spyros_ks Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/867a49639f1a07ea0378044888d8cc62.jpg Ενεργοποίησε αυτό το setting αν δεν το έχεις ηδη... Το gmail λειτουργεί μια χαρά με notifications με σωστά permissions και αυτό το setting στην αγγλοκινεζικη. 4/128 εδω. Sent from my MI 5s Γειά σου φίλε! Και γω την αγγλοκινεζικη έχω! Το έχω κάνει αυτό που δείχνεις. Επίσης έχω δώσει όλα τα permissions. Και έχω κάνει lock τα app στην οθόνη task manager. Υπάρχει κάτι άλλο που πρέπει να κάνω? Εννοείται έχω ανοιχτό τον συγχρονισμό σε όλες τις εφαρμογές. Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Τελικά υπάρχουν διαφορές στο Mi5s 4/32GB με το 4/128GB ή είναι μόνο στη χωρητικότητα? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. December 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2016 Τελικά υπάρχουν διαφορές στο Mi5s 4/32GB με το 4/128GB ή είναι μόνο στη χωρητικότητα? λογικα και το force touch Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλημερα επιτέλους πηρα και το δικό μου..πολυ ομορφη συσκευη,γρήγορη,ξεκλειδωσε αμεσως και μπηκε η τελευταια globeROM_v6.12.8. gps επιασε στο κτηριο πολυ γρηγορα,σημα δικτυου πιο καλό απο το mi3.οτι δοκιμασα ετρεξε τελεια.η καμερα φενεται αρκετα γρηγορη αλλα οτι πηρα ταν μεσα στο γραφειο για τεστ.γενικα μια πολυ καλη συσκευη και σιγουρα αξιζε τα 270€.ερωτηση:ο φορτιστης τελικα ειναι quick charge 3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Η Dev 6.12.8 που του έχεις περάσει έχει ελληνικά ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Η Dev 6.12.8 που του έχεις περάσει έχει ελληνικά ? ολες οι globe εχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Η Dev 6.12.8 που του έχεις περάσει έχει ελληνικά ? Από το mi globe εννοεί προφανώς που βασίζεται στην eu. Global rom δεν υπάρχει για εμάς. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Τι εννοείς δεν υπάρχει για εμας;Ότι δεν έχει ρομ για mi5s? ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ααα,εννοείς δεν υπάρχει global. Ναι δεν υπάρχει,απλά λέω ότι οι Ρομ από mi_globe έχουν όλες ελληνικά και σε καλυβουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2016 Καλημερα επιτέλους πηρα και το δικό μου..πολυ ομορφη συσκευη,γρήγορη,ξεκλειδωσε αμεσως και μπηκε η τελευταια globeROM_v6.12.8. gps επιασε στο κτηριο πολυ γρηγορα,σημα δικτυου πιο καλό απο το mi3.οτι δοκιμασα ετρεξε τελεια.η καμερα φενεται αρκετα γρηγορη αλλα οτι πηρα ταν μεσα στο γραφειο για τεστ.γενικα μια πολυ καλη συσκευη και σιγουρα αξιζε τα 270€.ερωτηση:ο φορτιστης τελικα ειναι quick charge 3? φίλε giannisgr41 υποστηρίζει το forced touch το 32αρι που πήρες??? Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Μόνο οι 4/128 το υποστηρίζουν.δεν έχει καν ρύθμιση για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Μόνο οι 4/128 το υποστηρίζουν.δεν έχει καν ρύθμιση για αυτό διαβαζω τωρα σε ξενο σιτε οτι εχει την λειτουργια η οποια ειναι κρυμενη στο build.prop.και προσπαθουν να την ενεργιποιησουν.θα δειξει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ρωταω γιατι σε καποια site το δειχνουν οτι το εχει και η διαφορα τους ειναι στα GB μνημης. Στάλθηκε από το ZP998 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ρωταω γιατι σε καποια site το δειχνουν οτι το εχει και η διαφορα τους ειναι στα GB μνημης. Στάλθηκε από το ZP998 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω εχω την εκδοση 3/64 και οχι 4/32.δεν ξερω καν αν η εκδοση 4/32 το εχει.ξερω σιγουρα για την 4/128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. December 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2016 Ζητω συγνωμη, λογω της τιμης αγορας που ανεφερες, νομιζα οτι ειχες την 4/32. Στάλθηκε από το ZP998 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 καλημερα στο φορουμ.πρωτη απογοητευση απο το mi5s.η μπαταρια μου φενεται μετρια.περιμενα κατι καλυτερο.ειδικα στην καταναλωση ofline το βραδυ.με την ιδια εκδοση ρομ στο μι3 εχω ακομα 100% το πρωι μετα απο 8 ωρες αναμονης.ολα κλειστα,wifi,data,gps,συγχρονισμος και ανοικτο η εξοικονομηση μπαταριας..με τις ιδιες ρυθμισεις και ρομ το mi5s εχασε 5% πηγε στο 95.θελει ακομα δουλεια η xiaomi στις ρομ για το κινητακι μας.σε ολα τα αλαλ ομως φυσαει.εχω λατρεψει ποσο γρηγορο ειναι. ποσες ωρες περιπου sot σας βγαζει παιδια?ελπιζω να φτιαξει λιγο με την 3-4 φορτιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss01 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 καλημερα στο φορουμ.πρωτη απογοητευση απο το mi5s.η μπαταρια μου φενεται μετρια.περιμενα κατι καλυτερο.ειδικα στην καταναλωση ofline το βραδυ.με την ιδια εκδοση ρομ στο μι3 εχω ακομα 100% το πρωι μετα απο 8 ωρες αναμονης.ολα κλειστα,wifi,data,gps,συγχρονισμος και ανοικτο η εξοικονομηση μπαταριας..με τις ιδιες ρυθμισεις και ρομ το mi5s εχασε 5% πηγε στο 95.θελει ακομα δουλεια η xiaomi στις ρομ για το κινητακι μας.σε ολα τα αλαλ ομως φυσαει.εχω λατρεψει ποσο γρηγορο ειναι. ποσες ωρες περιπου sot σας βγαζει παιδια?ελπιζω να φτιαξει λιγο με την 3-4 φορτιση Από το 100% έως το 90% την τρώει γρήγορα. Μετά σταθεροποιείται λίγο και πέφτει πιο αργά. Η είναι η φιλοσοφία του 821 αυτή η ακόμα οι roms δεν είναι και οι πιο σταθερές. Ίσως αν βγει και mpdesicion για την συσκευή μας σε συνδυασμό με καλύτερες roms, να δούμε αλλαγή και εκεί. Τις 5 ώρες πάντως οθόνης τις έχει στη φάση που βρίσκεται. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Από το 100% έως το 90% την τρώει γρήγορα. Μετά σταθεροποιείται λίγο και πέφτει πιο αργά. Η είναι η φιλοσοφία του 821 αυτή η ακόμα οι roms δεν είναι και οι πιο σταθερές. Ίσως αν βγει και mpdesicion για την συσκευή μας σε συνδυασμό με καλύτερες roms, να δούμε αλλαγή και εκεί. Τις 5 ώρες πάντως οθόνης τις έχει στη φάση που βρίσκεται. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε συνεχεια του ποστ μου,οι globe-rom λενε οτι εχουν mpdesicion αλλα ποτε δεν ειδα να απενεργποιειται καποιος επεξεργαστης.οποτε το κατεβασα απο το σιτε και το δοκιμασα.και βουαλα που λενε..απενεργοποιηση επεξεργαστων και σαφως ειδα διαφορα στην καταναλωση μπαταριας.και οπως εχω ξαναρωτησει? γιατι λετε οτι δεν υπαρχει για το κινητο μας mpdesicion ? http://forum.mi-globe.com/viewtopic.php?f=34&t=68 https://www.dropbox.com/sh/i7k8l0ux5lwzfcf/AACYuoaGMqNKMZvUwqN0ItQ5a?dl=0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 σε συνεχεια του ποστ μου,οι globe-rom λενε οτι εχουν mpdesicion αλλα ποτε δεν ειδα να απενεργποιειται καποιος επεξεργαστης.οποτε το κατεβασα απο το σιτε και το δοκιμασα.και βουαλα που λενε..απενεργοποιηση επεξεργαστων και σαφως ειδα διαφορα στην καταναλωση μπαταριας.και οπως εχω ξαναρωτησει? γιατι λετε οτι δεν υπαρχει για το κινητο μας mpdesicion ? http://forum.mi-globe.com/viewtopic.php?f=34&t=68 https://www.dropbox.com/sh/i7k8l0ux5lwzfcf/AACYuoaGMqNKMZvUwqN0ItQ5a?dl=0 Προσωπικα ειχα δοκιμασει την συγκεκριμενη rom με το mpdesicion αλλα δεν ειδα διαφορα. Οι big πεφτουν κα ιχωρις αυτο σε deep sleep αλλα στους little πυρηνες παντα θα δουλευει σε καποια MHz και δε θα μπαινει σε deep sleep 100%. Αλλωστε και στην ελληνικη κοινοτητα για να λεει ο Gkalen οτι δεν εχει βγει κατι για Mi5s σε Mpdesicion, κατι θα ξερει. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 (edited) Προσωπικα ειχα δοκιμασει την συγκεκριμενη rom με το mpdesicion αλλα δεν ειδα διαφορα. Οι big πεφτουν κα ιχωρις αυτο σε deep sleep αλλα στους little πυρηνες παντα θα δουλευει σε καποια MHz και δε θα μπαινει σε deep sleep 100%. Αλλωστε και στην ελληνικη κοινοτητα για να λεει ο Gkalen οτι δεν εχει βγει κατι για Mi5s σε Mpdesicion, κατι θα ξερει. και εγω δεν ειδα μεχρι να το περασω χειροκινητα.πριν ποτε δεν ειχε απενεργοποιηθει κανενας επεξεργαστης τελειως απλα αυξομοιωνε ταχυτητα.τωρα απενεργοποιει μεχρι και 3 επεξεργαστες οποτε θα εχει καποια διαφορα.τελωςπαντων δεν εχω τις γνωσεις που εχουν αλλοι οπως ο Gkalen αλλα απλα συμπερενω απο τα αποτελεσματα..στην επομενη φορτιση θα δειξει σε πρωτη φαση εαν πεσει κατα την νυχτα η καταναλωση και ποσο.ισως ειναι καλυτερο,ισως χειροτερο.γιαυτο γραφουμε εδω για να βγαλουμε ακρη.για το οτι και να ειναι παντως θα το ποσταρω.στις ελληνικες ρομ απενεργοποιουται οι πυρηνες? Edited December 22, 2016 by giannisgr41 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 και εγω δεν ειδα μεχρι να το περασω χειροκινητα.πριν ποτε δεν ειχε απενεργοποιηθει κανενας επεξεργαστης τελειως απλα αυξομοιωνε ταχυτητα.τωρα απενεργοποιει μεχρι και 3 επεξεργαστες οποτε θα εχει καποια διαφορα.τελωςπαντων δεν εχω τις γνωσεις που εχουν αλλοι οπως ο Gkalen αλλα απλα συμπερενω απο τα αποτελεσματα..στην επομενη φορτιση θα δειξει σε πρωτη φαση εαν πεσει κατα την νυχτα η καταναλωση και ποσο.ισως ειναι καλυτερο,ισως χειροτερο.γιαυτο γραφουμε εδω για να βγαλουμε ακρη.για το οτι και να ειναι παντως θα το ποσταρω.στις ελληνικες ρομ απενεργοποιουται οι πυρηνες? Χειροκινητα πως το περνας? Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Χειροκινητα πως το περνας? κατεβασα το αρχειο και το περασα απο TWRP.βεβαια λεει μεσα στο σιτε οτι οι ρομ τους το εχουν ηδη αλλα εμενα 2 μερες ποτε δνε μου δουλεψε μεχρι ππου το περασα εγω.τι να πω,ισως ειχα κατεβασει καταλαθος την εκδοση χωρις αυτο.για να δεις τα αρχεια χρειαζεται εγγραφη στο σιτε.στις φωτο που ανεβασα φενεται οτι λειτουργει,οι πυρηνες απενεργποιουνται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 κατεβασα το αρχειο και το περασα απο TWRP.βεβαια λεει μεσα στο σιτε οτι οι ρομ τους το εχουν ηδη αλλα εμενα 2 μερες ποτε δνε μου δουλεψε μεχρι ππου το περασα εγω.τι να πω,ισως ειχα κατεβασει καταλαθος την εκδοση χωρις αυτο.για να δεις τα αρχεια χρειαζεται εγγραφη στο σιτε.στις φωτο που ανεβασα φενεται οτι λειτουργει,οι πυρηνες απενεργποιουνται Και διαλεγεις ποιο αρχειο? Αυτο που λεει disable προφανως? Εννοειται φυσικα παντα για την εκδοση της rom που φοραμε. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Και διαλεγεις ποιο αρχειο? Αυτο που λεει disable προφανως? Εννοειται φυσικα παντα για την εκδοση της rom που φοραμε. οχι το enable.παντα για την ιδια εκδοση της ρομ αλλιως θα τρεχεις.παντα κανε και ενα backup της ρομ σου πρωτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 οχι το enable.παντα για την ιδια εκδοση της ρομ αλλιως θα τρεχεις.παντα κανε και ενα backup της ρομ σου πρωτα. Θα το ξαναδοκιμασω και θα ερθω και γω με αποτελεσματα. Αν και ειμαι σιγουρος οτι οταν ειχα βαλει την συγκεκριμενη rom θυμαμαι οτι εβλεπα απανεργοποιημενους τους πυρηνες εφοσον ειχα διαλεξει να κανει Install και αυτο το Mod, χωρις να εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisgr41 Δημ. December 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2016 Θα το ξαναδοκιμασω και θα ερθω και γω με αποτελεσματα. Αν και ειμαι σιγουρος οτι οταν ειχα βαλει την συγκεκριμενη rom θυμαμαι οτι εβλεπα απανεργοποιημενους τους πυρηνες εφοσον ειχα διαλεξει να κανει Install και αυτο το Mod, χωρις να εχει καποια ιδιαιτερη διαφορα. δε μπορω να πω πολλα ,το εχω 3 μερες και το εχω φορτισει 1 φορα φουλ.οπως φενεται πιανει κοντα στις 4 ωρες οθονης,αλλα περιμενα τουλαχιστον 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts