Guest valeria Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Ένας καλός λόγος για να μην τρώει κάποιος fast food :p http://troktiko.blogspot.com/2009/04/video-dominos.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Για μένα φοβερή πίτσα ειναι απο την αλυσίδα καταστήματων L' ARTIGIANO ΦΟΒΕΡΕΣ πιτσες,,, ειδικα η πατατινο και η τρε κολορε:food::pig: Συμφωνώ και επαυξάνω! Εμένα μου αρέσει ο συνδυασμός πίτσας l'artigiano, με σαλάτα του σεφ, και πατάτα φούρνου.... Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ant0ine Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Ζέας pizza, από τις πιο παλιές και με υπέροχη σάλτσα ντομάτας. Πειραιάς, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, απ'όσο θυμάμαι! Παράθεση Καλό ταξίδι Αλέξανδρε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakofonixx Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Για μένα φοβερή πίτσα ειναι απο την αλυσίδα καταστήματων L' ARTIGIANO ΦΟΒΕΡΕΣ πιτσες,,, ειδικα η πατατινο και η τρε κολορε:food::pig: +100000000000 :food: :food: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 +100000000000 :food: :food: Συμφωνώ και επαυξάνω! Εμένα μου αρέσει ο συνδυασμός πίτσας l'artigiano, με σαλάτα του σεφ, και πατάτα φούρνου.... Συμφωνω για το συνδιασμο με τη σαλατα του σεφ,,,την πατατα φουρνου δεν τη βαζω γιατι μου πεφτει βαρια...:O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. April 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2009 Ζέας pizza, από τις πιο παλιές και με υπέροχη σάλτσα ντομάτας. Πειραιάς, Νέα Σμύρνη, Γλυφάδα, απ'όσο θυμάμαι! Ειχα δοκιμασει μια μερα στην γλυφαδα και οντως ειναι πολυ καλη, αλλα δεν την αλλαζω με την pizza hut, peperoni lovers :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 παντως το εχω ακουσει κι εγω παιδια αυτο για τους πολυ καλους μισθους στην πιτσα hut!!! αρα για να το εχουμε ακουσει τοσοι ανθρωποι δεν ειναι μουφα, ισχυει... μπραβο τους παντως, αφου βγαζουν τοσα, καλα κανουν και τα δινουν κιολας!:D Αυτο το σκηνικο με τους μισθους ισχυει και οχι μονο στην Pizza Hut. Ενας φιλος δουλευε στα Fridays όπου συνεβαινε το ιδιο...οι σερβιτοροι μετα απο ενα διαστημα δουλειας αρχιζουν να καθαριζουν τρελα ποσα...1300 και ανω. Ενα παλικαρι που γνωρισαμε και δουλευε 8 χρονια τοτε, εβγαζε 1800 το μηνα μαζι με τα φιλοδωρηματα....Νομιζω ακομα δουλευει εκει. Παιδιά θέλω να πω κατι για τη Ντομινος. Πριν μερικους μηνες δοκιμασα κατα τυχη Ντομινος στα ξαδερφια μου και επαθα την πλακα μου και απο τοτε εψησα την κολλητη μου να παιρνουμε Ντομινος. Πηραμε λοιπον 2-3 φορες, ολα σουπερ και απο γευση και εξυπηρετηση και τιμη. Την 4η φορα που πηγαμε παιρνει το ματι μου το εξης σκηνικο...μια τυπισσα απο ταμειο που ηταν πηγε να φτιαξει πιτσα και ειχα την υποψια πως δεν επλυνε τα χερια της, αλλά επειδη δεν την ειχα προσεξει να δω ακριβως τις κινησεις της το αγνοησα, ειπα μεσα μου, εκει πισω που δε βλεπω εχει ενα νιπτηρακι και τα επλυνε, διαολε! Και δεν εδωσα συνεχεια. Προχτες λοιπον ξαναπηγαμε...και βλεπω την τυπισσα στην οποια πληρωσαμε να πηγαινει εκει που φτιαχνουν τις πιτσες και να αδειαζει τυρι απο σακουλες σε κατι δοχεια, και λεω στη φιλη μου, κατσε να δουμε, θα πλυνει τα χερια της; Αφου τελειωσε λοιπον με το τυρι................ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΖΥΜΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink: Φρικη! Και το χειροτερο ειναι οτι ο πελατης το βλεπει γιατι ο παγκος παρασκευης ειναι πισω δεξια απο το ταμειο, μεσα στο οπτικο του πεδιο! Βρωμιά μεσα στα μουτρα μας δηλαδη! Εψαξα στο ιντερνετ να δω μηπως εχει γραψει κανεις κατι παρομοιο και δε βρηκα...ειπα λοιπον να το γραψω εδω. Το περιστατικο συνεβη στο καταστημα των Βριλησσιων στη λεωφορο Πεντελης. Το αναφερω απλα προς πληροφορηση...φυσικα αν πετυχε κανεις κατι παρομοιο πολυ θα ηθελα να το μαθω! Εχω υποψιαστει πολλες φορες οτι γινονται ενα σωρο βρωμιες στα φαστφουνταδικα...αλλά μαλλον επρεπε να το δω με τα ματια μου για να το παρω στ'αληθεια χαμπαρι! Ποιος ξερει αν ο καθε υπαλληλος πριν πιασει το φαγητο μου εχει σκαλισει τη μυτη του ή εχει ξυσει τα @@@ του...:X:mad: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fabo114 Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 Αυτο το σκηνικο με τους μισθους ισχυει και οχι μονο στην Pizza Hut. Ενας φιλος δουλευε στα Fridays όπου συνεβαινε το ιδιο...οι σερβιτοροι μετα απο ενα διαστημα δουλειας αρχιζουν να καθαριζουν τρελα ποσα...1300 και ανω. Ενα παλικαρι που γνωρισαμε και δουλευε 8 χρονια τοτε, εβγαζε 1800 το μηνα μαζι με τα φιλοδωρηματα....Νομιζω ακομα δουλευει εκει. Παιδιά θέλω να πω κατι για τη Ντομινος. Πριν μερικους μηνες δοκιμασα κατα τυχη Ντομινος στα ξαδερφια μου και επαθα την πλακα μου και απο τοτε εψησα την κολλητη μου να παιρνουμε Ντομινος. Πηραμε λοιπον 2-3 φορες, ολα σουπερ και απο γευση και εξυπηρετηση και τιμη. Την 4η φορα που πηγαμε παιρνει το ματι μου το εξης σκηνικο...μια τυπισσα απο ταμειο που ηταν πηγε να φτιαξει πιτσα και ειχα την υποψια πως δεν επλυνε τα χερια της, αλλά επειδη δεν την ειχα προσεξει να δω ακριβως τις κινησεις της το αγνοησα, ειπα μεσα μου, εκει πισω που δε βλεπω εχει ενα νιπτηρακι και τα επλυνε, διαολε! Και δεν εδωσα συνεχεια. Προχτες λοιπον ξαναπηγαμε...και βλεπω την τυπισσα στην οποια πληρωσαμε να πηγαινει εκει που φτιαχνουν τις πιτσες και να αδειαζει τυρι απο σακουλες σε κατι δοχεια, και λεω στη φιλη μου, κατσε να δουμε, θα πλυνει τα χερια της; Αφου τελειωσε λοιπον με το τυρι................ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΖΥΜΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink: Φρικη! Και το χειροτερο ειναι οτι ο πελατης το βλεπει γιατι ο παγκος παρασκευης ειναι πισω δεξια απο το ταμειο, μεσα στο οπτικο του πεδιο! Βρωμιά μεσα στα μουτρα μας δηλαδη! Εψαξα στο ιντερνετ να δω μηπως εχει γραψει κανεις κατι παρομοιο και δε βρηκα...ειπα λοιπον να το γραψω εδω. Το περιστατικο συνεβη στο καταστημα των Βριλησσιων στη λεωφορο Πεντελης. Το αναφερω απλα προς πληροφορηση...φυσικα αν πετυχε κανεις κατι παρομοιο πολυ θα ηθελα να το μαθω! Εχω υποψιαστει πολλες φορες οτι γινονται ενα σωρο βρωμιες στα φαστφουνταδικα...αλλά μαλλον επρεπε να το δω με τα ματια μου για να το παρω στ'αληθεια χαμπαρι! Ποιος ξερει αν ο καθε υπαλληλος πριν πιασει το φαγητο μου εχει σκαλισει τη μυτη του ή εχει ξυσει τα @@@ του...:X:mad: Μαλλον ηταν απο τα φιλοδωρηματα γιατι απο ατομα που δουλευουν εκει δεν εχω ακουσει να δινουν περισσοτερα απο τα στανταρ στο προσωπικο τους. Σχετικα με τη Dominos το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να γραψεις στην ιδια την εταιρια σχετικα με το γεγονος μιας και τα καταστηματα στην Ελλαδα τουλαχιστον ειναι franchise και οχι ιδιοκτητα. Με το βιντεακι στο youtube παντως χ*στηκανε πανω τους... βαλανε μεχρι και πουκαμισακι Dominos στο μεγαλοστελεχος για να ζητησει συγγνωμη. Παράθεση facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Αυτο το σκηνικο με τους μισθους ισχυει και οχι μονο στην Pizza Hut. Ενας φιλος δουλευε στα Fridays όπου συνεβαινε το ιδιο...οι σερβιτοροι μετα απο ενα διαστημα δουλειας αρχιζουν να καθαριζουν τρελα ποσα...1300 και ανω. Ενα παλικαρι που γνωρισαμε και δουλευε 8 χρονια τοτε, εβγαζε 1800 το μηνα μαζι με τα φιλοδωρηματα....Νομιζω ακομα δουλευει εκει. Παιδιά θέλω να πω κατι για τη Ντομινος. Πριν μερικους μηνες δοκιμασα κατα τυχη Ντομινος στα ξαδερφια μου και επαθα την πλακα μου και απο τοτε εψησα την κολλητη μου να παιρνουμε Ντομινος. Πηραμε λοιπον 2-3 φορες, ολα σουπερ και απο γευση και εξυπηρετηση και τιμη. Την 4η φορα που πηγαμε παιρνει το ματι μου το εξης σκηνικο...μια τυπισσα απο ταμειο που ηταν πηγε να φτιαξει πιτσα και ειχα την υποψια πως δεν επλυνε τα χερια της, αλλά επειδη δεν την ειχα προσεξει να δω ακριβως τις κινησεις της το αγνοησα, ειπα μεσα μου, εκει πισω που δε βλεπω εχει ενα νιπτηρακι και τα επλυνε, διαολε! Και δεν εδωσα συνεχεια. Προχτες λοιπον ξαναπηγαμε...και βλεπω την τυπισσα στην οποια πληρωσαμε να πηγαινει εκει που φτιαχνουν τις πιτσες και να αδειαζει τυρι απο σακουλες σε κατι δοχεια, και λεω στη φιλη μου, κατσε να δουμε, θα πλυνει τα χερια της; Αφου τελειωσε λοιπον με το τυρι................ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΖΥΜΗ ΤΗΣ ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΥΛΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :blink: :blink: :blink: Φρικη! Και το χειροτερο ειναι οτι ο πελατης το βλεπει γιατι ο παγκος παρασκευης ειναι πισω δεξια απο το ταμειο, μεσα στο οπτικο του πεδιο! Βρωμιά μεσα στα μουτρα μας δηλαδη! Εψαξα στο ιντερνετ να δω μηπως εχει γραψει κανεις κατι παρομοιο και δε βρηκα...ειπα λοιπον να το γραψω εδω. Το περιστατικο συνεβη στο καταστημα των Βριλησσιων στη λεωφορο Πεντελης. Το αναφερω απλα προς πληροφορηση...φυσικα αν πετυχε κανεις κατι παρομοιο πολυ θα ηθελα να το μαθω! Εχω υποψιαστει πολλες φορες οτι γινονται ενα σωρο βρωμιες στα φαστφουνταδικα...αλλά μαλλον επρεπε να το δω με τα ματια μου για να το παρω στ'αληθεια χαμπαρι! Ποιος ξερει αν ο καθε υπαλληλος πριν πιασει το φαγητο μου εχει σκαλισει τη μυτη του ή εχει ξυσει τα @@@ του...:X:mad: κανεις παρατηρηση εκεινη την ωρα στην υπαλληλο,συμπληρωνεις το ειδικο εντυπο που υποχρεουνται να εχουν στην εισοδο/εξοδο, και φυσικα δεν παιρνεις την πιτσα! απο εκει και περα στο χερι σου ειναι να το τραβηξεις περισσοτερο.. τελικα καλα λενε οι παλιοι..αν το φαι δεν εχει και λιγη βρωμια,δεν ειναι νοστιμοhttp://smileys.svatbata.org/set-01/492.gif Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 κατα την γνωμη μου αυτο ειναι απλα απαρεδεκτο...να πιανουνε δηλαδη τα υλικα με γυμνα χερια... αλλα απο την αλλη, οταν ψηνεται μια πιτσα στουσ 300+ βαθμους...τα μικροβια σκοτωνονται απ'οσο ξερω... Αλλα οπως λεει και η ΦΡΕΑΚ αυτο ακριβως επρεπε να κανεις, να συμπληρωσεις το ειδικο εντυπο που υπαρχει παντου (σε ολα τα μαγαζια) ;) Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjPaN_ Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Στα Γιάννενα δεν έχουμε ούτε μία pizza hut.. Έλεος δηλαδή. Είχα πάει Αθήνα πριν 3-4 βδομάδες και έφαγα Pizza hut και είναι πραγματικά τέλεια. Μακάρι κάποια στιγμή να ανοίξει και στα Γιάννενα. Παράθεση .!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Καλά,αυτά που λέτε γίνονται στο 90 % των σουβλατζίδικων,fast food κτλ... Έχω δει σε σουβλατζίδικο να πέφτει μέσα στην πίτα η στάλα ιδρώτα που έπεσε από το μέτωπο του υπαλλήλου... Έχω δει να έρχεται ο υπάλληλος από δίπλα που έκανε ταμείο,και να πιάνει τις ντομάτες και τις πατάτες με τα χέρια στην πίτα... Έχω πάει τουαλέτα σε σουβλατζίδικο όπου δίπλα είναι η κουζίνα και έχω ακούσει τον εξής διάλογο... "Ρε Τάκη,μου έπεσε κάτω η ντομάτα!Τι να την κάνω;" -Βάλτην μέσα ρε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 κατα την γνωμη μου αυτο ειναι απλα απαρεδεκτο...να πιανουνε δηλαδη τα υλικα με γυμνα χερια... αλλα απο την αλλη, οταν ψηνεται μια πιτσα στουσ 300+ βαθμους...τα μικροβια σκοτωνονται απ'οσο ξερω... Αλλα οπως λεει και η ΦΡΕΑΚ αυτο ακριβως επρεπε να κανεις, να συμπληρωσεις το ειδικο εντυπο που υπαρχει παντου (σε ολα τα μαγαζια) ;) Αυτο με τους 300 βαθμους σκεφτηκαμε και ειπαμε εχε χαρη που πειναμε...γιατι ειχαμε παρει τις πιτσες. Παντως νιωθω πολυ μ@λακας που το αφησα ετσι! Σα δε ντρεπονται! Επρεπε να την εχω παρει απο τα μουτρα εκεινη την ωρα...δεν ξερω τι με πιανει ωρες ωρες και δε μιλαω οταν πρεπει! Καλά,αυτά που λέτε γίνονται στο 90 % των σουβλατζίδικων,fast food κτλ... Έχω δει σε σουβλατζίδικο να πέφτει μέσα στην πίτα η στάλα ιδρώτα που έπεσε από το μέτωπο του υπαλλήλου... Έχω δει να έρχεται ο υπάλληλος από δίπλα που έκανε ταμείο,και να πιάνει τις ντομάτες και τις πατάτες με τα χέρια στην πίτα... Έχω πάει τουαλέτα σε σουβλατζίδικο όπου δίπλα είναι η κουζίνα και έχω ακούσει τον εξής διάλογο... "Ρε Τάκη,μου έπεσε κάτω η ντομάτα!Τι να την κάνω;" -Βάλτην μέσα ρε... Καλα...αυτα τα υποψιαζομαι πάντα οτι γινονται...και ελπιζω απλα να μη μου τυχει τοσο τρελή βρωμιά σε φαστφουνταδικο...:X Τον ιδρωτα τον εχω δει κ εγω να σταζει στο πιτογυρο...φρικη...Και πιστευω οτι δε γινονται μονο σε φαστφουντ...αλλά και σε αλυσιδες τυπου Applebees, Fridays κ.α...Μπορει να εχουν ολες αυτες τις δηθεν προδιαγραφες υγιεινης κλπ, αλλά το τι γινεται στην κουζινα με τετοιες λεπτομερειες (τριχες, ιδρωτες, φαγητα κατω, χερια βρωμικα) δεν το ξερεις ποτέ... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lulukos Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Το θεμα είναι όμως οτι όταν παρατηρείτε τέτοια περιστατικά να μην αντιδράτε σαν να μην συμβαίνει τίποτα,ειδικά όταν υπάρχουν και αυτά τα ειδικά κουτάκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Σαν την pizza Hut δεν έχει. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
n_wildgirl Δημ. April 30, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2009 Σαν την pizza Hut δεν έχει. Ενας Θεός ξερει τι βρωμιες γινονται κι εκει :X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anda69 Δημ. May 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2009 In pizza Anatolia we trust :D Κοντα στη σχολη Ευελπιδων, Ανω Κυψελη μερια :clap::clap::clap: Παράθεση :cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 http://img268.imageshack.us/my.php?image=p5220167.jpg miam miam Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 http://img268.imageshack.us/my.php?image=p5220167.jpg miam miam molto bene ειναι??? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 oxi romea... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 oxi romea... απο ρομεα τετραγωνη με γυρο..... :food::food::food: ολα τα λεφτα.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 τετραγωνη ξερω..αλλα με γυρο? ασε που δε την γραφει και στο μενου τους.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 τετραγωνη ξερω..αλλα με γυρο? ασε που δε την γραφει και στο μενου τους.. http://www.pizzaromea.gr/page_3.htm Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 αχμ...ενω ειναι η ιδια πιτσαρια,με ιδιο σημα,ιδιο κουτι κτλ, το διαφημιστικο μενου που εχω εγω δεν γραφει την πιτσα με γυρο.. και στο σαιτ που δινεις ,στα καταστηματα,δεν αναφερει αυτο απο το οποιο παραγγελνω εγω.. Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parafron4 Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 αχμ...ενω ειναι η ιδια πιτσαρια,με ιδιο σημα,ιδιο κουτι κτλ, το διαφημιστικο μενου που εχω εγω δεν γραφει την πιτσα με γυρο.. και στο σαιτ που δινεις ,στα καταστηματα,δεν αναφερει αυτο απο το οποιο παραγγελνω εγω.. λογικα απο την μποτσαρη περνεις..... κ εγω απο εκει παίρνω... :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Follow me on Twitter Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts