Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry

Spyweirdos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα! Το Blackberry δε λειτουργεί όπως το iPhone. Χρειάζεσαι ειδικό data plan (BIS) για τις υπηρεσίες blackberry τύπου push mail, maps, facebook, msn, συμπίεση δεδομένων κλπ. Με γενικό πρόγραμμα δεδομένων μπορείς να χρησιμοποιείς ίντερνετ αλλά όχι κάτι από τα παραπάνω.

Θα σε παρακαλέσω να ρίξεις μια ματιά στα επισημασμένα θέματα, αφού αυτά τα θέματα έχουν συζητηθεί εκτενώς. Για τυχόν νέες απορίες, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ήδη υπάρχοντα θέματα, όπως το θέμα του 9780 ή το θέμα για τις υπηρεσίες blackberry της wind.

Το παρόν κλειδώνεται.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...έχω βρει αυτό εδώ http://cgi.ebay.com/OEM-Blackberry-Bold-9000-Silver-Bezel-Cover-Housing-US-/140543345678?pt=PDA_Accessories&hash=item20b909440e λογικά δε θα έχω πρόβλημα...μήπως είναι προτιμότερο να αλλάξω όλη την πρόσοψη?

η συγκεκριμένη θήκη κάνει για το 9000 http://cgi.ebay.com/Leather-Pocket-Case-Pouch-Sleeve-Blackberry-Bold-9700-/220785886340?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3367dd4484 ?

Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

φιλε μου αναλογα με την κατασταση που ειναι το κινητο σου.εγω για το 9700 που εχω σκεφτομαι να αλλαξω τα παντα γιατι θελω να το πουλησω.προτιμησε ΟΕΜ κομματια γιατι εκανα αλλαγη στο bb κοπελας μου κ με παιδευσε λιγο και δεν εκανε καλη εφαρμογη.για το 9000 δεν ξερω δεν εχω ασχοληθει.

είναι σε άριστη κατάσταση...απλά έχει μία πολύ μικρή γρατζουνιά το Inox κομμάτι και επειδή είμαι ψείρας θέλω να το αλλάξω...μάλλον τλκ θα πάρω μόνο το Inox περίβλημα να το αλλαξω...η θήκη ξέρει κανείς εάν κάνει για το 9000?
Blackberry 9000-9650-9810-9900-Q10 White-Q10 Black

• 2 weeks later...

Καλησπερα σε ολους.

Θα ηθελα να ρωτησω ποια μοντελα της εταιριας περνουν Ελληνικα αφου το κινητο θα αγοραστει απο usa η uk.

Δεν ξερω κατα ποσο ανταποκρινετε στις δυνατοτητες του κινητο,πχ 8330 η τιμη των 35 ευρω.

Αξιζει?

Η χρηση που θελω να του κανω ειναι μεσα στις δυνατοτητες τους,το 8330,8703ε...

Στα 35 ευρώ ναι, αξίζει και είναι και καλή αυτή η τιμή. Αρκεί βέβαια να ξέρεις ότι το τηλέφωνο αυτό πλέον είναι αρκετά παλιό μοντέλο και η υποστήριξη είναι περιορισμένη. Το συγκεκριμένο παίρνει ελληνικά - βασικά τα περισσότερα αν όχι όλα, παίρνουν ελληνικά για γραφή. Στα μενού υπάρχει ένα θέμα, όπου ελληνικά υποστηρίζονται από την έκδοση 5 και μετά, οπότε το 8330 για παράδειγμα, δε μπορεί να πάρει ελληνικό μενού.

Th|eF

35 ευρώ πάντως είναι πολύ καλή τιμή. Το γεγονός ότι η έκδοση 5 είναι διαθέσιμη κάνει την τιμή ακόμη καλύτερη, αφού υπάρχει ακόμη υποστήριξη.

• 3 weeks later...

μια ερώτηση μια που ξέθαψα το θέμα

ενδιαφέρομαι για τη συσκευή και ήθελα να μάθω αν ξεκλειδώνει για ελληνικά δίκτυα όπως και τόσες άλλες συσκευές εταιρειών με πληρωμή φυσικά

αν γνωρίζει κάποιος κάτι σε αυτό ας βοηθήσει :)

Δυστυχώς δεν είναι θέμα ξεκλειδώματος, αλλά αδυναμίας του κινητού να λειτουργήσει σε ελληνικά δίκτυα. Έχει μόνο CDMA δέκτη, ενώ στην ελλάδα έχουμε GSM δίκτυα.

Th|eF

Ευχαριστώ πολύ

Το παλαιότερο clamshell από την wind 82 κάτι θα είναι οκ με τα ελληνικά δίκτυα σωστά;

Ναι, θα είναι. Μιλάμε πάντα για το 8220 που είναι GSM, γιατί υπάρχει και το 8230 που είναι το ίδιο τηλέφωνο αλλά CDMA και δεν μας κάνει (το λέω σε περίπτωση που θελήσεις να το φέρεις απ' έξω).

Th|eF

• 1 month later...

Κυκλοφόρησε το 9810, o συνεχιστής της σειράς Torch

http://n4bb.com/wp-content/uploads/2011/08/Blackberry-Torch-9810-200x200.jpg

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=BduWnWtm7Pw&feature]*****Berry: BlackBerry Torch 9810 - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=4ODkPpBcZd0&feature=relmfu]BlackBerry Torch 9810 Unboxing Video! - YouTube[/ame]

http://n4bb.com/wp-content/uploads/2011/08/rogers-white-torch-9810-602x357.png

Αναλυτικό Review http://c r ackberry.com/blackberry-torch-9810-review

8 GB onboard memory

768 MB RAM

Expandable memory with support for microSD memory cards up to 32 G

High-resolution 640 x 480 (VGA) color display

3.2" (measured diagonally)

Transmissive TFT LCD

253 ppi

Over 16 million colors

User-selectable font size

5 MP camera

HD video recording

Flash

4X digital zoom

Continuous auto focus

Face detection

Image stabilization

Geo-tagging

Multiple picture-taking modes

Zero shutter lag

1270 mAh removable/rechargeable lithium-ion battery

Talk time: Up to 6.5 hours (GSM®), up to 5.9 hours (UMTS®)2

Standby time: Up to 12.8 days (GSM), up to 12.3 days (UMTS)

Music playback time: Up to 54 hours

Video playback time: Up to 7 hours

Edited by moment_v

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

εχει κυκλοφορησει στην αγορα;

θα ερθει στην Ελλαδα;

ποιες οι αναβαθμισεις σε σχεση με το προηγουμενο μοντελο;

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Γνωρίζει κανείς σας , τεκμηριωμένα αν υπάρχει διαφορά στο κόστος χρήσης της υπηρεσίας email (BIS)

σε σχέση μεταξύ ενός κινητού IOS / Android σε περίπτωση που οι συσκευές είναι στο εξωτερικό και γίνεται χρήση Roamin;

Υποθέτουμε ότι έχουμε 3 κινητά με το ίδιο email σεταρισμένα , Blackberry / IPhone / Android 2.3 χωρίς καμία 3η εφαρμογή.

Το κόστος ενός email θα είναι διαφορετικό αντίστοιχα σε κάθε συσκευή;

με το blackberry επιτυχανεις καλυτερη συμπιεση δεδομενων οποτε αν ολες οι χρεωσεις ειναι οι ιδιες αν mb τοτε με το bb εχεις λιγοτερη καταναλωση λογω συμπιεσης και συνεπως λιγοτερες χρεωσεις

π.χ. έχουμε ένα email μόνο κείμενο στα 100kb και το στέλνουμε και στις 3 συσκευές ... η blackberry θα το πάρει συμπιεσμένα; υπάρχει κάποιος λόγος συμπίεσης / δεδομένα; αν ήταν φωτογραφία ή κάποιο excel , word ;

Δεν υπάρχει κάποια ακριβής κλίμακα. Χοντρικά, σε δεδομένα κειμένου η συμπίεση ανά περιπτώσεις φτάνει και το 80%. Σε εικόνες προφανώς είναι χαμηλότερη, αλλά και πάλι υφίσταται. Τα πάντα συμπιέζονται, μόνο για βίντεο/ήχο δεν γνωρίζω. Κάποια στιγμή είχα βρει ένα Pdf με δοκιμές αλλά δεν μπορώ να το εντοπίσω τώρα. Ίσως σε βοηθήσει λίγο η εφαρμογή της Rogers για τον υπολογισμό κατανάλωσης.

Th|eF

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned