murex Δημ. December 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2009 Αναθεωρώ για την Dominos. Είναι η δεύτερη καλύτερη πίτσα. Την καλύτερη την έφτιαξα μόνος μου το Σάββατο!!!!!!!!! Δεν ξανατρώω απ' έξω, τέλος Παράθεση http://briefcases.pathfinder.gr/download/597036If you are not paying for it, you're not the customer; you're the product being sold. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Προσφορά για τους φίλους της πίτσας με 1 ευρώ: 1 Οικογενειακή pizza Margherita, Pan ή Thin ‘n Crispy, με έως και 4 υλικά από την Pizza Hut. Η προσφορά προϋποθέτει την αγορά κουπονιού αξίας 1 ευρώ με πιστωτική κάρτα, λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα και υπόκειται σε περιορισμούς. Λεπτομέρειες στο http://www.goldendeals.gr/ (απ' ότι κατάλαβα το site ανήκει στην εφημερίδα αγγελιών "Χρυσή ευκαιρία") Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cute_eyes Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 γιατι θελει μονο πιστωτική???περιεργο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Οi fun & Roma δε μου αρεσαν καθολου Η Hut ειναι η αγαπημενη μου και συγκεκριμενα η greek lovers συνοδευομενη παντα απο σκορδοψωμα :D Μετα ερχεται η cheddar melt της Dominos :D καλουτσικη ειναι η Artigiano.. Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 γιατι θελει μονο πιστωτική???περιεργο... Φαντάζομαι λόγω της λειτουργίας του site. Η κάθε προσφορά ενεργοποιείται μόνο αν συγκεντρωθεί ένας ελάχιστος αριθμός αγοραστών. Με την κάρτα σου δεσμεύει το ποσό της αξίας στην κάρτα σου, αλλά δεν σε χρεώνει παρά μόνο όταν οριστικοποιηθεί η αγορά, όταν δηλαδή συγκεντρωθεί ο παραπάνω αριθμός των αγοραστών. Με οποιονδήποτε άλλο τρόπο δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, αφού το κατάστημα θα αναγκαζόταν να επιστρέψει σε όλους τους πελάτες τα καταβληθέντα ποσά, εφόσον δεν γινόταν τελικά ενεργοποίηση της προσφοράς. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Πολύ καλή Pizza είναι και η Home Pizza. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 Έχει πάει κανείς στη Ζέας Pizza στη Νέα Σμύρνη; Πολύ καλή, αλλά τελευταία νομίζω έχει αλλάξει το τυρί του (προς το φθηνότερο μάλλον) Και μιά και λέμε για προσφορές πήρε το μάτι μου ένα φυλλάδιο του Ζεας από Δευτέρα ως Παρασκευή 12-6 όλες οι μεσαίες πίτσες 6,90 για ντελίβερυ ή παραλαβή από το κατάστημα και 7,90 οι μεσαίες για επί τόπου Δευτέρα με Πέμπτη 12 το μεσημέρι με 12:30 το βράδυ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kage Δημ. May 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2010 http://www.dominos.gr/ κ δωρεαν η επομενη αν παραγγειλεις μεσω inet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPECIALK_83 Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Έχει πάει κανείς στη Ζέας Pizza στη Νέα Σμύρνη; Πολύ καλή, αλλά τελευταία νομίζω έχει αλλάξει το τυρί του (προς το φθηνότερο μάλλον) Και μιά και λέμε για προσφορές πήρε το μάτι μου ένα φυλλάδιο του Ζεας από Δευτέρα ως Παρασκευή 12-6 όλες οι μεσαίες πίτσες 6,90 για ντελίβερυ ή παραλαβή από το κατάστημα και 7,90 οι μεσαίες για επί τόπου Δευτέρα με Πέμπτη 12 το μεσημέρι με 12:30 το βράδυ. Καλησπέρα, επειδη ειμαι και εγω χρονια πελατης εχω να πω οτι ειναι η καλυτερη που εχω δοκιμασει. Σχετικα με τισ προσφορες, μια διορθωση, 6.9 απο το καταστημα ή delivery apo Δευτερα - Παρασκευη, και 7.9 είναι η τιμή για την αίθουσα απο Δευτερα- Πεμπτη όλη την ημέρα, όλα τα παραπάνω για μεσαίες πίτσες. Υ.Γ Για το τυρι δεν έχω διαπιστώσει κάτι τετοιο, και μαλιστα γνωρίζω ότι πιθανον μια αλλαγή στη γεύση απο παραγγελία σε παραγγελία έχει να κάνει με την ωριμανση του τυριου το οποίο δεν το γνωρίζει ούτε ο εισαγωγέας. Κάποτε είχα μάθει ότι το τυρί είναι Gouda oλλανδικό, για πάνω απο 15 χρόνια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Σχετικα με τισ προσφορες, μια διορθωση, 6.9 απο το καταστημα ή delivery apo Δευτερα - Παρασκευη, και 7.9 είναι η τιμή για την αίθουσα απο Δευτερα- Πεμπτη όλη την ημέρα, όλα τα παραπάνω για μεσαίες πίτσες. Το φυλλάδιο που έχω στα χέρια μου αναφέρει ακριβώς αυτό που έγραψα. Αν θέλεις μπορώ να το σκαννάρω και να σου το στείλω. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα που το πήρα. Γενικά, σε όλες τις προσφορές, καλό είναι να γίνεται μία επιβεβαίωση από το τηλέφωνο πριν πάει κάποιος στο κατάστημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 για πειτε οποιος εχει δοκιμασει πιτσα με γεμιση λουκανικου ή τυριου στην ακρη της ζυμης.... λεει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 Με γέμιση τυριού εχω δοκιμάσει. Στην pizza hut το γνωστό cheezy crust και εκείνη με γέμιση τυρί philadelphia. Για μένα δεν αξίζει, την κάνει πολύ βαριά. Όταν την παραφορτώσεις την πίτσα, πάει το έχασες. ;) Γούστα είναι αυτά βέβαια, σε άλλους μπορεί να αρέσει. Πρόσφατα είχα πάει ταξίδι στην Ιταλία και εκεί έφαγα ίσως την καλύτερη πίτσα που είχα δοκιμάσει ποτέ. Η ζύμη που βάζουν εκεί είναι πολύ λεπτή και τραγανή, χωρίς γέμιση και φυσικά όχι κατεψυγμένη, συνήθως η κουζίνα είναι ανοιχτή και βλέπεις τον μάγειρα να πλάθει τη ζύμη και τα σχετικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 (edited) Πριν 3 χρόνια είχα βρει την καλύτερη πιτσαρία της Ιταλίας επί 5 συνεχόμενα έτη...Δυστυχως έφαγα μόνο μια φορα...Ολα αυτά σε ένα στενάκι στο Μέστρε της Βενετίας... Edited May 29, 2010 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2010 H πιτσα hut και συγκεκριμενα αυτη με το τυρι philadelphia μου αρεσει παρα πολυ,,,αξιζει να τη δοκιμασεις. Αυτη με το λουκανικο δεν μου αρεσε τοσο. Ιταλικη πιτσα με το πολυ λεπτο ζυμαρι εχω φαει και γω, στην Ελλαδα ομως αλλα σε εστιατοριο με Ιταλικες συνταγες. Η κλασικη Ιταλικη ειναι πολυ απλη.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAD 13 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Ωραια η πιτσα hut αλλα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!:mad: Για να παρεις μια μεγαλη πιτσα με 4-5 υλικα και καμμια κοκα-κολα θελεις πανω απο 20-25 ευρω! Σιγα ρε παιδια τι πουλατε? Ζυμαρι ειναι... 25 ευρω ειναι ενα μεροκαματο κι οπως πανε τα πραγματα αφηστε...! Εγω ψωνιζω pizza hut μονο με τις ειδικες πρσοφορες... θεωρω κοροιδια να δεινεις τοσα λεφτα για πιτσα. Αλλο σπαστικο ειναι που για να παραγγειλεις σε χρεωνουν τουλαχιστον 1-2 ευρω επιπλεον με το τηλ. 18118! Και μαλιστα δεν αφαιρειτε ο χρονος τους απο κανενα προγραμμα τηλεφωνιας αλλα ειναι επιπλεον κερατιατικο... για 2 λεπτα κλησης δεινεις 1.5 ευρω!!! Γιατι ρε αλητες να γδύνετε τους πελατες σας και εκει?? Βαλτε ρε απατεωνες απλη τηλεφωνικη γραμμη οπως παλια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Ωραια η πιτσα hut αλλα ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ!:mad: Για να παρεις μια μεγαλη πιτσα με 4-5 υλικα και καμμια κοκα-κολα θελεις πανω απο 20-25 ευρω! Σιγα ρε παιδια τι πουλατε? Ζυμαρι ειναι... 25 ευρω ειναι ενα μεροκαματο κι οπως πανε τα πραγματα αφηστε...! Εγω ψωνιζω pizza hut μονο με τις ειδικες πρσοφορες... θεωρω κοροιδια να δεινεις τοσα λεφτα για πιτσα. Άλλο ένα είδος υπερτιμημένο και με μεγάλη απόκλιση τιμών από τα εστιατόρια της ίδιας εταιρείας στο εξωτερικό. Στη Γερμανία οι ίδιες πίτσες στην pizza hut στοιχίζουν ακόμα και τα μισά χρήματα σε σχέση με εδώ. Εναλλακτικά μπορεί κανείς να παραγγέλνει online προκειμένου να μην χρεώνεται την κλήση στο 18118. Πάντως δεν πάνε καλά στα μυαλά τους, εδώ άλλα εστιατόρια βάζουν whatsup για να μην χρεώνεται έξτρα ο πελάτης που θέλει να παραγγείλει, και αυτοί πάνε να βγάλουν από τη μύγα ξύγκι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SPECIALK_83 Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Το φυλλάδιο που έχω στα χέρια μου αναφέρει ακριβώς αυτό που έγραψα. Αν θέλεις μπορώ να το σκαννάρω και να σου το στείλω. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι από την προηγούμενη εβδομάδα που το πήρα. Γενικά, σε όλες τις προσφορές, καλό είναι να γίνεται μία επιβεβαίωση από το τηλέφωνο πριν πάει κάποιος στο κατάστημα. Λαθος μου, νομιζω ότι λέμε τελικα ακριβως το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjProDG Δημ. May 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2010 Pizza Hut Unlimited! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superphone Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 (edited) Μετα απο επισκεψη με την οικογένεια μου το Σαββατο 2-10-10 στο καταστημα της πιτσα χατ στο Village cinema στο Ρεντη, με μεγαλη μου λύπη, διαπιστωσα οτι και η pizza hut, υπεκυψε στο βωμο της αισχροκερδειας... Αυτο που εισπραξαμε? Μια πιτσα γιγας, με υλικα που δεν θα αρκουσαν ουτε για ατομικη και δυο φυλλα απο μαρουλι για σαλατα, στην τιμη των 32€!! Οσο δε απο ποιοτητα υλικων? Οι καουρες απο το στομαχι μας δεν εχουν περασει ακομη. Δεν γνωριζω εαν το καθεστως αυτο επικρατει και σε αλλα καταστηματα ή μονο στο συγκεκριμενο. Ενα εχω ομως να πω. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Edited October 3, 2010 by superphone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Aπλά δεν ξαναπάς στο συγκεκριμένο κατάστημα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δεν είναι μόνο το συγκεκριμένο κατάστημα. Είναι η πολιτική της εταιρείας. Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starenios Δημ. October 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2010 Δεν νομίζω ότι είναι πολιτική της εταιρίας, απλά θέμα γούστου ή διάθεσης της στιγμής ,και θέμα καταστήματος αν είναι franchising ή της εταιρίας ή ακολουθεί κάποια πολιτική για κάποιους λόγους. Πρόσφατα έφαγα με παρέα και μάλλον με το παραπάνω ευχαριστηθήκαμε από ποιότητα...αλλά από τιμή :X. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themaras7 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 παιδιά πίτσα ΖΕΑΣ!!κορυφαία!και υπάρχει στην γλυφάδα και στην νέα σμύρνη!!η καλύτερη που έχω φάει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpsih Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 στη ζεα που ακριβως βρισκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. October 5, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2010 Στη Ν. Σμύρνη πού βρίσκεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts