Jump to content

Lost (ABC)

Jacktheripperd
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 7,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Α μιλατε για ελληνικους οκ. Eγω τους αγγλικους εννοουσα, αν ηταν να περιμενω και ελληνικους θα τραβουσα τα μαλλια μου :p

Btw αυτην την εβδομαδα δεν εχουμε επεισοδιο γιατι εχουμε την επαναφορα (εις διπλουν :p ) του alias!

http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg

Ε δε πειράζει ρε παιδιά για τους ελληνικούς, μπορεί τα παιδιά να μην προλαβαίνουν να έχουν τα δικά τους. Μια χαρά είναι και οι αγγλικοί μέχρι να έρθουν οι ελληνικοί.
Namaste!

Τι σας έχω τι σας έχω (τα ίδια λέω και στο thread για τις Μάγισσες μουχαχα)

Ο τίτλος του season finale του Lost είναι:

Live Together, Die Alone

έχω λίγα στοιχεία για την υπόθεση τα οποία όμως είναι για ατελείωτο καράφλιασμα...να τα πω σε spoiler tags ή θα με φάτε?:p

EDIT: Και επειδή είμαι και περίεργη πολύ έψαξα το Uluru και υπάρχει πραγματικά

Uluru

Namaste!

Οκ εσείς το ζητήσατε μετά μη με δείρετε:p

Πάμε λοιπόν να μαυρίσει ο τόπος...

Σας γράφω τις σκηνές όπως τις βλέπω στο χαρτί του casting call για το φινάλε:

EP2x23/24 Live Together, Die Alone

8 INT - ΦΥΛΑΚΗ Ο Desmond βγαίνει απο την φυλακή

9 EXT - ΦΥΛΑΚΗ Ο Desmond βγαίνει απο την φυλακή και βλέπει τον Cameron Widmore

10 INT ΦΥΛΑΚΗ (BENTLEY) Ο Widmore μαλώνει τον Desmond

18 - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ στο LA - FLASHBACK Η Libby κερνάει τον Desmond ένα καφέ και τον ρωτάει αν έχει 42 χιλιάδες δολλάρια

19 - ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ στο LA - FLASHBACK Η Libby προσφέρει το σκάφος της στον Desmond

23 ΖΟΥΓΚΛΑ Η Rose μιλάει με τον Locke

27 ΣΤΑΔΙΟ Ο Desmond μιλάει με την Penny Widmore

41 ΠΑΡΑΛΙΑ Ο Desmond ξυπνάει στην ακτή

42 ΠΑΡΑΛΙΑ-ΖΟΥΓΚΛΑ Κάποιος κουβαλάει τον Desmond μέσα στην καταπακτή

46, 47 ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗΣ Ο Eko τραβιέται έξω

53 ΖΟΥΓΚΛΑ Ο Charlie δείχνει στον Eko που είναι ο δυναμίτης

55 ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΤΑΠΑΚΤΗΣ Ο Charlie και ο Eko μπαίνουν στην καταπακτή

69 ΖΟΥΓΚΛΑ Ο Kelvin περπατάει μέσα στην ζούγκλα και ο Desmond τον ακολουθεί

72 ΖΟΥΓΚΛΑ Ο Desmond τρέχει πίσω στην καταπακτή

88 ΠΑΡΑΛΙΑ Η Claire, η Rose και ο Bernard ακούνε τον ήχο της καταπακτής να κλείνει

Brooke Mikey Anderson will be playing Charlotte, and Francois Chau will be back as Dr. Marvin Candle.

Πάω να δω αν έχω και άλλα...

EDIT: Έχω και άλλο ένα

Ο Desmond φεύγει απο τις στρατιωτικές φυλακές Colchester στην Αγγλία και στην έξοδό του παίρνει πίσω κάτι προσωπικά αντικείμενα που του είχαν κρατήσει, ένα χρυσό ρολόι και εκείνη την φωτογραφία με την κοπέλα που είδαμε μέσα στην καταπακτή όταν μπήκαν οι Losties μας.

Επίσης, κατά 95% 2 ακόμα άτομα πεθαίνουν. Η Kate θα βοηθήσει στο σκάψιμο ενός απο αυτούς τους 2 τάφους. Και οι γυναίκες που πεθαίνουν είναι η Αna Lucia και η Libby

Namaste!

GreekCharmed, είναι μεγάλος ο πειρασμός, αλλά...όχι, δεν θα ενδώσω να δω τα spoilers!! :p:p

Θα χάσουν το νόημά τους όλα τα επόμενα επεισόδια...(και μετά θα κατηγορούμε πως δεν γίνεται τπτ συνταρακτικό κτλ. κτλ. ...εμ, πώς, αν ξέρουμε απο πριν τι θα γίνει και είμαστε υποψιασμένοι, πώς να ξαφνιαστούμε; συνηθισμένο θα μας φανεί...για τον ίδιο λόγο δεν βλέπω και τα previews...;) )

Καλά έκανες και τους πόσταρες πάντως για όποιον θέλει να τα δει. Αλλά, μας βασάνισες βρε κορίτσι μου!:D (τελευταία στιγμή αποφάσισα να μην τα δω)

Ζήσε τη ζωή σου!!!!

Bubby's Community : www.viennas.net/cs

Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά!

Δε νομίζω οτι υπάρχει ώστε και ένας ιερόσυλος εδώ μέσα που θα τολμήσει να διαβάσει τα σπόιλερ.

Μιλάμε για τρομερό βάσανο. Α ρε, τι μας κάνεις... :) :D

Πήγα 2 φορές να τα διαβάσω...

Διάβασα 2-3 λέξεις σκόρπια... Και...

δεν κατάλαβα τίποτα... τσάμπα το άγχος χααχαχαχχα....

People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort.

Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο...μας δείχνει απλά συνδέσεις προσώπων και κάτι να παίζεται...

Βασανίσουυυυ.... :whistle:

ε δεν γίνεται κάποια στιγμή θα τα διαβάσετε...τι μόνο εγώ θα τα ξέρω όλα?:P

Namaste!

Oριστε και μερικα spoilers απο εμενα:

Episode 2.21: ? (Eko-centric)

Airdate: May 10, 2006

04/18 - In a flashback at the airport, Charlotte delivers a message to Eko and Libby asks if if everything is all right. Source: Aloha Oe and call sheet at SurvivorSucksForum

Episode 2.22: Three Minutes (Michael-centric)

Airdate: May 17, 2006

04/12 - Michael will be getting a flashback episode on May 17, during which we'll learn what, um, Others stuff he's been up to these last couple of months. Whatever it is he's been doing, I understand we'll meet a very different Michael than the one we left. Walt will also be back, and yes, he'll still be played by Malcolm David Kelley. I'm also hearing that [the] episode contains a great scene between Jack and Sawyer. Even better than the poker stuff. Source: Ask Ausiello @ TV Guide

Episode 2.23: Live Together, Die Alone (2-hour season finale) (Desmond-centric)

Airdate: May 24, 2006 from 9 to 11 p.m.

04/19 - The two-hour finale is basically one big Desmond flashback. Source: Ask Ausiello @ TV Guide

04/18 - [Quite spoilery, highlight at your own risk... In flashback that is set in 2000 in L.A., Libby buys Desmond coffee and offers him her boat. Charlie and Eko enter the hatch to get dynamite. Rose and Locke have a chat. Later in the episode, we see Desmond lying on the beach shore, waking up, being carried to the hatch, and Desmond and Kelvin walking through the jungle. While in prison (not sure if it's on island or flashback), Widmore tells Desmond off. There will be one scene of Desmond in the stadium. Dr. Candle will appear.] Source: Aloha Oe and call sheet at SurvivorSucksForum

04/18 - It might look as though Kate and Jack are zooming toward coupledom, but there's a serious wrench by the end of the season! There will be two deaths. Source: Kristin on E!Online

OMFG!!!

From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible.

--Alvar Hanso--

Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να σας ζητησω μια μεγαλη χαρη... Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει σε ενα κειμενο ολους τους τιτλους των επεισοδιων της δευτερης σαιζον?

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Καλησπερα σε ολους! Θα ηθελα να σας ζητησω μια μεγαλη χαρη... Θα μπορουσε καποιος να μου δωσει σε ενα κειμενο ολους τους τιτλους των επεισοδιων της δευτερης σαιζον?

2 - 1 Man of Science, Man of Faith

2 - 2 Adrift

2 - 3 Orientation

2 - 4 Everybody Hates Hugo

2 - 5 ...And Found

2 - 6 Abandoned

2 - 7 The Other 48 Days

2 - 8 Collision (a.k.a. Old Habits)

2 - 9 What Kate Did

2 - 10 The 23rd Psalm

2 - 11 The Hunting Party

2 - 12 Fire + Water

2 - 13 The Long Con

2 - 14 One of Them

2 - 15 Maternity Leave

2 - 16 The Whole Truth

2 - 17 Lockdown

2 - 18 Dave

2 - 19 S.O.S.

2 - 20 Two for the Road

2 - 21 ?

2 - 22 Three Minutes

2 - 23 Live Together, Die Alone

Σημερα τέλειωσα την πρώτη Season!!!

κορυφαία σειρά!

αγγίζει την τελειότητα :p

πάμε για την δεύτερη...

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Ευχαριστω πολυ XOTiC! Απο σημερα αρχιζω να βλεπω την δευτερη σαιζον οποτε απο βδομαδα θα ειμαι ετοιμος να κανω και τα δικα μου σχολια για το τι γινεται. Ελπιζω να ειναι το ιδιο καλη με την πρωτη!

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Βλέπω με τις διακοπές του Πάσχα κάνατε και διακοπές απο τον σχολιασμό..

και νομίζατε πως θα μου γλυτώσετε? μουχαχαχαχα

επιστρέφω με ολοκαίνουρια spoilers

όσον αφορά το επόμενο επεισόδιο ο ίδιος ο JJ Abrams δήλωσε πως στο 2x21

θα δούμε για πρώτη φορά το τέρας...και πως θα μας φύγει να το πούμε στην γλώσσα μας η καούκα

Επίσης όσον αφορά την ταινία του JJ Abrams MI:3 να προσέξετε όσοι την δείτε το Μάιο που θα προβληθεί καθώς θα υπάρχει μέσα στην ταινία αναφορά στην σειρά Lost.

Επίσης όσον αφορά το εξής...

τους 2 θανάτους που κατά 90% θα συμβούν, τώρα έγινε 100%, ο ένας της Ana Lucia και ο άλλος της Libby. Και όσον αφορά την Rodriguez η απόφαση ήταν καθαρά του καναλιού ABC και την πήρε μετά το συμβάν με την σύλληψη της Rodriguez στην Χαβάη για οδήγηση υπο την επήρεια αλκοόλ αν θυμάμαι καλά...DUI το λένε στην Αμερική, driving under influence. Στην αρχή της σειράς το κανάλι είχε πει πως δεν θα διώξουν κανένα μέλος του καστ για προσωπικούς λόγους όμως μετά το συμβάν με την Rodriguez αυτό φαίνεται πως δεν ισχύει καθόλου. H σκηνή με την κηδεία της Ana Lucia έχει ήδη γυριστεί. Επίσης θα πεθάνει και η Libby όπως έχω ήδη πει και η Watros η ηθοποιός που την κάνει έχει ήδη έναν απο τους πρωταγωνιστικούς ρόλους σε μια πιλοτική νέα σειρά (νομίζω κομωδία) και αν πάει καλά το πρώτο επεισόδιο θα συνεχίσει στην σειρά της. H Rodriguez πήρε καλά τα νέα της απόλυσής της (την συμπαθούν πάρα πολύ στο πλατό) η Watros όμως το πήρε πολύ άσχημα. Το κανάλι της CW στο οποίο πιθανόν θα είναι μόνιμη του χρόνου η νέα της σειρά δεν ενημέρωσε καθόλου το ABC και το κανάλι τα πήρε στο κρανίo.

Και πως πεθαίνει η Ana Lucia? Την πυροβολεί ο Michael.

Eπίσης έμαθα κάτι που με ανυσηχεί πολύ....και όλα αυτά είναι πληροφορίες απο άτομα μέσα στην παραγωγή...

Δύο απο τους καλύτερους συγγραφείς επεισοδίων ο Javi και ο Matt Raggs φεύγουν, ο Damon και ο JJ ασχολούνται τελευταία πάρα πολύ με την Star Trek ταινία δεν βλέπω καλά τα πράγματα για 3ο κύκλο.

Ουφφ...και κάτι τελευταίο. O ηθοποιός που κάνει τον Eko και ο Terry O Quin (Locke) μισιούνται θανάσιμα. Και αυτό έχει γίνει ιδιαίτερα ορατό σε όλους και συγκεκριμένα κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του επεισοδίου "?".

Αυτά για τώρα...δεν έχω άλλα φρέσκα νέα...μόλις έχω πάλι θα σας μαυρίσω την σελίδα :p

Namaste!

Έχω και κάτι μικρό ακόμα

Ο Mr. Eko ζητάει την βοήθεια του Locke για να βρει μια μυστική τοποθεσία η οποία πιστεύει πως έχει το κλειδί για τα μυστήρια του νησιού...πιο συγκεκριμένα όμως ο Eko προσπαθεί να χαλιναγωγήσει ας το πούμε τις θεραπευτικές ιδιότητες του νησιού για να σώσει την ετοιμοθάνατη Ana Lucia αλλά φυσικά δεν τα καταφέρνει.

Namaste!

Θά'χει και τρίτη season; κρίμα, ελπίζω να μην χαλάσει η σειρά...

μήπως όμως την παρατραβάνε;

The "unwired" revolution began...

_http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407

Ταινια Star Trek???

Ποιος ? Που? ποτε? εγω που ζω????

Be the change you want to see in the world.

Mahatma Gandhi

Μέχρι ποια σεζόν θα παίζει αυτό το μορφόπλασμα?:confused: http://briefcase.pathfinder.gr/download/524896 Δεν αντέχω άλλο να τον βλέπω αυτό τον άνθρωπο :p :ninja:

Αίσχος και βλασφημία μαζί.

O Hurley είναι μορφή.-

Και ως χαρακτήρας είναι απο τους πιο ενδιαφέροντες εκει μέσα στο τσούρμο.

Ασχετα αν στη δεύτερη season τον "ρίξανε" (όπως και πολλούς άλλους, αλλά τα έχουμε ξαναπεί για τα λάθη της 2ης season).

Πάντως εχει απο τις καλύτερες ατάκες, ένα καλό αυτοσαρκασμό και ενδιαφέρον story (ως background = the numbers, the psych ward).

patch για ελληνικούς υπότιτλους σε: Monkey Island 1 (Special Edition & VGA CD Beta II), Indiana Jones 3 και LOOM, Grim Fandango