Jump to content

grigogr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About grigogr

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 7

grigogr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Αυτά τα δύο έχω δει βασικά. Αξίζει ακόμα να πάρω συσκευή του 15 το nexus και να ελπίζω να μου κρατήσει 2-3 χρόνια;
  2. Καλησπέρα , Εδώ και κανα δίμηνο ψάχνω να πάρω κινητό και αμφιταλαντεύομαι μεταξύ κάποιων συσκευών.. Τείνω περισσότερο προς το Nexus 5x , θέλω κάτι που θα είναι καλό για 2-3 χρόνια και θα παίρνει Updates. Ενδιαφέρομαι και για την καλή κάμερα που έχει. Τι μπορείτε να μου προτείνετε όμως με budget έως 300 ευρώ;; Κάτι καλύτερο; Τι να σκεφτώ;
  3. Θα σου απαντήσω! Αν ρωτήσω ξέρω ότι απλά θα αρνηθεί στο να της το κάνω δώρο , ενώ αν εμφανιστώ με το δώρο τα δεδομένα αλλάζουν. Παρήγγειλα το nexus σε λευκό back , και φρόντισα το ηλ. κατάστημα να έχει και το A5 και κάποια άλλα κινητά του ίδιου βελινεκούς που είχα σκεφτεί σε τιμές ( ποικιλία ). Επίσης σιγούρεψα ότι μπορώ να το αλλάξω αν δεν πειραχθεί η εξωτερική ζελατίνα. Οπότε έκανα την vfm απ'ότι λένε οι φίλοι εδώ επιλογή, και σε περίπτωση που δεν της αρέσει, ε δικό της είναι, το αλλάζει! Ελπίζω να έκανα καλά !
  4. Πήγα σε "mainstream" μαγαζί και είδα το Α5 από κοντά, δυστυχώς το nexus δεν το είχε! Οκ , από ποιότητα κατασκευής μου άρεσε πολύ, αλλά .. άνοιξα το manager και είδα ότι χωρίς να τρέχει τίποτα( που να άνοιξα εγώ ) παρά μόνο το bloatware και τα βασικά, είχε δεσμευμένο το 65% της ram. Αναρωτιέμαι λοιπόν, (εύλογα?), αν έπαιρνα το Α5 δε θα έφτανε κάποια στιγμή σε σημείο που θα κόλλαγε , θα είχε spikes κτλπ λόγω του παραπάνω; Προς το Nexus τείνω γενικότερα και αν δε θέλει το αλλάζει , το καταλαβαίνω, το samsung εξωτερικά είναι για τις γυναίκες ότι πρέπει , απλά τα κοιτάω διεξοδικά!
  5. Μόνο και μόνο λόγω της κάμερας , αποκλείω το p9 Lite , με βάση σχόλια που έχω διαβάσει σε ένα αλλο thread. Οπότε κολλάω μόνο και μόνο στο εμφανισιακό και σε ότι είπες για το galaxy a5 και τις γυναίκες!! Λογικά στο nexus θα προχωρήσω , για να έχει μια καλύτερη εμπειρία overall Και να μην υπάρχουν προβλήματα με κολλήματα κτλπ... Γενικά κοιτάει το value for money ! Ευχαριστώ για την απάντησή σου!
  6. Καλημέρα Δωράκι για την κοπελιά μου εφόσον τα έφτυσε το 4s που είχε.. Budget ως 250. Ενδιαφέρεται για καλή κάμερα , θέλει android και όχι άλλο iOS. Για την μπαταρία μου είπε δεν έχει θέμα καθώς θα το φορτίζει πχ στη δουλειά ή θα παίζει κανα power bank. Έχω διαβάσει και για τα 2 αυτά κινητά , και τείνω προς το nexus 5x λόγω της καλύτερης κάμερας , στοκ android και updates. Από την άλλη το galaxy a5 ειναι πιο premium feel και καλύτερη πολύ μπαταρία.. Τι μου προτείνεται; Μήπως κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά; Ευχαριστώ!
  7. εΑπό όσα μου είπατε τείνω προς το 625, κάποιος να με αποθαρρύνει/ενθαρρύνει ; :):):) **Κυρίως πάω σε αυτό λόγω της καλής longlasting μπαταρίας του και της offline πλοήγησης.
  8. Ευχαριστώ για τα replies πολύ , Μίλησα μαζί του και μου είπε οτι θέλει τελικά από εγχώριο μαγαζί σε περίπτωση που πάθει κάτι κτλπ να μπορεί να έχει υποστήριξη εδώ..Όμορφα τα nokia που μου προτείνατε , όπως και το motorola G.. Ερώτηση: Το ξέρω πως ίσως είναι μεγάλο θέμα και για άλλο topic αλλά συνοπτικά και λακωνικά: Το windows λογισμικό θα μπορέσει να του προσφέρει πράγματα;Ή είναι πολύ πίσω;Θα βρει αντάξιες android εφαρμογές;Main concern είναι τα maps,και χρήσιμες εφαρμογές , πχ για κανα φαρμακείο εφημερεύον, κανας φακός, και άλλες τέτοιου είδους αν με καταλαβαίνετε!
  9. Καλησπέρα στην παρέα, Έπεσε το κινητό του πατέρα μου και έσπασε, ένα nokia (καλό για την εποχή του , όταν πρωτοέβγαιναν τα touch) κινητό..Του έλεγα πόσο καιρό να το αλλάξει αλλά μάταια.Ήταν σαράβαλο, με μια σχεδόν κίτρινη τρύπα στην οθόνη απο τσιγάρο , παντού γρατζουνιές και κομμάτια που σάλευαν...Επιτέλους R.I.P.. Ψάχνω να του αγοράσω ένα smartphone να μπορεί να κάνει τη δουλειά του, κάτι όχι ακριβό αλλά αρκετά καλό , να μπορεί να στέλνει κανα mail , να έχει την πλοήγησή του με τα google maps , να βγάζει καλές φωτογραφίες και να αντέξει κάμποσο καιρό.. Σκεφτόμουν για το galaxy s2 , το οποίο έχω από όταν βγήκε , και προσωπικά μου έχει βγει αστέρι .. Τι λέτε εσείς ; Μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει ? Μέχρι 150 μπορώ να δώσω και το s2 μεταχειρισμένο θα το έπαιρνα εννοείται.. Βοηθήστε με να δώσω λίγη χαρά! Σας ευχαριστώ!! **edit** 1)Γίνεται να αγοράσω και απο εξωτερικό (κινέζικο) , αρκεί να έρχεται γρήγορα καθώς το βιάζεται! 2)Η καλή μπαταρία θα εκτιμηθεί, αλλά δεν είναι απαραίτητο
×
×
  • Create New...