QTiVoCo Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Φυσικα και δεν ειναι ετσι. Υπομονη και θα δειτε. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Λοιπόν, κατ'αρχήν να σας βρίσω όλους (:p) γιατί με πείσατε να κατεβάσω 11 περίπου giga ( μέχρι και το 207) και κατέστρεψα κυριολεκτικά το ratio μου!!!:D:D (μόνο upload τις επόμενες μέρες...:() Από την άλλη, ΧΑΛΑΛΙ!!! Εκπληκτική η σειρά, το ότι μπορούσε να με κρατήσει να βλέπω 10 επεισόδια συνεχόμενα ( μιλάμε για 450 λεπτά!!!) λέει πολλά!!! Πολυεπίπεδο σενάριο και καλοδουλεμένο. Σωστά χτισμένοι χαρακτήρες, με σταδιακή αποκάλυψη του παρελθόντος τους μέσα από τα flashbacks. Πολύ όμορφες τοποθεσίες, πολύ καλή σκηνοθεσία και πολύ καλές ερμηνείες ( αχ, ρε Lilly, τι μας κάνεις!! ) . Τα ερωτήματα είναι πολλά πάντως και πρέπει να γίνουν σιγά σιγά κάποιες αποκαλύψεις. Φαίνεται πάντως πως τα πάντα είναι πολύ μελετημένα και οι λεπτομέρειες μετρούν.Για παράδειγμα, δείτε αυτή τη φωτογραφία από τα πρώτα επεισόδια ( το 3ο συγκεκριμένα ) : http://img293.imageshack.us/img293/3504/dharma18wm.jpg Τώρα, όσον αφορά την κοιλιά, που πολλοί αναφέρετε πως κάνει η σειρά : οπωσδήποτε δεν είναι το ίδιο να παρακολουθείς 5-5 τα επεισόδια με το να τα παρακολουθείς με τον ρυθμό που βγαίνουν ( ανά μιά, δύο ή και τρεις εβδομάδες) . Όταν τα παρακολουθείς σερι, και κοιλιά να κάνει κάποιο επεισόδιο, δεν σε νοιάζει, προχωράς στο επόμενο. Γι'αυτό, ας μην προτρέχουμε να κατηγορούμε τη σειρά κι ας έχουμε υπομονή για τις εξελίξεις. Είναι αδύνατον σε ΚΑΘΕ επεισόδιο να γίνεται ο χαμός και του κόσμου οι ανατροπές και οι αποκαλύψεις. Θα υπάρξουν και επεισόδια με πιο συναισθηματικές στιγμές, με ματιές στις κοινωνικές σχέσεις που αναπτύσσονται και οι αλληλεπιδράσεις που αυτές έχουν κ.ο.κ. Ας μην είμαστε ανυπόμονοι.;) Πολύ καλό και το τελευταίο επεισόδιο, με την ζωή των υπόλοιπων ατόμων (της ουράς του αεροπλάνου ) οι οποίοι είχαν πολύ πιο επώδυνη εμπειρία από το νησί και τα μυστήριά του. Η δήλωση με τους αριθμούς όντως έγινε πάντως και δημιούργησε τη σχετική αναταραχή. Θα είναι μεγάλο foul πάντως αν δεν βρουν κάποιον τρόπο να ερμηνεύσουν το ρόλο τους. Όπως και άλλα ερωτήματα, που φαίνεται σιγά σιγά να τα κάνουν γαργάρα (π.χ. η πολική αρκούδα) . Θα δούμε στην πορεία, αν και πιστεύω πως για τα περισσότερα, αργά ή γρήγορα, θα έρθουν οι απαντήσεις. Προς το παρόν, εγώ τη σειρά την απολαμβάνω. Μία ερώτηση : πιστεύετε πως το πρόσωπο που σκότωσε την Shannon είναι το προφανές (Anna Lucia) ή όχι;;; Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Μία ερώτηση : πιστεύετε πως το πρόσωπο που σκότωσε την Shannon είναι το προφανές (Anna Lucia) ή όχι;;; τσιου, και αλλο παιζει :X Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Αφού στο 2x07 στο 44'47'' το δείχνει ξεκάθαρα στο τέλος οτι την πυροβόλησε αυτή. Τώρα αν η shannon πεθάνει ή επιζήσει απο το τράυμα, δεν το ξέρουμε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Αφού στο 2x07 το δείχνει ξεκάθαρα στο τέλος οτι την πυροβόλησε αυτή. Τώρα αν η shannon πεθάνει ή επιζήσει απο το τράυμα, δεν το ξέρουμε. Κάτι ξέρει ο hunter! Πρόσεξε, είναι ελαφρό spoiler για το 208 (ούτε εγώ ήθελα να το δω, αλλά μου ξέφυγε γμτ. , καθώς διάβαζα spoilers σχετικά με τα παρόντα επεισόδια : Episode 2.08: Old Habits : Episode Centric - CHARLIE We find out in this episode who killed the main female character back in episode 6 and why. It is someone we know and love. Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Περίεργα πράγματα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. November 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2005 Τι να σου πω, κι εγώ αυτό που λες εσύ νόμισα στην αρχή. Όντως περίεργο, γιατί ξαναείδα τώρα τη σκηνή και φαίνεται πως η Anna Lucia πυροβόλησε ( το όπλο της εκπυρσοκρότησε ) Τώρα, αν αστόχησε και την χτύπησε άλλος, δεν ξέρω...θα δούμε. Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 LOSTS02X08 HDTV(LOL) στο αγαπημενο σας μαγαζι :D Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Κατέβηκε πριν λίγο :D Θα το δω το βραδάκι που λογικά θα έχουν βγεί και οι (αγγλικοί) υπότιτλοι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Γιατι θελεις Αγγλικους υποτιτλους, αφου ειναι ηδη στα Αγγλικα; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Γιατι θελεις Αγγλικους υποτιτλους, αφου ειναι ηδη στα Αγγλικα; την ιδια απορια εχω και εγω.. Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Γιατί πολλές φορές δεν ακούγεται καλά τι λένε οι ηθοποιοί και αναγκάζομαι να το γυρίζω πίσω και είναι βαρετό.. Ενώ αν διαβάζω ταυτόχρονα και τα αγγλικά, δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξεφύγει κάτι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 καταπληκτικο επισοδιο !!!! Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Μόλις το είδα κι εγώ. Δεν ήταν και καταπληκτικό κατα την γνώμη μου αλλα τουλάχιστον προχώρησε λίγο η ιστορία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Μόλις το είδα κι εγώ. Δεν ήταν και καταπληκτικό κατα την γνώμη μου αλλα τουλάχιστον προχώρησε λίγο η ιστορία. Οντως, καταπληκτικο δε το λεω ουτε εγω. Προχωρησε λιγο η ιστορια, αλλα πολυ λιγο. Ο johnypatras λιγα ποστ πιο πανω εδωσε ενα spoiler το οποιο...ειναι ασχετο να πω; Εχει ενα λαθος στο οτι το επεισοδιο στο οποιο αναφερεται ειναι το 7 και οχι το 6; Η μηπως στο οτι κανεις δεν αγαπαει αυτο το προσωπο! Οχι το αγορι, το κοριτσι! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Ρε παιδιά τώρα που έκλεισε το greeksubs.com που θα βρίσκουμε ελληνικά subs (γενικά) ???? :worry: :worry: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Δεν έκλεισε, απλά έληξε το domain (ο server τους είναι up αν δεν κανω λάθος). Θα επανέλθει σίγουρα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
QTiVoCo Δημ. November 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2005 Ρε παιδιά τώρα που έκλεισε το greeksubs.com που θα βρίσκουμε ελληνικά subs (γενικά) ???? :worry: :worry: http://www.greektvsubs.gr/ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Οντως, καταπληκτικο δε το λεω ουτε εγω. Προχωρησε λιγο η ιστορια, αλλα πολυ λιγο. Ο johnypatras λιγα ποστ πιο πανω εδωσε ενα spoiler το οποιο...ειναι ασχετο να πω; Εχει ενα λαθος στο οτι το επεισοδιο στο οποιο αναφερεται ειναι το 7 και οχι το 6; Η μηπως στο οτι κανεις δεν αγαπαει αυτο το προσωπο! Οχι το αγορι, το κοριτσι! Και άσχετο πες το, και άκυρο πες το. Λάθος μου, sorry παιδιά, κι εγώ μεταφορά πληροφοριών έκανα, λανθασμένη όπως αποδείχτηκε. Συγγνώμη. Θα συμφωνήσω πάντως με τον HUNTER, το επεισόδιο ήταν καταπληκτικό , κατά τη γνώμη μου!! Υπήρξαν εξελίξεις, είδαμε και την ευαίσθητη πλευρά της Anna Lucia και τις πικρές στιγμές του παρελθόντος της. Την συμπάθησα κάπως μετά από το flashback της. Επίσης, έγινε δύο συναντήσεις : των 46 με α) τους επιζώντες της ουράς του αεροπλάνου και β) με τους υπόλοιπους 3 της σχεδίας. Αρκετά συναισθηματικό το επεισόδιο. Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Συμπάθησες την Ana Lucia; Εγώ ήθελα o Σαχίντ να της βγάλει το κεφάλι και να το σουτάρει στη θάλασσα!. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. November 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2005 Συμπάθησες την Ana Lucia; Εγώ ήθελα o Σαχίντ να της βγάλει το κεφάλι και να το σουτάρει στη θάλασσα!. :DΕεε, να σου πω, όταν είδα και την δική της εμπειρία με την παραλίγο δολοφονία της και την απώλεια της εγκυμοσύνης της,της δικαιολόγησα αρκετά πράγματα....και η σκηνή που μαθαίνει ο Jack το όνομά της από τον Έκο, αλλά και η σκηνή της συνάντησης ήταν αρκετά έντονες... Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnypatras Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Καλημέρα σε όλους! Πουρνό πουρνό (:p) λοιπόν, το νέο επεισόδιο του Lost, S02E09. :) PS : Sorry nelly. Παράθεση Ζήσε τη ζωή σου!!!! Bubby's Community : www.viennas.net/cs Blogs, συζητήσεις, photo galleries και άλλα πολλά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 τρομερο φιναλε :up: Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Τωρα ομως ποιος περιμενει μεχρι τις 11 Ιανουαρίου :cry: ? Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. December 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2005 Τοτε ειναι το επομενο επεισοδιο;;; Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts