαθήσω να έρθω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Δεν δουλεύω αλλά παίζει μπάσκετ η ΗΡΑΚΛΑΡΑ... Οπότε θ' αργήσω λίγο... Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Αν ειναι καποιος απο Χαλκιδικη (Μουδανια εως Θεσσαλονικη) και δεν εχει μεσο για να ερθει μου λεει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 @Nagata σημείωσε +1 άτομο! Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. November 5, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Θα είμαστε αρκετοί, τέλεια η μεγαλύτερη παρέα και πάλι για καφεδάκι και κους-κους :) Παράθεση Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Ξεχασατε στην λιστα το νικ νεημ μου μαγκες. Και εγραψα απο τους πρωτους σχολιο :lol: Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htselepakis Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Ο Nagata το 'κανε επίτηδες... :lol::lol::lol: Παράθεση A suspicious mind is a healthy mind... Never stop dreaming (Μπάμπης από Θεσσαλονίκη) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Remember remember the 5th of November.. Αποφθεγμα από...; Πιθανότητα συμμετοχής μου: 50-50% Σήκω και έλα ρε, έμεινα μόνο μου το παιδί! :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Πολύ φασαρία μαζεύτηκε στην γωνία Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Πολύ φασαρία μαζεύτηκε στην γωνία Ναι, ναι. Χαμός γίνεται! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Σας ζηλεύω :'( Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιειτε και για μενα ενα καφεδακι! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Πολύ φασαρία μαζεύτηκε στην γωνία Είναι γωνία των Windows Phones! :) Έλα.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
button Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 Σε ποια γωνία Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. November 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2016 bill_thess που είσαι; δεν θα κάνουμε το συγκριτικό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts