vegos Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 Όσες φορές ενεργοποιώ το WiFi, και συνδέομαι κανονικά, είτε στο σπίτι μου, είτε στη δουλειά, τότε το BIS traffic περνάει από WiFi. Μάλιστα, αν πας στο "Manage Connections" -> "Services Status", τότε σου λέει από που δρομολογεί την κίνηση. Λέει συγκεκριμένα "BlackBerry Internet Service" και δίπλα από που πάει: Connection Mobile Network ή WiFi ανάλογα. Σε κάθε περίπτωση, αν δεν πειράξω τα properties του browser, τότε browsing κάνω από GPRS/3G (Internet Browser) ή WiFI (Hotspot Browser). Μπορείς να το δεις με τον εξής πολύ απλό τρόπο. Μπες στο http://www.whatismyip.com και θα δεις με τι IP "βγαίνεις" στο internet. Με αυτή της RIM ή του σπιτιού σου/δουλειάς σου/hotspot/κλπ πχ. Σε ξένα fora έχω διαβάσει ότι το WiFi δεν παίζει καθόλου, ότι παίζει άψογα, και 1002 διάφορετικές γνώμες. Αυτά που γράφω, είναι αυτά που κάνει το Berry μου :) Ακόμα και με κλειστό το Mobile Network, το BIS παίζει κανονικά (push mail, bb messenger, browsing και γενικότερα, σχεδόν τα πάντα). Λέω σχεδόν, γιατί υπάρχουν και κάποιες εφαρμογές που δεν παίζουν από Mobile Network (πχ η Opera θέλει αλλαγή σε WiFi στο setup της, το TwitterBerry επίσης κλπ). Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilai Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 To Dokimasa kai pezei!! ligo zori na ftiakseis toys xartes.... Alla PAIZEI apo Xartes Apo tin SD carta! Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά,βρε πατριωτάκι ( είμαι απο Μέλαμπες,Ρεθύμνου ) έχω το 8310 απο 2o χέρι αγορασμένο,δε ξέρω κ απο BlackBerry,πως το σετάρεις να δουλέψει χωρίς χρέωση το GPS γιατί δεν καταφέρνω? Σε ευχαριστώ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Επειδή και εγώ σαν κάτοχος 8310 λέω να πάω σε 9000,ναρωτήσω κάτι που με ενδιαφέρει. Αν δεν ενεργοποιήσεις το Blackberry wifi δεν έχεις. Αν είσαι στο εξωτερικό και δεν έχεις ενεργοποιημένη την υπηρεσία του blackberry ρομμινκ τίγίνετε. Σταμάτησα την υπηρασία λόγο χρεώσεων από την βόνταφον.Με χρεωναν 25 ευρώ το μην γιατί είχαν βάλει και περιαγωγή στην υπηρεσία του blackberry service.Αφού πλακωθήκαμε δεν γύρισαν πίσω χρήματα και απλά έκλεισα τη υπηρασία αλλα γενικός το θεωρώ λίγο κουλό το όλο σύστημα του.... Οπότε άν δουλέψει η υπηρεσια και βγείς εκτός Ελλάδας για να μπείς πχ σε ένα ελέυθερο ΧΟΤ ΣΠΟΤ τί γίνετε... Το χρειάζομαι αρκετά αυτό γιατί ταξιφδέυω συχνά και πάντα βρήσκο δωρεάν ασύρματο, Ειμαι μεταξύ του 9000 και του Ιphone το οποίο ενώ με καλύπτει πλήρως στο ιντερνετ δεν με βολέυει καθόλου σαν τηλέφωνο... Υπάρχει κανέις για βοήθεια...; Μαλλον ησουν στο πακετο με 14,29 παγιο επιπλεον, 3MB roaming + 10 Ευρω για τα 150 Mb του blackberry εντος. Το πρωτο ειναι επιπροσθετο προγραμμα και το ενεργοποιεις οποτε θες εσυ για να εχεις φθηνοτερη χρεωση στο εξωτερικο. Και χωρις τα 14,29 μπορει να λειτουργησει στο εξωτερικο. Το βασικο ειναι να ειναι ενεργοποιημενο το BB με τα 10 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Σε Bold δουλεύει ? Κατεβάζω κι εγώ τους χάρτες για Κρήτη :) Ηράκλειο..!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Μάλλον,δεν είχα πολυ καταλάβει οπότε...Τωρα μια και προχωρησα τελικά στο blackberry bold,με ανανέωση,εχω πάλι δωρεάν την υπηρεσία οπότε...Θα δούμε... Πάντος είναι κρίμα να είναι τόσο μεγάλες οι χρεώσεις..Τα 10 είναι μια χαρά..Θα μείνω ώρα στα δωρεάν και βλέπουμε...Μόλις ληξη μαλλον θα το ξανακάνω..... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Μάλλον,δεν είχα πολυ καταλάβει οπότε...Τωρα μια και προχωρησα τελικά στο blackberry bold,με ανανέωση,εχω πάλι δωρεάν την υπηρεσία οπότε...Θα δούμε... Πάντος είναι κρίμα να είναι τόσο μεγάλες οι χρεώσεις..Τα 10 είναι μια χαρά..Θα μείνω ώρα στα δωρεάν και βλέπουμε...Μόλις ληξη μαλλον θα το ξανακάνω..... Χμμμμ. Πιο δωρεαν εισαι? Υπαρχει το πακετο με 20 MB για τους 2 πρωτους μηνες χωρις παγιο. Μετα τα 20 MB και μετα τους 2 πρωτους μηνες η χρεωση ειναι 0,006 ανα kb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Τελικά το πρόβλημα παραμένει το ίδιο μετα την αναβάθμιση; Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. January 10, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2009 Αυτό δωρεάν χρήση με 20ΜΒ. Πάντος έχω απορίες για το 9000.. Να τεις πώ εδώ και βλέπουμε... Υπάρχει τρόπος να βλέπω τα μελοντικά γεγονότα του ημερολογίου όπως στο 8310. Themes διαφορετικά που μπορώ να βρώ... Εχει κανείς δοκιμάσει συνχρνισμό με mac.Το 8310 τα ελληνικά τα έβγαζε κινέζικα,, Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Τι ακριβώς εννοείς για τα μελλοντικά γεγονότα? Αν λέμε το ίδιο, εξαρτάται από το θέμα. Π.χ τα θέματα κατηγορίας "today" το υποστηρίζουν. Θέματα θα βρεις στο pinstack.com Δωρεάν και Over the air(ota). Όσο για τα Mac δεν έχω απάντηση. ;) Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Το ίδιο λέμε αλλά δεν κατάφερα να βρώ themes στην σελίδα είχε μόνο ένα χριστουγεννιάτικο άν θυμάμαι καλά γιατί το είδα ώρα πρίν.. Εχω βρέι αυτό που λογικά μου κάνει αλλά δεν είανι free... http://www.bplay.com/theme.php?t=231 Θα προσπαθησω να βρώ τρόπο και για το mac.Αν έχει κανείς λύση για themes ή άλλα site ευπρόσδεκτα... Σε ευχαριστώ πολύ... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. January 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2009 Αυτό δωρεάν χρήση με 20ΜΒ. Πάντος έχω απορίες για το 9000.. Να τεις πώ εδώ και βλέπουμε... Υπάρχει τρόπος να βλέπω τα μελοντικά γεγονότα του ημερολογίου όπως στο 8310. Themes διαφορετικά που μπορώ να βρώ... Εχει κανείς δοκιμάσει συνχρνισμό με mac.Το 8310 τα ελληνικά τα έβγαζε κινέζικα,, Mac χρησιμοποιω. Το συγχρονισμο με ελληνικα ξεχνα τον. Ειχα στειλει και email στο missing sync for blackberry πριν 1 χρονο και μου ειπαν οτι ουτε αυτοι το υποστιριζουν. Παντως δοκιμασε το media sync (ασχετο με αυτο που θες) αλλα μεταφερει τις playlists απο το itunes. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Το ίδιο λέμε αλλά δεν κατάφερα να βρώ themes στην σελίδα είχε μόνο ένα χριστουγεννιάτικο άν θυμάμαι καλά γιατί το είδα ώρα πρίν.. Εχω βρέι αυτό που λογικά μου κάνει αλλά δεν είανι free... http://www.bplay.com/theme.php?t=231 Θα προσπαθησω να βρώ τρόπο και για το mac.Αν έχει κανείς λύση για themes ή άλλα site ευπρόσδεκτα... Σε ευχαριστώ πολύ... Υπάρχουν διάφορα θέματα στα ξένα φόρουμς(pinstack, κρακberry, blackberryforums.com, κτλ). Θα βρεις αρκετά αλλά τα 'καλά' πρέπει να πληρωθούν.. Εγώ χρησιμοποιώ ένα με Today+ και έχω τις εκκρεμότητες του ημερολογίου καθώς και τα εισερχόμενα στην 'Today' Screen: http://onthearm.com/theme/marco2.jpg Για να τα κατεβάσεις βρες το ΟΤΑ Link στο φόρουμ ή πες μου να στο στείλω με PM.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sorentoclub Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Ευχαριστώ πολύ...Βρήκα ένα που μου αρέσει και έχω κατεβάσει τώρα.. http://gemblock.com/forum/blackberry-themes-gemblock/16-flamboyant-today-plus-theme.htm Καλό είναι αλλα έχω λίγο κολλήσει με το iberry.. Υπομονή ..... Και πάλι ευχασριστώ...Τωρα με τα mac αναγκάζομαι να γυρνάω σε ΧΡ να περιμένω να κάνει συνχρονισμό με το mobile me το outlook και μετά να κάνω συνχρονισμό με το bold.ταλαιπωρία ολόκληρη..αλλα αξίζει.... Παράθεση ---------------------------------------------------------------- PIN:20D9B82C *** e-photoguide.gr *** Ελληνικός οδηγός φωτογράφων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siritos1972 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 καλημέρα παιδιά, τους χάρτες αυτούς που τους βάζεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_oyranoy Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Kαλησπερα σε ολους και καλη χρονια μου χαρισανε ενα Blackberry Pearl (8100) της Vodafone. Εγω το κινητο δεν το χρησιμοποιω με καρτα της Vodafone, το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ λεει να γραψει ελληνικα! Ενω παλαιοτερα ειχα και παλι Blackberry εδω δεν εχει να επιλεξεις απο τις Input Languages τα ελληνικα. Πηρα την Vodafone και με παραπεμψαν στην σελιδα τους οπου κατεβασα τον αναλογο λογισμικο για την συσκευη μου κατα τα λεγομενα των οποιων θα γινοταν αναβαθμιση και θα περναγαν και ελληνικα Αφου κατεβαζω το προγραμμα και το εγκαθιστω βρισκει το Blackberry, επικοινωνει μαζι του αλλα δεν με αφηνει να προχωρησω στην εγκατασταση της αναβαθμισης λεγοντας πως αυτη η αναβαθμιση του παροχου (Vodafone) δεν ειναι γι αυτο το τηλεφωνο. Αυτοι στην Vodafone τρελλαθηκαν και μου ειπαν να το κοιταξπυν απο τα κεντρικα σαν βλαβη και να το δουν μεσα απο τον λογαριασμο μου αλλα εγω δεν εχω λογαριασμο στην Vodafone οπως καταλαβαινετε για να μου στειλουν αυτοι ο,τι φανταζονται μπορει να λυσει το συγκεκριμενο προβλημα. Παρ'ολ αυτα το κινητο μου το δωσαν ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ χωρις αποδειξη ομως τα εχω ολα Vodafone Logo, Vodafone οδηγιες, Vodafone κουτι, κοντευω να τρελλαθω. Εχει ιδεα καποιος πως μπορω να βαλω ελληνικα? Δεν μπορω να στειλω μηνυμα και τρελλαινομαι. Ευχαριστω πολυ παιδια. HELPPP:X Παράθεση 1,2,3... Puff! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_oyranoy Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Nα σημειωθει οτι εχω βαλει μεσα καρτα Vodafone να δω μηπως τυχον αλλαξει συμπεριφορα αλλα δεν ... Παράθεση 1,2,3... Puff! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys02 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 to xrisimopoio edw kai 7-8 mines... Psakse kai gia keymaps gia blackberry (etsi wste na fereis ta koumpia toy blackberry sto metra toy treckbuddy) kai gia CMS designs pou me ayta blepeis tin taxitita sou, to heading sou ta average times, xrono taksidiou, elevation ktl.... to programmataki apla ta spaei... me eswse otan piga agglia! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys02 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Gia na to kaneis na peksei ftiaxneis ena fakelo pou na legetai treckbuddy mesa stin sd karta. Meta se auton ton fakelo vazeis tous fakelous MAPS RESOURCES SOUNDS TRACKS-GPX TRACKS-NMEA kai telos WTPS. Meta vazeis toys xartes ston fakelo MAPS. Gia na ftiakseis xartes einai mia alli istoria. Exei poli kales odigies sto site tou programmatos!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys02 Δημ. January 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2009 Σε Bold δουλεύει ? Κατεβάζω κι εγώ τους χάρτες για Κρήτη :) Ηράκλειο..!:) Logika nai! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2009 Θα ηθελα την βοηθεια σας, αγορασα ενα bb 8120 απο Expansys. Το τηλ ειναι registered (unlocked ομως) στην T-MOBILE Αγγλιας, αλλα θα το δουλευω εδω με vodafone . Δεν με αφηνει να ρυθμισω email account και το βασικο ειναι αυτο. Καμια λυση?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Θα ηθελα την βοηθεια σας, αγορασα ενα bb 8120 απο Expansys. Το τηλ ειναι registered (unlocked ομως) στην T-MOBILE Αγγλιας, αλλα θα το δουλευω εδω με vodafone . Δεν με αφηνει να ρυθμισω email account και το βασικο ειναι αυτο. Καμια λυση?? Τι εννοεις δεν σε αφηνει, εχεις ενεργοποίηση την υπηρεσια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Απο την vodafone, ναι το εχω κανει. Αλλα λεει οτι ειναι το pin και imei για T-MOBILE, και αν δεν το αφησουν, δεν θα μπορεσω να το εχω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Απο την vodafone, ναι το εχω κανει. Αλλα λεει οτι ειναι το pin και imei για T-MOBILE, και αν δεν το αφησουν, δεν θα μπορεσω να το εχω εδω. Oποτε φιλε δεν ειναι ξεκλειδωτο...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 δηλαδη?? Δεν θα μπορω να εχω email?? Θα γινει χαμος. Τhanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. January 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2009 Απ' όσο ξέρω όμως το expansys.com.gr τα πουλάει ξεκλείδωτα... Μήπως δεν έχει ενεργοποιηθεί η υπηρεσία ακόμη; Αν δν μπορείς να το δουλέψεις και σαν τηλέφωνο τότε είναι ΣΙΓΟΥΡΑ κλειδωμένο ακόμη... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts