vegos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Πρόκειται να ταξιδέψω την επόμενη εβδομάδα στη Γερμανία και στην Ιταλία και σκέφτομαι να αγοράσω το BOLD (ή αν έχει βγει στη Γερμανία το 8900). Τι θα πρέπει να προσέξω; Τώρα έχω εταιρικό 8310 από VODAFONE. Μιλώντας με το IT της τράπεζας μου είπαν ότι λογικά δεν υπάρχει πρόβλημα να κάνεις switch συσκευή αν και δεν έχουν μεγάλη σχετική εμπειρία. Από την άλλη δεν μπορώ να περιμένω άλλο...:) Επειδή δεν θέλω να καταλήξω με μια καινούργεια συσκευή που δεν θα μπορώ να χαρώ...οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη..... Nα προσέξεις να είναι ξεκλείδωτο! Τίποτα άλλο! Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ελληνικά θα υποστηρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik7 Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 καλησπερα εγω προσπαθω να στήσω σε ενα vista-outlook 2007 μηχανημα να κάνω sync αλλά δεν το κανει.... εξηγήστε μου γιατι σας παρακαλω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Ελληνικά θα υποστηρίζει? Φυσικά. Ακόμα κι αν έχει οποιοδήποτε OS επάνω (πχ ασιατικό κλπ), το flashάρεις με το multilanguage κι είσαι μια χαρά! Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vegos Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 καλησπερα εγω προσπαθω να στήσω σε ενα vista-outlook 2007 μηχανημα να κάνω sync αλλά δεν το κανει.... εξηγήστε μου γιατι σας παρακαλω... Ti πρόβλημα ακριβώς έχεις; Γιατί κι εγώ σε Vista + 2007 το έχω, και στο σπίτι και στο γραφείο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ποιον desktop manager έχεις και ποιο OS? Παράθεση Αντώνης :: www.moschatoweather.eu :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Αν και ως συνήθως τα BBerry from Ευρώπη είναι Multilanguage... Τουλάχιστον ελληνικά υποστηρίζουν. Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik7 Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Ti πρόβλημα ακριβώς έχεις; Γιατί κι εγώ σε Vista + 2007 το έχω, και στο σπίτι και στο γραφείο, χωρίς κανένα πρόβλημα. Ποιον desktop manager έχεις και ποιο OS? telika ola ok me ena uninstall kai reinstall... :P thanks mate... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Γεια σας. Έχω μια απορία: για να αποκτήσω την υπηρεσία Blackberry Internet Service πρέπει να είμαι κάτοχος συμβολαίου ή απλά καρτοκινητό κάνει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Για να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε άμεσα σε όλες σας τις ερωτήσεις, καλέστε 1231 χωρίς χρέωση από το κινητό σας WIND ή 6935601231 με χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή επικοινωνήστε με e-mail στη διεύθυνση crm@wind.com.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Πως μπορώ να συγχρονίσω δεδομένα με MAC OSX; Δεν βρίκω κάποιο πρόγραμμα. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Για να σας εξυπηρετήσουμε και να απαντήσουμε άμεσα σε όλες σας τις ερωτήσεις, καλέστε 1231 χωρίς χρέωση από το κινητό σας WIND ή 6935601231 με χρέωση από σταθερό τηλέφωνο ή επικοινωνήστε με e-mail στη διεύθυνση crm@wind.com.gr Και η vodafone παρέχει την υπηρεσία αυτή, όχι μόνο η wind. Άλλη ήταν η ερώτησή μου. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Εννούσα πάρε τηλ :lol αν και έχω την εντύπωση ότι είναι μόνο για εταιρικούς πελάτες.. Τουλάχιστον στο σάιτ εκεί έχει την υπηρεσία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Αν έχεις καρτοκινητό το μόνο που μπορείς είναι να ενεργοποιήσεις ένα μικρό πακέτο data, που θα δουλεύει μόνο για internet . An έχεις συμβόλαιο, είτε ιδιωτικό, είτε εταιρικό, ενεργοποιείς πλήρως την υπηρεσία BIS/BES, με μεγαλύτερο όγκο σε ΜΒ και φυσικά άμεση προώθηση στα mail. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Και από ότι καταλαβαίνω/φαντάζομαι δεν υπάρχει λόγος να έχεις bb χωρίς BIS/BES.. Σωστά;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Και από ότι καταλαβαίνω/φαντάζομαι δεν υπάρχει λόγος να έχεις bb χωρίς BIS/BES.. Σωστά;; Ακριβώς. 100% απόδοση βλέπεις μόνο με BIS. Αλλά με 10 ευρώ για 150 MB είσαι οκ! 150 με τη συμπίεση των berries είναι πάρα πολλά. Κάνεις και ένα vodafone οικονομικό 20 και είσαι μια χαρά. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2008 Με 150 κάνεις παπάδες... Να ξέρεις μόνο ότι παλιά τα προγράμματα ήταν στα 10ΜΒ, Και μπορούσαν και κάνανε ΠΟΛΥ καλά την δουλειά τους. Εγώ για να καταναλώσω 30ΜΒ κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο μόνος τρόπος για να καταναλώσεις πολλά ΜΒ είναι να έχεις 3-4ΜΒ συνημμένα κάθε μέρα και να τα κατεβάζεις ατόφια! Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Τα bb τι OS χρησιμοποιούν; είναι εύχρηστα; το storm πότε το περιμένουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moment_v Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Τα bb τι OS χρησιμοποιούν; είναι εύχρηστα; το storm πότε το περιμένουμε; Blackberry os. Υπάρχουν πολλές version. Είναι εύχρηστα και σταθερά. Για το storm μπες στο e shop της vodafone. Δεν έχει ημερομηνία αλλά έχει φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Οτιδήποτε χρειαστείς εδώ είμαστε. Παράθεση Κάποτε ήμουν moderator. Τώρα απλώς μεγάλωσα 😎 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRkWeAvEr Δημ. November 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2008 Thanks για τις απαντήσεις και τη βοήθειά σας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackberrian Δημ. November 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2008 καλημέρα ξαφνικά η BBERY device μου 8700 απο εκεί που λάμβανε κανονικά περι τα 2500 emails (επαγγελματική χρήση) σταμάτησε να λειτουργεί. Στέλνοντας ενα email test πήρα το εξής μήνυμα απο : network@etp2116.etp.eu.blackberry.net This message is used to carry data between the BlackBerry handheld and an associated server. Please do not delete, move or respond to this message - it will be processed by the server. κάνοντας ενα quick search στο Internet πέφτω πάνω στο εξής Link http://www.blackberry.com/btsc/search.do?cmd=displayKC&docType=kc&externalId=KB04254&sliceId=SAL_Public&dialogID=64133295&stateId=0%200%2064135056 Μιλάω για απογοήτευση σκέτη ! μήπως ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω εκτός του τα πετάζω την συσκευή στον κουβά ! ευχαριστώ μφχ Στέφανος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john Δημ. November 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2008 Γεια σας, πρόσφατα έχασα την συσκευή Blackberry που είχα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Θα ενεργοποιήσω νέo sim αλλά μέχρι να αγοράσω νέα συσκευή σκεφτόμουν λίγο να πειραματιστώ με χρήση του blackberry service στο HTP P3300 pda που έχω. Γενικά, πως θα μπορούσα να ενεργοποιήσω αυτή τη δυνατότητα στο HTC? Τι θα χρειαστώ? Έχει δοκιμάσει κανείς κάτι ανάλογο? Τι χρειάζεται να προσέξω με τις χρεώσεις? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 Με 150 κάνεις παπάδες... Να ξέρεις μόνο ότι παλιά τα προγράμματα ήταν στα 10ΜΒ, Και μπορούσαν και κάνανε ΠΟΛΥ καλά την δουλειά τους. Εγώ για να καταναλώσω 30ΜΒ κάνω πολύ μεγάλη προσπάθεια. Ο μόνος τρόπος για να καταναλώσεις πολλά ΜΒ είναι να έχεις 3-4ΜΒ συνημμένα κάθε μέρα και να τα κατεβάζεις ατόφια! Έχω το Data services συνέχεια ΟΝ και συχνά ενώ έχω WIND, γυρίζει σε Voda και βλέπω ότι παίζει το BB Messenger, κατεβαίνουν emails, κλπ Χρεώνομαι Kbytes τότε ή ισχύει το πάγιο της WIND?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaxGraves Δημ. November 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2008 to blackberry connect (opos legete to software kai i ypiresia na paizei to blackberry service se alla kinita) den ypostirizete episima apo kanena dyktio stin ellada apo oso ksero toulaxiston.. opote to vazeis me dikia sou efthyni kai den mporei na sou egiithei kaneis oti ama pareis alli syskevi ektos apo blackberry oti tha sou paiksei kala.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Αυτόματο Κλέιδωμα - TinyLock TinyLock is a small utility for BlackBerry, lock the BlackBerry keyboard when the backlight turns off A useful function: Just do lock the keyboard when your are on Home screen, so when your read rss news, write message etc, when the backlight turns off the will be not lock your keyboard automatically. TinyLock also support like Don't lock keyboard when USB was connected option. Require: os 4.2 or higher Δούλεψε στο Bold μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LombNfTs Δημ. November 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2008 Κομπλέ. Το ένα απο τα δύο προγράμματάκια που χρειαζόσουνα... Τώρα το άλλο... Παράθεση <Θ>έλω <Α>πόψε <Ν>α <Α>γκίξω <Τ>ην <Ο>υράνια <Σ>ιωπή .[br] http://badge.facebook.com/badge/828557091.710.780284406.png PIN: 251B37D8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts