Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είδα κάτι φωτογραφίες από TPU φορεμένες και δεν ήταν πολύ της προκοπής... Γενικώς όπου δεις φθήνια θα δεις και προβλήματα. Τα προστατευτικά τζαμάκια μια από τα ίδια (εφαρμογή της πλάκας).

Επαναλαμβάνω, σύμφωνα με όσα είδα από χρήστες στο XDA. :ninja:

http://www.skroutz.gr/s/9798454/OEM-TPU-Transparent-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro.html

Πάρτε αυτή να τελειώνετε τώρα τι κάθεστε και ασχολείστε;;

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://m.aliexpress.com/item/32784845441.html#autostay

αψογη -απιστευτη και φτηνη,την πηρα.εδω και μερες και κανει τελεια εφαρμογη.

Το παλικαρι με την mofi θηκη μπορει μα μας ενημερωσει για το τί πηρε και απο που??? ψαχνω με smart wake up ημερολογιο.

https://m.aliexpress.com/item/32784845441.html#autostay

αψογη -απιστευτη και φτηνη,την πηρα.εδω και μερες και κανει τελεια εφαρμογη.

Το παλικαρι με την mofi θηκη μπορει μα μας ενημερωσει για το τί πηρε και απο που??? ψαχνω με smart wake up ημερολογιο.

και εγω αυτό ρωτησα!!!

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

199€ στον κωτσο για όποιον ενδιαφέρεται.
Sony Xperia x10 mini->Jiayu G4S->Microsoft Lumia 640 DS->Xiaomi Mi4->Xiaomi Redmi Note 5 AI

Στα iPad που ξέρω παίζουν με magnetic sensor. Δηλαδή και απλή θήκη να έχεις αν της κολλήσεις μαγνητάκι στο σωστό σημείο ανοιγοκλείνει η οθόνη. Αν δεν υπάρχει μαγνήτης στο τηλέφωνο/tablet τότε παίζει ο proximity sensor, αλλά αυτό δεν θέλει ειδική θήκη, μόνο software (και ίσως να μην είναι σκουρόχρωμη η θήκη εκεί που βλέπει ο sensor γιατί δεν αντανακλά σωστά).

Πώς θα καταλάβουμε ότι είναι η international έκδοση;

Dimension

152.5*76*8.65mm

Αυτό το εργαλειο Ονομάζεται σε υποκοριστικα "KATE" και διαφερει ως φαινεται από το κλασσικό ΝΟΤΕ3 (KENZO) στο μοντεμ, αφου εχει πλειαδα 4G bands, καταλληλα για Ευρωπη

και λιγο μεγαλύτερο κατά 2.5 mm από το κλασσικό ΝΟΤΕ3 Pro

Περιγραφη απο το site kotsovolos:

Διαστάσεις σε mm ( Υ x Π x Β) 152.5 x 76 x 8.65

συν το πηραν ατομα απο διπλανα φορουμ και ηταν το international

μετράς αν είναι 152mm ??

εμένα έρχεται ελπίζω αύριο και ελπίζω να είναι το σωστό! τι ρομ του περνάω; θα είναι root;

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Βρε παιδιά,ας δώσει κάποιος λινκ για την αναβάθμιση.Και τώρα που το κοίταξα δεν βγάζει τίποτα!

Παιδιά θέλω να πάρω την συσκευη την βλέπω απ τον Κωτσόβολο αλλά λέει έκδοση 5.1 και όχι 6 . Δεν είναι η official rom?

Μου ήρθε με την MIUI Global 7.3 Stable 7.3.7 είμαι οκ ?

Μου ήρθε με την MIUI Global 7.3 Stable 7.3.7 είμαι οκ ?

Όχι. Αυτή τη στιγμή είναι στη MIUI Global 8.1 και συγκεκριμένα στην 8.1.3.0 (MHRMIDI)

:p

Παιδιά θέλω να πάρω την συσκευη την βλέπω απ τον Κωτσόβολο αλλά λέει έκδοση 5.1 και όχι 6 . Δεν είναι η official rom?

Οfficial είναι. Απλώς έχουν κάνει λάθος (και άλλα κιόλας) στα στοιχεία της συσκευής στο site.

Προχώρα άφοβα. Είναι το international με miui 8.1 (android 6.0.1).

Ναι έτσι όπως τα λες είναι. Πήγα το είδα από κοντά. Η ερώτηση μου είναι η εξείς τώρα. Την εβδομάδα που μας έρχεται η xiaomi θα ανακοινώσει τα νέα μοντέλα. Αξίζει να το το πάρω ή να περιμένω να δω τι βγάλει? Εγώ έχω το note 4 το θέλω για την γυναίκα μου το note 3 . . Πιστεύω ότι αξίζει στα 200, αν πω να το πάρω από έξω σίγουρα θα έχει τελωνείο. Εδώ θα έχω και την 2 χρόνια εγγύηση

Έχοντας 8 μήνες το redmi note 3 pro πήρα χθες από τον κωτσο το internassional για την γυναίκα μου.Στα 200 πιστεύω είναι πολύ καλό deal!!!!Θα της το αφήσω με την global stable γιατί βαριέμαι τα φλασαρισμα τα!!!Δεν μου βρίσκει την τελευταία αναβάθμιση κ έχει την 8.1.1.Απο που βρίσκω την τελευταία global stable να την περάσω χειροκίνητα? Μέσα από τον updater κανονικά περνάει να φανταστώ, έτσι?

Όχι. Αυτή τη στιγμή είναι στη MIUI Global 8.1 και συγκεκριμένα στην 8.1.3.0 (MHRMIDI)

ok! ελπίζω να τη βρει ο updater και ελπίζω να είναι και root

πως καταλαβαίνουμε ότι είναι το special edition?

Edited by leasedline

Και εγώ το πήρα σήμερα από Κωτσόβολο,έχει την 8.1.1 αλλά δεν έχει βγάλει ενημέρωση ακόμη

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)

Έχοντας 8 μήνες το redmi note 3 pro πήρα χθες από τον κωτσο το internassional για την γυναίκα μου.Στα 200 πιστεύω είναι πολύ καλό deal!!!!Θα της το αφήσω με την global stable γιατί βαριέμαι τα φλασαρισμα τα!!!Δεν μου βρίσκει την τελευταία αναβάθμιση κ έχει την 8.1.1.Απο που βρίσκω την τελευταία global stable να την περάσω χειροκίνητα? Μέσα από τον updater κανονικά περνάει να φανταστώ, έτσι?

http://en.miui.com/download-301.html#449

Κατεβάζεις και την περνάς μέσω updater.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σχόλια για την τελευταία αναβάθμιση??? Μου την βγάζει αλλά αρνούμαι να την εγκαταστήσω :p

Προφανώς θα λες για την official dev . Και εμένα μου την έβγαλε σαν ειδοποίηση να την κάνω αλλά τν δάχτυλο μου διστάζει να την πατήσει χε χε χε! Αν ξέρει κάτι κανείς για αυτήν ας πει.

http://en.miui.com/download-301.html#449

Κατεβάζεις και την περνάς μέσω updater.

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ