Georgema Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Καλημέρα στη παρέα. Είχα βάλει την original global stable. Χτες δοκίμασα τη mi-globe. Είχε ελληνικά αλλά μου φάνηκε ότι σε σχέση με την original έτρωγε πιο γρήγορα τη μπαταρία. Επιπλέον δε μου δούλευε το Google Now παρόλο που ήταν ορισμένο στο μακρύ πάτημα του Home button όπως επίσης και η ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση στα προγράμματα όπως messenger (ίσως ήθελε κάποια ρύθμιση που δε τη βρήκα). Σήμερα θα βάλω τη stable από το xiaomi.eu και θα δω πως πάει. Και μετά μου μένει από το miui.gr. Ξέρετε κανα καλό και ενδιαφέρον mod που θα μπορούσα να βάλω? Ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται. Εβαλα από xiomi.eu και όλα δουλεύουν σωστά. Κατανάλωση μπαταρίας θα δω αύριο. Ξέρει κανείς αν είναι rooted αυτές οι ROMs? Χρειάζομαι SuperSU για κάτι? Edited January 22, 2017 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Καλημέρα στη παρέα. Είχα βάλει την original global stable. Χτες δοκίμασα τη mi-globe. Είχε ελληνικά αλλά μου φάνηκε ότι σε σχέση με την original έτρωγε πιο γρήγορα τη μπαταρία. Επιπλέον δε μου δούλευε το Google Now παρόλο που ήταν ορισμένο στο μακρύ πάτημα του Home button όπως επίσης και η ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση στα προγράμματα όπως messenger (ίσως ήθελε κάποια ρύθμιση που δε τη βρήκα). Σήμερα θα βάλω τη stable από το xiaomi.eu και θα δω πως πάει. Και μετά μου μένει από το miui.gr. Ξέρετε κανα καλό και ενδιαφέρον mod που θα μπορούσα να βάλω? Ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται. Εβαλα από xiomi.eu και όλα δουλεύουν σωστά. Κατανάλωση μπαταρίας θα δω αύριο. Ξέρει κανείς αν είναι rooted αυτές οι ROMs? Χρειάζομαι SuperSU για κάτι? Οχι δεν εχουν root. Μπορει να το θες για τις διαφημισεις στις εφαρμογες βαζοντας το adaway. Μπορει να το θες για το titanium backup αν δε χρησιμοποιεις αλλη εφαρμογη κλπ. Edited January 22, 2017 by baiosss Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 (edited) Adblock adguard ή adaway; Ποιο χρησιμοποιείτε; Μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος από Xiaomi.eu Edited January 22, 2017 by Georgema Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2017 Adblock adguard ή adaway; Ποιο χρησιμοποιείτε; Μέχρι στιγμής απόλυτα ικανοποιημένος από Xiaomi.eu Και γω xiaomi.eu χρησιμοποιω εδω και πολυ καιρο και ειμαι ικανοποιημενος. Και οι mi globe σε αυτες βασιζονται αλλα δε ξερω τι παρεμβασεις κανουν περα απο τα mods που φλασαρει μετα οποιος θελει. Εγω το Adaway χρησιμοποιω χρονια τωρα και σε προηγουμενες συσκευες μου και ειμαι μια χαρα! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SenzoDom Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα.Είμαι και εγώ εδώ και 3 μέρες κάτοχος του mi 5s.Το κινητό σε σχέση με το LG2 mini :p που είχα είναι φοβερό αλλά είμαι "noob" και έχω "χαθεί" λίγο (πολύ μάλλον) σχετικά με τις ROM παρόλο που διάβασα miui.gr.Το κινητό ήρθε με την MIUI GLOBAL 8.0/STABLE 8.0.10.0.0 (MAGCHDH).Δεν με πειράζει που δεν είναι τα πάντα στα ελληνικά.Πρέπει να αλλάξω ρομ και αν ναι μπορεί κάποιος γνώστης να μου στείλει το λινκ ποιας ρομ θα πρότεινε?Επίσης κάτι ακόμη.Δοκίμασα την εγγραφή βίντεο και το autofocus είναι νομίζω τραγικό!Ειδικά σε χαμηλό φωτισμό χαλάει όλο το βίντεο αφού κουνιέται συνέχεια μπρος πίσω το βίντεο.Το κοίταξα σε διάφορα φόρουμ και πάρα πολλοί παραπονιούνται για αυτό αλλά λύση δε βρήκα...κάποιοι λένε για αλλαγή ρομ αλλά άλλοι που άλλαξαν έλεγαν ότι το πρόβλημα παραμένει.Ξέρει κάποιος κάτι?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgema Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην παρέα.Είμαι και εγώ εδώ και 3 μέρες κάτοχος του mi 5s.Το κινητό σε σχέση με το LG2 mini :p που είχα είναι φοβερό αλλά είμαι "noob" και έχω "χαθεί" λίγο (πολύ μάλλον) σχετικά με τις ROM παρόλο που διάβασα miui.gr.Το κινητό ήρθε με την MIUI GLOBAL 8.0/STABLE 8.0.10.0.0 (MAGCHDH).Δεν με πειράζει που δεν είναι τα πάντα στα ελληνικά.Πρέπει να αλλάξω ρομ και αν ναι μπορεί κάποιος γνώστης να μου στείλει το λινκ ποιας ρομ θα πρότεινε?Επίσης κάτι ακόμη.Δοκίμασα την εγγραφή βίντεο και το autofocus είναι νομίζω τραγικό!Ειδικά σε χαμηλό φωτισμό χαλάει όλο το βίντεο αφού κουνιέται συνέχεια μπρος πίσω το βίντεο.Το κοίταξα σε διάφορα φόρουμ και πάρα πολλοί παραπονιούνται για αυτό αλλά λύση δε βρήκα...κάποιοι λένε για αλλαγή ρομ αλλά άλλοι που άλλαξαν έλεγαν ότι το πρόβλημα παραμένει.Ξέρει κάποιος κάτι?Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Με την ίδια μου είχε έρθει και μένα. Αυτά έκανα εγώ. Καταρχήν είναι "μαϊμού" ROM. Θα κατεβάσεις από το site της MIUI την επίσημη global stable (http://en.miui.com/download-314.html) και θα την περάσεις με τον Updater του τηλεφώνου. Την βάζεις χύμα μέσα στο τηλέφωνο και θα επιλέξεις χειροκίνητη εγκατάσταση (λεπτομέρειες έχει στο ίδιο site στο flashing guide). Για καλή μου (και πιθανόν και δική σου) τύχη πέρασε χωρίς πρόβλημα. Αυτή έχει μόνο αγγλικά. Στη συνέχεια θα κάνεις αίτημα για ξεκλείδωμα του bootloader με τις οδηγίες από εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21673-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-Xiaomi/?pageNo=1. Στη δική μου περίπτωση η άδεια για ξεκλείδωμα ήρθε με μήνυμα σε δύο μέρες (στη 1 τα χαράματα και με ξύπνησε κιόλας!!!). Μετά και σύμφωνα με τα παραπάνω θα εγκαταστήσεις twrp και έπειτα είσαι ελεύθερος να εγκαταστήσεις όποια ROM θέλεις. Εγώ δοκίμασα την mi-globe (http://mi-globe.com/index.php/rom-builder/) αλλά δε με ενθουσίασε. Τώρα έχω από το xiomi.eu (https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/). Σε κάθε περίπτωση βάζω τη stable που έχει πιο αργές ενημερώσεις αλλά θεωρητικά είναι πιο σταθερές από τις development που έχουν ενημέρωση κάθε βδομάδα. Τέλος υπάρχει και η ROM από το ελληνικό forum που τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά (https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21029-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-5-1-2017-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-STABLE-V8-1-ROMs-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?pageNo=1). Είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω. Σημείωση: Ολες αυτές έχουν και ελληνικά μέσα. Μόνο η original Global stable δεν έχει. Εχω περάσει και το SuperSU για να το κάνω root ώστε να τρέξω το Adaway που το θέλει. Οσον αφορά τη κάμερα και το βίντεο δεν έχω δοκιμάσει κάτι για να ξέρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SenzoDom Δημ. January 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2017 Με την ίδια μου είχε έρθει και μένα. Αυτά έκανα εγώ. Καταρχήν είναι "μαϊμού" ROM. Θα κατεβάσεις από το site της MIUI την επίσημη global stable (http://en.miui.com/download-314.html) και θα την περάσεις με τον Updater του τηλεφώνου. Την βάζεις χύμα μέσα στο τηλέφωνο και θα επιλέξεις χειροκίνητη εγκατάσταση (λεπτομέρειες έχει στο ίδιο site στο flashing guide). Για καλή μου (και πιθανόν και δική σου) τύχη πέρασε χωρίς πρόβλημα. Αυτή έχει μόνο αγγλικά. Στη συνέχεια θα κάνεις αίτημα για ξεκλείδωμα του bootloader με τις οδηγίες από εδώ https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21673-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%B9-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C-Xiaomi/?pageNo=1. Στη δική μου περίπτωση η άδεια για ξεκλείδωμα ήρθε με μήνυμα σε δύο μέρες (στη 1 τα χαράματα και με ξύπνησε κιόλας!!!). Μετά και σύμφωνα με τα παραπάνω θα εγκαταστήσεις twrp και έπειτα είσαι ελεύθερος να εγκαταστήσεις όποια ROM θέλεις. Εγώ δοκίμασα την mi-globe (http://mi-globe.com/index.php/rom-builder/) αλλά δε με ενθουσίασε. Τώρα έχω από το xiomi.eu (https://xiaomi.eu/community/forums/miui-weekly-rom-releases.103/). Σε κάθε περίπτωση βάζω τη stable που έχει πιο αργές ενημερώσεις αλλά θεωρητικά είναι πιο σταθερές από τις development που έχουν ενημέρωση κάθε βδομάδα. Τέλος υπάρχει και η ROM από το ελληνικό forum που τα παιδιά κάνουν εξαιρετική δουλειά (https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/21029-%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-5-1-2017-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-STABLE-V8-1-ROMs-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/?pageNo=1). Είναι η επόμενη που θα δοκιμάσω. Σημείωση: Ολες αυτές έχουν και ελληνικά μέσα. Μόνο η original Global stable δεν έχει. Εχω περάσει και το SuperSU για να το κάνω root ώστε να τρέξω το Adaway που το θέλει. Οσον αφορά τη κάμερα και το βίντεο δεν έχω δοκιμάσει κάτι για να ξέρω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σου και την άμεση απάντηση!!!Ήμουν τελείως χαμένος!Τώρα νομίζω μαζί με λίγο διάβασμα θα καταφέρω να την αλλάξω :) Και πάλι ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2017 Καλημέρα στη παρέα. Είχα βάλει την original global stable. Χτες δοκίμασα τη mi-globe. Είχε ελληνικά αλλά μου φάνηκε ότι σε σχέση με την original έτρωγε πιο γρήγορα τη μπαταρία. Επιπλέον δε μου δούλευε το Google Now παρόλο που ήταν ορισμένο στο μακρύ πάτημα του Home button όπως επίσης και η ελληνική φωνητική πληκτρολόγηση στα προγράμματα όπως messenger (ίσως ήθελε κάποια ρύθμιση που δε τη βρήκα). Σήμερα θα βάλω τη stable από το xiaomi.eu και θα δω πως πάει. Και μετά μου μένει από το miui.gr. Ξέρετε κανα καλό και ενδιαφέρον mod που θα μπορούσα να βάλω? Ενημέρωση για όποιον ενδιαφέρεται. Εβαλα από xiomi.eu και όλα δουλεύουν σωστά. Κατανάλωση μπαταρίας θα δω αύριο. Ξέρει κανείς αν είναι rooted αυτές οι ROMs? Χρειάζομαι SuperSU για κάτι? Με την Ελληνική Rom miui.gr XTRV beta1-7.1.19 πιστεύω είναι πιο ικανοποιητικά τα πράγματα και επιπλέον έφτιαξε και το θεματάκι με το δαχτυλικό αποτύπωμα πιο άμεσο και 100% επιτυχές άνοιγμα όσες φορές και να χω δοκιμάσει στη χρήση. http://i.imgur.com/8Eutenr.jpg?1 Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Η dev από την stable από το ελληνικό forum τι διαφορές έχουν παιδιά; Μόλις παρέλαβα κ το ψάχνω ποια θα βαλω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Η dev από την stable από το ελληνικό forum τι διαφορές έχουν παιδιά; Μόλις παρέλαβα κ το ψάχνω ποια θα βαλω Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αν δεν θες καθε εβδομαδα να κανεις κατι και να αλλαζεις ρομ βαζεις την stable και τελος, αν εχεις υπομονη και ψαχνεσαι γενικα βαζεις τη dev και οτι bug βλεπεις το λες για να το διορθωσουν στην επομενη Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Κατάλαβα. Από dev σε stable κάνω κάτι ιδιαίτερο η απλά περνά πάνω από την dev το zip της stable? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 Κατάλαβα. Από dev σε stable κάνω κάτι ιδιαίτερο η απλά περνά πάνω από την dev το zip της stable? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χρειαζεται wipe data οταν πας απο Dev σε stable και το αντιστροφο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Κατάλαβα. Από dev σε stable κάνω κάτι ιδιαίτερο η απλά περνά πάνω από την dev το zip της stable? Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την dev μιας και είναι άψογη και έχει ελληνικα παντού η stable δεν έχει ακόμα!! Καλορίζικο φίλε μου είναι τρομερό τηλέφωνο και με πάρα πολύ καλή τιμή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dreamlord1970 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 ρε παιδιά μία ερώτηση λίγο χαζή....τι διαφορά έχει το Mi5 από το Mi5s...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 ρε παιδιά μία ερώτηση λίγο χαζή....τι διαφορά έχει το Mi5 από το Mi5s...? Ελαχιστες και σε καποια σημεια υπερ του απλου Mi5. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Εγώ θα σου πρότεινα να βάλεις την dev μιας και είναι άψογη και έχει ελληνικα παντού η stable δεν έχει ακόμα!! Καλορίζικο φίλε μου είναι τρομερό τηλέφωνο και με πάρα πολύ καλή τιμή :) Σε ευχαριστώ μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ με την ρομ; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Σε ευχαριστώ μπορείς να μου στείλεις κάποιο λινκ με την ρομ; Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/22861-XTRV-7-1-19-H-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7%E2%80%8B-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-V8-ROM-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-20-1-23-05/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 (edited) Μετά από περίπου έναν μήνα χρήσης του κινητού έχω να πω ότι το κινητό σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό. Φοβερή διαχείριση μπαταρίας, πολύ καλή οθόνη, ωραίο feeling στο touch, πολύ γρήγορο και αρκετά smooth στη χρήση, δεν έχω κολλήσει κάπου και δεν υπάρχει κάτι που να ήθελα να κάνω και να μην το έκανα. Το μεγάλο του πρόβλημα είναι η κάμερα. Σαν κάμερα είναι απίστευτη με πολύ καλή φωτογραφία. Το πρόβλημα είναι η σταθερότητα και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα. Εγώ που δεν είμαι φαν των φωτογραφιών και δεν βγάζω 400 την ημέρα για να ποσταρω κλπ κλπ έχω να πω ότι οι περισσότερες που έχω βγάλει είναι μόνιμα θολές. Θέλει να στηρίζεις κάπου τα χέρια σου για να μην τρέμουν και γενικότερα αν δεν το κάνεις θα βγει θολή και για να σιγουρευτείς ότι μάλλον θα πετύχεις καλή φωτογραφία βγάζεις πάντα 2-3 συνεχόμενες. Είναι σα να στοχεύεις με sniper στα 2 χιλιόμετρα που για να πετύχεις πρέπει να κρατήσεις μέχρι και την αναπνοή σου. Το περιγράφω τόσο τραγικο γιατί απλά είναι! Ένα κινητό με τέτοιες δυνατότητες και τέτοια ΚΑΜΕΡΑΡΑ δε μπορεί να μην έχει OIS. Αν μπορούσα να διαπιστώσω πριν το πάρω το ποσό δύσκολο είναι να βγάλεις φωτογραφία σταθερή χωρίς OIS δεν θα το έπαιρνα. Απλά είδα μερικές φωτογραφίες από κάποιους κατόχους εδώ στο φόρουμ και λέω είναι εντάξει. Γενικότερα οποίος δεν έχει πολλές πολλές απαιτήσεις από φωτογραφική, έχεις σταθερότατο χέρι ή τριποδακι για σταθερή λήψη, το συστήνω ανεπιφύλακτα! Edited January 29, 2017 by Simply_crystal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Μετά από περίπου έναν μήνα χρήσης του κινητού έχω να πω ότι το κινητό σε γενικές γραμμές είναι πάρα πολύ καλό. Φοβερή διαχείριση μπαταρίας, πολύ καλή οθόνη, ωραίο feeling στο touch, πολύ γρήγορο και αρκετά smooth στη χρήση, δεν έχω κολλήσει κάπου και δεν υπάρχει κάτι που να ήθελα να κάνω και να μην το έκανα. Το μεγάλο του πρόβλημα είναι η κάμερα. Σαν κάμερα είναι απίστευτη με πολύ καλή φωτογραφία. Το πρόβλημα είναι η σταθερότητα και είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα. Εγώ που δεν είμαι φαν των φωτογραφιών και δεν βγάζω 400 την ημέρα για να ποσταρω κλπ κλπ έχω να πω ότι οι περισσότερες που έχω βγάλει είναι μόνιμα θολές. Θέλει να στηρίζεις κάπου τα χέρια σου για να μην τρέμουν και γενικότερα αν δεν το κάνεις θα βγει θολή και για να σιγουρευτείς ότι μάλλον θα πετύχεις καλή φωτογραφία βγάζεις πάντα 2-3 συνεχόμενες. Είναι σα να στοχεύεις με sniper στα 2 χιλιόμετρα που για να πετύχεις πρέπει να κρατήσεις μέχρι και την αναπνοή σου. Το περιγράφω τόσο τραγικο γιατί απλά είναι! Ένα κινητό με τέτοιες δυνατότητες και τέτοια ΚΑΜΕΡΑΡΑ δε μπορεί να μην έχει OIS. Αν μπορούσα να διαπιστώσω πριν το πάρω το ποσό δύσκολο είναι να βγάλεις φωτογραφία σταθερή χωρίς OIS δεν θα το έπαιρνα. Απλά είδα μερικές φωτογραφίες από κάποιους κατόχους εδώ στο φόρουμ και λέω είναι εντάξει. Γενικότερα οποίος δεν έχει πολλές πολλές απαιτήσεις από φωτογραφική, έχεις σταθερότατο χέρι ή τριποδακι για σταθερή λήψη, το συστήνω ανεπιφύλακτα! Φίλε μου μου κάνει εντύπωση αυτό που λες πολύ σπάνια να μου βγει θολή η φωτογραφία!!! Εννοείται αν τραβάς σε χαμηλό φωτισμό και άτομο που κουνιέται λογικό να βγει θολή η φώτο!! Αλλά γενικά αυτό δεν υπάρχει κανέ ένα Hard reset!! Πια ρομ φοράς?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Φίλε μου μου κάνει εντύπωση αυτό που λες πολύ σπάνια να μου βγει θολή η φωτογραφία!!! Εννοείται αν τραβάς σε χαμηλό φωτισμό και άτομο που κουνιέται λογικό να βγει θολή η φώτο!! Αλλά γενικά αυτό δεν υπάρχει κανέ ένα Hard reset!! Πια ρομ φοράς?? Φοράω μαμισια κινεζική official 8.0.22.0 stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Φίλε μου μου κάνει εντύπωση αυτό που λες πολύ σπάνια να μου βγει θολή η φωτογραφία!!! Εννοείται αν τραβάς σε χαμηλό φωτισμό και άτομο που κουνιέται λογικό να βγει θολή η φώτο!! Αλλά γενικά αυτό δεν υπάρχει κανέ ένα Hard reset!! Πια ρομ φοράς?? Σε ολα τα xiaomi ειναι γεγονος πως πρεπει να εχεις αρκετα σταθερο χερι για να τραβηξεις μια πολυ καθαρη φωτο και ειδικα στην περιπτωση που δεν εχουμε OIS. Στη συγκεκριμενη περιπτωση ισχυει για την συσκευη μας αλλα η αληθεια ειναι πως προκειται ισως για το καλυτερο καμεροτηλεφωνο της εταιριας (βαζοντας και το Mi5) αυτη την στιγμη. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Σε ολα τα xiaomi ειναι γεγονος πως πρεπει να εχεις αρκετα σταθερο χερι για να τραβηξεις μια πολυ καθαρη φωτο και ειδικα στην περιπτωση που δεν εχουμε OIS. Στη συγκεκριμενη περιπτωση ισχυει για την συσκευη μας αλλα η αληθεια ειναι πως προκειται ισως για το καλυτερο καμεροτηλεφωνο της εταιριας (βαζοντας και το Mi5) αυτη την στιγμη. Εγώ πάντως αν ήξερα ότι είναι τόσο χάλι δε θα το έπαιρνα. Τελικά από ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα αυτό που με ικανοποίησε σε κάμερα περισσότερο σαν τελικό αποτέλεσμα είναι το Meizu mx4. Ενώ κατά τα άλλα το κινητό είναι απίστευτο σε όλα του, η κάμερα το χαλάει πολύ. Το χειρότερο είναι ότι παίζει να έχει τον καλύτερο φακό που έχει μπει ποτέ σε κινητό και δε μπορείς να το διαπιστώσεις και να τον ευχαριστηθείς λόγω του OIS. Έχω απογοητευτεί με τα κινέζικα, όλο ανακαλύπτεις ότι κάτι πάντα σημαντικό λείπει. Ποτέ δε μπορείς να πεις ότι βρήκα ένα κινητό κινέζικο που με καλύπτει γενικώς σε όλα (όχι 100%) και θα το κρατήσω για 3 χρονάκια. Πάντα θα ανακαλύπτεις ένα σημαντικό μειονέκτημα που θα σε κάνει να ψάχνεις το επόμενο κινητό σου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Εγώ πάντως αν ήξερα ότι είναι τόσο χάλι δε θα το έπαιρνα. Τελικά από ότι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα αυτό που με ικανοποίησε σε κάμερα περισσότερο σαν τελικό αποτέλεσμα είναι το Meizu mx4. Ενώ κατά τα άλλα το κινητό είναι απίστευτο σε όλα του, η κάμερα το χαλάει πολύ. Το χειρότερο είναι ότι παίζει να έχει τον καλύτερο φακό που έχει μπει ποτέ σε κινητό και δε μπορείς να το διαπιστώσεις και να τον ευχαριστηθείς λόγω του OIS. Έχω απογοητευτεί με τα κινέζικα, όλο ανακαλύπτεις ότι κάτι πάντα σημαντικό λείπει. Ποτέ δε μπορείς να πεις ότι βρήκα ένα κινητό κινέζικο που με καλύπτει γενικώς σε όλα (όχι 100%) και θα το κρατήσω για 3 χρονάκια. Πάντα θα ανακαλύπτεις ένα σημαντικό μειονέκτημα που θα σε κάνει να ψάχνεις το επόμενο κινητό σου! πρεπει να εχεις θεμα με το auto focus δες εδω εμενα δεν εχει θεμα Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 Όχι φίλε μου, η κάμερα είναι που πληρώνεται 9 κατοστάρικα (σε άλλες μάρκες), εμείς που δε βγάζουμε φωτογραφίες κατά ριπας, είναι το καλύτερο τηλέφωνο.. Επίσης αναρωτιέμαι, δηλαδή μέχρι τώρα με τα κινητά των προηγούμενων χρόνων δε βγάζαμε φωτογραφίες; μόνο με τρίποδο; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2017 πρεπει να εχεις θεμα με το auto focus δες εδω εμενα δεν εχει θεμα Το μόνο που λένε εδώ οι χρήστες είναι ότι έχουν το ίδιο πρόβλημα ο ένας με τον άλλον. Εγώ όμως δεν έχω θέμα με το focus. Και κάνει μόνο του και όταν ακουμπάω. Το θέμα είναι όταν λαμβάνω το στιγμιότυπο, αν δεν έχω σταθερότατο χέρι θα βγει είτε εμφανεστατα θολή είτε στο πρώτο ζουμ θα φαίνεται η θολούρα. Επίσης άλλο θέμα που, διαβάζοντας το λινκ που έβαλες, θυμήθηκα. Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι άθλιο. Κάνει πάρα πολύ ώρα να το αποθηκεύσει για πρώτη φορά και στο ξεκλείδωμα είναι απλά σα να μη βάζεις δάχτυλο τις περισσότερες φορές. Απλά δεν το χρησιμοποιώ λόγω "συνομοσιολογικης" σκέψης, του τύπου, που αποθηκεύεται το προσωπικό μου αποτύπωμα και ποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει κάνεις δεν ξέρει. Έκαναν ολόκληρο σκηνικό για να μη δίνουν κάποτε αποτύπωμα στην αστυνομία όταν βγάζουν ταυτότητα και καλά για προσωπικά δεδομένα και τώρα ξαφνικά δίνουν έτσι απλά το προσωπικό τους αποτύπωμα χωρίς να ξέρουν που αποθηκεύεται, ποιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει και που, απλά για να ξεκλειδώνουν πιο εύκολα το κινητό. Μεγάλη παρένθεση αυτή. Απλά ο σαρωτής αποτυπώματος είναι άθλιος και ξέχασα να το αναφέρω πριν... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όχι φίλε μου, η κάμερα είναι που πληρώνεται 9 κατοστάρικα (σε άλλες μάρκες), εμείς που δε βγάζουμε φωτογραφίες κατά ριπας, είναι το καλύτερο τηλέφωνο.. Επίσης αναρωτιέμαι, δηλαδή μέχρι τώρα με τα κινητά των προηγούμενων χρόνων δε βγάζαμε φωτογραφίες; μόνο με τρίποδο; Φίλε μου εγώ πολύ πριν είχα LG l9 II και είχα συμβιβαστεί με την άθλια κάμερά του διότι δεν είχα δει ΠΟΤΕ καλύτερη. Μετά πήρα το Meizu mx4 και από τότε όταν πληρώνω ανάλογα λεφτά θέλω ανάλογη με το Meizu κάμερα. Το κινητό αυτό ενώ έχει τον φακό (και πολύ καλύτερο από το mx4) δεν έχει τη δυνατότητα να βγάλει τις ίδιες φωτογραφίες ή καλύτερες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts