Jump to content

samsung galaxy a5 2016 Η Lg nexus 5x H....

grigogr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα σου απαντήσω!

Αν ρωτήσω ξέρω ότι απλά θα αρνηθεί στο να της το κάνω δώρο , ενώ αν εμφανιστώ με το δώρο τα δεδομένα αλλάζουν.

Παρήγγειλα το nexus σε λευκό back , και φρόντισα το ηλ. κατάστημα να έχει και το A5 και κάποια άλλα κινητά του ίδιου βελινεκούς που είχα σκεφτεί σε τιμές ( ποικιλία ). Επίσης σιγούρεψα ότι μπορώ να το αλλάξω αν δεν πειραχθεί η εξωτερική ζελατίνα.

Οπότε έκανα την vfm απ'ότι λένε οι φίλοι εδώ επιλογή, και σε περίπτωση που δεν της αρέσει, ε δικό της είναι, το αλλάζει!

Ελπίζω να έκανα καλά !

Για πες φιλε τελικα ειναι ικανοποιημενη απο το κινητο?? :)

Σκεφτομαι να παρω το ιδιο στην αδερφη μου και εχουμε σαν πρωτο γνωμονα την κάμερα.

παιδια η μπαταρια του νεχυς τοσο χαλια ειναι; για εναν χρηστη π το χρησιμοποιει για fb viber και κλησεις κυριως , δεν τη βγαζει τη μερα;

Ή μπαταρία του Nexus από όταν πήρε την Nougat έχει φτιάξει θα έλεγα σε πολύ καλό σημείο...

Εγώ έχω συνέχεια ανοικτό Wi Fi,α πο το πρωί μέχρι το απόγευμα συνδεμένο με hand free bluetooth,τ Α δεδομένα κινητής πάντα ανοικτά και μου βγάζει άνετα μέρα και έχω και sot 4.5 h ..