kogos Δημοσιεύτηκε October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 10, 2016 (edited) Καλημέρα, ψάχνω να αγοράσω κινητό για φίλο, με σχετικά καλή κάμερα (έχω το LG G3 και του αρέσει που είναι τόσο ποιοτική η κάμερα), κατά προτίμηση από 5' και πάνω οθόνη. Μέχρι 140-150ευρώ, αλλά όσο φθηνότερο τόσο καλύτερα! Έψαχνα γενικά στο skroutz και με τρώει το χέρι μου να πάρω κανένα κινέζικο γιατί η απόδοση/τιμή είναι φοβερή, αλλά στο παρελθόν έχει τύχει να φάω τα μούτρα μου με κινεζιές. Φυσικά, δεν έχω ιδέα την ποιότητα κατασκευής των Xiaomi, των Meizu.. έχω δει καλά λόγια γενικά αλλά μιας και προορίζεται για την σύζυγο προτιμώ κάτι που δεν θα χρειαστεί ψαχούλεμα... Είδα για παράδειγμα το LG k10 που φαίνεται να έχει καλή κάμερα 13MP με 129ευρώ... Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη... Edited October 13, 2016 by kogos Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Samsung j5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. October 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ξεπερνά την τιμή την οποία την έχω ξεχειλώσει προς τα πάνω όσο πάει. Παράθεση the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Τότε κοιτα προς Κινα μεριά ή ψάξε για κάνα καλό μεταχειρισμένο σε διπλανό φόρουμ ή εδώ. Σε αυτά τα λεφτά που διαθέτεις δεν έχεις και πολλές επιλογές από Ελλαδα. Περίμενε μήπως σου προτείνει κάποιος εδώ μέσα κάνα κινητό με αξιόλογη κάμερα σε αυτά τα λεφτά που θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 δες καποιο λενοβο στο σκρουτζ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 αφου δεν αναφέρεις κάποια προτίμηση σε λειτουργικό, lumia 650 προτείνω.. έχει οτι ψαχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzo1990 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Motorola Moto G 3rd gen. Σε αυτά τα λεφτά έχει την καλύτερη κάμερα (εκτός από το lumia 640 ίσως). Παίρνει sd, αδιαβροχο και για τη χρήση που κάνει θα τη βολεψει καλά. Ακούς εκεί δεν υπάρχουν επιλογές σε αυτά τα λεφτά λέει. Μην το κοιτάξεις το Lg δεν έχει κ την καλύτερη οθόνη. Τα Xiaomi είναι καλή περίπτωση εάν θες να παραγγείλεις από Κινα γτ από Ελλαδα είναι πάνω από το budget σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Αν θες καλή κάμερα δες το Lumia που προτείνει πάνω το παιδί. Με κινέζικο, ειδικά αν έχει ως μέτρο σύγκρισης το G3 άστο καλύτερα. Εκτός και αν ρίξει τις απαιτήσεις σε ποιότητα φωτογραφιών. Βέβαια μπορείς να πάρεις refurbished το LG g3 από Κίνα στα 120€, αλλά...τα μαγαζιά που το πουλάν δεν είναι και από τα πιο αξιόπιστα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DOOM_NX Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 +1 για το Moto G (3rd gen). Απίστευτες φωτογραφίες και βίντεο για τα λεφτά του. Δεν περίμενα ποτέ να το πω, αλλά οι HDR φωτογραφίες του βάζουν τα γυαλιά στο Nokia N8 μου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Huawei P8 Lite:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Moto G 3rd gen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts