Jump to content

Redmi Note 3 Pro (International edition)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν ανεβαζεις φωτο να την δουμε

https://flic.kr/p/MA6J3M

https://flic.kr/p/Ny5DMk

Βεβαια αυτο ειναι καλο γιατι δεν ενοχλει τη θηκη σιλικονης, αλλα δεν φαινεται ωραιο που κολυμπαει το τζαμι..

Εχω βαλει σε ολες τις συσκευες που ειχα και εφαρμοζουν τελεια..

Εδω δε μου αρεσε.

Ισως καθονται πιο καλα τα tempered για kenzo

For Xiaomi Redmi Note 3 Silicon Case 5.5inch 100% New Matte TPU Soft Protector Back Cover For Xiaomi Redmi Note 3 Prime PRO

http://s.aliexpress.com/JZBVNJbE

(from AliExpress Android)

Αυτη η θηκη παντως καθεται πολυ καλα -στην κατω πλευρα ελαχιστο θεμα - και προστατευει καλα

Edited by giannispipom9pro
Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

https://flic.kr/p/MA6J3M

https://flic.kr/p/Ny5DMk

Βεβαια αυτο ειναι καλο γιατι δεν ενοχλει τη θηκη σιλικονης, αλλα δεν φαινεται ωραιο που κολυμπαει το τζαμι..

Εχω βαλει σε ολες τις συσκευες που ειχα και εφαρμοζουν τελεια..

Εδω δε μου αρεσε.

Ισως καθονται πιο καλα τα tempered για kenzo

For Xiaomi Redmi Note 3 Silicon Case 5.5inch 100% New Matte TPU Soft Protector Back Cover For Xiaomi Redmi Note 3 Prime PRO

http://s.aliexpress.com/JZBVNJbE

(from AliExpress Android)

Αυτη η θηκη παντως καθεται πολυ καλα -στην κατω πλευρα ελαχιστο θεμα - και προστατευει καλα

Επειδή δεν φαίνετε καθαρά..

Φόραγε κάποια θήκη σκληρή η σιλικόνης την ώρα που έβγαζες τις φωτογραφίες?

Βγάλε μια πλάγια με θήκη να δούμε το κενό που αφήνει.

Edited by drdedus

δε ξέρω αν είναι γνωστό bug ή κάτι που κάνω εγώ λαθος αλλά δε μου κρατάει παραπάνω από 1 ημέρα το draw over apps στο FB messenger.

Πρέπει κάθε 1-2 μέρες να το ενεργοποιώ.

Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή το έχει και κανένας άλλος;

με dev είμαι

δε ξέρω αν είναι γνωστό bug ή κάτι που κάνω εγώ λαθος αλλά δε μου κρατάει παραπάνω από 1 ημέρα το draw over apps στο FB messenger.

Πρέπει κάθε 1-2 μέρες να το ενεργοποιώ.

Είναι κάποια ρύθμιση που πρέπει να κάνω ή το έχει και κανένας άλλος;

με dev είμαι

...όταν λες να το ενεργοποιείς, εννοείς να ενεργοποιείς στο APP SETTINGS/Installed apps/Downloaded/Messenger/App info/Other permissions ή APP SETTINGS/Permissions/Other permissions/Messenger/...το Display pop-up window;...νομίζω σε ΜΜ το Draw over other apps permission είναι εξ ορισμού απενεργοποιημένο;...

Edited by emxa2k

όχι, εννοώ για να είναι ενεργά τα chat heads πρέπει να δώσεις δικαίωμα για draw over apps.

ενω εγώ του δίνω, την επόμενη ημέρα πάλι δεν είναι ενεργά τα chat heads και πρέπει πάλι να μπω στις ρυθμίσεις του messenger, να τα ενεργοποιήσω, να με πάει στο μενου που θα δώσω ξανά δικαίωμα draw over apps.

όχι, εννοώ για να είναι ενεργά τα chat heads πρέπει να δώσεις δικαίωμα για draw over apps.

ενω εγώ του δίνω, την επόμενη ημέρα πάλι δεν είναι ενεργά τα chat heads και πρέπει πάλι να μπω στις ρυθμίσεις του messenger, να τα ενεργοποιήσω, να με πάει στο μενου που θα δώσω ξανά δικαίωμα draw over apps.

...δοκίμασες τη ρύθμιση που σου λέω;...νομίζω αυτή είναι πλέον σε MM (είναι disabled εξ ορισμού)...αν δεν στο κρατάει και έτσι τότε πιθανόν είναι bug γιατί έχει αναφερθεί στη MIUI 8 6.9...

Edited by emxa2k

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

λοιπόν ενώ είναι απενεργοποιημένη η ρύθμιση που μου ειπες, δουλεύουν κανονικά τα chat heads (ισως επειδή το πρωί είχα δώσει ξανά δικαίωμα draw over other apps), άρα υποθέτω δεν είναι αυτή.

bug λοιπον;

που αναφέρουμε τα bugs;

ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου.

λοιπόν ενώ είναι απενεργοποιημένη η ρύθμιση που μου ειπες, δουλεύουν κανονικά τα chat heads (ισως επειδή το πρωί είχα δώσει ξανά δικαίωμα draw over other apps), άρα υποθέτω δεν είναι αυτή.

bug λοιπον;

που αναφέρουμε τα bugs;

...γιατί δεν δοκιμάζεις να ενεργοποιήσεις και αυτό το permission που σου έγραψα;...είδα ότι αρκετοί έτσι έλυσαν το συγκεκριμένο πρόβλημα...το πρόβλημα αυτό ήδη έχει αναφερθεί είδα σε en.miui και xda...

Παιδια εχω παραγγελει το κινητο με τηνν internacional εκδοση , πια θηκη πρπει να παρω σε στυλ portofolio για να καλυπτει και την οθονη , εχετε να προτεινετε καμμια?

Είμαι καινούριος στο forum. Εδώ και δύο εβδομάδες έχω το Ρedmi note3 pro International με global stable. Μετά την αναβάθμιση σε MUI Global 8.0/Stable 8.0.4.0 διαπίστωσα ότι δεν δουλεύει το μικρόφωνο στο hands-free στις κλήσεις. Τα ακουστικά λειτουργούν κανονικά αλλά θα πρέπει να μιλάω στο μικρόφωνο του τηλεφώνου (όχι των ακουστικών) για να με ακούσουν. Δοκίμασα διάφορα άλλα hands-free και το πρόβλημα παραμένει. Δεν είναι πρόβλημα hardware γιατί το μικρόφωνο δουλεύει κανονικά στο Skype. Επίσης δούλευε κανονικά (και στις κλήσεις) πριν την αναβάθμιση. Καμιά ιδέα; Έχει αντιμετωπίσει άλλος το ίδιο πρόβλημα;

Και γω το ίδιο θέμα με το handsfree της microsoft

Στάλθηκε από το Lenovo A3500-FL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

έχουμε καμιά πατέντα για να ενεργοποιηθεί η δεύτερη SIM που είναι μόνο DATA της wind;

επειδή είναι μόνο για δεδομένα δε μπορεί να στείλει sms για να γίνει activated και παλεύει συνέχεια το έρμο...

έχουμε καμιά πατέντα για να ενεργοποιηθεί η δεύτερη SIM που είναι μόνο DATA της wind;

επειδή είναι μόνο για δεδομένα δε μπορεί να στείλει sms για να γίνει activated και παλεύει συνέχεια το έρμο...

Και μόλις έλεγα να την βάλω..

Νόμιζα ότι την βάζεις και δουλεύει..

όχι ρε συ, δουλεύει κανονικά η κάρτα.

απλά το λειτουργικό προσπαθεί να την κάνει activate με το mi account και δε μπορεί γιατί η κάρτα δε μπορεί να στείλει sms.

το μόνο ενοχλητικό είναι ότι συχνά πυκνά θα βλέπεις notification ότι δε μπορεσε να γινει activate η SIM no2

Μετα απο ενα καρο ρυθμισεις που εκανα αφοτου εβαλα τον nova launcher (ξανα) παρατηρησα οτι η μπαταρια κραταει πολυ λιγο.. τουλαχιστον σε σχεση με πριν

ξερει κανεις που ειναι οι ρυθμισεις για να μην ψαχνει wf μονο του και που ειναι τα permisions για χρηση wf απο τα app?

ψαχνω ωρα αλλα δεν τα βρισκω..

όχι ρε συ, δουλεύει κανονικά η κάρτα.

απλά το λειτουργικό προσπαθεί να την κάνει activate με το mi account και δε μπορεί γιατί η κάρτα δε μπορεί να στείλει sms.

το μόνο ενοχλητικό είναι ότι συχνά πυκνά θα βλέπεις notification ότι δε μπορεσε να γινει activate η SIM no2

Ούτε αυτό το κατάλαβα.

Να την κάνει activate ?

Την βλέπει ως καινούργια κάρτα που μπορεί κάποιος να έβαλε αφού σου έκλεψε το κινητό η απλά ότι κάρτα μπει την συσχετίζει με το account?

Τώρα που το λες κατάλαβα που πήγανε τα cent που λείπουν από μια κάρτα που έβαλα πριν λίγο καιρό και τώρα δεν μπορώ να κάνω sharing το ποσό που λήγει γιατί έπεσε κάτω απο το όριο.

off-topic

Η κάρτα αυτή γράφει απέξω 500MB κάθε μήνα και 3GB τον πρώτο μήνα.

Τι απο όλα παίζει 500MB, 1GB .. 3GB?

Δεν χρειάζεται να δω κάτι άλλο.

Απλά ο αριθμός των steps στο how to που βρήκα είναι 38!

Δεν έκατσα καν να τα διαβάσω.

Μέσα σε 38 βήματα κάποια μαλακ!α δεν θα γίνει μα τρέχουμε?

Σήμερα παρατήρησα πόσο καλή διαχείριση ενέργειας εχει με εφαρμογή navigation-gps-4g.

Αλλά τι να το κάνεις που κρασαρε η εφαρμογή μερικές φορές.

Ο ήχος δεν ρυθμίζεται οταν τρέχει η εφαρμογή και αρκετά ακόμα.

Η εφαρμογή με τις κάμερες στο σσπίτι έπαψε να δουλεύει .

Διαγραφή δεδομένων, πάλι δεν δούλευε.

300restart παλι δεν δούλευε.

Τελικά απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι για να δουλέψει.

Σήμερα παρατήρησα πόσο καλή διαχείριση ενέργειας εχει με εφαρμογή navigation-gps-4g.

Αλλά τι να το κάνεις που κρασαρε η εφαρμογή μερικές φορές.

Ο ήχος δεν ρυθμίζεται οταν τρέχει η εφαρμογή και αρκετά ακόμα.

Η εφαρμογή με τις κάμερες στο σσπίτι έπαψε να δουλεύει .

Διαγραφή δεδομένων, πάλι δεν δούλευε.

300restart παλι δεν δούλευε.

Τελικά απεγκατάσταση και εγκατάσταση πάλι για να δουλέψει.

Ώρα για cm μήπως? Εγώ το έχω πάρει απόφαση και θα το ξεκινήσω.

Προσπαθώ να βρω έναν σαφή, πλήρη και εύκολο οδηγό. Έχω εγκαταστήσει TWRP & SU μέσω edl και είμαι με κλειδωμένο Bootloader.

Θα κάνω πρώτα ΙΜΕΙ backup & Full partition backup με alka TWRP. Γι αυτά έχω οδηγούς.

Για την συνέχεια δεν ξέρω πως να φλασάρω το modem και που να το βρω.

Και μια ερώτηση προς τους πρωτοπόρους που έβαλαν cm.

Το bug με το otg συνεχίζει να υπάρχει?

Ποια bugs υπάρχουν γενικά?

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

μιας και τα εγραψα στο miui forum αλλα ισως δεν μπαινουν ολοι (στελιο εσυ εισαι και στα 2 :P )

εδω η πληρης διαδικασια για να πας σε cm (αλλα για αυτους που το κατεχουν και λιγο... γιαυτο δεν εχω εξτρα λεπτομεριες και βηματα...)

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16431-Redmi-Note-3-Pro-%CE%9A%CE%AC%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B1-%CF%83%CE%B5-CM-13/?postID=251067#post251067

μιας και τα εγραψα στο miui forum αλλα ισως δεν μπαινουν ολοι (στελιο εσυ εισαι και στα 2 :P )

εδω η πληρης διαδικασια για να πας σε cm (αλλα για αυτους που το κατεχουν και λιγο... γιαυτο δεν εχω εξτρα λεπτομεριες και βηματα...)

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/16431-Redmi-Note-3-Pro-%CE%9A%CE%AC%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%80%CE%AE%CE%B3%CE%B1-%CF%83%CE%B5-CM-13/?postID=251067#post251067

Ωραία σε ευχαριστώ.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

Το ζητούμενο είναι να υπάρξει μια διαδικασία και με τα έξτρα βήματα.

Δεν είναι ωραίο να προχωρήσει κάποιος και να κολλήσει σε κάποιο βήμα.

Η διαδικασία που λέτε μήπως είναι αυτή που τα λεει λίγο αναλυτικότερα?

http://en.miui.com/thread-363264-1-1.html