isiros Δημοσιεύτηκε October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 11, 2016 Θελω να αγορασω κινητο με ταβανι τα 400 ευρω. Υποψηφιο κινητο ειναι το 1+3. Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα; Απο διαθεσιμοτητα πως ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 βρηκες την καλυτερη επιλογη. τα εχει ολα και συμφερει. τωρα απο διαθεσιμοτητα.... μαλλον δυσκολα τα πραματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. October 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Οποτε εχω κανει την καλυτερη επιλογη που δεν μπορω να αγορασω :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Θελω να αγορασω κινητο με ταβανι τα 400 ευρω. Υποψηφιο κινητο ειναι το 1+3. Υπαρχει κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα; Απο διαθεσιμοτητα πως ειναι; Leeco Le 3 pro.... Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. October 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Μια χαρα απο θεμα επιδοσεων το Leeco αλλα μπορει να συναγωνιστει το 1+3 ποιοτικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 nexus 6p από εμένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. October 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν με πολυψηνει το 6p. Το LG G5 μου αρεσει επισης αλλα φοβαμαι το θεμα με τα bootloop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Γιατι εχει αναφερθεί κατι τέτοιο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Γιατι εχει αναφερθεί κατι τέτοιο? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Ελα ντε.. η παραπληροφόρηση πάει σύννεφο μου φαίνεται. Μια χαρά αξιόπιστο και τιμιότατο για τα λεφτά του το G5 και η κάμερα του απο τις κορυφαίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isiros Δημ. October 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν εννοουσα οτι το g5 εχει θεμα με bootloop αλλα οτι μετα το g3 και το g4 φοβαμαι μην εχει το ιδιο θεμα και το g5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν ακούστηκε κατι ακόμα. Προφανώς έχουν διορθώσει το πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Δεν υπαρχει θεμα με bootloops στο g5 ειναι οντως πολυ καλο κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fenia1 Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 γεια σας! Κι εγω θελω να αγορασω κινητο στα 400 περιπου. Με ενδιαφερει η μπαταρια με βαρια χρηση να βγαζει μια μερα και να εχει καλη καμερα. Ερχομαι απο nexus 5 που παρα την κακη κριτικη της καμερας εχω βγαλει καταπληκτικες φωτογραφιες. Σας ευχαριστω! ελπιζω να βοηθησω και τον δημιουργο του θεματος και οχι να παρεμβω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 πας και συ για 1+3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 lg g5 παρε για μενα οτι καλυτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2016 Δείτε και το honor 8, καλό μου φάνηκε λίγο που το είδα από κοντά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. October 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2016 Το one plus 3 !!! Από μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexm92 Δημ. October 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2016 Παιδια σορρυ αλλα καλο δεν θα ταν να λεγαμε την αποψη μας με επιχειρηματα; Κριμα δεν ειναι να πεταει ο καθενας ενα ξερο πχ 1+3; Φιλε μου αν θες καλη καμερα δες αποκλειστικα το g5 η ακομη καλυτερα το s7 μεταχειρισμενο. Οι καμερες τους ειναι οι καλυτερες της αγορας. Αλλα το g5 εχει για μενα χειροτερη οθονη, μπαταρία και εχω μια φοβια με οτιδηποτε lg μετα τα bootloop του g4. Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. November 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2016 Μια χαρα απο θεμα επιδοσεων το Leeco αλλα μπορει να συναγωνιστει το 1+3 ποιοτικα; Για πλακα... Sent from my Le X821 using Tapatalk Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts