SerQual Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Με την καινούρια έκδοση 3.04.37 σήμερα το κινητό ούτε παίρνει ούτε δέχεται τηλ. Μόλις καλώ έναν αριθμό ή με καλεί κάποιος ασπρίζει η οθόνη αναβοσβήνει το σήμα ΝΟΚΙΑ και το κινητό είναι καλλημένο για αρκετά δευερόλεπτα κι αφού πατήσω μερικές φορές το τέλος κλήσης επανέρχεται σιγά σιγά. Το έκλεισα, το άνοιξα, έβγαλα μπαταρία, αποτέλεσμα κανένα!!!!!!!!!!!!!! Την περασμένη εβδομάδα έκανα την αναβάθμιση και μου άλλαξαν την ελαττωματική κάρτα μνήμης. Τί να κάνω????????????????????? Ξέχασα να γράψω οτι έχω σύνδεση Vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotown Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Χτες το πρωι πηγα στη νοκια και μου βαλανε την V4.04.07 22-08-05. Δεν έχω δει κάποια διαφορά ακόμη!! Παράθεση Time is time was time is not.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerQual Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Έκανα και soft reset,αλλά τίποτα. Συνεχίζει να μην καλεί!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panayiotis Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Έκανα και soft reset,αλλά τίποτα. Συνεχίζει να μην καλεί!!!!!!!Μια επισκεψη στη Nokia,μονο ετσι θα λυθει το προβλημα! :O Παράθεση Παναγιώτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Με την καινούρια έκδοση 3.04.37 σήμερα το κινητό ούτε παίρνει ούτε δέχεται τηλ. Μόλις καλώ έναν αριθμό ή με καλεί κάποιος ασπρίζει η οθόνη αναβοσβήνει το σήμα ΝΟΚΙΑ και το κινητό είναι καλλημένο για αρκετά δευερόλεπτα κι αφού πατήσω μερικές φορές το τέλος κλήσης επανέρχεται σιγά σιγά. Το έκλεισα, το άνοιξα, έβγαλα μπαταρία, αποτέλεσμα κανένα!!!!!!!!!!!!!! Την περασμένη εβδομάδα έκανα την αναβάθμιση και μου άλλαξαν την ελαττωματική κάρτα μνήμης. Τί να κάνω????????????????????? Σήμερα 10:46 Πάρε στην Vodafone (γιατί είμαι σίγουρος ότι έχεις Vodafone) και πες τους να φτιάξουν το 3g δίκτυό τους... Και εμένα το 6680 (με v.2.04.15) μου κάνει ακριβώς το ίδιο σήμερα (είμαι στο κέντρο της Αθήνας με full 3g σήμα) , είτε με πάρουν είτε πάω να καλέσω το τηλέφωνο κάνει reboot.... Το ίδιο παθαίνει φίλος με το ίδιο ακριβώς τηλέφωνο και Vodafone 3g στους Αμπελόκηπους.... Γύρνα το τηλέφωνο μόνο σε GSM και πάρτους και ξέχεσ..ους!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerQual Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 φίλε deliol , με γλίτωσε από μεγάλη σύγχιση, καυγάδες με τους τύπους της ALPHA COPY, αλλά και πολύ κόπο. Έχεις απόλυτο δίκιο. Μόλις το δοκίμασα. Μα καλά τόσο Μ...κες είναι εκεί στη Vodafone. Τζάμπα λεφτά πληρώνουμε. Μία δεν έχει δίκτιο και μια όλο προβλήματα είναι. Και πάλι σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Απ'ότι φαίνεται το πρόβλημα παρουσιάζεται μόνο σε Nokia 6680.... Άλλος φίλος με Motorola και Vodafone 3g παίρνει και λαμβάνει κανονικά !!! Πάρτε στη Vodafone και φωνάξτε!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deliol Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Μετά από επικοινωνία με την Vodafone , μου είπαν ότι γνωρίζουν το πρόβλημα το οποίο έχει παρουσιαστεί σε Symbian συσκευές 3g (έτσι μου είπαν) και προσπαθούν να το λύσουν.... Μου είπαν επίσης να "κλειδώσω" την συσκευή μου σε gsm (αυτή η ορολογία τους δεν παίζεται) μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και κράτησαν το νούμερό μου (και σιγά μην με πάρουν αν μου πουν ότι το φτιάξανε.... ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 diladi na paro kalitera to n70? tha ine pio akribo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Και εμένα είχε απο το πρωί αυτό το πρόβλημα και πριν μπω στο forum δηλ. πριν κανα 10λεπτο εκανα hard reset ο ηλίθιος! Νόμιζα οτι είχε πρόβλημα το κινητό! Μπορείτε να μου πείτε περιληπτικα πως βάζω τη ρύθμιση για να λειτουργεί μονο σε GSM και οχι και στα δύο GSM & 3G ? Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jim87 Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 Και εμένα είχε απο το πρωί αυτό το πρόβλημα και πριν μπω στο forum δηλ. πριν κανα 10λεπτο εκανα hard reset ο ηλίθιος! Νόμιζα οτι είχε πρόβλημα το κινητό! Μπορείτε να μου πείτε περιληπτικα πως βάζω τη ρύθμιση για να λειτουργεί μονο σε GSM και οχι και στα δύο GSM & 3G ? μενού->ρυθμίσεις->δίκτυο->Λειτουργεία δικτύου->GSM :) Παράθεση Φιλικά Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. October 5, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2005 και σιγά μην με πάρουν αν μου πουν ότι το φτιάξανε.... ;) 8a separoun....TOul afto prepei na paradektoune to kanoune!!!! Egw otan eixa problhma me eixan parei thl meta apo mia ebdomada na me enhmerwsoun gia to dyktio tous sto Volo!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SerQual Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 έχω το ΝΟΚΙΑ 6680 και αναρωτιέμαι εαν θα μπορούσα να κάνω χρήση της LIVE TV. Παλιότερα ξέρω οτι δεν υποστήριζε τη συγκεκριμένη υπηρεσία το συγκεκριμένο κινητό. Μήπως έχει αλλάξει κάτι τελευταία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomiii3 Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 nomizo mono ean exeis tim mporeis na kanies xrisi ths live tv..eixa dei ena brochure tus pu to diafimizan kiolas...gia tis alles etiaries den exo idea... Παράθεση :alien: we r not alone! :secret:.... :yahoo:!!!! :yinyang: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 na rotiso kai ego kati... otan kaneis format to kinito kai exeis mesa kai tin karta xanontai kai ta dedomena tis kartas????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 na rotiso kai ego kati... otan kaneis format to kinito kai exeis mesa kai tin karta xanontai kai ta dedomena tis kartas????? Οχι φιλε μου format γινεται μονο στα περιεχομενα της κυριας μνημης του τηλεφωνου. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JohnFree Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 οκ... thanks για την πληροφορια!.... ειδα στο πλασιο οτι κυκλοφορησε 1GB καρτα MMC αλλα οχι σε RS κατηγορια! για να δουμε..... http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=666&Catalog_Id=10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 ειδα στο πλασιο οτι κυκλοφορησε 1GB καρτα MMC αλλα οχι σε RS κατηγορια! για να δουμε..... http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=666&Catalog_Id=10 File mou h texnologia twn 1GB gia MMC yparxei edw kai arketo kairo asxeta an arghse na er8ei ellada....Gia tis DV RS-MMC akoma einai stamatimenh sta 512MB...Den yparxoun kartes me 1GB...opote ypologise pote 8a bgoune(?) kai meta bale kai kati mhnes mexrh na er8oun kai ellada....exoume kairo akoma.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackhawk Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Έχω το 6680 και χθές από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε φορά που βρισκόμουν σε δίκτυο 3G και προσπαθούσα να καλέσω ή να με καλέσουν το κινητό μου έκλεινε.Όταν ήμουν σε κανονικό δίκτυο έκανα και δεχόμουν κλήσεις. Το ίδιο αντιμετώπισε και ένας φίλος μου με 6630!!! Αντιμετώπισε κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? (Έχω VODAFONE) :X μόλις διάβασα παραπάνω και κατάλαβα. Σε κατάστημα της VODAFONE πάντως δεν ήξεραν τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. October 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2005 Έχω το 6680 και χθές από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε φορά που βρισκόμουν σε δίκτυο 3G και προσπαθούσα να καλέσω ή να με καλέσουν το κινητό μου έκλεινε.Όταν ήμουν σε κανονικό δίκτυο έκανα και δεχόμουν κλήσεις. Το ίδιο αντιμετώπισε και ένας φίλος μου με 6630!!! Αντιμετώπισε κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? (Έχω VODAFONE) :X μόλις διάβασα παραπάνω και κατάλαβα. Σε κατάστημα της VODAFONE πάντως δεν ήξεραν τίποτα... Se katasthma Voda einai logiko na mh 3eroun mias kai oi polites einai epihkos asxetoi me to proion pou poulane.... :mad: pare thl sto 13830 kai apo eky mporei na bgaleis akrh, mesw twn texnikwn... Opws diabases omws, den eisai o monos.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 File mou h texnologia twn 1GB gia MMC yparxei edw kai arketo kairo asxeta an arghse na er8ei ellada....Gia tis DV RS-MMC akoma einai stamatimenh sta 512MB...Den yparxoun kartes me 1GB...opote ypologise pote 8a bgoune(?) kai meta bale kai kati mhnes mexrh na er8oun kai ellada....exoume kairo akoma.... Υπάρχει ΜΜCmobile 1GB ΑΤP (συμβατή με το Νοkia 6680) από 30/8/2005. Πιθανώς όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα, σύντομα όμως θα έρθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sexymobile Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Υπάρχει ΜΜCmobile 1GB ΑΤP (συμβατή με το Νοkia 6680) από 30/8/2005. Πιθανώς όμως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη στην Ελλάδα, σύντομα όμως θα έρθει. Υπάρχει κάποιο site για να το δούμε και να το παραγγείλω από εκεί; Παράθεση Πωλείται MacBook Pro 15.4 οθόνη, 120 σκληρός, 2 μνήμη. 2 μηνών. Λόγο : αδύνατον να δουλέψω το Mac OS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Έχω το 6680 και χθές από το πρωί μέχρι το βράδυ κάθε φορά που βρισκόμουν σε δίκτυο 3G και προσπαθούσα να καλέσω ή να με καλέσουν το κινητό μου έκλεινε.Όταν ήμουν σε κανονικό δίκτυο έκανα και δεχόμουν κλήσεις. Το ίδιο αντιμετώπισε και ένας φίλος μου με 6630!!! Αντιμετώπισε κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα? (Έχω VODAFONE) :X μόλις διάβασα παραπάνω και κατάλαβα. Σε κατάστημα της VODAFONE πάντως δεν ήξεραν τίποτα... προβλημα της κολο vodaf. ειναι γυρνα το κινητο σε gsm Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirini_any Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 Εχω μια καρτα ΑΤΡ 256ΜΒ εδω και 2,5 μηνες δουλευε μια χαρα. Ξαφνικα χθες κολλησε δεν μπορουσα να μπω ουτε στις φωτογραφιες ουτε στα mp3 που βρισκοταν στην καρτα εκλεισα και ανοιξα το κινητο και δεν ανοιγε, εβγαλα την καρτα και ανοιξε. Μαλλον φταιει η καρτα γιατι την εβαλα και σε αλλο κινητο και δεν δουλευε παλι. EDIT: Τωρα μου λεει κατεστραμενη καρτα. Θα την παω για αντικατασταση εχει 5 χρονια εγγυηση, να δουμε αν μου την αλλαξουν.... Παράθεση http://fun.diadiktyo.net/fotos/jpg/TN/TN_169.JPG Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2005 παιδιά να κάνω μια ερώτηση..τώρα που θα βγει το n70,κατά ποσο θα κατεβει η τιμή του 6680? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts