Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry

Spyweirdos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δείτε και προφίλ (Industrial design) :)

http://www-bgr-com.vimg.net/wp-content/uploads/2011/01/BlackBerry-Dakota.jpg

"There's a story still unread"

Δεν το ξέρουμε αυτό. Τα δύο full touch κινητά που έχουν βγει έως τώρα την είχαν. Το torch δε μπορεί να μπει στην κατηγορία αυτή γιατί έχει πληκτρολόγιο, οπότε υπερκαλύπτεται το surepress.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

εμφανισιακα απο μπροστα δεν μαρεσει απο πισω καλο ειναι οπως και τα χαρακτηριστικα του μια χαρα μου φαινονται
iphone xs max ipad 6th gen

Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζει κάποιος ποιά εταιρεία αντιπροσωπεύει την Blackberry στην Ελλάδα; Έχω στείλει τη συσκευή μου για επισκευή μέσω της Vodafone και δυστυχώς ένα μήνα μετά δεν μπορώ να βγάλω άκρη...

Έχουμε αναφέρει ξανά οτι τα BlackBerry τεχνικά τα καλύπτει ο εκάστοτε πάροχος. Οπότε στρέφεσαι στη Vodafone - Arvato και μόνο.

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω το Curve από Αγγλία, ξεκλειδωμένο, καινούριο από κατάστημα και να το φέρω Ελλάδα.

Απορία 1)

Στην ελλάδα έχω καρτοκινητό, θα μπορώ να το ενεργοποιήσω με τη WIND και να συνεχίσει να είναι καρτοκινητό? Θα έχω κανονικά Internet, BBM etc?

Απορία 2)

Εχω αυτόματα με την αγορά του εγγυηση κατασκευαστή ενός χρόνου. Θα πρέπει να απευθυνθώ στη WIND σε περίπτωση βλάβης? Και θα μου το κάνουν service εφόσον το τηλέφωνο δεν είναι αγορασμένο από κατάστημα τους?

Eυχαριστω!

Καλησπέρα,

Σκέφτομαι να αγοράσω το Curve από Αγγλία, ξεκλειδωμένο, καινούριο από κατάστημα και να το φέρω Ελλάδα.

Απορία 1)

Στην ελλάδα έχω καρτοκινητό, θα μπορώ να το ενεργοποιήσω με τη WIND και να συνεχίσει να είναι καρτοκινητό? Θα έχω κανονικά Internet, BBM etc?

Απορία 2)

Εχω αυτόματα με την αγορά του εγγυηση κατασκευαστή ενός χρόνου. Θα πρέπει να απευθυνθώ στη WIND σε περίπτωση βλάβης? Και θα μου το κάνουν service εφόσον το τηλέφωνο δεν είναι αγορασμένο από κατάστημα τους?

Eυχαριστω!

Μαρια

1)Στην Ελλαδα δυστυχως ΔΕΝ μπορεις να εχεις υπηρεσιες Blackberry σε καρτοκινητο. Πρεπει να κανεις συμβολαιο. Ισως στο μελλον μπορεις, αλλα σημερα που μιλαμε δεν γινεται

2)Δεν γνωριζω την πολιτικη των blackberry για χρηση του κινητου σε διαφορετικη χωρα απο τη χωρα αγορας. Πρεπει να μιλησεις με τη WIND για το αν θα το υποστηριξει σε περιπτωση βλαβης εντος εγγυησης

,

Προτεινω να το αγορασεις απο Ελλαδα αν τελικα αποδεχτεις να το βαλεις σε συμβολαιο

Καλησπέρα παιδιά, νέος χρήστης ΒΒ εδώ, Storm II με πακέτο σύνδεσης με 100mb/μήνα. εχω διαβάσει όλα τα ποστ αλλά κάτι δεν έχω πιάσει σωστά.

για να ενεργοποίησω το push mail και γενικά τις εφαρμογές πρέπει να ενεργοποίησω και το BIS. πήγα στο site του παροχέα και έδωσα τα στοιχεία που χρειάζεται αλλά δεν βλέπω καμία εξέλιξη. μήπως πρέπει να το ενεργοποιήσω με άλλο τρόπο; υπάρχει έξτρα χρέωση για το BIS;

αυτά και ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το BIS "τρώει" από τα 100 ΜΒ. Αλλά τα αιτήματα θέλουν κι ένα διάστημα να ενεργοποιηθούν.

Για περισσότερα είτε ΕΔΩ ή ΕΔΩ

Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎

Καλησπερα!

Εχω μια επιδοτηση απο τον παροχο μου 250 ευρωπουλακια και ειμαι σε σκεψη να παρω ενα κινητο blackberry. Απο οτι βλεπω τα bold που ειναι και τα πιο δημοφιλη ειναι αρκετα πιο ακριβα οποτε σκεφτομουνα να καταφυγω στο παλιο 8520 που εχει 270 ευρω. Το καλο εδω ειναι απο οτι βλεπω οτι εχει χαμηλοτερο δεικτη sar σε σχεση με τα πιο καινουρια μοντελα. Λεω καλο γιατι εχω ενα θεμα με την ακτινοβολια. Αν και παλι υψηλος ειναι ο δεικτης σε γενικες γραμμες, αλλα τελος παντων!Παρολα αυτα δεν ξερω αν αξιζει να παρω ενα τετοιο μοντελο. Τι διαφορες εχει σε σχεση με τα καινουρια blackberry ? Γινετα αναβαθμιση στο λογσμικο ωστε να ειναι ακριβως ιδιο με των καινουριων ? Αλλες συμβουλες? Μην μου πειτε να παω σε καπιο smartphone με android γιατι ολα ειναι toch και δεν τοχωω, θελω πληκτρα !!

Ευχαριστω προκαταβολικα!

γενικως δν εχουν και πολυ χαμηλο δεικτη sar ειδικα καποια καινουργια και ακριβα blackberry

εδω ειναι ο δεικτης SAR για τα BLACKBERRY

http://www.sarshield.com/english/radiationchart-blackberry.htm

iphone xs max ipad 6th gen

γενικως δν εχουν και πολυ χαμηλο δεικτη sar ειδικα καποια καινουργια και ακριβα blackberry

εδω ειναι ο δεικτης SAR για τα BLACKBERRY

http://www.sarshield.com/english/radiationchart-blackberry.htm

ναι την εχω δει αυτη τη σελιδα αν και δε καταλαβαινω γιατι σε μερικα κινητα ο αριστερα δεικτης ειναι υψηλοτερος και σε μερικα αλλα ο δεξια!!!

Είναι διαφορετικός ο τρόπος που γίνεται η μέτρηση! Στην ΕΕ μετράνε σε 10 γραμμάρια ιστού, ενώ στις ΗΠΑ ανά ένα γραμμάριο ιστού!

http://img199.imageshack.us/img199/6789/blackberrycurvetouch.png

Φημολογείται ως entry level touch επιλογή της Blackberry. Δε σχετίζεται με σειρά Storm, είναι κάτι άλλο. Είναι CDMA αυτό για το οποίο υπήρξε το leak, αλλά λογικά αν βγει, θα υπάρξει και σε GSM έκδοση. Έχει ωραία specs για την κατηγορία του:

• Processor: Qualcomm MSM 8655 800MHz CPU
  • Display: 3.25" 480x360 HVGA
  • Navigation: Trackpad & Nav Keys
  • Keypad: Virtual QWERTY
  • Camera: 5 MP (with HD Video recording)
  • Memory: 1GB Flash + 512MB RAM, Hot Swap MicroSD slot
  • Wi-Fi 802.11 b/g/n
  • GPS: Autonomous & A-GPS
  • Connectivity: NFC, Micro USB, Bluetooth 2.1
  • Sensors: Ambient Light Sensor, accelerometer

Για surepress δε λέει κάτι βέβαια, λογικά δεν έχει. Πάντως δείχνει ενδιαφέρον και αν έχει και καλή τιμή όταν βγει, θα είναι καλή επιλογή.

πηγή

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

blackberry-roadmap-2011

Bold Touch θα λέγεται τελικά και το περιμένουμε (ελπίζω και Ελλάδα...)κατα τον Αυγουστο.

Edited by birbilis

Πραγματικά όμορφο και πολύ καλό κινητό! Ελπίζω να μην είναι touch η οθόνη γιατί δε νομίζω ότι θα βολέψει.Ή τουλάχιστον να μπορεί να απενεργοποιηθεί το touch της αν υπάρχει.Μακάρι να βγει και στην Ελλάδα όταν και αν βγει...

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για τα Blackberry
  • The topic was unpinned
  • The topic was pinned