Dihnekis300 Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Το πόση ram απαιτείται σε ένα android εξαρτάται καθαρά από το τι θέλει να κάνει ο χρήστης. Σε G3 2gb ram φίλου με 6.0 Marshmallow χθες, με custom rom είχε ελεύθερα μόλις 300mb. Εγώ στο thl5000 (2gb) με kitkat, όταν το χρησιμοποιούσα είχα ελεύθερα 900mb, αλλά χωρίς messenger l, Facebook κλπ... Sent from mTalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheBerliner Δημ. October 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2016 Κι εγω τοσο εχω πανω κατω σε G2 με Cyanogenmod αλλα δεν εχω καθολου lag... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timbroker Δημ. December 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2018 Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποίησα ποτέ τα Windows Phone. Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα Android Pie (9,0) και λατρεύω τα νέα χαρακτηριστικά της. Τα βελτιωτικά του AI είναι απλά πάρα πολύ καλά. Ωστόσο, είμαι χρήστης του iPhone και μου αρέσει το iOS για την απόδοσή του και πόσο νόστιμο αισθάνεται. Αλλά εύχομαι οι λειτουργίες του Android να ήταν και στο iOS. Ακολουθεί μια σύγκριση μεταξύ iOS και Android: https://clashroid.com/ios-12-vs-android-p/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts