Jump to content

Editors' voice: Apple iPhone 7 & iPhone 7 Plus

alex_gate_7
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να κανω μια ειλικρινη ερωτηση σε οσους εντυπωσιαστηκαν απο την αλλαγη του home button: ΓΙΑΤΙ;

Δηλαδη τι διαφορετικο θα εχει απο το κουμπι του 1+3; Το 'taptic engine';

Να γελασω τωρα ή μετα;

'Η για να το πω αλλιως. Αν εντυπωσιαστηκατε απο το κουμπι (οσοι εντυπωσιαστηκατε τελος παντων), τι θα επρεπε να κανετε για τον scanner του 1+3; Να κανετε pinned αρθρο στην κεντρικη για 2 μηνες;

Το αυτονοητο εκανε η Apple, που επρεπε να ειχε κανει χρονια πριν, καταργηση των buttons.

Ποτε δεν πηρα, ουτε προκειται να παρω, iphone.προτειμω τηλ.με καρτα μνημης με ραδιοφωνο με ανοικτο λειτουργικο με καλη καμερα με μπολικη ραμ καλη προσγειομενη τιμη...
:ninja:

αν δεν είχα αυτήν την τιμολόγιακη πολιτική θα το έπαιρνα.... γιατί μου άρεσε το plus αλλά ρε φίλε το 6s ακόμα 750 έχει έλεος.. .. οπότε θα πάω για το ποιος εκρηκτικό κινητό της αγοράς

Αλήθεια,οι...εκρήξεις γίνονταν κατά τη διάρκεια της φόρτισης,ή αφού αυτή είχε τελειώσει και η μπαταρία ήταν φουλ;Γιατί εγώ πχ,δεν αφήνω να πάει στο 100% η μπαταρία στο κινητό μου.Κι ας μην είναι Note 7:lol:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Πέρα ως πέρα μου φαινεται αντικειμενικος ο σχολιασμός από τους περισσότερους . Μακάρι να έβλεπαν και τα μέλη αυτά τα σχόλια μήπως και άλλαζαν τον τρόπο που βλέπει κάποιος μια νέα συσκευη. Υπήρχε και σχολιασμός που με ξένισε αλλά ευτυχώς είναι μειοψηφία

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Πραγματικα τα Smartphones πλεον ειναι τοσο προηγμενα που οι αλλαγες που γινονται καθε χρονο εχουν μεγαλη σημασια...μονο στο εργαστηριο!

Σε πραγματικες συνθηκες χρησης αν το κινητο bootαρει σε 12 δευτερα αντι για 13 ή αν κανει render φωτογραφια σε 45 αντι σε 50 δευτερα ειναι ΑΜΕΛΗΤΕΑ.

Αποψη μου, θα επρεπε η Apple να βγαζει μοντελο καθε 2 ΧΡΟΝΙΑ, ωστε να μπορει οντως να προσφερει κατι πρωτοποριακο σε καθε μοντελο. Βλεπουν οτι καθε χρονο χωρις να κανουν αλλαγες της προκοπς οι πωλησεις αυξανονται συνεχως (φετος αυξησανε και τις τιμες ακομα περισσοτερα) αρα σου λεει γιατι να μπουμε στον κοπο να κανουμε κατι πραγματικα εντυπωσιακο. Αποψη μου οτι ετσι κερδιζουν βραχυπροθεσμα αλλα καποια στιγμη ο κοσμος θα βαρεθει ισως οιχ στα επομενα 2 χρονια αλλα στα επομενα 10. Αν καθυστερουσαν στο να βγαζουν νεα μοντελα, αλλα καθε νεο κομματι εκανε ΜΠΑΜ θα κερδιζαν μακροπροθεσμα ακομα περισσοτερο το κοινο.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑ ΔΥΟ ΕΤΗ

Edited by costasmarkoglou

Αποψη μου, θα επρεπε η Apple να βγαζει μοντελο καθε 2 ΧΡΟΝΙΑ, ωστε να μπορει οντως να προσφερει κατι πρωτοποριακο σε καθε μοντελο.

Η σωστότερη ανεξαρτήτως διακυβεύματος άποψη που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια εδώ στο forum, και δεν θα την περιόριζα μόνον στην Apple.

Έχει καταντήσει γελοία αυτή η πρακτική της ετήσιας (ή και συχνότερης) παρουσίασης νέου μοντέλου ΚΑΘΕ συσκευής.

Πέραν της αγοραστικής απαξίωσης, ένας χρόνος δεν επαρκεί όχι απλά για ουσιαστικές βελτιώσεις, αλλά ούτε καν για τον ποιοτικό έλεγχο των όποιων νέων χαρακτηριστικών.

Δεν είμαι fan ή hater. Πληρώνω, χρησιμοποιώ, κρίνω και επικρίνω!

Ανταποκρινεται και στους χρήστες κάτι τέτοιο. Πραγματικά ποιος κάθεται και αλλάζει τη συσκευή του κάθε χρόνο ποσό μάλλον όταν μιλάμε για πανάκριβα iPhone. Τη στιγμή μάλιστα που οι αλλαγές δεν είναι τόσο μεγάλες σε σχέση με τον προκάτοχο

Φανταστείτε αν απο το 5 πχ έβγαζε το 7 σαν επόμενο (συγκρίνοντας τεχνολογίες), χαμός θα γινόταν

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Αν εξαιρέσουμε το ότι δεν αλλάζει σχέδιο και εμφάνιση (εκτός απο αλλαγή στην θέση των κεραιών) τότε υπάρχουν αλλαγές και καινοτομία.

Νέος επεξεργαστής (λογικό), αλλαγή του home button (με προοπτική για ενσωμάτωση του στην οθόνη?), διπλασιασμός χωρητικότητας (16-32gb), νέα κάμερα και στις δύο εκδόσεις και βέβαια η διπλή πίσω στο plus.

Σημαντικότερο στοιχείο φυσικά η δυνατότητα οπτικού ζουμ στην έκδοση plus, αυτό μάλιστα, έλειπε σαν στοιχείο από τις κάμερες των κινητών.

Αδιάβροχο το νέο iphone, δεν είναι κάτι καινούργιο γενικά αλλά και αυτό η apple θα το βάλει σε όλους ως κύριο χαρακτηριστικό.

Η κατάργηση της θύρας για τα ακουστικά είναι εξέλιξη που θα την ακολουθήσουν σιγά σιγά όλοι.

Άλλωστε η apple έχει δείξει ότι έχει αυτήν την δύναμη, ακόμη και όταν παρουσιάζει αλλαγές που προϋπάρχουν από άλλες εταιρείες εκείνη το κάνει μόδα και εξέλιξη.

Η apple έρχεται με περισσότερα από τα αναμενόμενα για να καλύψει τα κενά στην ανταγωνισμό που έχει από την samsung, για να μείνει στο παιχνίδι της κορυφής αλλά και με το βλέμμα στο επόμενο iphone που θα πρέπει να παρουσιάζει κάτι εξαιρετικό και σχεδιαστικά λόγω της 10ετίας.

Δεν ξέρω πώς θα πάει στις πωλήσεις, δηλαδή αν θα τα σαρώσει όλα ή απλά θα σαρώσει, είδωμεν.

Οσο για την τιμολογιακή πολιτική τα έχω γράψει πολλές φορές , εντελώς εκτός πραγματικότητας αλλά απο την άλλη ο καθένας ξοδεύει τα λεφτά του όπως θέλει.

Υ.Γ. Πάντως επειδή ο χρόνος στην τεχνολογία δεν κιλά σύμφωνα με το ημερολόγιο η apple κινδυνεύει αν δεν βγάζει κάτι εξαιρετικό του χρόνου να χάσει μετά απο 10 χρόνια την "μαγεία" που συνόδευε πάντα το iphone και που το έκανε και μέτρο σύγκρισης μια από τις πετυχημένες συσκευές όλων των εποχών.

Ήδη έχασε το "δικαίωμα" να έχει μια συσκευή που για πολλά χρόνια ήτανε εκτός συναγωνισμού.

"Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει."

Ernesto "Che" Guevara

Η σωστότερη ανεξαρτήτως διακυβεύματος άποψη που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια εδώ στο forum, και δεν θα την περιόριζα μόνον στην Apple.

Έχει καταντήσει γελοία αυτή η πρακτική της ετήσιας (ή και συχνότερης) παρουσίασης νέου μοντέλου ΚΑΘΕ συσκευής.

Πέραν της αγοραστικής απαξίωσης, ένας χρόνος δεν επαρκεί όχι απλά για ουσιαστικές βελτιώσεις, αλλά ούτε καν για τον ποιοτικό έλεγχο των όποιων νέων χαρακτηριστικών.

Και τι μας πειράζει δηλαδή? Και κάθε μέρα αν μπορούσαν ας έβγαζαν... Δεν μου έβαλε κανείς κανένα πιστόλι να αγοράζω...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Και τι μας πειράζει δηλαδή? Και κάθε μέρα αν μπορούσαν ας έβγαζαν... Δεν μου έβαλε κανείς κανένα πιστόλι να αγοράζω...

Δεν είσαι εσύ ή η αγοραστική σου πρόθεση αγαπητέ το διακύβευμα των ενστάσεών μας, αλλά η αντικειμενική ανεπάρκεια χρόνου ανάπτυξης, βελτίωσης και ποιοτικού ελέγχου κάθε βιομηχανικού νέου μοντέλου.

Ναι λέω όμως, εμάς σαν καταναλωτές τι μας πειράζει να παρουσιάζουν κάθε τρεις και λίγο ή κάθε χρόνο συσκευή? Αυτό δεν καταλαβαίνω...

Αν δεν σε καλύπτει το νέο και είσαι μια χαρά με το προηγούμενο περιμένεις το επόμενο ή το παραεπόμενο ή όποιο τέλος πάντως θα σε τραβήξει...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ναι λέω όμως, εμάς σαν καταναλωτές τι μας πειράζει να παρουσιάζουν κάθε τρεις και λίγο ή κάθε χρόνο συσκευή? Αυτό δεν καταλαβαίνω...

Μας πειράζει λόγω πλημμελούς ποιοτικού ελέγχου ελέω ανεπάρκειας χρόνου, κάτι που συχνά πληρώνουμε με αντικειμενικά σκουπίδια στην τσέπη μας.

Ο ποιοτικός έλεγχος περισσότερο θέμα κόστους είναι πιστεύω και μετά χρόνου... Εξάλλου μην ξεχνάς ότι αν δεν υπήρχε η πίεση χρόνου για νέες τεχνολογίες και ο ανταγωνισμός θα ήμασταν ακόμα στο 2000....
Powerd by OnePlus 7 Pro