Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και πως το διορθωσες;;

Δεν διορθώνεται. Μόνη λύση να βγει και να μπει ξανά με ανοιχτό το τηλέφωνο όχι κλειστό που είναι ρίσκο για το ίδιο το τηλ. Δεν έχει άλλος δύο σιμ να δοκιμάσει;;;

Sent from my Redmi Note 3 international

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν διορθώνεται. Μόνη λύση να βγει και να μπει ξανά με ανοιχτό το τηλέφωνο όχι κλειστό που είναι ρίσκο για το ίδιο το τηλ. Δεν έχει άλλος δύο σιμ να δοκιμάσει;;;

Συγνώμη που δε σε κατάλαβα, αλλά γιατί είναι ρίσκο με κλειστό κινητό;

In the down down of the writing we became robes...

Γιατί είναι ρίσκο το έχω κάνει πάρα πολλές φόρες, όχι στο συγκεκριμένο τηλέφωνο γιατί δεν το έχω, αλλά και στο Xiaomi το έκανε σήμερα φίλος.

Η sim ειναι μια smartcard δεν εχει πρόβλημα απλά τα τηλέφωνα άλλα την βλέπουν άλλα θέλουν επανεκκίνηση και άλλα απενεργοποίηση - ενεργοποίηση λειτουργίας πτήσης

Edited by jefman

σε ποια ρομ υπαρχει το bug εισαι στην official stable η στην developer\?

Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

σε ποια ρομ υπαρχει το bug εισαι στην official stable η στην developer\?

Ερχεται και με dev; Νομιζω πως ερχεται μονο με stable, κανω λαθος; Εχει καπου να επιλεξεις ρομ;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Γιατί είναι ρίσκο το έχω κάνει πάρα πολλές φόρες, όχι στο συγκεκριμένο τηλέφωνο γιατί δεν το έχω, αλλά και στο Xiaomi το έκανε σήμερα φίλος.

Η sim ειναι μια smartcard δεν εχει πρόβλημα απλά τα τηλέφωνα άλλα την βλέπουν άλλα θέλουν επανεκκίνηση και άλλα απενεργοποίηση - ενεργοποίηση λειτουργίας πτήσης

το Ρίσκο που είναι δεν κατάλαβα ?

Γενικότερα το τηλέφωνο δουλεύει καλά γιατι σκέφτομαι να πάρω και για μια φίλη?

παιδια μιας και περιμενω το δικο μου απο ali αν δειτε τιποτα σε θηκη για πειτε.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Βιάστηκα και γω και παρήγγειλα ένα nillkin tempered glass. Μάλλον θα έχει κενά πάνω κάτω.

Αν βγουν θήκες κτλ θα αντικατασταθεί!

Ερχεται και με dev; Νομιζω πως ερχεται μονο με stable, κανω λαθος; Εχει καπου να επιλεξεις ρομ;

ΔΕς ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ ΝΟ #1 Oi OFFICIAL STABLE & DEV ROMs που εχω δει να κυκλοφορούν είναι αυτές : http://en.miui.com/download-301.html#449

ΤΑ ΛΕΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

το Ρίσκο που είναι δεν κατάλαβα ?

Γενικότερα το τηλέφωνο δουλεύει καλά γιατι σκέφτομαι να πάρω και για μια φίλη?

Μια χαρά δουλεύει...

Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk

Κάποιος άλλος με αυτό το πρόβλημα?

Δεν μπόρεσα να βάλω συντόμευση widget για κλήση που να λειτουργεί. Βγάζει μήνυμα ή εφαρμογή δεν υπάρχει /εγκατασταθεί. Αν βάλω συντόμευση την επαφή ανοίγει η επαφή και μπορώ να κάνω τηλέφωνο. Το έχει δει κάποιος άλλος. Ή κάτι δεν κάνω καλά..

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Kανενας που το εχει παρει απο γκικ κανουν οντως 7 εργασιμες μερες για να το στειλουν? εγω ειμαι στις 5 εργασιμες και ουτε φωνη ουτε ακροαση

Kανενας που το εχει παρει απο γκικ κανουν οντως 7 εργασιμες μερες για να το στειλουν? εγω ειμαι στις 5 εργασιμες και ουτε φωνη ουτε ακροαση

6η ημερα το στείλανε εμένα.

Για στελνε τους σιγά σιγά e-mails .....

Της ipacky οριακά χωρίς το εξωτερικό δαχτυλίδι. Δείχνει πολύ άσχημα όμως. Οπότε λογικά οι σιλικόνης θα κάνουν.... Κοίτα προηγούμενα ποστ έχω βάλει φώτο

Όντως ρε ****το. Βάζω τις 3 γωνίες και παλεύω να σπρώξω την 4η αλλά θέλει ελάχιστα. Μήπως αν υπήρχε ένας τρόπος να θερμάνουμε τη θήκη για να διασταλλεί προσωρινά χωρίς να χαλάσει; Μιλάμε ότι χρειάζονται χιλιοστά...

Edited by GreenMob

μήπως να την βαλεις σε βραστό νερο? ιδεα ριχνω, δε ξερω αν πιανει :lol:

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δε νομίζω να μη στραβώσει με αυτή τη λύση. Αν έχει κανείς καμμια ιδέα ή γνωρίζει απ' αυτά ας μας πει. Η θήκη φαίνεται να είναι σκληρό πλαστικό.

Παιδια προσφορα για λιγες ακομα ωρες

https://www.aliexpress.com/store/product/Official-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-3-3i-pro-prime-special-Version-Smartphone-5-5-Inch/2178148_32717858702.html

νομιζω πολυ δυνατη τιμη για το international

100 φορες τα εχουμε πει... το geekbuying ΠΟΥ ΕΧΕΙ PAYPAL το εχει 10 δολαρια πανω (9 ευρω). καλη τυχη σε οποιον παρει απο ali

Από το geek με τι τρόπο αποστολής είναι καλύτερα να το παραγγείλω;
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Από το geek με τι τρόπο αποστολής είναι καλύτερα να το παραγγείλω;

oxi DHL

registered καλυτερα

αλλα υπάρχει ειδικό θέμα με αυτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Πέρασε κανένας developer global για την έκδοση του κινητού μας;

Από το Geekbuying το στέλνουν με Official Global Stable έτσι;

Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen

oxi DHL

registered καλυτερα

αλλα υπάρχει ειδικό θέμα με αυτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Δίκιο έχεις αλλά άλλος που ρώτησε κάτι παρεμφερές εκεί τον παρεπεμψαν στο νήμα της συσκευής.

Ναι ξέρω όχι dhl, αλλά register ότι να 'ναι ή κάτι συγκεκριμένο; Αν δεν κάνω λάθος έχει δύο επιλογές.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ