furious_n-gage Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Εγω όχι. Έχει κακή κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisxx Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 εγω δεν την εχω βαλει καν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAKIS54 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 εγω δεν βλεπω τρομερη αλλαγη ισως να ειναι ελαφρως χειροτερη αλλα δεν ειμαι και σιγουρος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Έχει και ένα θέμα. Απενεργοποιώ την εφαρμογή καιρού και μόλις κάνω επανεκκίνηση ξανά ενεργοποιειται.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Ξέρετε αν υπάρχει κάποια θήκη flip αλλά slim; Έχω βολευτεί με μια μαύρη σκληρή tpu με ματ αίσθηση που είναι πολύ λεπτή, αλλά θέλω να βρω και μια με κάλυμμα μπροστά (όχι Lenuo). Αυτή φοράω: https://m.aliexpress.com/item/32789776380.html https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1EYUBPXXXXXcpXpXXq6xXFXXXA/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Se-Special-Edition-Case-Matte-Hard-Coque-Back-Cover-For-Xiaomi.jpg_640x640.jpg_.webp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Ξέρετε αν υπάρχει κάποια θήκη flip αλλά slim; Έχω βολευτεί με μια μαύρη σκληρή tpu με ματ αίσθηση που είναι πολύ λεπτή, αλλά θέλω να βρω και μια με κάλυμμα μπροστά (όχι Lenuo). Αυτή φοράω: https://m.aliexpress.com/item/32789776380.html https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1EYUBPXXXXXcpXpXXq6xXFXXXA/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Se-Special-Edition-Case-Matte-Hard-Coque-Back-Cover-For-Xiaomi.jpg_640x640.jpg_.webp Αν ψάχνεις Ελλάδα, ατύχησες. Μόνο της αγαπημένης σου Lenuo υπάρχουν, για το International. :p Παλιότερα πρέπει να υπήρχε και μια μαγνητική της Nilkin, γιατί την έχει μια γνωστή μου. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Από Κίνα ψάχνω αλλά το Αλι δεν έχει. Μόνο την Λενουο. Θα δω και eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious_n-gage Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Απο eBay ελάχιστα πράγματα θα βρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Η original Xiaomi flip νομίζω ήταν περίπου όπως την θέλω, παίζει να υπάρχει πουθενά εύκολα προσβάσιμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pokopiko83 Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 (edited) Ενα μεγαλο προβλημα που εχω παρατηρησει ειναι πως οταν το wi fi ειναι ανοιχτο η ποιοτητα κλησης με bluetooth ειναι εντελως χαλια ,αν δεν κλεισω το wi fi πρεπει να σταματησω την κληση αμεσως . Σε red mi note 3 kenzo δεν συμβαινει αυτο. Το international αποδειχτηκε λιγο περιεργο τελικα. Για θηκη ψαξε μια που λεγεται capas ,ειναι flip αλλα δεν δουλευει το smart wake up ενω μαγνητη . Edited April 29, 2017 by pokopiko83 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Εγώ έχω το international και η γυναίκα το το pro και τα δύο έχουν πρόβλημα στην ομιλία με Bluetooth αλλά το έχω λύσει με το tasker Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isskon Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Εγώ έχω το international και η γυναίκα το το pro και τα δύο έχουν πρόβλημα στην ομιλία με Bluetooth αλλά το έχω λύσει με το tasker μπορείς να αναλύσεις τι ακριβώς έκανες; ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 μπορείς να αναλύσεις τι ακριβώς έκανες; ευχαριστώ εφτιαξα ενα προφιλ που κλεινει το wifi οταν εχω κληση και μετα το ξανανοιγει Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Πως το έκανες αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 εφτιαξα ενα προφιλ που κλεινει το wifi οταν εχω κληση και μετα το ξανανοιγει και αν η κλήση είναι σε voip κλπ τι κάνεις? ----- προσθήκη μηνύματος 100 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γενικότερα ανοίξτε bluetooth και κάντε speedtest με wifi .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. April 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2017 Και σε Lineage OS 13 φαίνεται να γίνεται. Βλέπετε στα screenshots ταχύτητα χωρίς τίποτα συνδεδεμένο, με bluetooth απλά ανοιχτό, με ακουστικό συνδεδεμένο και τέλος με ακουστικό σε κλήση (δεν φαίνεται το τηλέφωνο πάνω γιατί πάτησα Power να βγάλω screenshot και μου τερμάτισε την κλήση :lol:). http://imgur.com/a/hCVGY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Πως το έκανες αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχεις το tasker; αν ναι θα σου στείλω Οδηγίες Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Όχι. Να το κατεβάσω. Υπάρχει στο store; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Ναι έχει 3€ αν θυμάμαι καλά Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Το είδα. Που αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tenderprey Δημ. April 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2017 Ξέρετε αν υπάρχει κάποια θήκη flip αλλά slim; Έχω βολευτεί με μια μαύρη σκληρή tpu με ματ αίσθηση που είναι πολύ λεπτή, αλλά θέλω να βρω και μια με κάλυμμα μπροστά (όχι Lenuo). Αυτή φοράω: https://m.aliexpress.com/item/32789776380.html https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1EYUBPXXXXXcpXpXXq6xXFXXXA/Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Se-Special-Edition-Case-Matte-Hard-Coque-Back-Cover-For-Xiaomi.jpg_640x640.jpg_.webp Από Κίνα ψάχνω αλλά το Αλι δεν έχει. Μόνο την Λενουο. Θα δω και eBay. https://www.aliexpress.com/store/product/Original-MOFI-for-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Case-Flip-Cover-Stand-PU-Leather-TPU-Silicone/1738027_32672844004.html https://www.aliexpress.com/item/for-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Special-Edition-Case-Luxury-Flip-Cover-for-Xiaomi-Redmi-Note3/32790501353.html Δοκιμασμένη, έξοχη, οι φωτογραφίες την αδικούν. Δεν έχει smart cover όμως, ούτε μαγνητάκι. Και υπάρχουν και αυτές που αναδιπλώνονται από κάτω. https://www.aliexpress.com/item/For-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Special-Edition-Case-leather-tpu-Phones-Cover-Case-for-Xiaomi/32791369775.html Και αν ξεφύγεις από slim, κυκλοφορούν δύο πολύ καλές δερμάτινες΄. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kontz Δημ. May 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2017 Το είδα. Που αλλού μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε πολλά πράγματα αλλά εδώ είμαστε off topic.το βασικό είναι ότι λύνει το θέμα με το Bluetooth, αν χρειαστείς πες μου με πμ Παράθεση Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1 Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10 TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Καλημέρα και απο μένα. Μια γρήγορη ερώτηση γιατί αδυνατώ να βρω κάποια λυση. Με Global stable 8.2.3.0 παρατηρώ περιστασιακα ότι έχω χαμένες κλήσεις. Δηλαδή με έχουν καλέσει και δείχνω μη διαθέσιμος οπότε μου έρχεται sms για κλήση που δεν έλαβα. Αποτι διάβασα τριγύρω κάτι παίζει με το 4G, αλλά δεν βρήκα κάποια λύση (αν υπάρχει). Να σημειώσω επιπλέον ότι έχω Cosmote και το κινητό είναι απείραχτο, αγορασμενο από Κωτσόβολο και το φαινόμενο διορθώνεται αν καλέσω εγώ πίσω. Αλλά επανέρχεται μετά από αόριστο χρονικο διάστημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Καλημέρα και απο μένα. Μια γρήγορη ερώτηση γιατί αδυνατώ να βρω κάποια λυση. Με Global stable 8.2.3.0 παρατηρώ περιστασιακα ότι έχω χαμένες κλήσεις. Δηλαδή με έχουν καλέσει και δείχνω μη διαθέσιμος οπότε μου έρχεται sms για κλήση που δεν έλαβα. Αποτι διάβασα τριγύρω κάτι παίζει με το 4G, αλλά δεν βρήκα κάποια λύση (αν υπάρχει). Να σημειώσω επιπλέον ότι έχω Cosmote και το κινητό είναι απείραχτο, αγορασμενο από Κωτσόβολο και το φαινόμενο διορθώνεται αν καλέσω εγώ πίσω. Αλλά επανέρχεται μετά από αόριστο χρονικο διάστημα. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Η 8.2.3 ανακλήθηκε (μάλλον λόγω προβλημάτων). Οπότε αναμένουμε νεο update για διόρθωση των προβλημάτων όσοι την βάλαμε. Αν σου δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα μπορείς φυσικά να πας σε προηγούμενη έκδοση αλλά μέσα στο Μάιο θα έχουμε λογικά update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafinnen Δημ. May 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2017 Α, μάλιστα. Δεν με ενοχλεί, μιας και δεν χρησιμοποιείται τόσο σαν τηλέφωνο (που φτάσαμε :p), οπότε θα περιμένω για επόμενο update. Σε ευχαριστώ πολ για τη βοήθεια! Παράθεση I'll sleep when I die.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts