le_bron Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Είδα κάτι φωτογραφίες από TPU φορεμένες και δεν ήταν πολύ της προκοπής... Γενικώς όπου δεις φθήνια θα δεις και προβλήματα. Τα προστατευτικά τζαμάκια μια από τα ίδια (εφαρμογή της πλάκας). Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με όσα είδα από χρήστες στο XDA. :ninja: http://www.skroutz.gr/s/9798454/OEM-TPU-Transparent-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro.html Πάρτε αυτή να τελειώνετε τώρα τι κάθεστε και ασχολείστε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pokopiko83 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 https://m.aliexpress.com/item/32784845441.html#autostay αψογη -απιστευτη και φτηνη,την πηρα.εδω και μερες και κανει τελεια εφαρμογη. Το παλικαρι με την mofi θηκη μπορει μα μας ενημερωσει για το τί πηρε και απο που??? ψαχνω με smart wake up ημερολογιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 https://m.aliexpress.com/item/32784845441.html#autostay αψογη -απιστευτη και φτηνη,την πηρα.εδω και μερες και κανει τελεια εφαρμογη. Το παλικαρι με την mofi θηκη μπορει μα μας ενημερωσει για το τί πηρε και απο που??? ψαχνω με smart wake up ημερολογιο. και εγω αυτό ρωτησα!!! Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalos95 Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 199€ στον κωτσο για όποιον ενδιαφέρεται. Παράθεση Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Μια χαρα τιμουλα για ελλαδα! Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jeap Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 .................ψαχνω με smart wake up ημερολογιο. Συγνώμη αλλά πως ακριβώς παίζουν οι smart wake up θήκες; Τι κάνουν και πως το καταφέρνουν κιόλας; Εννοώ, κατασκευαστικά τι διαφορετικό έχουν από όλες τις υπόλοιπες απλές θήκες και τις κάνει να διαφέρουν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Στα iPad που ξέρω παίζουν με magnetic sensor. Δηλαδή και απλή θήκη να έχεις αν της κολλήσεις μαγνητάκι στο σωστό σημείο ανοιγοκλείνει η οθόνη. Αν δεν υπάρχει μαγνήτης στο τηλέφωνο/tablet τότε παίζει ο proximity sensor, αλλά αυτό δεν θέλει ειδική θήκη, μόνο software (και ίσως να μην είναι σκουρόχρωμη η θήκη εκεί που βλέπει ο sensor γιατί δεν αντανακλά σωστά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vvasiliss Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 199€ στον κωτσο για όποιον ενδιαφέρεται. Πώς θα καταλάβουμε ότι είναι η international έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SotaneG Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Πώς θα καταλάβουμε ότι είναι η international έκδοση; Dimension 152.5*76*8.65mm Αυτό το εργαλειο Ονομάζεται σε υποκοριστικα "KATE" και διαφερει ως φαινεται από το κλασσικό ΝΟΤΕ3 (KENZO) στο μοντεμ, αφου εχει πλειαδα 4G bands, καταλληλα για Ευρωπη και λιγο μεγαλύτερο κατά 2.5 mm από το κλασσικό ΝΟΤΕ3 Pro Περιγραφη απο το site kotsovolos: Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) 152.5 x 76 x 8.65 συν το πηραν ατομα απο διπλανα φορουμ και ηταν το international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 μετράς αν είναι 152mm ?? εμένα έρχεται ελπίζω αύριο και ελπίζω να είναι το σωστό! τι ρομ του περνάω; θα είναι root; Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Βρε παιδιά,ας δώσει κάποιος λινκ για την αναβάθμιση.Και τώρα που το κοίταξα δεν βγάζει τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Παιδιά θέλω να πάρω την συσκευη την βλέπω απ τον Κωτσόβολο αλλά λέει έκδοση 5.1 και όχι 6 . Δεν είναι η official rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μου ήρθε με την MIUI Global 7.3 Stable 7.3.7 είμαι οκ ? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalailama1 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μου ήρθε με την MIUI Global 7.3 Stable 7.3.7 είμαι οκ ? Όχι. Αυτή τη στιγμή είναι στη MIUI Global 8.1 και συγκεκριμένα στην 8.1.3.0 (MHRMIDI) Παράθεση :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Παιδιά θέλω να πάρω την συσκευη την βλέπω απ τον Κωτσόβολο αλλά λέει έκδοση 5.1 και όχι 6 . Δεν είναι η official rom? Οfficial είναι. Απλώς έχουν κάνει λάθος (και άλλα κιόλας) στα στοιχεία της συσκευής στο site. Προχώρα άφοβα. Είναι το international με miui 8.1 (android 6.0.1). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odiss Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Ναι έτσι όπως τα λες είναι. Πήγα το είδα από κοντά. Η ερώτηση μου είναι η εξείς τώρα. Την εβδομάδα που μας έρχεται η xiaomi θα ανακοινώσει τα νέα μοντέλα. Αξίζει να το το πάρω ή να περιμένω να δω τι βγάλει? Εγώ έχω το note 4 το θέλω για την γυναίκα μου το note 3 . . Πιστεύω ότι αξίζει στα 200, αν πω να το πάρω από έξω σίγουρα θα έχει τελωνείο. Εδώ θα έχω και την 2 χρόνια εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Σε καλύπτει το 3. Το παιρνεις και εισαι οκ+ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Έχοντας 8 μήνες το redmi note 3 pro πήρα χθες από τον κωτσο το internassional για την γυναίκα μου.Στα 200 πιστεύω είναι πολύ καλό deal!!!!Θα της το αφήσω με την global stable γιατί βαριέμαι τα φλασαρισμα τα!!!Δεν μου βρίσκει την τελευταία αναβάθμιση κ έχει την 8.1.1.Απο που βρίσκω την τελευταία global stable να την περάσω χειροκίνητα? Μέσα από τον updater κανονικά περνάει να φανταστώ, έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 (edited) Όχι. Αυτή τη στιγμή είναι στη MIUI Global 8.1 και συγκεκριμένα στην 8.1.3.0 (MHRMIDI) ok! ελπίζω να τη βρει ο updater και ελπίζω να είναι και root πως καταλαβαίνουμε ότι είναι το special edition? Edited February 10, 2017 by leasedline Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thou_Bou Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 195 στο youhou.gr Παράθεση Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει. Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vazos Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Και εγώ το πήρα σήμερα από Κωτσόβολο,έχει την 8.1.1 αλλά δεν έχει βγάλει ενημέρωση ακόμη Παράθεση Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Σχόλια για την τελευταία αναβάθμιση??? Μου την βγάζει αλλά αρνούμαι να την εγκαταστήσω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis1980 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Έχοντας 8 μήνες το redmi note 3 pro πήρα χθες από τον κωτσο το internassional για την γυναίκα μου.Στα 200 πιστεύω είναι πολύ καλό deal!!!!Θα της το αφήσω με την global stable γιατί βαριέμαι τα φλασαρισμα τα!!!Δεν μου βρίσκει την τελευταία αναβάθμιση κ έχει την 8.1.1.Απο που βρίσκω την τελευταία global stable να την περάσω χειροκίνητα? Μέσα από τον updater κανονικά περνάει να φανταστώ, έτσι? http://en.miui.com/download-301.html#449 Κατεβάζεις και την περνάς μέσω updater. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Σχόλια για την τελευταία αναβάθμιση??? Μου την βγάζει αλλά αρνούμαι να την εγκαταστήσω :p Προφανώς θα λες για την official dev . Και εμένα μου την έβγαλε σαν ειδοποίηση να την κάνω αλλά τν δάχτυλο μου διστάζει να την πατήσει χε χε χε! Αν ξέρει κάτι κανείς για αυτήν ας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasthess_82 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 http://en.miui.com/download-301.html#449 Κατεβάζεις και την περνάς μέσω updater. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts