Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

την διαρκεια κλησης μπορεις να την <τσεκαρεις> και απο το μητρωω αλλα υπαρχει και στις ρυθμισεις :)

για τα 5' που λες τοτε η εφαρμογη minute beep θα σε βοηθησει :)

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

kostakiss ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου,

στις ρυθμίσεις αυτό που βρήκα είναι για σύνοψη μετά την κλήση οπότε βλέπω πόση διάρκεια είχε το τηλεφώνημα αφού τελείωσε, αυτο που θέλω είναι να βλέπω την διάρκεια την στιγμή που ομιλώ

ευχαριστώ και πάλι

kostakiss ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου,

στις ρυθμίσεις αυτό που βρήκα είναι για σύνοψη μετά την κλήση οπότε βλέπω πόση διάρκεια είχε το τηλεφώνημα αφού τελείωσε, αυτο που θέλω είναι να βλέπω την διάρκεια την στιγμή που ομιλώ

ευχαριστώ και πάλι

o kostakiss εννοει να πας στις ρυθμισεις του μητρωου και οχι στις γενικες ρυθμισεις. εκει εχει την επιλογη που θες ;)

loipon exw mia erotisi.mou edosan ena kinito apo ameriki to 6680 kai piga na balw tin dikia mou karta kai leei sim is not valid.mou eipan oti einai klidomenw kai den pernei alles sim.uparxei kati gia na to kanw unlock?se ola ta magazia pou rotisa mou lene akoma den uparxei to unlock..an xerei kanesi as mou pei.parakalw fast.kai episis an ginete auto pos mporo na balw ellinika?

Νομιζω οτι το κινητο σου λεει "θελω format" :lol:

Τελικά ούτε και το φορμάτ έκανε τίποτε...:cry:

Οπότε μάλλον θέλει επίσκεψη στον γιατρό...:(

Τελικά ούτε και το φορμάτ έκανε τίποτε...:cry:

Οπότε μάλλον θέλει επίσκεψη στον γιατρό...:(

απλό αλλά, με άλλη κάρτα sim το δοκίμασες ή χωρίς καθόλου κάρτα? αν κάνει τα ίδια, εγώ θα το πήγαινα για upgrade.

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

Ναι, το δοκίμασα αλλά τα ίδια.:worry:

Έτσι ξαφνικά το έπαθε.:what:

Ο γιατρός είναι το service, και η λύση μάλλον η αναβάθμιση που λες.:sorry:

Ναι, το δοκίμασα αλλά τα ίδια.:worry:

Έτσι ξαφνικά το έπαθε.:what:

Ο γιατρός είναι το service, και η λύση μάλλον η αναβάθμιση που λες.:sorry:

μη στεναχωριέσαι... Yπάρχει και η λογική που λέει..Ότι δεν το σκοτώνει το κάνει πιο δυνατό! :X Που θα πάει με τη Symbian, θα σταθεροποιηθεί κάποτε κι αυτή.... Πάντως ότι τρελά κι αν κάνουν εγώ επιμένω. Περιμένω το Ν73 μου μεθαύριο. Kαι μαζί μ' αυτό τις επανεκινήσεις μου, τα κολλήματα, τις γρήγορες καταναλώσεις. Όλα αυτά πάνε πακέτο. :D Μήπως ήρθε και η δική σου ώρα για Nseries? :) Καληνύχτα σε όλους!

Aπό το περίσσευμα της καρδιάς μιλάει το στόμα...;)

-----PROSOXI LIGO PLZ------

loipon exw mia erotisi.mou edosan ena kinito apo ameriki to 6680 kai piga na balw tin dikia mou karta kai leei sim is not valid.mou eipan oti einai klidomenw kai den pernei alles sim.uparxei kati gia na to kanw unlock?se ola ta magazia pou rotisa mou lene akoma den uparxei to unlock..an xerei kanesi as mou pei.parakalw fast.kai episis an ginete auto pos mporo na balw ellinika?

3h fora to kanw post auto kapoios an xerei as apantisei plz

Γεια σε ολους. Ως κατοχος ενος 6680 και εγω αναριωτιομουν αν υπαρχει η δυνατοτητα να ακουγεται το ονομα μιας επαφης οταν σε καλει. Δεν εννοω να εχω βαλει εγω τη φωνη απο τη φωνητικη κληση. Να ειναι synthesized οπως στο Ν70 η' στο Ν80. Υπαρχει καμια εφαρμογη για αυτο???

-----PROSOXI LIGO PLZ------

3h fora to kanw post auto kapoios an xerei as apantisei plz

Σου απαντησα την 1η φορα που ρωτησες στο θεμα που ανοιξες.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=148363

ΔΕΝ γινεται ακομα ,μονο απο το δικτυο στο οποιο ειναι κλειδωμενο .

Συνεχισες να ρωτας ομως .. :blink: Ελληνικα βαζεις με 15€ στην νοκια .

Για να μην απαντα κανεις αλλος ,σημαινει οτι δεν θα γνωριζει .

Γινεσαι κουραστικος με το να ρωτας συνεχεια ...

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Για οποιους ενδιαφέρονται να αλλαξουν πρόσοψη μόνοι τους αγοράζοντας μια με 9euro (απο ιντερνετ) και οχι να δώσουν 40 euro σε καποιο Club Nokia ας δουν το παρακάτω.

http://www.howardforums.com/showthread.php?threadid=756322

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΕΠειδη το 6680 ειναι ιδιο περιπου με το 6681 παιδια μηπως ξερετε ποσο κοστιζει μια καινουργια μπαταρια...

γυρω στα 30κατι ευρω ;)

Καλησπέρα. Μόλις έκανα αναβάθμιση του λογισμικού μέσω internet και πήγαν όλα καλά. Κανένα πρόβλημα δε δημιουργήθηκε.

Πολλοί από τους αποτυχημένους της ζωής είναι άνθρωποι οι οποίοι δεν συνειδητοποίησαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία όταν τα παράτησαν

Thomas Edison

Paidia gnorizete kapia kali istoselida pou mporo na katebaso gia to nokia 6680 free paixnidia kai programata??? opios gnorizi as apantisi dioti pira prosfata to kinito kai den xero tpt!!!! :D

κανε μια αναζητηση αν θελεις αλλα επειδη γιορταζω ενταξει :p

http://www.iphone-forum.org ;)

μηπως μπορει καποιος να μου πει πως βαζουμε το 6680 σε mode για update ?

Εννοείς στο τηλέφωνο? Απλά να έχεις ενεργοποιημένο προφίλ το "Γενικό". Μπορείς να το ενεργοποιήσεις, πατώντας μια φορά το κουμπί on/off και διαλέγεις το "Γενικό" ή "General". Δεν χρειάζεται κάτι άλλο...

Καλό είναι να ρίξεις μια ματιά και εδώ να δείς τι ακριβώς γίνεται...

http://www.nokia.co.uk/nokia/0,8764,95778,00.html

Υπόψιν πως χάνονται τα πάντα στην μνήμη τηλεφώνου... Το λέω για να κάνετε κανένα backup (Επαφές κ.α).

Life Is Good