kostasxar Δημοσιεύτηκε October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 9, 2016 Καλησπέρα,είχα αποφασισει να αγορασω το nexus 6p,ωσπου το συζητησα με ενα φιλο που αχσχολειται ΠΟΛΥ με τα κινητα και μου προτινε το LG G5 ως καλυτερη επιλογη.Το V10 ηταν στις επιλογες μου και βγηκε λογω bootloop,αλλα αφου ζηταω την γνωμη σας το εβαλα κι αυτο μηπως ακουσω κατι που δεν ηξερα.Για να ειμαι ειλικρινης το G5 δεν μου γεμιζει το ματι αν και ξερω οτι εχει καλυτερο επεξεργαστη,ραμ και αποσπωμενη SD και μπαταρια.Στο θεμα μπαταριας εχω ακουσει οτι χαλαρωνει ευκολα το καπακι παρ ολα αυτα.Στο nexus 6p μου αρεσει η μεγαλη οθονη( αν και δεν ξερω αν θα μπορεσω να τη συνηθισω καθως προερχομαι απο lg l9 ii, 4,7 ιντσες), η μεγαλη μπαταρια, και η εμφανιση και πιστευω οτι θα με βγαλει απροβληματιστα για 2 χρονια τουλαχιστον. Εσεις τι προτινετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Εγώ προτείνω να πάρεις ότι σου αρέσει και ότι σου κάνει κλικ. Όλοι εμείς αγοράζουμε συσκευές που καλύπτουν τις ανάγκες μας οι οποίες κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι οι ίδιες με τις δικές σου. Οπότε δεν έχει νόημα να σου προτείνω πχ το V10 αν δε ζητάς κάποια πράγματα, πχ θύρα υπέρυθρων, ραδιόφωνο, αποσπώμενη μπαταρία, κάρτα ήχου HiFi..... Πάρε ότι σου αρέσει. Το V10 που το έχω, δεν έχει πρόβλημα bootloop εκτός κάποιον περιπτώσεων όπου έχουν παρατηρηθεί bootloop όταν πας να συνδεθείς σε ανοιχτά δίκτυα Wi-Fi (πχ Πανεπιστημίων). Φαίνεται δηλαδή ότι είναι πρόβλημα software και μάλλον θα λυθεί με την 7. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasxar Δημ. October 9, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 MeddlingMageGR ευχαριστω για την απαντηση σου,η αληθεια ειναι οτι το V10 θα ηταν 1η μου επιλογη αν δεν ειχε παρουσιαστει αυτο το θεμα με το bootloop,αλλα επειδη θα κανω υπερβαση δινοντας αυτα τα χρηματα για κινητο μου κακοφαινεται να ειμαι μονιμως με το αγχος θα μου βγαλει δεν θα μου βγαλει προβλημα.Αν ξερεις σε περιπτωση bootloop ποια ειναι η διαδικασια?το στελνεις εκει που το πηρες και μετα απο ποσες μερες το εχεις πισω?υπαρχει περιπτωση να το παθει και 2η φορα το ιδιο κινητο?οπως και να χει ευχαριστω για τη βοηθεια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 nexus 6p απο μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 MeddlingMageGR ευχαριστω για την απαντηση σου,η αληθεια ειναι οτι το V10 θα ηταν 1η μου επιλογη αν δεν ειχε παρουσιαστει αυτο το θεμα με το bootloop,αλλα επειδη θα κανω υπερβαση δινοντας αυτα τα χρηματα για κινητο μου κακοφαινεται να ειμαι μονιμως με το αγχος θα μου βγαλει δεν θα μου βγαλει προβλημα.Αν ξερεις σε περιπτωση bootloop ποια ειναι η διαδικασια?το στελνεις εκει που το πηρες και μετα απο ποσες μερες το εχεις πισω?υπαρχει περιπτωση να το παθει και 2η φορα το ιδιο κινητο?οπως και να χει ευχαριστω για τη βοηθεια! Μέχρι στιγμής, τα λίγα περιστατικά bootloop που έχουν παρατηρηθεί, επανέρχονται με software reset. Δεν το στέλνεις στο service. Από την άλλη όπως σου είπα ή πιθανότητα να σου το παρουσιάσει είναι πολύ μικρή, και δε θα στο παρουσιάσει από τη μια στιγμή στην άλλη. Όσα bootloop έχουν παρατηρηθεί, οφείλονται σε δίκτυα Wi-Fi. Το είδος των δικτύων το ερευνούμε μέσα από μια δημοσκόπηση στο ελληνικό LG V10 forum που έχουμε. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 nexus 6p κι από μένα πιο αξιόπιστο overall αν και το κοιτούσα το g5 για λίγο. Μικρή ή μεγάλη πιθανότητα δεν μου λέει τίποτα και μόνο που θα ζήσω με το άγχος μπας και, ενω έχω σκάσει τα χρήματα μου είναι deal breaker. Όσο για τον λόγο του bootloop απλά υποθέσεις κάνουν όλοι, αν υπήρχε κάτι σίγουρο θα το λεγε και η lg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 nexus 6p :) Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ποιος ειπε οτι εχει προβλημα με bootloops το 6p? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasxar Δημ. October 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις και τη βοηθεια!Κι εγω κλινω προς το nexus 6p,θεωρω οτι η αξιοπιστια παιζει μεγαλο ρολο οταν μιλαμε για τοσα χρηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 παντως να κοιταξεις μεχρι ποτε θα παιρνει ενημερωσεις νομιζω οτι θα παιρνει σιγουρα μεχρι τον σεπτεμβρη του 17 δεν ειμαι σιγουρος ομως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 to g5 θα επελεγα. καλο χρυσο το 6p, ομως μενει πισω (στα χαρτια) φανταζομαι το g5 με aosp/cm θα φυσαει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 to g5 θα επελεγα. καλο χρυσο το 6p, ομως μενει πισω (στα χαρτια) φανταζομαι το g5 με aosp/cm θα φυσαει!!! κι ύστερα χωρίς εγγύηση σε LG, δράμα η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts