rio0013 Δημ. September 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 Απο την στιγμη που εχεις τα 470€ το S7 ειναι μονοδρομος. αυτο βλεπω και γω..πηγα το ειδα και σε χρυσο χτες και το δουλεψα και λιγο και τα σπαει...βεβαια και το edge δεν παει πισω αλλα ξεφευγει..ασφαλεια να του βαλω;;συμφερει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 αυτο βλεπω και γω..πηγα το ειδα και σε χρυσο χτες και το δουλεψα και λιγο και τα σπαει...βεβαια και το edge δεν παει πισω αλλα ξεφευγει..ασφαλεια να του βαλω;;συμφερει;; και εγω το απλο εχω.Τωρα οσο αφορα την ασφαλεια δεν μπορω να σου απαντησω αλλα απ οτι εχω δει αξιζει.θαν ηθελα και εγω πληροφοριες γυρω απο την ασφαλεια κινητου. τιμες,πως γινετε κλπ.. το edge ειναι μια κατηγορια απο μονο του αλλα εμενα δεν με συγκινει ιδιαιτερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 αυτο βλεπω και γω..πηγα το ειδα και σε χρυσο χτες και το δουλεψα και λιγο και τα σπαει...βεβαια και το edge δεν παει πισω αλλα ξεφευγει..ασφαλεια να του βαλω;;συμφερει;; Σε μία συσκευή από γυαλί μπρος πίσω λες να μην συμφέρει ; :lol: Αν βρεις κάτι που να σε συμφέρει για μένα κάντην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 17, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 και εγω το απλο εχω.Τωρα οσο αφορα την ασφαλεια δεν μπορω να σου απαντησω αλλα απ οτι εχω δει αξιζει.θαν ηθελα και εγω πληροφοριες γυρω απο την ασφαλεια κινητου. τιμες,πως γινετε κλπ.. το edge ειναι μια κατηγορια απο μονο του αλλα εμενα δεν με συγκινει ιδιαιτερα.. νομιζω δινει το kaizer με ασφαλεια..30 ευρω κανει για ενα χρονο.. Σε μία συσκευή από γυαλί μπρος πίσω λες να μην συμφέρει ; :lol: Αν βρεις κάτι που να σε συμφέρει για μένα κάντην. εχω βρει με 30 ευρω και λογικα θα την κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. September 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2016 εχω βρει με 30 ευρω και λογικα θα την κανω... Πρόσεχε τι προσφέρει και όρμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rio0013 Δημ. September 18, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2016 Πρόσεχε τι προσφέρει και όρμα. χαχα καπως ετσι θα γινει...θα τους παρω αυριο τηλ να ρωτησω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts