Jump to content

Dual Sim+ Καρτα μνήμης

Brahames
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδια!

Ως ενας απογοητευμενος (πρωην-πλεον) κατοχος του LG G4 Dual λογω bootloop και συνεχων προβληματων της σειρας 50, αν και ικανοποιημενος απολυτα απο τα χαρακτηριστικα του, με πολυ καλη καμερα και ωραιο καλουπι ως κινητο, καταφερα να παρω πισω τα χρηματα μου μετα απο συνεχεις βλαβες.

319 ευρω λοιπον. λιγο πανω-λιγο κατω, ψαχνω κινητο, με dual sim αλλα να δεχεται και καρτα μνημης. οι απαιτησεις οχι παρα πολλες, θελω να εχει καλη καμερα και κατα προτιμηση 32gb. ειδα το Huawei Honor 8 αλλα δυστυχως δεν δεχοταν και τις καρτες και καρτα μνημης.

ειδα επισης sony z3+ αλλά πολλές οι γνώμες, εχετε να μου προτεινετε κατι?

ευχαριστω!

σκεψου μηπως σου κανουν και υβριδικα δικαρτα (θεση sd κοινη με sim) με μεγαλη ρομ, πχ RN4 (64gb) Edited by telefoneri

επειτα απο την τραγικη εμπειρια μου να χασω ολα μου τα αρχεια απο το G4, αγόρασα 64αρα κάρτα, για καθε ενδεχομενο.

γι'αυτο τον λογο κι ολας προτιμω να χω και τα 2

η αγορα μπορει να γινει απο οπουδηποτε; ή υπαρχει πιστωτικο σε καταστημα;

παντως τωρα με τη νεα μοδα να ειναι κοινη θεση η σιμ με την Micro sd, οι επιλογες λιγοστευουν

επειτα απο την τραγικη εμπειρια μου να χασω ολα μου τα αρχεια απο το G4, αγόρασα 64αρα κάρτα, για καθε ενδεχομενο.

γι'αυτο τον λογο κι ολας προτιμω να χω και τα 2

πηρα πισω τα χρηματα μου αρα η αγορα μπορει να γινει οπουδηποτε!

προτιμω σε καταστημα γιατι το θελω σχετικα αμεσα, αλλιως θα εβρισκα λυση απο Κίνα!

Lumia 950 dual sim + card slot

http://www.skroutz.gr/s/7634033/Microsoft-Lumia-950-Dual-32GB.html

Φοβερή τιμή για τέτοια τηλεφωνάρα, κάνει αυτά που θες και με το παραπάνω. Λειτουργικό W10 mobile

επισης κατι στο οποιο ξεχασα να αναφερθω, ψαχνω android, τα microsoft δεν με καλυπτουν σε καποιες εφαρμογες, δυστυχως, αλλιως θα ειχα παρει ηδη!(Οντως πολυ καλο)

Samsung J5 (2016) Duos και σου μένουν και 130 €υρόπουλα!

http://img.91mobiles.com/articles/wp-content/uploads/2016/06/Samsung-Galaxy-J5-2016-review17.jpg

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: