lyr13 Δημοσιεύτηκε October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 6, 2016 Γινεται να δημιουργησω δευτερο WiFi δικτυο στον ιδιο χωρο απο το ιδιο ρουτερ/μοντεμ;; Προκεται για επιχειρηση και δεν θελω να μπαινουν οι πελατες/επισκεπτες στο ιδιο δικτυο που μπαινουν οι υπολογιστες και τα κινητα μας. Γινεται κατι τετοιο χωρις περαιτερω μπιχλιμπιδια (π.χ. access point);; Το ρουτερ/μοντεμ, αν παιζει ρολο, ειναι Speedport Entry 2i απο τον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismath Δημ. October 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2016 Γίνεται με ασύρματο ρούτερ που εκπέμπει ταυτόχρονα δύο δίκτυα. Το ένα θα είναι το κλειδωμένο με όποιο όνομα δικτύου και κωδικό του βάλεις και το άλλο το Guest Network ανοικτό. Σίγουρα το έχω δει σε TP-Link ρούτερ (πχ ARCHER C20i) αλλά και σε μόντεμ-ρούτερ της ίδιας εταιρείας που έχω τώρα (TD-W8970). Θεωρώ πως το έχουν και άλλες εταιρείες. Από τα manual νομίζω θα καταλάβεις αν κάποιο ρούτερ ή μόντεμ-ρούτερ το έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lyr13 Δημ. October 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Ευχαριστω για την απαντηση! Αλλα δεν θελω να χαλασω λεφτα. Ελεγα μηπως γινεται με το υπαρχον ρουτερ/μοντεμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Mε το Speedport Entry 2i δεν μπορεις να το κανεις δεν εχει δυνατοτητα για 2ο SSID. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolvas Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Mε το Speedport Entry 2i δεν μπορεις να το κανεις δεν εχει δυνατοτητα για 2ο SSID. Εχει δυνατότητα τουλάχιστον μεχρι 3 SSID. Το θέμα ειναι εαν μπορείς να τα απομονόσεις μεταξυ τους. Παράθεση "From Stalin I deserved nothing but gratitude for my faithful service; from God I deserved the most severe punishment for having violated his commandments thousands of times. Now look where I am and judge for yourself:is there a God, or not." -Yagoda Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hara75gr Δημ. February 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2017 Αφού μιλάς για επιχείρηση, άρα επαγγελματική χρήση, πάρε ένα ρούτερ της προκοπής, π.χ. Asus(που έχει αυτή τη δυνατότητα, αφού έχω 3 διαφορετικά). Αυτά που δίνουν οι εταιρείες τσάμπα, είναι περιορισμένων δυνατοτήτων( και λόγω κλειδωμάτων) και αν τα φορτώσεις και με 2-3 guest networks, που θα μπαίνουν αρκετοί χρήστες, μάλλον θα σέρνεται το σύμπαν... Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts