naxiand Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Και πως το διορθωσες;; Δεν διορθώνεται. Μόνη λύση να βγει και να μπει ξανά με ανοιχτό το τηλέφωνο όχι κλειστό που είναι ρίσκο για το ίδιο το τηλ. Δεν έχει άλλος δύο σιμ να δοκιμάσει;;; Sent from my Redmi Note 3 international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 19, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 Δεν διορθώνεται. Μόνη λύση να βγει και να μπει ξανά με ανοιχτό το τηλέφωνο όχι κλειστό που είναι ρίσκο για το ίδιο το τηλ. Δεν έχει άλλος δύο σιμ να δοκιμάσει;;; Sent from my Redmi Note 3 international Συγνώμη που δε σε κατάλαβα, αλλά γιατί είναι ρίσκο με κλειστό κινητό; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jefman Δημ. September 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2016 (edited) Δεν διορθώνεται. Μόνη λύση να βγει και να μπει ξανά με ανοιχτό το τηλέφωνο όχι κλειστό που είναι ρίσκο για το ίδιο το τηλ. Δεν έχει άλλος δύο σιμ να δοκιμάσει;;; Sent from my Redmi Note 3 international Γιατί είναι ρίσκο το έχω κάνει πάρα πολλές φόρες, όχι στο συγκεκριμένο τηλέφωνο γιατί δεν το έχω, αλλά και στο Xiaomi το έκανε σήμερα φίλος. Η sim ειναι μια smartcard δεν εχει πρόβλημα απλά τα τηλέφωνα άλλα την βλέπουν άλλα θέλουν επανεκκίνηση και άλλα απενεργοποίηση - ενεργοποίηση λειτουργίας πτήσης Edited September 19, 2016 by jefman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Συγνώμη που δε σε κατάλαβα, αλλά γιατί είναι ρίσκο με κλειστό κινητό; Με ανοιχτό κινητό Sent from my Redmi Note 3 international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Δεν διορθώνεται. Μόνη λύση να βγει και να μπει ξανά με ανοιχτό το τηλέφωνο όχι κλειστό που είναι ρίσκο για το ίδιο το τηλ. Δεν έχει άλλος δύο σιμ να δοκιμάσει;;; Sent from my Redmi Note 3 international σε ποια ρομ υπαρχει το bug εισαι στην official stable η στην developer\? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 σε ποια ρομ υπαρχει το bug εισαι στην official stable η στην developer\? Ερχεται και με dev; Νομιζω πως ερχεται μονο με stable, κανω λαθος; Εχει καπου να επιλεξεις ρομ; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Γιατί είναι ρίσκο το έχω κάνει πάρα πολλές φόρες, όχι στο συγκεκριμένο τηλέφωνο γιατί δεν το έχω, αλλά και στο Xiaomi το έκανε σήμερα φίλος. Η sim ειναι μια smartcard δεν εχει πρόβλημα απλά τα τηλέφωνα άλλα την βλέπουν άλλα θέλουν επανεκκίνηση και άλλα απενεργοποίηση - ενεργοποίηση λειτουργίας πτήσης το Ρίσκο που είναι δεν κατάλαβα ? Γενικότερα το τηλέφωνο δουλεύει καλά γιατι σκέφτομαι να πάρω και για μια φίλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 παιδια μιας και περιμενω το δικο μου απο ali αν δειτε τιποτα σε θηκη για πειτε. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
2kWn9 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Βιάστηκα και γω και παρήγγειλα ένα nillkin tempered glass. Μάλλον θα έχει κενά πάνω κάτω. Αν βγουν θήκες κτλ θα αντικατασταθεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Ερχεται και με dev; Νομιζω πως ερχεται μονο με stable, κανω λαθος; Εχει καπου να επιλεξεις ρομ; ΔΕς ΑΡΧΙΚΟ ΠΟΣΤ ΝΟ #1 Oi OFFICIAL STABLE & DEV ROMs που εχω δει να κυκλοφορούν είναι αυτές : http://en.miui.com/download-301.html#449 ΤΑ ΛΕΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naxiand Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 το Ρίσκο που είναι δεν κατάλαβα ? Γενικότερα το τηλέφωνο δουλεύει καλά γιατι σκέφτομαι να πάρω και για μια φίλη? Μια χαρά δουλεύει... Sent from my CW-Hi8-super using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekouk Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Κάποιος άλλος με αυτό το πρόβλημα? Δεν μπόρεσα να βάλω συντόμευση widget για κλήση που να λειτουργεί. Βγάζει μήνυμα ή εφαρμογή δεν υπάρχει /εγκατασταθεί. Αν βάλω συντόμευση την επαφή ανοίγει η επαφή και μπορώ να κάνω τηλέφωνο. Το έχει δει κάποιος άλλος. Ή κάτι δεν κάνω καλά.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogoon Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Kανενας που το εχει παρει απο γκικ κανουν οντως 7 εργασιμες μερες για να το στειλουν? εγω ειμαι στις 5 εργασιμες και ουτε φωνη ουτε ακροαση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Kανενας που το εχει παρει απο γκικ κανουν οντως 7 εργασιμες μερες για να το στειλουν? εγω ειμαι στις 5 εργασιμες και ουτε φωνη ουτε ακροαση 6η ημερα το στείλανε εμένα. Για στελνε τους σιγά σιγά e-mails ..... Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 (edited) Της ipacky οριακά χωρίς το εξωτερικό δαχτυλίδι. Δείχνει πολύ άσχημα όμως. Οπότε λογικά οι σιλικόνης θα κάνουν.... Κοίτα προηγούμενα ποστ έχω βάλει φώτο Όντως ρε ****το. Βάζω τις 3 γωνίες και παλεύω να σπρώξω την 4η αλλά θέλει ελάχιστα. Μήπως αν υπήρχε ένας τρόπος να θερμάνουμε τη θήκη για να διασταλλεί προσωρινά χωρίς να χαλάσει; Μιλάμε ότι χρειάζονται χιλιοστά... Edited September 20, 2016 by GreenMob Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 μήπως να την βαλεις σε βραστό νερο? ιδεα ριχνω, δε ξερω αν πιανει :lol: Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreenMob Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Δε νομίζω να μη στραβώσει με αυτή τη λύση. Αν έχει κανείς καμμια ιδέα ή γνωρίζει απ' αυτά ας μας πει. Η θήκη φαίνεται να είναι σκληρό πλαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 φιρι φιρι το πατε να το σπασετε..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Drjohn1980 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Παιδια προσφορα για λιγες ακομα ωρες https://www.aliexpress.com/store/product/Official-Global-Version-Xiaomi-Redmi-Note-3-3i-pro-prime-special-Version-Smartphone-5-5-Inch/2178148_32717858702.html νομιζω πολυ δυνατη τιμη για το international Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iakoboss7 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 100 φορες τα εχουμε πει... το geekbuying ΠΟΥ ΕΧΕΙ PAYPAL το εχει 10 δολαρια πανω (9 ευρω). καλη τυχη σε οποιον παρει απο ali Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Από το geek με τι τρόπο αποστολής είναι καλύτερα να το παραγγείλω; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Από το geek με τι τρόπο αποστολής είναι καλύτερα να το παραγγείλω; oxi DHL registered καλυτερα αλλα υπάρχει ειδικό θέμα με αυτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. September 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Πέρασε κανένας developer global για την έκδοση του κινητού μας; Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 Από το Geekbuying το στέλνουν με Official Global Stable έτσι; Στάλθηκε από το Thunder Redmi Note 3 Pro μου με Rom by Gkalen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2016 oxi DHL registered καλυτερα αλλα υπάρχει ειδικό θέμα με αυτα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316 Δίκιο έχεις αλλά άλλος που ρώτησε κάτι παρεμφερές εκεί τον παρεπεμψαν στο νήμα της συσκευής. Ναι ξέρω όχι dhl, αλλά register ότι να 'ναι ή κάτι συγκεκριμένο; Αν δεν κάνω λάθος έχει δύο επιλογές. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts