teotsi Δημοσιεύτηκε September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε September 14, 2016 Ο κυβος ερριφθη και 3 χρονια μετα, το ThL W8 Beyond μου θα μπει στο συρταρι. Αυτο το κινητο εχει κλεισει 3 χρονια+ ρουταρισμενο, και αυτη ειναι μια παραδοση που θελω να συνεχιστει. Αυτο αποκλειει συσκευες σαμσουνγκ, οπως και το γεγονος οτι δεν παιζει μεγαλυτερο των 5 ιντσων σε τιμη κατω των 400. Η τιμη ειναι αυστηρα καθορισμενη, η υπερβαση στα 430 πχ θα γινει ΜΟΝΟ για κατι που αξιζει πραγματικα. Φυσικα κοιταω και την αγορα της Κινας. Μεχρι στιγμης εχω επικεντρωθει στο Oneplus 3, μιας και συνδυαζει: Ιδανικο για μενα μεγεθος οθονης(5,5'') Ικανη καμερα Κορυφαια σπεκς Μονο μειον ειναι η μπαταρια του, αλλα ειναι κατι που μπορω να παραβλεψω λογω του dash charging. Καποια αλλη προταση? Προαπαιτουμενα τα εξης: 5,5+ ιντσες η οθονη Ικανοποιητικη καμερα RAM >= 3GB. Μπαταρια που δεν θα μου βγαλει την πιστη (ο λογος που μενουν πισω συσκευες της LeEco). Ευχαριστω :happy: Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 one+3 θα σου ελεγα και εγω :) P.S:Nirvana :respect: Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 14, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 one+3 θα σου ελεγα και εγω :) P.S:Nirvana :respect: εμ τι παιζουμε :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theonirvana Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 εμ τι παιζουμε :p :happy::happy: Παράθεση Smartphones:Sony Ericsson Xperia X10 mini,Sony Ericsson Xperia mini,Sony Xperia M,Samsung Galaxy A5 2016,Samsung Galaxy S10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pillopoulos Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 εμ τι παιζουμε :p Mi5? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Mi5? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ti παιζει με το mi5 ;; Βλεπω εχει σουπερ τιμη με σουπερ χαρακτηριστικα αλλα δεν βλεπω να το πολυ προτεινουν στα φορουμ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Ti παιζει με το mi5 ;; Βλεπω εχει σουπερ τιμη με σουπερ χαρακτηριστικα αλλα δεν βλεπω να το πολυ προτεινουν στα φορουμ.. Στα 400€ σου έρχεται το opo με μεγαλύτερη οθόνη, παραπάνω ram, 820, καλύτερη κατασκευή, πιο σωστή rom από την μανα του με ελληνικά κοκ, επίσημη εγγύηση 2ετων. Με φπα και χωρίς τον φόβο του τελωνείου. Δεν τα λες και λίγα έναντι του mi5.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Στα 400€ σου έρχεται το opo με μεγαλύτερη οθόνη, παραπάνω ram, 820, καλύτερη κατασκευή, πιο σωστή rom από την μανα του με ελληνικά κοκ, επίσημη εγγύηση 2ετων. Με φπα και χωρίς τον φόβο του τελωνείου. Δεν τα λες και λίγα έναντι του mi5.. Ναι φιλε,προφανως και ειναι καλυτερο το 1+3.. Ρωτησα για το mi5 γιατι ειδα οτι απο Κινα σου ερχεται με λιγοτερο απο 300 ευρω και ρωταω αν αξιζει γενικα σε αυτη την τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο ( με λιγα λογια αξιζει να το παρει καποιος που εχει μπατζετ 300 ευρω:; ) .. Παντως και το Mi5 φοραει τον 820 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Ναι φιλε,προφανως και ειναι καλυτερο το 1+3.. Ρωτησα για το mi5 γιατι ειδα οτι απο Κινα σου ερχεται με λιγοτερο απο 300 ευρω και ρωταω αν αξιζει γενικα σε αυτη την τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο ( με λιγα λογια αξιζει να το παρει καποιος που εχει μπατζετ 300 ευρω:; ) .. Παντως και το Mi5 φοραει τον 820 Στα ποσά είναι χρονισμένος ο 820 του mi5. Αν δεν κάνω λάθος μόνο το mi5 με την κεραμική πλάτη έχει τον 820 στα ίδια με τον ανταγωνισμό. Επομένως αν ήταν να δώσω ένα σεβαστό πόσο θα έκανα υπομονή για αυτή την διαφορά του op3 με λογικό χρόνο αποστολής από το επίσημο κατάστημα και την διετή εγγύηση. Για μένα δεν αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν ήταν καλύτερο το mi5 κατά πολύ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikele123 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 Στα ποσά είναι χρονισμένος ο 820 του mi5. Αν δεν κάνω λάθος μόνο το mi5 με την κεραμική πλάτη έχει τον 820 στα ίδια με τον ανταγωνισμό. Επομένως αν ήταν να δώσω ένα σεβαστό πόσο θα έκανα υπομονή για αυτή την διαφορά του op3 με λογικό χρόνο αποστολής από το επίσημο κατάστημα και την διετή εγγύηση. Για μένα δεν αξίζει το ρίσκο ακόμα και αν ήταν καλύτερο το mi5 κατά πολύ.... Aυτο με τον 820 του mi5 δεν το ξερω ουτε εγω να σου πω,ισως ειναι πιο χαμηλης αποδοσης..Παντως σαν τιμη ειναι καλη πιστευω και ισως να τα αξιζει τα λεφτα του... Το 1+3 θα ριξει την τιμη του οταν βγει το επομενο μοντελο λογικα ε;;;Nομιζω αυτο ειχε γινει και με το 1+1 και 1+2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. September 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2016 το 3/32 mi5 έχει λιγότερα απο 260 ευρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 το mi5 αποκλειεται λογω μεγεθους οθονης, και των διαφορων μικροπροβληματων που εχει παρουσιασει ;) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Γιατί δεν κοιτάς και το Nexus 6P? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Γιατί δεν κοιτάς και το Nexus 6P? Με προλαβες...το ίδιο προτεινω και εγ ω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Το 6P ερχεται με 32gb rom, χωρις δυνατοτητα επεκτασης, κατι που με βαζει σε σκεψεις (στο τωρινο μου κινουμαι γυρω στα 25-26GB). Συν οτι εχει τον "καταραμενο" 810. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Aυτο με τον 820 του mi5 δεν το ξερω ουτε εγω να σου πω,ισως ειναι πιο χαμηλης αποδοσης..Παντως σαν τιμη ειναι καλη πιστευω και ισως να τα αξιζει τα λεφτα του... Το 1+3 θα ριξει την τιμη του οταν βγει το επομενο μοντελο λογικα ε;;;Nομιζω αυτο ειχε γινει και με το 1+1 και 1+2 Αν δεν πάει 200 η έκδοση 3/32 δεν αξίζει το mi5 ( σε σχέση με άλλες επιλογές στην Κίνα), μέτρια μπαταρία με μέτρια κάμερα. Δες και το zte axon 7 ( από amazon την ευρωπαική όχι την κινέζικη version ) μαζί με το one+ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts