Jump to content

Xiaomi Mi 5S

zakailiou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το περιμένω από μέρα σε μέρα θα σας πω εντυπώσεις.

Στο YouTube ωστόσο υπάρχουν διάφορα βίντεο από το μαύρο.

Καλό θα ήταν γενικά να υπάρχει και ένας οδηγός για αυτούς που δεν έχουν ξανά ασχοληθεί με Xiaomi. Βήματα για πέρασμα rom, link, κλπ. Τα βήματα για αλλαγή ron είναι ίδια για το mi5 και για το mi5s?

Καλησπερα.Φιλε μου μακη εισαι απο αθηνα η οχι??Οσο για τα βιντεα εχω δει αρκετα αλλα απο κοντα ειναι αλλη υποθεση live καταλαβαινεις αν σου αρεσει το κινητο η οχι και εγω οταν ειδα ζωντανο το mi5 μου αρεσει ακομη ποιο πολυ απο οτι στα βιντεο.. Οσο για τους οδηγους ξεκινα σιγα σιγα να διαβαζεις στην ελληνικη κοινοτητα ρωτα να μαθεις τα βασικα και δεν ειναι οι ιδιοι ακριβως για το mi5s ειναι ακομη αρχη.. Μπορεις να δεις ομως μια μαιτι αυτον εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/20826-Flash-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-ROM-%CF%83%CF%84%CE%BF-Xiaomi-Mi5s-Capricron-%CE%93%CE%B9%CE%B1-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B7-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CE%9C%CE%B7-%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82/?postID=282619#post282619

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

• Απαντήσεις 988
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

​Παιδιά παρέλαβα το mi5s σήμερα πέρασα την ελληνική xtrv ρομ αλλά έχω ένα θέμα το δακτυλικό αποτύπωμα μια πιάνει μια δεν πιανει και αργεί έχει κανένας άλλος τέτοιο θέμα?

​Παιδιά παρέλαβα το mi5s σήμερα πέρασα την ελληνική xtrv ρομ αλλά έχω ένα θέμα το δακτυλικό αποτύπωμα μια πιάνει μια δεν πιανει και αργεί έχει κανένας άλλος τέτοιο θέμα?

Καλημερα..!!! Για αρχη τωρα που το εχεις ακομα αδειο μπες στο twrp και κανε ενα wipe cache - dalvik και αν δεν στρωση κανε και εκαθαριση της εφαρμογης απο το συστημα αλλιως αλλο ενα περασμα απο πανω ξανα μεσο του twrp..!!! ;);)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι ή αδυναμία του κινητού

Δυο έχω πάρει ποτέ πιάνει ποτέ δεν πιάνει

Ζω με αυτό δεν έχω πρόβλημα

Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το δαχτυλικο. Ειναι αμεσο και ταχυτατο. Ισως να εξαρταται και με το πως βαζει κανεις το δαχτυλο :p

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με το δαχτυλικο. Ειναι αμεσο και ταχυτατο. Ισως να εξαρταται και με το πως βαζει κανεις το δαχτυλο :p

παιδια οσοι εχετε την μεγαλη έκδοση αλλα και την μικρη καντε ενα speed test της εσωτερικής μνημης να δουμε αν εχουν διαφορα στην ταχύτητα εγγραφής!!! και αν ειναι ποσταρετε εδω να δουμε αν υπαρχουν διαφορες!!το δακτυλικό και μενα μου φανηκε καπως πιο αργό αλλα πιστευω ειναι θεμα software και ειδη τα παιδια λενε καλα λογια με την τελευταια αναβαθμιση οτι εχει γινει αρκετα καλυτερο!!!!

παιδια οσοι εχετε την μεγαλη έκδοση αλλα και την μικρη καντε ενα speed test της εσωτερικής μνημης να δουμε αν εχουν διαφορα στην ταχύτητα εγγραφής!!! και αν ειναι ποσταρετε εδω να δουμε αν υπαρχουν διαφορες!!το δακτυλικό και μενα μου φανηκε καπως πιο αργό αλλα πιστευω ειναι θεμα software και ειδη τα παιδια λενε καλα λογια με την τελευταια αναβαθμιση οτι εχει γινει αρκετα καλυτερο!!!!

Αυτο το τεστ με ποια εφαρμογη γινεται? Με το antutu παλι η με καποιο αλλο?

Edit. Αυτό εννοεις?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/44c99d01bf004b45cf201e8766450d9d.jpg

Edited by baiosss

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Eυχαριστω πολυ τελικα ειχα δικιο θα ζητησω να μου τοι περασουν και θα περιμενω λιγο καιρο να βγει καμια δοκιμασμενη καλη ελληνικη ρομ dev και αρχισω το καψιμο.Ελπιζω να πεσει λιγο η τιμη του γιατι τα 305 ευρο ειναι πιο πανω απ το ταβανι μ που θα διαθεσω για κινητο.

Αυτο το τεστ με ποια εφαρμογη γινεται? Με το antutu παλι η με καποιο αλλο?

Edit. Αυτό εννοεις?

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161206/44c99d01bf004b45cf201e8766450d9d.jpg

ναι αυτό εννοούσα είναι η μεγάλη έκδοση?? να έβαζε κάποιος και την μικρή έκδοση να δούμε διάφορες

ναι αυτό εννοούσα είναι η μεγάλη έκδοση?? να έβαζε κάποιος και την μικρή έκδοση να δούμε διάφορες

4/128

Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παρέλαβα και γω απο geekbuing, αλλά Χριστουγενα θα το πάρω στα χέρια- το'χει η γυναίκα. Δεν έρχεται με Google Play πάντως. Ξέρει κανείς τι Ρομ φοράει? Με ενδιαφέρει η global stable, και χωρίς ελληνικά. Αν γνωρίζει κανεις ας δώσει link για custom rom κτλ.
HTC Magic, Nexus S, Lenovo Vibe X2, Redmi Note 3 Pro, Mi5s

Παρέλαβα και γω απο geekbuing, αλλά Χριστουγενα θα το πάρω στα χέρια- το'χει η γυναίκα. Δεν έρχεται με Google Play πάντως. Ξέρει κανείς τι Ρομ φοράει? Με ενδιαφέρει η global stable, και χωρίς ελληνικά. Αν γνωρίζει κανεις ας δώσει link για custom rom κτλ.

εγω παντως θα περασω ρομ απο εδω.σε ολα τα xiaomi μου,αυτη εχω.χτες εφτασε Ελλαδα απο geekbuing.

http://mi-globe.com/

Καλησπερα! Θα παραγγείλω το κινητο απο to2c.com. Ξέρει κανεις να μου πει ποια η διαφορά του singapore registered airmail από το netherlands registered airmail; Η τιμή τους είναι η ίδια. Επίσης έχει παραγγείλει κανείς από το to2c.com; Πληρώνεις τελωνείο; Κι αν σας εχει τύχει να πληρώσετε, πόσο είναι περίπου το ποσό; Edited by Simply_crystal

Καλησπερα! Θα παραγγείλω το κινητο απο to2c.com. Ξέρει κανεις να μου πει ποια η διαφορά του singapore registered airmail από το netherlands registered airmail; Η τιμή τους είναι η ίδια. Επίσης έχει παραγγείλει κανείς από το to2c.com; Πληρώνεις τελωνείο; Κι αν σας εχει τύχει να πληρώσετε, πόσο είναι περίπου το ποσό;

γιατι δεν παιρνεις απο vickmall καλυτερα!!??

γιατι δεν παιρνεις απο vickmall καλυτερα!!??

Αν το παρω απο το vickmall ποιες ειναι οι διαφορες; π.χ. τιμη, ταχυτητα αποστολης, κλπ κλπ.

Παιδιά εγώ παλιότερα είχα πάρει από minideal.net. Βλέπω σχετικά καλύτερες τιμές εκεί. Έχει προκύψει κάνα θέμα με αυτό το μαγαζί, γιατί βλέπω να μη προτιμάται τελευταία..

Sent from mTalk

Αν το παρω απο το vickmall ποιες ειναι οι διαφορες; π.χ. τιμη, ταχυτητα αποστολης, κλπ κλπ.

απλά το έχουν για πιο αξιόπιστο site για αυτό το είπα!! εγώ τουλάχιστο από εκεί το πήρα χωρίς κανένα πρόβλημα!!! και μου το στειλανε πολύ γρήγορα ;)

απλά το έχουν για πιο αξιόπιστο site για αυτό το είπα!! εγώ τουλάχιστο από εκεί το πήρα χωρίς κανένα πρόβλημα!!! και μου το στειλανε πολύ γρήγορα ;)

Οκ φίλε από κει θα το πάρω. 3€ διάφορα έχει με το to2c κλαιν μαιν. Αν είναι πιο αξιόπιστο όπως λες και το στέλνει και σχετικά γρήγορα! Ευχαριστώ!

εγω παντως θα περασω ρομ απο εδω.σε ολα τα xiaomi μου,αυτη εχω.χτες εφτασε Ελλαδα απο geekbuing.

http://mi-globe.com/

Φίλε σε 2 Xiaomi που έχω (ένα Mi2 (!!!) και ένα Redmi Note 2) βάζω ROM από την ελληνική κοινότητα. Από εκεί που βάζεις εσύ έχει διαφορές? Τις έχεις δοκιμάσει και τις δύο? Είναι πλήρως ελληνική από εκεί που βάζεις εσύ?

Φίλε σε 2 Xiaomi που έχω (ένα Mi2 (!!!) και ένα Redmi Note 2) βάζω ROM από την ελληνική κοινότητα. Από εκεί που βάζεις εσύ έχει διαφορές? Τις έχεις δοκιμάσει και τις δύο? Είναι πλήρως ελληνική από εκεί που βάζεις εσύ?

στην κατοχη μου ειχα ενα mi2s,που ειχα απο εκει ρομ,ενα Redmi Note 2 επισης απο εκει.στο mi3 μου εχω απο εκει και το ιδιο θα κανω προφανως με το mi5s μολις παραλαβω.βαζω μερικα screenshot για να δεις το μενου και μπαταρια στο mi3.ναι δοκιμασα καποια στιμγη την ελληνικη στο mi3 ,αλλα ειχα διαφορα θεματα λιγη ασταθεια ,οποτε εβαλα mi-globe.δεν μπορω να πω οτι εχω δοκιμασει τις τελευταιες ελληνικες απλως δεν βλεπω τπν λογο εφοσον δεν eχω κανενα προβλημα με mi-globe και επισης εχουν μερικα πραγματα παραπανω αποτι οι xiomi.eu kai xtrv.βασικα οι globe βασιζονται σε xiomi.eu με καποια καλουδια ακομα

https://www.dropbox.com/sh/i7k8l0ux5lwzfcf/AACYuoaGMqNKMZvUwqN0ItQ5a?dl=0

Γεια σας, κατοχος ενος Xiaomi mi5s Plus με κινεζικη ρομ και λιγο ασχετος ....

Επειδη εχω μονο αγγλικα και οχι play store μου ειναι αχρηστο το κινητο.

Ακολουθησα τον συνδεσμο που καποιος καλος ανθρωπος εδω μεσα μου προτεινε :

https://xiaomi-miui.gr/com...C%CE%AD%CE%BD/

Ξεκληδωσα το κινητο μεσω της xiaomi με επιτυχια και ξεκινησα την υπολοιπη διαδικασια :

Σε περίπτωση πάντως που έχετε Official Stable Rom και δεν ξεκλειδώνει τότε προχωρήστε σε πέρασμα της Official Developer Rom για 100% επιτυία.

Ολα καλα μεχρι που εφτασα να ανοιξω TWRP Recovery το οποιο ανοιξε σε κινεζικα

στη σελιδα της xiaomi-miui.gr το αναφερει αυτο και εχει 2 spoiler για βοηθεια αλλαμονο το 1 ανοιγει και εχω κολησει εδω ασχημα χωρις καμοια προοπτικη ...

Και εδω πλεον χρειαζομαι βοηθεια , και εχω ερωτησεις επισης

1. εχω μπει στο σωστο Recovery ?

2. αν βρεθει λυση με τα κινεζικα πρεπει να κανω ολη την διαδικασια απο την αρχη ? το ρωταω αυτο διοτι στην recovery μπορω να μπω με πιο ευκολο τροπο :

ανοιγω το κινητο / ανοιγω το app Updater / μολις ανακαλυψει οτι δεν εχει updade εμφανιζονται πανω δεχια 3 τελειες (επιλογες) και εχει επιλογη :

Reboot to Recovery mode δηλαδη στο ιδιο με αυτο που εκανα ολη την αλλη διαδικασια ...

Παιδια βολευομαι και με την multi lang android ρομ που εχουν οι xiaomi ...

http://i67.tinypic.com/11t8oyg.jpg

http://i63.tinypic.com/2gujj3a.jpg

Edited by taggelou

Παιδιά εδώ λέει ότι δίνει official global ROM με OTA, multilanguage, play store κλπ. Τι φαση υπάρχει global? http://www.to2c.com/xiaomi-mi5s-plus.html

Λάθος είναι το plus... Νόμιζα το mi5s είναι...

Mi5s Capricorn 4/128 εδω με αγγλοκινεζικη μετα απο πολυ παιδεμα για να τη φλασαρω για να βγει η σαπιλα που περασαν απο geekbuying.

Εν αναμονή της global...

Sent from my MI 5s

Apple iPhone 3GS: SOLD, Apple iPhone 4: SOLD, Samsung Galaxy S3: SOLD, SONY Xperia Z1: SOLD, LG G2: SOLD, HUAWEI HONOR 6: SOLD, LG G3: SOLD, Xiaomi RedMi Note 3: IN USE