Jump to content

Ανακοίνωση καρτοκινητής Wind & Q


oxxy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λογικό δεν είναι;. Η ανακοίνωση λέει ότι οι αλλαγές ΘΑ ισχύσουν από κάποια μελοντική ημερομηνία. Στο site τι θα έπρεπε να αναγράφει σήμερα, αυτά που ισχύουν ή αυτά που ΘΑ ισχύσουν;

 

edit: Μόλις αντιλήφθηκα μιας και το διάβασα ξανά, ότι μιλάς για την Q. Ο άλλος χρήστης που του απάντησες αναφερόταν στο F2G(προφανώς) που θα κοστίζει όντως 6€ τα 600MB, σύμφωνα με την ανακοίνωση πάντα. Το πακέτο της Q που αναφέρεσαι θα παραμείνει από ότι κατάλαβα ως έχει, και άλλα πακέτα είναι αυτά που καταργούνται. Άλλο το ένα,άλλο το άλλο όμως.

 

edit2: Λέει επίσης πως από 11/11 θα υπάρχει στην Q πακέτο με 450ΜΒ αντί 4€. Οπότε ακόμα και αν δεν αναφέρεται ότι καταργείται το 600ΜΒ/3€, ίσως είναι αυτονόητο μιας και το νέο πακέτο(4€) δεν θα έχει λόγο ύπαρξης.

Edited by Mark_K
προσθήκη
Link to comment
Share on other sites

Αν δεν υπάρχει κάποιο πακέτο μέσα από την εφαρμογή f2g ή κάποιο bonus που δεν αναφέρθηκε στην ανακοίνωση οι τιμές θα είναι ίδιες με τις άλλες εταιρίες.Θα γελάσω με την wind αν νομίζει ότι θα μείνει κανείς σε αυτήν.Εγώ πάντως είχα συμβιβαστεί με το ανύπαρκτο σήμα εκτός μεγάλων αστικών κέντρων λόγο τιμής.
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Σήμερα το πήρα χαμπάρι με τις αυξήσεις που έληξαν τα πακέτα, αίσχος πραγματικά. Ευτυχώς όμως μου είχε έρθει μήνυμα/προσφορά στο what's up, δώρο 400' προς όλους και 1GB στην πρώτη ανανέωση κάθε μήνα για 6 μήνες κι έτσι με 5€ ανανέωση σε κατάστημα κάθε μήνα θα έχω 400' προς ολους +1GB για εξι μήνες.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...