thief Δημ. September 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2009 Όχι μωρέ, δεν αξίζει τώρα να το κρατήσω. Δε θα μου άρεσε ούτε εμένα να το χάσω... Άσε που ως thief θα έπρεπε να το έχω κλέψει μόνος μου!! :D Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Με αφορμή το παρακάτω Ρε παιδιά είμαι πελάτης της Cosmo και έχω επιδότηση 160€ και θέλω να πάρω το 8900. Ακούω που λένε ότι η voda είναι μονόδρομος για BIS αλλά αν κάνω φορητότητα θα μου δώσουν μόνο 80-90€ επιδότηση στο πρόγραμμα που θα διαλέξω... Τελικά έχουν διαφορες τα BIS των 2 carrier ? Μη χάσω τσάμπα τα 60 € επιπλέον επιδότησης.... πάμε να λύσουμε το δίλημμα. Αναφέρετε τους λόγους σας ως χρήστες. Αυτό που έχω να πω ως χρήστης vodafone bis είναι οτι η εξυπηρέτηση είναι υπέρ του δέοντος ικανοποιητική και μάλιστα δεν έχει τύχει να κολλήσει κάποιος server. Το καλύτερο είναι οτι φέρνουν πρώτοι πολλές από τις συσκευές. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Εγώ με την COSMOTE δεν είχα, μέχρι τώρα, πρόβλημα πουθενά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Σχετικά με τις χρεώσεις είναι ξεκάθαρα τα πράγματα? Μη μπαίνω π.χ. από WiFi κάπου και να γράφει χρέωση το BIS... Ενημέρωση για το μηνιαίο data traffic υπάρχει? Είτε από Cosmote, είτε από την ίδια συσκευή (8900 curve) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Ενημέρωση για το μηνιαίο data traffic υπάρχει? Είτε από Cosmote, είτε από την ίδια συσκευή (8900 curve) Από τη συσκευή όχι αλλά από το site της COSMOTE και μέσω του my Account, το οποίο δημιουργείς εσύ, ναι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2009 Και γω με κοσμοτε δεν ειχα ενα σοβαρο ιδιαιτερο προβλημα , κατι μικρο προβληματα ναι , απο εξυπηρετηση δεν μπορω να πω οτι ειναι και το καλυτερο τους σημειο , αλλα το παλευουν το θεμα , παντως απο οτι εχω ακουσιε και δει απο φιλους που εχουν vodafone ειναι σε πολυ καλυτερη κατασταση σαν εταιρια στο θεμα BIS.Ασχολειτει και πιο πολυ καιρο απο την κοσμο , οσο για την ταχυτητα των συσκευων πιστευω οτι μπορεις να περιμενεις λιγο καιρο αν αλλος παραχος φερει πρωτος καποια συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Θέμα με χρεώσεις έχει τύχει σε κανέναν με Cosmo? Εγώ θα έχω μόνο το πρόγραμμα BIS 100MB. Θα περνάνε όλα σ αυτό? Και e-mails και MSN και Facebook App και Browsing? Με youtube μπορεί να υπάρχει πρόβλημα? (Τα 2 πρώτα με ενδιαφέρουν κυρίως, αλλά δε θέλω να τύχει κάνα light browsing και να δω χρεώσεις έξτρα...) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Θέμα με χρεώσεις έχει τύχει σε κανέναν με Cosmo? Εγώ θα έχω μόνο το πρόγραμμα BIS 100MB. Θα περνάνε όλα σ αυτό? Και e-mails και MSN και Facebook App και Browsing? Με youtube μπορεί να υπάρχει πρόβλημα? (Τα 2 πρώτα με ενδιαφέρουν κυρίως, αλλά δε θέλω να τύχει κάνα light browsing και να δω χρεώσεις έξτρα...) Θέλει 'κουράγιο' για να φτάσεις τα 100ΜΒ και αυτό λόγω της συμπίεσης των δεδομένων από την υπηρεσία ΒΒ. Αυτό άλλωστε είναι και το όπλο της RIM. Εγώ έχω στην COSMOTE το πρόγραμμα των 100ΒΜ και όλα είναι ok. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Θέλει 'κουράγιο' για να φτάσεις τα 100ΜΒ και αυτό λόγω της συμπίεσης των δεδομένων από την υπηρεσία ΒΒ. Αυτό άλλωστε είναι και το όπλο της RIM. Εγώ έχω στην COSMOTE το πρόγραμμα των 100ΒΜ και όλα είναι ok. Το ξέρω αυτό που λες, το θέμα είναι περνάει όλη η κίνηση απ το BIS ή κάποια πράγματα μπορεί να τα χρεώνει έξτρα? (όπως κάνει η WIND με browsing και youtube) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Το ξέρω αυτό που λες, το θέμα είναι περνάει όλη η κίνηση απ το BIS ή κάποια πράγματα μπορεί να τα χρεώνει έξτρα? (όπως κάνει η WIND με browsing και youtube) Τι είναι BIS Tο Blackberry Internet Service είναι υπηρεσία που παρέχεται από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και επιτρέπει την προώθηση των email σε real time, την πρόσβαση στο διαδίκτυο, τo GPS σε συγκεκριμένες συσκευές. Επιπλέον βάσει της εν λόγω υπηρεσίας επιτρέπεται και η πρόσβαση σε διάφορες εφαρμογές τύπου facebook, msn, google maps, push weather, κτλ. Με τη συγκεκριμένη υπηρεσία, επιτρέπεται η πρόσβαση σε 10 λογαριασμούς email. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alestr9s Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Δλδ για browsing θα πρέπει να βάλω και πρόγραμμα Cosmote i- ??? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Δλδ για browsing θα πρέπει να βάλω και πρόγραμμα Cosmote i- ??? Όχι, θα σερφάρεις όμως μόνο μέσα από τον browser της RIM για να ισχύει το bis δηλ. τον BBbrowser. Επίσης τα προγράμματα i δεν συνδυάζονται με το bis. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egoeimai Δημ. September 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2009 Όχι, θα σερφάρεις όμως μόνο μέσα από τον browser της RIM για να ισχύει το bis δηλ. τον BBbrowser. Επίσης τα προγράμματα i δεν συνδυάζονται με το bis. Ακριβώς. BIS & Cosmote-i ΔΕΝ πάνε μαζί. ΜΕ περίπου 10€ για BIS, σερφάρεις όπου θέλεις, mail, msn etc... Παράθεση "There's a story still unread" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digipro Δημ. September 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2009 http://www.rim.com/newsroom/media/executive/index.shtml Mike Lazaridis President and Co-Chief Executive Officer Research In Motion και εδω Ελληνας ειναι ο προεδρος απο Μ.Ασια καταγωγη. Υ.Γ. Οποια πετρα και αν σηκωσεις Ελληνα θα βρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2009 [imgalign]http://images.clipartof.com/small/5711-Man-Using-A-BlackBerry-Wireless-Handheld-Device-To-Send-Text-Messages-Clipart-Illustration.jpg[/imgalign]Οι κάτοχοι των Blackberry δουλεύουν επιπλέον 15 ώρες εκτός γραφείου, καθώς ελέγχουν συνεχώς το κινητό τους για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα. Η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει τους περισσότερους να είναι πιο παραγωγικοί και επομένως gadgets, όπως το Blackberry, επιτρέπει τη διαρκή επαφή με τη δουλειά. Η έρευνα στηρίχτηκε σε πάνω από 600 εργαζόμενους, οι οποίοι αποκάλυψαν ότι τείνουν να γίνουν μάλιστα εξαρτημένοι από τη δουλειά τους (workaholic) εξαιτίας της δυνατότητας που έχουν πλέον να λαμβάνουν και να στέλνουν μηνύματα και να δουλεύουν συνεχώς ακόμα και όταν είναι εκτός γραφείου. Η εταιρεία μελέτης προσωπικού δυναμικού, Πενίνσουλα, αναφέρει ότι το εργασιακό ωράριο έχει επεκταθεί κατά τουλάχιστον 15 ώρες για τους περισσότερους εργαζόμενους την εβδομάδα. Ο υπεύθυνος προσωπικού και σύμβουλος επιχειρήσεων, Πέτερ Μπον, δηλώνει: «Είναι σημαντικό για τον εργαζόμενο να περνάει ποιοτικό χρόνο μακριά από το γραφείο, να περάσει εποικοδομητικό χρόνο με την οικογένεια του, ή να κάνει άλλες δραστηριότητες. Ακόμα και για την ίδια την εταιρεία δεν κάνει καλό ο εργαζόμενος να απαντάει σε e-mail πελατών, αφού μειώνεται η αποδοτικότητα του μακροπρόθεσμα». Ο ίδιος συνεχίζει, τονίζοντας: «Πρέπει να υπάρχει ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και επαγγελματικής ζωής». «Τα αφεντικά θα πρέπει να ενθαρρύνουν τους υπαλλήλους τους να μη δουλεύουν από το σπίτι, εκτός αν είναι ανάγκη. Να πληροφορήσουν το προσωπικό τους ότι πρέπει να περιορίσουν την κατ’ οίκον εργασία. Επίσης, οι εργοδότες πρέπει να περιορίσουν το πόσο δουλεύει κάποιος, εκτός αν υπάρχει κάποια συμφωνία, αλλά όπως και να έχει ο εργαζόμενος πρέπει να είναι ξεκούραστος ώστε να αποδίδει» σημειώνει ο Πέτερ Μπον. Οι ειδικοί εκτιμούν ότι σε αυτό έχει επηρεάσει και η οικονομική κρίση. «Η ύφεση έχει αναγκάσει όλους να είναι πιο αποδοτικοί και όσοι έχουν πρόσβαση στη δουλειά και από το σπίτι, είναι μια ευκαιρία να μη χάσουν λεπτό ή και να προχωρήσουν παραπέρα. Με τον έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαντάνε αμέσως στους πελάτες τους ή ακόμα προετοιμάζονται και για την επόμενη ημέρα στη δουλειά». Την ίδια ώρα, η κατασκευάστρια του έξυπνου κινητού «Blackberry», Research in Motion, κατέκτησε την κορυφή της λίστας του Fortune με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον κόσμο. Συγκεκριμένα, η RIM είδε τα έσοδά της να αυξάνονται 77% από το 2007 και τα κέρδη της 84%, ενώ οι επενδύσεις της είχαν απόδοση 45%. Πηγή: http://www.apogevmatini.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosfx Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 γεια χαρα, εγω θελω να χρησιμοποιησω την υπηρεσια ΒΒ στο nokia e61i. αποσα διαβασα υποστηριζεται, αυτο που θελω να μαθω ειναι αν εχει καμια διαφορα με τις ΒΒ συσκευες στο θεμα χρεωσης, υπαρχει καποιος που να το ξερει σιγουρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 συγνώμη αλλά πως θα το κάνεις αυτό στο ΝΟΚΙΑ? Δεν γίνετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thief Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Γίνεται, το υποστηρίζει με blackberry connect από το nokia business software. Για τη χρέωση δεν ξέρω, αλλά αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιείς blackberry καθαρά και μόνο για email service. Δηλαδή δεν παίζει browsing κλπ μέσω BIS. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 οταν ειχε προτοβγει το ειχα δοκιμασει αλλα ποτε δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει ...την συσκευη πως την κανεις register ?? παντως αν υπαρχει τροπος καλυτερα να ανοιξεις ενα νημα και να περιγραψεις τον τροπο γιατι πιστευω θα ενδιαφερει πολλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantsag1 Δημ. September 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2009 Γίνεται, το υποστηρίζει με blackberry connect από το nokia business software. Για τη χρέωση δεν ξέρω, αλλά αν θυμάμαι καλά χρησιμοποιείς blackberry καθαρά και μόνο για email service. Δηλαδή δεν παίζει browsing κλπ μέσω BIS. ναι ρε φίλε, έχεις δίκιο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koukas Δημ. September 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2009 Νομίζω πως η Nokia έχει σταματήσει να υποστηρίζει την υπηρεσία. Μάλιστα τώρα που θα βγάλει το Nokia mail θα έιναι και ανταγωνιστικό οπότε δεν έχει νόημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 17, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2009 Με επίσημη ανακοίνωση η RIM υπόσχεται ότι θα βγάλει το OS 5 πριν το τέλος του χρόνου... http://www.blackberrycool.com/wp-content/uploads/2009/09/download-blackberry-os-5-0-0-90.png “The roll out process has begun for BlackBerry Device Software 5.0 with the recent beta release of BlackBerry JDE 5.0 (BlackBerry Java Development Environment 5.0) to BlackBerry Developer Zone at http://www.blackberry.com/developers to prepare the BlackBerry developer community for pending device software releases. As can be expected, BlackBerry Device Software 5.0 will follow before the end of the year, as referenced in the “RIM Launches BlackBerry Enterprise Server 5.0″ press release that was issued at WES 2009 (http://press.rim.com/release.jsp?id=2309).” Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. September 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2009 http://ecx.images-amazon.com/images/I/51F4MA9JRGL._BO2,204,203,200_PIsitb-sticker-arrow-click,TopRight,35,-76_AA240_SH20_OU01_.jpg Blackberry Hacking.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 [imgalign]http://www.myphone.gr/news/rim.gif[/imgalign]Χαμηλότερες απ’ ό,τι ανέμεναν οι αναλυτές ήταν οι προβλέψεις της διοίκησης της Research In Motion (RIM) για τις πωλήσεις του τρίτου τριμήνου, υποδηλώνοντας ότι η κατασκευάστρια των κινητών τηλεφώνων BlackBerry ενδεχομένως να χρειαστεί να μειώσει τις τιμές προκειμένου να ανταγωνιστεί το iPhone της Apple. Η εταιρεία προέβλεψε χθες ότι τα έσοδά της θα διαμορφωθούν αυτό το τρίμηνο σε 3,6-3,85 δισ. δολάρια, χαμηλότερα από τα 3,91 δισ. δολάρια που ανέμεναν κατά μέσο όρο οι αναλυτές. Χαμηλότερη των προσδοκιών ήταν και η πρόβλεψη για κέρδη 1-1,08 δολαρίων ανά μετοχή. Οι μετοχές της RIM υποχώρησαν έως και 12% στις χθεσινές μετασυνεδριακές συναλλαγές, φτάνοντας στα 72,96 δολάρια. Παρόλ’ αυτά, έχουν διπλασιαστεί από τις αρχές της χρονιάς. Η εταιρεία έχει μειώσει τις τιμές σε ορισμένα προϊόντα της ενόψει της παρουσίασης των νέων Blackberry Storm και Bold αργότερα αυτό το τρίμηνο, ανέφερε σε συνέντευξη Τύπου ο διευθύνων σύμβουλος της RIM. Σημειώνεται ότι η εταιρεία αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό από τις συσκευές των Apple και Palm, οι οποίες έχουν προχωρήσει σε μειώσεις τιμών τους τελευταίους μήνες. Ενδεικτικά, η Apple μείωσε την τιμή του iPhone 3G κατά το ήμισυ, τον Ιούλιο, στα 99 δολάρια, ενώ η Palm, η οποία παρουσίασε τον Ιούνιο τη συσκευή Pre, μείωσε αυτό το μήνα την τιμή κατά 50 δολάρια στα 149,99 δολάρια. Πηγή: http://www.naftemporiki.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellsangel81 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Άλλο ένα μοντέλο έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια του bold και το όνομα αυτού BlackBerry Atlas. Το μοντέλο θα κυκλοφορήσει στις Κίνα και ανατολική Ασία. Απ ότι φαίνεται η rim έχει δώσει μεγάλη βάση στην σειρά αυτή καθώς αποτελεί την no 1 επιλογή για επαγγελματίες. Οι ομοιότητες με το 9700 είναι αρκετές όπως θα δείτε και απο το video παρακάτω. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Mzd4RVGLskI&feature=player_embedded]YouTube - BBAtlas[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts