djibriliant Δημ. September 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2017 Εγώ έχω σοβαρά προβλήματα με το κινητό,οθόνη δεν αποκρίνεται πάντα, wifi δεν πιανει, ασταθης μπαταρια. Αφού έστειλα βιντεάκι στο τινυντιλ που μου ζήτησε πήρα πολύ σημαντικη βοήθεια. Οι τρόποι αντιμετωπισης είναι αυτοί: try another finger touching it for testing Do not operate the device when it is being charged, the touch may be insensitive due to the current interference Please restart your WiFi Router Please try it again in different WiFi circumstance including WIFI hotspot to check again. Στο μεταξύ αυτό ήταν η καβάτζα σε περιπτωση που ειχε πρόβλημα το leeco το οποίο έχει πρόβλημα :X Οποιος θέλει εδω ο χρυσοχερης του παραγγέλνω :cry:. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cosin Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Μπορεί καποιος χρήστης να μου πεί πως ενεργοποιώ την επιλογή να κλείνει το τηλέφωνο χτυπώνταε δύο φορές το home button? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts