bagasas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 στα 239 σημερα διαθεσιμο Sold and shipped by Amazon,εφυγε παραγγελια Καλοδουλευτω και μεγεια!!!!Θα μας δωσεις ενα λινκ παρακαλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Σας ευχαριστω,εδω https://www.amazon.it/gp/product/B01MFBOXXT/ref=oh_aui_detailpage_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 αν θελετε να προλαβετε γιατι τελειωνουν γρηγορα τα κομματια που εχω παρατηρησει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagasas Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Σας ευχαριστω,εδω https://www.amazon.it/gp/product/B01MFBOXXT/ref=oh_aui_detailpage_o00_s01?ie=UTF8&psc=1 αν θελετε να προλαβετε γιατι τελειωνουν γρηγορα τα κομματια που εχω παρατηρησει Ευχαριστω ταμαλα :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Ευχαριστω ταμαλα :D Πολυ καλη τιμή. Τοσο το ειχα πετυχει και εγω απο Amazon.fr πριν κανα 2μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaitis Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 Στα 261 ευρώ με 4GB=64GB εδώ:https://www.aliexpress.com/item/Original-Lenovo-Vibe-P2-5100mAh-4G-RAM-64G-ROM-Snapdragon-625-Octa-Core-FDD-LTE-4G/32796229560.html?aff_platform=data-feeds&cpt=1494520551217&sk=JYJQJYByj&aff_trace_key=1d1e53cfcfbd4f5bad895e010c7b66b0-1494520551217-08357-JYJQJYByj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. May 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2017 ηρθε μεσα σε 3 ημερες,δυνατο εργαλειο,στα 239 ηταν τζαμι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoublP Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) Για το 64άρι, υπάρχει κάποιος κάτοχος που να μπορεί να επιβεβαιώσει 100% ότι δεν έχει την 800άρα μπάντα; Edited May 12, 2017 by DoublP διόρθωση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που ήδη το έχουν , επειδή ψήνομαι να το πάρω( ανάμεσα σε αυτό και moto g5 plus η το z play αν το βρω κάτω από 300€) 1)Πως είναι από λήψη σήματος σε 2g ? Και πως ανταποκρίνεται σε δύσκολα σημεία 2)Πως είναι η ποιότητας κλήσης ? 3)Η αλλαγή από 4g σε 3g και 2g γίνεται ακαριαία ? 4)Οι ειδοποιήσεις gmail, yahoo, viber κτλ έρχονται κανονικά ? 5) Wifi, gps, bluetooth πιάνουν καλά ? 6)το λογισμικό της λενοβο πως είναι ? Δεν το ξέρω καθόλου Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια , δεν με ενδιαφέρει τόσο η κάμερα. Με ενδιαφέρει να κάνει σωστά τη δουλεία του ως τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosaitis Δημ. May 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2017 (edited) H μπαντα FDD Band 20= 800άρα νομίζω 2G: GSM 850/900/1800/1900 MHz 3G: WCDMA 850/900/1900/2100 MHz 4G: FDD Band 1/3/4/5/7/8/20/28 Πιστεύω την έχει και το 64GB ¨οπως φαίνεται και στο gsmarena Από τελωνείο τι γίνετε αν παραγγείλουμε απο Αliexpress Edited May 12, 2017 by kosaitis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 (edited) Το είδα στο ιταλικό Amazon. Αν το παραγγείλω και τζαμί και θήκη που προτείνει, θα έρθουν όλα μαζί ή με δόσεις; Γράφει πως είναι από διαφορετικούς πωλητές. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση, τα συγκεντρώνουν όλα και έρχονται πακέτο όλα μαζί από το amazon ή το καθένα μόνο του; Δεν έχω παρεί ξανά πολλά διαφορετικά πράγματα και δεν ξέρω. Αν κάνεις γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει θα ήμουν υπόχρεος. Ευχαριστώ. Edited May 13, 2017 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundance Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 παιδια με την εγγυηση τι παιζει? αν το παρω απο amazon.it ή απο σκρουτζομαγαζο, τι εγγυηση θα εχω και τι γινεται σε περιπτωση βλαβης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Απο αμαζον εχεις τη καλυτερη εγγυηση,το στελνεις πισω σε αυτους με δικα τους μεταφορικα και εχεις τη καλυτερη εξυπηρετηση απο οποιοδηποτε σκρουτζομαγαζο,ειναι ενας απο τους λογους που το αγορασα απο εκει,να κοιταξεις να ειναι πωλητης το αμαζον μονο και οχι καποιος τριτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koslol8 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ποσες ωρες sot σας βγαζει; Κοντραρει το Xiaomi Redmi Note 4X απο infoquest που καποιοι λενε οτι τους εχει βγαλει και 9-10 ωρες? Οχι οτι με 7-8 ωρες δεν θα ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα λεμε τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ψάχνω στο σκρουτζ και βλέπω πολύ μικρή διαφορά το Vibe P1 με το Vibe P2. Πώς γίνεται αυτό, ενώ έχουν τόσα διαφορετικά χαρακτηριστικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Ποσες ωρες sot σας βγαζει; Κοντραρει το Xiaomi Redmi Note 4X απο infoquest που καποιοι λενε οτι τους εχει βγαλει και 9-10 ωρες? Οχι οτι με 7-8 ωρες δεν θα ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα λεμε τωρα! Έχω το lenovo και μου βγάζει πάντα τουλάχιστον 12 ώρες sot με αρκετή χρήση. Όλα ανοιχτά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω τα παιδιά που ήδη το έχουν , επειδή ψήνομαι να το πάρω( ανάμεσα σε αυτό και moto g5 plus η το z play αν το βρω κάτω από 300€) 1)Πως είναι από λήψη σήματος σε 2g ? Και πως ανταποκρίνεται σε δύσκολα σημεία 2)Πως είναι η ποιότητας κλήσης ? 3)Η αλλαγή από 4g σε 3g και 2g γίνεται ακαριαία ? 4)Οι ειδοποιήσεις gmail, yahoo, viber κτλ έρχονται κανονικά ? 5) Wifi, gps, bluetooth πιάνουν καλά ? 6)το λογισμικό της λενοβο πως είναι ? Δεν το ξέρω καθόλου Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια , δεν με ενδιαφέρει τόσο η κάμερα. Με ενδιαφέρει να κάνει σωστά τη δουλεία του ως τηλέφωνο. Ευχαριστώ πολύ. Κανείς κάτοχος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Θα σου απαντησω συνοπτικα,το σημα του ειναι μια χαρα,κανενα προβλημα,η ποιοτητα κλησης αριστη,4g κτλ κανενα προβλημα,ειδοποιησεις ερχονται αν δεν τις εχεις περιορισμενες (υπαρχει ρυθμιση γι αυτο),bluetooth και για μουσικη και ομιλια αριστο,wifi αριστο,gps κλειδωνει μεσα στο σπιτι σε 5 δευτερα.Το λογισμικο ειναι στοκ αντροιντ με μικροπινελιες,99% στοκ ειναι βασικα,γρηγορο.Αξιζει με το παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lemo13 Δημ. May 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2017 Θα σου απαντησω συνοπτικα,το σημα του ειναι μια χαρα,κανενα προβλημα,η ποιοτητα κλησης αριστη,4g κτλ κανενα προβλημα,ειδοποιησεις ερχονται αν δεν τις εχεις περιορισμενες (υπαρχει ρυθμιση γι αυτο),bluetooth και για μουσικη και ομιλια αριστο,wifi αριστο,gps κλειδωνει μεσα στο σπιτι σε 5 δευτερα.Το λογισμικο ειναι στοκ αντροιντ με μικροπινελιες,99% στοκ ειναι βασικα,γρηγορο.Αξιζει με το παραπανω Σ'ευχαριστώ πολύ φίλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Ποσες ωρες sot σας βγαζει; Κοντραρει το Xiaomi Redmi Note 4X απο infoquest που καποιοι λενε οτι τους εχει βγαλει και 9-10 ωρες? Οχι οτι με 7-8 ωρες δεν θα ειμαι υπερευχαριστημενος αλλα λεμε τωρα! Στο δικό μου πάντα βγάζει 11 ώρες , κάποιες φορές και λίγο παραπάνω, φυσικά με όλα ανοιχτά ! :happy: ΥΓ. SOT = "Screen on Time" ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ψάχνω στο σκρουτζ και βλέπω πολύ μικρή διαφορά το Vibe P1 με το Vibe P2. Πώς γίνεται αυτό, ενώ έχουν τόσα διαφορετικά χαρακτηριστικά; Ίσως επειδή το P1 συνεχίζει και πουλάει ακόμα ! :cool: Αν προσέξεις τις ημερομηνίες που αφήνουν οι κάτοχοι στις αξιολογήσεις, αυτές είναι πολύ πρόσφατες ! http://www.skroutz.gr/s/9360800/Lenovo-Vibe-P1-16GB-2GB.html#reviews Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Σε ένα review στο YouTube ο τύπος ανέφερε ότι είναι πολύ στιβαρή κατασκευή και, αν είναι να βρει ένα μικρό ελάττωμα, ίσως είναι τα κουμπιά της έντασης και του on/off κάπως παίζουν και δεν είναι 100% σταθερά. Ισχύει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 σε εμενα δε παιζουν καθολου,η κατασκευη τα σπαει ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Didimos Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Σε ένα review στο YouTube ο τύπος ανέφερε ότι είναι πολύ στιβαρή κατασκευή και, αν είναι να βρει ένα μικρό ελάττωμα, ίσως είναι τα κουμπιά της έντασης και του on/off κάπως παίζουν και δεν είναι 100% σταθερά. Ισχύει; Όχι φυσικά ! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα ή παράνομα ή παχαίνουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 Όσον αφορά την ποιότητα των φωτογραφιών και των βίντεο του κινητού; Πάλι από reviews είδα πως τα έχουν στα μειονεκτήματα της συσκευής, ειδικά όταν τραβιούνται χωρίς φωτισμό. Όχι ότι τα αναφέρουν ως πολύ κακή ποιότητα, απλά ότι θα μπορούσαν να είναι αρκετά καλύτερα απ' ό,τι είναι. Ποια η γνώμη σας εσείς που το έχετε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andre74 Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 (edited) Το κινητό έχει οθόνη και κάμερα εφάμιλλη του Galaxy S5 που έχω ενώ η μπαταρία του διαρκεί το τριπλάσιο. Καλή ποιότητα κατασκευής αν και απλό κλασικό σχέδιο, το λογισμικό φαίνεται καλή περίπτωση είναι στοκ Android με μικρή παραμετροποιηση και αρκετά έξτρα. Πολύ καλός χειρισμός μέσω αισθητήρα αποτυπωμάτων για τα πάντα (tapping, pressing κλπ). Το αγόρασα και για τη κυρά, πολύ καλό. Εδώ που βρίσκομαι το δίκαρτο S7 Edge έχει μικρή διαφορά τιμής, γύρω στα 60€ αλλά θα το προσπεράσω και θα παραγγείλω και για μένα το Ρ2 από ιταλικό Αμαζον τον άλλο μήνα που θα είμαι Ελλάδα. Και σε όλα του σβέλτο. Ίσως το Samsung έχει ακόμη καλύτερη κάμερα λόγω σταθεροποίησης κλπ. αλλά θεωρώ το P2 το πιο ολοκληρωμένο και vfm στην αγορά λόγω μπαταρίας. Sent from my SM-G900FD using Tapatalk Edited May 14, 2017 by andre74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. May 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2017 ολη την ωρα ανοιχτο wifi,data,location,3 ωρες κλησεις και 13 ωρες screen on time και το εβαλα για φορτιση με 20% ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts