koufos Δημοσιεύτηκε October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 13, 2016 Έχω iPhone 6S εδώ και ένα χρόνο σχεδόν. Έχω καταλάβει ότι μου δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα το γεγονός ότι η μπαταρία του είναι χαλια. Λατρεύω το iOS γιατί είναι smooth και με άμεσα updates - Δεν πάω προς 7 Plus γιατί δεν θέλω να δώσω 1000ευρ για ένα κινητό, θα πουλήσω το 6S και αν χρειαστεί θα δώσω από πάνω 100-150ευρ. - Να έχει πολύ καλή μπαταρία, τουλάχιστον καλύτερη του 6S. - Να έχει παρα πολύ καλή κάμερα, μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες με το κινητό και έχω αντικαταστήσει την point and shoot με αυτό. - Μου φαίνεται ότι λόγο δουλειάς θα χρειαστώ πιο μεγάλη οθόνη αλλα το πολύ 5.5" αν και αυτό μου πέφτει μεγάλο. - Όσο το πιο smooth εμπειρία με το android Προσωπικά είμαι μεταξύ, HTC 10, S7 edge, OnePlus 3, και Xperia XZ. Το S7 edge είμαι πιο μακριά γιατί έχω δοκιμάσει και είχα και Note 5 παλιά και απεχθάνομαι το touchwiz, μου φάνηκε αργό και προβληματικό. Δεν ξέρω αν άλλαξε τόσο πολύ από τον καιρό του Note 5. Είχα κοιτάξει αρκετά Κινεζικα αλλα τα περισσότερα δεν έχουν τις μπάντες 4G για ευρώπη και εννοώ κάποια έχουν 1-2 αλλα λείπουν αρκετές άλλες. Θέλω αν μπορώ να έχω 4G και όταν πάω σε άλλη χωρα εκτος Κύπρου και Ελλάδος. Οποτε έβγαλα τα Xiaomi 5S, 5S Plus, κτλ. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Το τατσγουιζ στο σ6 πεταει, στο 7 είναι το ιδιο. Στη θεση σου θα επαιρνα το 1+3 Τα εχει ολα και συμφερει! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Huawei P9Plus ................. Super Smooth http://www.skroutz.gr/s/8791382/Huawei-P9-Plus-64GB.html ΒΤW σχεδον ΟΛΕΣ οι Κινεζικες Ναυαρχιδες ειναι ΚΟΡΥΦΑΙΕς και εχουν ΟΛΕΣ τις ΜΠΑΝΤΕς 4G για Ελλαδα Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 S7 edge, δεν είχα το note 5 αλλά είχα το s6 που ήδη το touchwiz έτρεχε νεράκι και τώρα είναι πολύ καλύτερο στο 7. Ωραίο το htc 10 και το οne+ αλλά δεν θα δεις τρομερή διαφορά στην μπαταρία απ'το 6s. ( απ'το one+ ούτε φωτογραφίες ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Το S7 edge καλύπτει όσα θέλεις. Είναι μακράν το καλύτερο από άποψη μπαταρίας, και η κάμερά του αντίστοιχη των υπόλοιπων. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Το S7 edge φαίνεται σαν τέλειο κινητό αλλα έχει κάποιες έλλειψης που το θεωρώ παράλογο. Ένα μικρό και μέτριο μεγάφωνο έχει, δεν έχει usb-c, έχει το πιο παλιό 2.0 quick charge και όσο και να μου λένε δεν lagari, ξέρω ότι lagari, και το note 5 μου lagare και το Σ7 edge του παρέα μου lagari. Γι αυτό και είπα κάτι προς HTC 10OP3/xperia XZ που ξέρω ότι έχουν κορυφαίο optimization. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ειχα το S7 μέχρι χθες,τωρα έχω το one plus 3. Το S7ειναι καλύτερο σε καμερα,μπαταρια,και σαν κατασκευή,γρηγορο ,ποτέ δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα με άνοιγμα εφαρμογών ή παιχνιδιών,αλλα το ,one plus 3 είναι πολύ πιο γρήγορο,καμερα λίγο κάτω από το S7 ,πολύ καλή κατασκευή και αυτό,υποστηριξη για roms και πιστεύω ότι έχει όλο το πακέτο.. Για τα αλλά δεν μπορώ να.απαντησω μιας και δεν τα έχω πιάσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Από οθόνη τι λέει το oneplus 3? Μιας και είναι 1080p, την βλέπεις την διαφορά; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ένα κλικ κάτω από το S7 θα έλεγα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Σίγουρα ένα κλικ κάτω.. Πόσο είναι το κλικ όμως; :p Το θεωρείς σημαντικό downgrade στην συνολική εμπειρία; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Σίγουρα ένα κλικ κάτω.. Πόσο είναι το κλικ όμως; :p Το θεωρείς σημαντικό downgrade στην συνολική εμπειρία; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Οποιαδήποτε high end συσκευή με 1080p+ είναι μια χαρά και ουδέποτε θα σου χαλάσει την εμπειρία. Εκτος και αν βλέπεις lord of the rings στο κινητό και θες κορυφαία ποιότητα. Το μονο που χαλάει την εμπειρία είναι η χαμηλή φωτεινότητα σε κάποια κινητά που δυσκολεύει την χρήση την ημερα. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Downgrade δεν το θεωρώ,οπως σου είπα το ,S7 είναι μία πολύ δυνατή συσκευή και για μένα όμως ήταν μονόδρομος ή δθκαρτη,γιαυτο και ο λόγος που επέλεξα το one plus 3 αλλά έχω πάθει πλάκα από την ταχύτητα του,και γενικά την συμπεριφορά σαν συσκευή... Το S7οταν το πήρα και το ανοιξα,μου άρεσε πολύ αλλά ή καθημερινή χρήση του και ιδίως εγώ που κάνω σουλειαε.το κινητό μου έδειξε την αίσθηση ότι ή οθόνη (το τζαμακι εννοώ)ήταν ευάλωτο,ασε που στις.ακρες έκανε μία μικρή καμπύλη με αποτέλεσμα όταν παταγα να μην έχει την απόκριση που ήθελα ....και φυσικά μου λείπει ή αδιαβροχοποιηση ....ο πιο σημαντικός παράγοντας....Τα τελευταία δύο χρόνια έχω αλλάξει 6 συσκευές (Lumia 920,Lumia 1520,Motorola 4G LTE,S5,N nexus 5x,S7)και τώρα το 1+3.ελπίζω με.το one plus 3να κάτσω τουλάχιστον 1,5 χρόνο...Αν και παίζει τον άλλο μήνα να μου φέρουν ένα S7 Edge Duos από Dubai .....παντός εγώ με.το 1+3 αυτή τη στιγμή είμαι υπέρ καλυμμένος.... Από το S7σιγουρα θα μου λείψει ή κάμερα του ιδίως στις νυχτερινές αλλά ως εκεί.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Με αυτά που γράφεις θεωρώ το s7 edge μονοδρομο. Εξαιρετική αυτονομία, αδιαβροχοποιηση και αφού είσαι της point & shoot σχολης θα σε βολέψει απίστευτα. Είναι χαρακτηριστικη η ευκολια που βγαζει απίστευτες φωτο με την 1 προσπάθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts