manwlis77 Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Εγγύηση ο yesos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. December 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2016 Ψάχνω 2 μέρες τώρα να ενημερωθώ για τις τιμές και βρήκα το μαύρο 317$. Φθηνότερα υπάρχουν αλλά σε άλλα χρώματα :) http://www.yeso521.com/xiaomi-mi5s-3gb-64gb-black.html δεν εχει ομως το 128αρι με βλεπω να το παιρνω απο vickmall Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά καλή χρονιά στη παρέα. Κάτοχος από χθες και γω ενός ασημί 4/128 που πήρα από φίλο. Να πω ότι είχα RN4 pro και έχω και RN3 pro οπότε δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου με αυτή τη συσκευή. http://i.imgur.com/EpTMriu.png Rom XTRV beta 16.12.29 Για το δακτυλικό αποτύπωμα να πω ότι θέλει πιο παρατεταμένο πιο "βαθύ" άγγιγμα από ένα RN3/4 αλλά αν συνηθίσεις είναι μια χαρά. Τα υπόλοιπα πέρα της όμορφης συσκευής είναι μόνο απορίες :lol: Καλή χρονιά σε όλους και εύχομαι υγεία πάνω από όλα! Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα και καλή χρονιά , ξέρεις κανείς με ποια rom έρχεται το κινητό απ' το geekbuying ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Εμένα είχε έρθει με μία πειραγμενη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelakos Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 δεν εχει ομως το 128αρι με βλεπω να το παιρνω απο vickmall Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το παραγγειλα από vickmall την περασμένη εβδομάδα. στην αρχή εκανα την πληρωμή κατευθείαν μέσω της κάρτας μου, γιατί είχε καλύτερη ισοτιμία από το paypal. Αλλά επειδή το έβγαζε not eligible μου γυρίσαν τα χρήματα πίσω. Δεν έφτανε αυτό, από τις ισοτιμίες έχασα και χρήματα στην επιστροφή. :angry: Αλλά επειδή δεν το έβρισκα πουθενά το 128GB, το ξαναπαρήγγειλα με EU express και Paypal. Το στείλαν άμεσα και μου δώσαν άμεσα tracking No. Αλλά μετά από μια μέρα έδειξε που βρίσκεται το δέμα. Παράθεση tempelis :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλημέρα και χρόνια πολλά. Το παραγγειλα από vickmall την περασμένη εβδομάδα. στην αρχή εκανα την πληρωμή κατευθείαν μέσω της κάρτας μου, γιατί είχε καλύτερη ισοτιμία από το paypal. Αλλά επειδή το έβγαζε not eligible μου γυρίσαν τα χρήματα πίσω. Δεν έφτανε αυτό, από τις ισοτιμίες έχασα και χρήματα στην επιστροφή. :angry: Αλλά επειδή δεν το έβρισκα πουθενά το 128GB, το ξαναπαρήγγειλα με EU express και Paypal. Το στείλαν άμεσα και μου δώσαν άμεσα tracking No. Αλλά μετά από μια μέρα έδειξε που βρίσκεται το δέμα. Χρόνια πολλά και καλή χρόνια με υγεια σε όλους. Επειδη θέλω και εγώ να παραγγείλω με αυτή τη μέθοδο, μπορείς να μου πεις που σου έδειξε ότι βρίσκεται το πακέτο; Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pres1o Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Γνωρίζετε αν το 4g της vodafone δουλευει με το συγκεκριμενο τηλεφωνο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Γνωρίζετε αν το 4g της vodafone δουλευει με το συγκεκριμενο τηλεφωνο ? Φυσικα και δουλευει. Κανονικοτατα! Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. January 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2017 Καλησπέρα κ αι καλή χρόνια Εχω πάρει το 32/4 και μου ήρθε με πειράγμενη multilingual rom Ξέρετε κάποιο τρόπο να περάσω την official global; Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Καλησπέρα κ αι καλή χρόνια Εχω πάρει το 32/4 και μου ήρθε με πειράγμενη multilingual rom Ξέρετε κάποιο τρόπο να περάσω την official global; ειχα και εγω ενα mi5 με πειραγμενη ρομ!!μεσω εφαρμογης update δεν μπορεις να κανεις update?? αν οχι κατεβασε το mipcsuite κανε το εγκατασταση !!ανοιξε το !!τωρα βαλε το κινητο σε fasboot mode και μετα συνδεσε το στο pc σου θα αναγνώρισή την συσκευη σου και αν υπαρχει update θα βρει !1θα την κατεβασει και θα κανει κανονικα update !!μην διακοψεις την διαδικασια!!! εγω ετσι το εκανα και μετα ξεκλείδωσα τον bootloader!! παιδια οσοι βαλατε την global rom ξερω οτι δεν εχει ελληνικά αλλα ειδατε καμια βελτιώσει??ειδικα αν ειδατε καμια βελτιώσει καμερα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Παιδια μολις παρελαβα απο vickmall. Δεν μου κανει συγχρονισμο τις επαφες μου απο το gmail μου ενω το εχει παρει κανονικα και μου δειχνει οτι ειναι πληρως συγχρονισμενο. οταν add an account για να βαλω το gmail μου στις επαφες, λεει οτι η συσκευη αυτη ειναι συνδεδεμενη ηδη με το email αυτο. Εχω τις επαφες στο gmail απο εκει τις παιρνω σε καθε κινητο. ξερει κανεις τι παιζει και πως διορθωνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 ειχα και εγω ενα mi5 με πειραγμενη ρομ!!μεσω εφαρμογης update δεν μπορεις να κανεις update?? αν οχι κατεβασε το mipcsuite κανε το εγκατασταση !!ανοιξε το !!τωρα βαλε το κινητο σε fasboot mode και μετα συνδεσε το στο pc σου θα αναγνώρισή την συσκευη σου και αν υπαρχει update θα βρει !1θα την κατεβασει και θα κανει κανονικα update !!μην διακοψεις την διαδικασια!!! εγω ετσι το εκανα και μετα ξεκλείδωσα τον bootloader!! παιδια οσοι βαλατε την global rom ξερω οτι δεν εχει ελληνικά αλλα ειδατε καμια βελτιώσει??ειδικα αν ειδατε καμια βελτιώσει καμερα?? Για να γίνει όλο αυτό θέλει unlock bootloader αλλιώς με fast boot δεν μπαίνει η Ρομ Πρέπει να μπεις σε edl mode Δοκίμασε βέβαια γιατί πολύ πιθανόν να έχει έρθει με ξεκλειδώτο bootloader Οποτε πέρασε την ρομ με επιλογή να κλειδώσει o bootloader. Και μετά unlock . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Παιδια μολις παρελαβα απο vickmall. Δεν μου κανει συγχρονισμο τις επαφες μου απο το gmail μου ενω το εχει παρει κανονικα και μου δειχνει οτι ειναι πληρως συγχρονισμενο. οταν add an account για να βαλω το gmail μου στις επαφες, λεει οτι η συσκευη αυτη ειναι συνδεδεμενη ηδη με το email αυτο. Εχω τις επαφες στο gmail απο εκει τις παιρνω σε καθε κινητο. ξερει κανεις τι παιζει και πως διορθωνεται; Κάτι παρόμοιο έπαθα και γω τις προάλλες μετά από επαναφορά εργ. ρυθμ. Μάλλον θα πρέπει να ζητήσεις επαλήθευση λογ/μού στέλνοντας τον κωδικό με sms στον αριθμό σου που δήλωσες. Εγώ παρόλο που το είχα κάνει και αυτό το βήμα αδυνατούσε να μπει ενώ έλεγε πως ο λογ/μός είναι ήδη συνδεμένος και πως ο κωδικός είναι λάθος. Πρέπει να το έκανα ίσα με 10 φορές! Έκανα επανεκκίνηση και πάλι τίποτα και ξαφνικά ως δια μαγείας έφτιαξαν όλα. Υποθέτω λοιπόν πως είναι θέμα επαλήθευσης Google account και φυσικά όχι της συσκευής. Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Κάτι παρόμοιο έπαθα και γω τις προάλλες μετά από επαναφορά εργ. ρυθμ. Μάλλον θα πρέπει να ζητήσεις επαλήθευση λογ/μού στέλνοντας τον κωδικό με sms στον αριθμό σου που δήλωσες. Εγώ παρόλο που το είχα κάνει και αυτό το βήμα αδυνατούσε να μπει ενώ έλεγε πως ο λογ/μός είναι ήδη συνδεμένος και πως ο κωδικός είναι λάθος. Πρέπει να το έκανα ίσα με 10 φορές! Έκανα επανεκκίνηση και πάλι τίποτα και ξαφνικά ως δια μαγείας έφτιαξαν όλα. Υποθέτω λοιπόν πως είναι θέμα επαλήθευσης Google account και φυσικά όχι της συσκευής. ναι φιλε εγω μολις εκανα update το λογισμικο και ανοιξε το κινητο ξαφνικα ολα ενταξει. μηπως ξερεις πως μπορω να βρω ελληνικη γλωσσα στο πληκτολογιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannis_004 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Κατέβασε το swiftkey keyboard από Playstore και διάλεξε όσες γλώσσες θες , ότι μέγεθος σε βολεύει και ότι χρώμα και τέλειωσες :) Παράθεση http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Κατέβασε το swiftkey keyboard από Playstore και διάλεξε όσες γλώσσες θες , ότι μέγεθος σε βολεύει και ότι χρώμα και τέλειωσες :) το συγκεκριμενο απλα σου προσθετει γλωσσες ή αντικαθιστα το μαμισιο; γιατι αυτο που εχει το κινητο με βολευει απιστευτα. Επισης κατι αλλο που προεκυψε. βαζω το κινητο στον υπολογιστη, το mi pc suite δε μου το αναγνωριζει, μολις βαζω το usb στο κινητο τοτε πεταει μηνυμα να συνδεσω το κινητο ενω ειναι ηδη συνδεδεμενο και μετα απο λιγο λεει οτι για να χρησημοποιησω το pc suite πρεπει να κανω update τη συσκευη μου, πραγμα που εκανα και μου βγαζει παλι το ιδιο. εχεις καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 το συγκεκριμενο απλα σου προσθετει γλωσσες ή αντικαθιστα το μαμισιο; γιατι αυτο που εχει το κινητο με βολευει απιστευτα. Επισης κατι αλλο που προεκυψε. βαζω το κινητο στον υπολογιστη, το mi pc suite δε μου το αναγνωριζει, μολις βαζω το usb στο κινητο τοτε πεταει μηνυμα να συνδεσω το κινητο ενω ειναι ηδη συνδεδεμενο και μετα απο λιγο λεει οτι για να χρησημοποιησω το pc suite πρεπει να κανω update τη συσκευη μου, πραγμα που εκανα και μου βγαζει παλι το ιδιο. εχεις καμια ιδεα; Απο οτι μου ειχαν πει και εμενα για το Mi pc suite, προφανως δεν δουλευει με τη συσκευη μας γιατι δεν υποστηριζει συσκευες με android 6. Γι αυτο και στο Miui.gr προτεινουν αλλες σουιτες η εφαρμογες που κανουν παρομοια δουλεια. Το swiftkey ειναι αλλο πληκτρολογιο, οποτε ναι, θα σου αντικαταστησει αυτο που εχει ο κινεζος απο μαμα. Αν και καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει και εκεινο το πληκτρολογιο καπου στο playstore αλλα δε θυμαμαι ονομα. Το οποιο παρεπιπτοντως εινα αρκετα βολικο και ωραιο. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Για να γίνει όλο αυτό θέλει unlock bootloader αλλιώς με fast boot δεν μπαίνει η Ρομ Πρέπει να μπεις σε edl mode Δοκίμασε βέβαια γιατί πολύ πιθανόν να έχει έρθει με ξεκλειδώτο bootloader Οποτε πέρασε την ρομ με επιλογή να κλειδώσει o bootloader. Και μετά unlock . μα δεν λεω με miflash να φλασαρης απο την αρχη αλλα με mipcsuite!!φυσικα δεν παίρνω και όρκο! το τηλεφωνο ηταν με fake rom multilanguage !!!οσα ειναι με fake rom εχουν ξεκλείδωτο bootloader??το τηλεφωνο παντως δεν ηταν σιγουρα με ξεκλειδωτο bootloader μολις ειχα κανει την διαδικασια που εγραψα ξεκλειδωσε και ο bootloader με την εφαρμογη κατι που δεν γινοταν πριν!! εχεις περασει την global rom??ειδες καμια βελτιωσει στην καμερα στο αυτοματο η παλι ανεβάζει το iso στο θεό!!!!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Απο οτι μου ειχαν πει και εμενα για το Mi pc suite, προφανως δεν δουλευει με τη συσκευη μας γιατι δεν υποστηριζει συσκευες με android 6. Γι αυτο και στο Miui.gr προτεινουν αλλες σουιτες η εφαρμογες που κανουν παρομοια δουλεια. Το swiftkey ειναι αλλο πληκτρολογιο, οποτε ναι, θα σου αντικαταστησει αυτο που εχει ο κινεζος απο μαμα. Αν και καπου ειχα διαβασει οτι υπαρχει και εκεινο το πληκτρολογιο καπου στο playstore αλλα δε θυμαμαι ονομα. Το οποιο παρεπιπτοντως εινα αρκετα βολικο και ωραιο. ευχαριστω φιλε! να σαι καλα! το κινητο ειναι απιθανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 ευχαριστω φιλε! να σαι καλα! το κινητο ειναι απιθανο Το τηλέφωνο είναι φοβερό από όλες τις απόψεις! Αλλά θέλει μικροβελτιωσεις στην αυτονομία και στο αποτύπωμα που δεν είναι τέλειο ακόμα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 ειχα και εγω ενα mi5 με πειραγμενη ρομ!!μεσω εφαρμογης update δεν μπορεις να κανεις update?? αν οχι κατεβασε το mipcsuite κανε το εγκατασταση !!ανοιξε το !!τωρα βαλε το κινητο σε fasboot mode και μετα συνδεσε το στο pc σου θα αναγνώρισή την συσκευη σου και αν υπαρχει update θα βρει !1θα την κατεβασει και θα κανει κανονικα update !!μην διακοψεις την διαδικασια!!! εγω ετσι το εκανα και μετα ξεκλείδωσα τον bootloader!! παιδια οσοι βαλατε την global rom ξερω οτι δεν εχει ελληνικά αλλα ειδατε καμια βελτιώσει??ειδικα αν ειδατε καμια βελτιώσει καμερα?? Λοιπόν έκανα το εξής Κατεβασα τη global rom την εβαλα χυμα μεσα στη storage και εκανα update μεσω του updater της συσκευης. Χρειαστηκε να το κανω 2-3 φορες μεχρι μα ξεκινησει την αναβαθμιση γιατι εβγαζε προβλημα στο verify. Τελικα την εκανε μια χαρα και με wipe κιολας! Ευχαριστω πολυ:) Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Simply_crystal Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Το τηλέφωνο είναι φοβερό από όλες τις απόψεις! Αλλά θέλει μικροβελτιωσεις στην αυτονομία και στο αποτύπωμα που δεν είναι τέλειο ακόμα. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βασικά θέλει μια global official rom γιατί π. χ. στο Facebook που κάποιος ανεβάζει ένα άρθρο από το πρώτο θέμα για παράδειγμα, στην προεπισκοπηση του πριν το κλικαρεις που μπορείς να διαβάσεις ένα μέρος του, τα γράμματα που έχουν τόνους δεν τα εμφανίζει. Ενώ αν στο ίδιο ποστ γράψεις από επάνω κάτι σαν σχόλιο εσύ που το ανεβάζεις, τα γράμματα είναι όλα κανονικά. Αυτό μου το έκανε και το Meizu mx4 όταν είχα την κινεζική ρομ. Κάποιες τέτοιες bugιες θα διορθωθούν με μια global. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Βασικά θέλει μια global official rom γιατί π. χ. στο Facebook που κάποιος ανεβάζει ένα άρθρο από το πρώτο θέμα για παράδειγμα, στην προεπισκοπηση του πριν το κλικαρεις που μπορείς να διαβάσεις ένα μέρος του, τα γράμματα που έχουν τόνους δεν τα εμφανίζει. Ενώ αν στο ίδιο ποστ γράψεις από επάνω κάτι σαν σχόλιο εσύ που το ανεβάζεις, τα γράμματα είναι όλα κανονικά. Αυτό μου το έκανε και το Meizu mx4 όταν είχα την κινεζική ρομ. Κάποιες τέτοιες bugιες θα διορθωθούν με μια global. Μπορεις να του περασεις την global stable που εμφανιστηκε μερικες μερες πριν, μονο που δεν εχει ελληνικα. Αλλιως μπορεις να πας ειτε στις ελληνικες roms ειτε στις eu. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. January 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2017 Η global official μου μοιάζει λιιιιγο πιο σβέλτη Την προτείμω. Περιπενω να βγει global Dev να πάω εκεί να έχω κάθε εβδομάδα update να με ξεγελάει λίγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts