Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει κανείς θέμα με το led ειδοποιήσεων στο messenger? Εμένα δεν ανάβει

Πρεπει στις εφαρμογες να ενεργοποιησεις στις ειδοποιησεις να χρησιμοποιει το led. Αυτο ισχυει για ολα τα apps (viber, messenger, what's up κλπ)

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πρεπει στις εφαρμογες να ενεργοποιησεις στις ειδοποιησεις να χρησιμοποιει το led. Αυτο ισχυει για ολα τα apps (viber, messenger, what's up κλπ)

Το χω κάνει αυτό

Το χω κάνει αυτό

Για το app συγκεκριμενα; Εχεις δωσει αδεια στο app να το χρησιμοποιει;

καποιος χρηστης απο εσω εβαλε.ενα link με mofi case αλλα.δεν ειχε αποθεμα και οσο και αν εψαξα δεν την βρηκα αλλου...μπορει καποιος να βοηθησει??? Edited by pokopiko83

Για το app συγκεκριμενα; Εχεις δωσει αδεια στο app να το χρησιμοποιει;

Α νόμιζα εννοούσες μέσα από τις ρυθμίσεις του messenger. Εντάξει το έφτιαξα σε ευχαριστώ!

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις sim.χρησιμοποιω φουλ και τις 2 αλλά που και που μου χάνει τη δεύτερη sim, δηλαδή ενώ είναι ανοιχτό το κινητό σταματάει να αναγνωρίζει τη δεύτερη.δε το κάνει συχνά, μια αντί 2 φορές το μήνα το πολύ. το έχει αντιμετωπίσει και κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;

Aνάμεσα σε αυτό της nillkin gia το note 2 και αυτό που πρότεινε ένας φίλος παλιότερα, ποιο πιστεύετε ότι έχει καλύτερη εφαρμογή (δεν εννοώ ποιότητα) στις διαστάσεις?

http://www.ebay.com/itm/252683114023

Aνάμεσα σε αυτό της nillkin gia το note 2 και αυτό που πρότεινε ένας φίλος παλιότερα, ποιο πιστεύετε ότι έχει καλύτερη εφαρμογή (δεν εννοώ ποιότητα) στις διαστάσεις?

http://www.ebay.com/itm/252683114023

Σε θεμα διστασεων, εφοσον γραφει international, δεν θα χουν διαφορα. Οποτε καλυτερα αυτο ωστε να χει και τρυπα στη καμερα.

Σε θεμα ποιοτητας αλλη ιστορια. Προσωπικα δεν θα δινα πολλα λεφτα για τζαμακι.

Να ρωτήσω κάτι σχετικά με τις sim.χρησιμοποιω φουλ και τις 2 αλλά που και που μου χάνει τη δεύτερη sim, δηλαδή ενώ είναι ανοιχτό το κινητό σταματάει να αναγνωρίζει τη δεύτερη.δε το κάνει συχνά, μια αντί 2 φορές το μήνα το πολύ. το έχει αντιμετωπίσει και κανένας άλλος αυτό το πρόβλημα;

άλλαξε τις θέση βάλε την 2 στην 1 και την 1 στην 2

εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr

Άκυρο ...... Edited by kontz

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

σχετικα με το 4g. εκτος πολης σε ιδιο μερος, ιδια εταιρεια δεν πιανει, οχι 4g, γενικα δεν φορτωνει καν/ ενω κινητο χωρις την μπαντα 20, πιανει κανονικα 4g! εννοειται ιδια εταιρεια κινητης...

το τσεκαρα σε 2 μερη με ιδιο αποτελεσμα! μεγαλο fail! μεσα στην πολη ειναι οκ το 4g οπως σε ολα τα κινητα με 4g.

μηπως παιζει τπτ με την μπαντα20 μπερδευονται τα σηματα και δεν κλειδωνει το 4g..

εντος πολης πιανει κανονικα παντως

Τελικά Παρασκευή παρέλαβα παραγγελία με θήκη σιλικόνης και tempered glass για το international edition:

152mm Gradient Colour Ultra Silicone TPU phone Cases For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Se special edition 2 3 4 Global Version glass

http://s.aliexpress.com/MJFjeMJJ

(from AliExpress Android)

Εφαρμογή μία χαρά στο σωστό μέγεθος. Τζαμακι, ποιότητα φυσιολογική δεν βλέπω κάποιο αρνητικό. Θήκη άψογη σωστή εφαρμογή! Νομίζω συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Τελικά Παρασκευή παρέλαβα παραγγελία με θήκη σιλικόνης και tempered glass για το international edition:

152mm Gradient Colour Ultra Silicone TPU phone Cases For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Se special edition 2 3 4 Global Version glass

Εφαρμογή μία χαρά στο σωστό μέγεθος. Τζαμακι, ποιότητα φυσιολογική δεν βλέπω κάποιο αρνητικό. Θήκη άψογη σωστή εφαρμογή! Νομίζω συστήνονται ανεπιφύλακτα!

Καλησπέρα

Είναι σχετικά σκληρή η θήκη; ή σαν αυτή από stoucky;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

αυτην εχω παραγγειλει και εγω ευχαριστουμε για την ενημερωση :)

ποσες μερες εκανε να ερθει?

Καλησπέρα

Είναι σχετικά σκληρή η θήκη; ή σαν αυτή από stoucky;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μιλάμε για σιλικόνης θήκη, μαλακή!

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

αυτην εχω παραγγειλει και εγω ευχαριστουμε για την ενημερωση :)

ποσες μερες εκανε να ερθει?

Από 23/12/16 έφτασε 27/1/17!

Μιλάμε για σιλικόνης θήκη, μαλακή!

----- προσθήκη μηνύματος 64 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από 23/12/16 έφτασε 27/1/17!

εγω εχω πολυ δρομο ακομα

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 11-01-2017 13:46 ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΙΝΑΣ

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

προσωρινα εβαλα αυτο τo Tempered Glass http://www.e-shop.gr/qoltec-premium-tempered-glass-screen-protector-for-xiaomi-redmi-note-2-p-TEL.030086

καλα εκατσε απλος δεν εχει τρυπουλα στην καμερα

Ίδια εταιρεία, ιδια σιμ οχι τωρα. Αν και ειχα και το κενζο πριν μηνες και δεν θυμαμαι να εμφανισε αυτο το θεμα. Που το ειχα με την ιδια σιμ. Θεωρητικα για εκτος πολης θα επιανε πιο ευκολα το δικο μας 4g. Αλλα εγω βλεπω αντιθετα αποτελέσματα ως τωρα. Ειμαι με την 8.1 τωρα, δεν ξέρω αν παω μια πισω θα στρωσει.

Τωρα τι να πω. Ειτε κατι αλλαξε στις κεραιες της περιοχης σου ειτε αποιο ελαττωμα εχει η συσκευη.Εκτος εαν δεν ειχες ουτε παλια πραγματικα 4g

Δεν μπορει το kenzo που δεν εχει καν την 800αρα μπαντα να χε καλυτερο σημα 4g απο το kate. Καλου κακου βαλε και το aida64 και τσεκαρε τη συσκευη εχεις (kenzo ή kate)

Τωρα τι να πω. Ειτε κατι αλλαξε στις κεραιες της περιοχης σου ειτε αποιο ελαττωμα εχει η συσκευη.Εκτος εαν δεν ειχες ουτε παλια πραγματικα 4g

Δεν μπορει το kenzo που δεν εχει καν την 800αρα μπαντα να χε καλυτερο σημα 4g απο το kate. Καλου κακου βαλε και το aida64 και τσεκαρε τη συσκευη εχεις (kenzo ή kate)

το kate ειναι σιγουρα! τωρα τι να σας πω,βασικα το εχει τσεκαρει κανεις εκτος πολεων να δουμε τι ψαρια πιανει; εντος πολης εννοειται 4g γρηγορο. εκτος πολης σερνεται, ενω αλλοι εχουν κανονικα 4g στην ιδια εταιρεια

το kate ειναι σιγουρα! τωρα τι να σας πω,βασικα το εχει τσεκαρει κανεις εκτος πολεων να δουμε τι ψαρια πιανει; εντος πολης εννοειται 4g γρηγορο. εκτος πολης σερνεται, ενω αλλοι εχουν κανονικα 4g στην ιδια εταιρεια

Οι περισσοτεροι που ξερω εχουν κανονικα 4g.

Και προσεξε το πιο σημαντικο... λες οτι το Kenzo ειχε καλυτερο σημα απο το kate που σε ολα τα αλλα ειναι ιδιο κινητο πλην της 800αρας μπαντας. Δηλαδη δεν γινεται να τα πηγαινει καλυτερα το kenzo. Κατι αλλο τρεχει (πχ αυτα που ανεφερα)

για να βοηθησω λιγο οσους μπορει ακομα να ψαχνουν τζαμακια και θηκες.

παρηγγειλα διαφορα τετοια απο το aliexpress και τα παρελαβα ολα, σχετικα συντομα, σαν από ebay.

ολα αψογα, οι θηκες παρα πολυ καλες . (γυναικεια σχεδια πηρα για το χρυσο μοντελο που εχω παρει στο ετερον ημισυ).

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

εχουν υπαρξει τοσα σχολια για το οτι αυτο ειναι κακο το αλλο μετριο το παραδιπλα δεν κουμπωνει καλα κτλ που αν δεν μας πεις συγκεκριμενα 1-2 που σου μοιαζουν εσενα καλα ειναι λιγο καπως αυτο φιλε θουβου! για βοηθα λιγο περισσοτερο

(γυναικεια σχεδια πηρα για το χρυσο μοντελο που εχω παρει στο ετερον ημισυ).

Δεν καταλαβα. Τι εχει το χρυσο; :blink::lol::lol::lol:

----- προσθήκη μηνύματος 78 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

εχουν υπαρξει τοσα σχολια για το οτι αυτο ειναι κακο το αλλο μετριο το παραδιπλα δεν κουμπωνει καλα κτλ που αν δεν μας πεις συγκεκριμενα 1-2 που σου μοιαζουν εσενα καλα ειναι λιγο καπως αυτο φιλε θουβου! για βοηθα λιγο περισσοτερο

Απλα πραγματα. Γραφει special edition ή kate ή 152 ή 152.5 mm; Τοτε κανει. Αν οχι τοτε παιζεις με ταρζανιες.

Πλεον εχουν ερθει θηκες και ελλαδα παντως. Αν σε αγχωνει να παραγγειλεις απο εξω, μπορεις να πας σε κανενα ελληνικο μαγαζι να τις δεις ;)

Παρέλαβα σήμερα το καινούργιο Kate μου και είμαι ακόμα στο σκαλισμα, απλά να πω ότι του έβαλα αυτό το tempered glass το οποίο έκατσε άριστα στην οθόνη.

9H 0.26mm 2.5D Anti-Explosion Screen Protector Tempered Glass For Xiaomi Redmi Note 3 Pro Prime Special Edition SE Cover 152mm

http://s.aliexpress.com/qu6zqQZr

Για τη θήκη της lenuo που τοποθέτησα εβιβεβαιωνω ότι είναι για τα πανηγύρια, όλη η κάτω πλευρά του κινητού δεν πατάει καλά μέσα στη θήκη με αποτέλεσμα να μην προφυλάσσεται σχεδόν καθόλου, άσε που αν φάει καμιά γερή σαβούρα παίζει να βγει το κινητό από μέσα. Αποφύγετέ την, χίλιες φορές να έπαιρνα μια απλή Tpu.