druides Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 den trexei tpt to para3eno.. einai allwste apo format 2 hmerwn;) koita... apo tote pou to exw dn to exw kleisei kai pote.. einai 24/7 anoixto.. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 den trexei tpt to para3eno.. einai allwste apo format 2 hmerwn;) koita... apo tote pou to exw dn to exw kleisei kai pote.. einai 24/7 anoixto.. :worry: ολοι ετσι νομιζω το εχουμε. εγω παντως 1,5 χρονο τωρα δεν κλεινει ποτε. τοτε μηπως το εχεις σε dual mode; βαλ'το εν τελει σε καποιο αλλο κινητο αν μπορεις, να δεις πως ειναι η μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 σημερα περασα το καινουργιο firmware αλλα δεν παρατηρησα διαφορες,ειδε κανενας τιποτα σημαντικο? Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 em dn 8a to xw se dual mode? tzampa to 3g? gt les na mhn to exw??? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 em dn 8a to xw se dual mode? tzampa to 3g? gt les na mhn to exw??? :O αν δεν εχεις καθολου σημα 3G θα ρουφαει ολιγον την μπαταρια :Oσημερα περασα το καινουργιο firmware αλλα δεν παρατηρησα διαφορες,ειδε κανενας τιποτα σημαντικο?ισως διαπιστωσεις κατι εν καιρω με τη χρηση :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
6680_mark Δημ. March 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2006 το ελπιζω γιατι ψιλοκολληματα και καθυστερηση ειδικα στην εκθεση και σημερα ειναι τα ιδια Παράθεση Ν80power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 αν δεν εχεις καθολου σημα 3G θα ρουφαει ολιγον την μπαταρια exw synexeia (sxedon) full 3g shma.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Γίνεται να κάνω update μόνος μου το firmware του 6680 ? Και αν ναι πως ? Που μπορώ να το βρω? Εψαξα i-phone αλλα το τοπικ ειναι κλειδωμένο για μενα , για τα firmwares.. Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Γίνεται να κάνω update μόνος μου το firmware του 6680 ? Και αν ναι πως ? Που μπορώ να το βρω? Εψαξα i-phone αλλα το τοπικ ειναι κλειδωμένο για μενα , για τα firmwares.. Οπως εχει ειπωθει πολλες φορες,αναβαθμιση ΔΕΝ μπορεις να κανεις μονος σου διοτι περα απο την αναβαθμιση & το software,χρειαζεται ειδικος εξοπλισμος που στοιχιζει . Οποτε... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Thnx Nervous! ΑΑαα και κάτι άλλο! 1) Η αναβάθμιση στοιχίζει? 2) Πόσες μέρες κρατάνε το κινητό στο Service? 3) Θα πρέπει να κάνω κάτι στο κινητό πριν το πάω εκει? Υπάρχει πρόβλημα με τα C r a c k e d Software? :) Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Thnx Nervous! ΑΑαα και κάτι άλλο! 1) Η αναβάθμιση στοιχίζει? 2) Πόσες μέρες κρατάνε το κινητό στο Service? 3) Θα πρέπει να κάνω κάτι στο κινητό πριν το πάω εκει? Υπάρχει πρόβλημα με τα C r a c k e d Software? :) Αν ειναι εντος εγγυησης (εαν εχεις αγορασει την συσκευη απο 1/4/05 ειναι 2 χρονια ) ,ειναι δωρεαν Κανονικα σε ~ 20 λεπτα εισαι ετοιμος ,αν δεν εχει κινηση. Πριν πας καλο ειναι να εχεις παρει back up -ειδικα τις επαφες σου. Οχι δεν υπαρχει προβλημα με κραγμενες εφαρμογες. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Thnx Nervous! ΑΑαα και κάτι άλλο! 1) Η αναβάθμιση στοιχίζει? 2) Πόσες μέρες κρατάνε το κινητό στο Service? 3) Θα πρέπει να κάνω κάτι στο κινητό πριν το πάω εκει? Υπάρχει πρόβλημα με τα C r a c k e d Software? :) 1.Η αναβάθμιση γίνεται δωρεάν,εφόσον η εγγύηση της συσκευής ισχύει ακόμα. 2.Συνήθως δεν το κρατάνε περισσότερο από 24 ώρες. 3.Όχι,απολύτως τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlopERdroM Δημ. March 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2006 Thanks guys! Εχετε δεί διαφορές στα ανανεωμένα κινητά σας 6680 ? (οσοι έχετε..) Εγω έχω : v3.04.12 RM-36 Παράθεση Greek Android Developers [ Facebook [Page] [Group] ] [ Google+ [Page]] Google Nexus One Cyan7.2.0 v2.3.7 SAMSUNG Galaxy S 2 II v4.1.1 - Baseband: I9100XXLPW Kernel:3.0.42-Siyah-Dorimanx-V5.76B Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
van76gr Δημ. March 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2006 Καλημέρα και απο εμένα. Εγώ πήρα το κινητό (6681) ώς δώρο στον εαυτό μου για την γιορτή μου πρίν 5 ημέρες. Σε σχέση με το Qtec 8080 που είχα είναι η μέρα με την νύχτα. Ούτε κολήματα, ούτε μπαταρία που κρατάει με το ζόρι 20 ώρες, ούτε την μία μέρα να παίζει ο MP3 player και την άλλη να μην παίζει, όλα καλά. Στιβαρή κατασκευή, πολύ καλή οθόνη, εργονομικό πληκτρολόγιο, πολύ καλή φωτογραφική μηχανή για τα δεδομένα του κινητού. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, και το αγόρασα απο τον Γερμανο 249 Ευρώ. Τώρα μένει να δοκιμάσω να εγκαταστήσω εφαρμογές κ.τ.λ. να δώ τι μπορεί να κάνει. Παράθεση Technology Fun Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piperasgr Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 ρε παιδια εσεισ που ξερετε τι διαφορα εχει η νεα αναβαθμηση απο την προιγουμενη και που μπορω να βρω μνημη 512 και ποσο??? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 για την αναβαθμηση στην προηγουμενη σελιδα, λεγεται αναλυτικοτατα τι διορθωνει... για μνημη.. 1ον καλυτερα να πηγαινες στο σχετικο θεμα 2ον σχεδον σε ολα τα μαγαζια υπαρχουν..(e-shops,plaisio κτλ κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 ξερει καποιος αν στο ΝΟΚΙΑ 6680 που εχω μπορω να λειτουργισω το destinator pn που εχω και στο ΜΙΟ 168 ? η χριαζεται αλλο προγραμμα και που το βρισκω και τι τιμη μπορει να εχει . Εχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 ξερει καποιος αν στο ΝΟΚΙΑ 6680 που εχω μπορω να λειτουργισω το destinator pn που εχω και στο ΜΙΟ 168 ? η χριαζεται αλλο προγραμμα και που το βρισκω και τι τιμη μπορει να εχει . ΕχαριστωΟχι το συγκεκριμένο δεν κάνει. Δες εδω, εδω, εδω και εδω ;) Παράθεση http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Υπαρχει τροπος στο 6680 να μπορουν να μου στελνουν κατι μεσο bt και να δεχομε κατεφθιαν χορης να χρηαζετε να παταω οτι δεχομε την συνδεση? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 ναι φιλε μου,αρκει να κανεις τον χρηστη που σου στελνει εξουσιοδοτηση(χρειαζετε κωδικο τον οποιο τον οριζεις εσυ)..;) πανε στo menou του bt κ μετα αξιοπιστες συσκευες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Υπαρχει τροπος στο 6680 να μπορουν να μου στελνουν κατι μεσο bt και να δεχομε κατεφθιαν χορης να χρηαζετε να παταω οτι δεχομε την συνδεση? Θα πρέπει να ορίσεις την άλλη συσκευή ως "αξιόπιστη" ;) EDIT: Γρήγορο πιστόλι ο kostakiss :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 ναι φιλε μου,αρκει να κανεις τον χρηστη που σου στελνει εξουσιοδοτηση(χρειαζετε κωδικο τον οποιο τον οριζεις εσυ)..;) πανε στo menou του bt κ μετα αξιοπιστες συσκευες.. Δεν το εξιγισα καλα μαλον, αν για παραδιγμα ειμε εγω κ εσυ σε μια καφετερια που δεν γνοριζομαστε αν πας να μου στηλεις κατη εγω να το δεχτω κατευθιαν Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clarco5 Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 Δεν το εξιγισα καλα μαλον, αν για παραδιγμα ειμε εγω κ εσυ σε μια καφετερια που δεν γνοριζομαστε αν πας να μου στηλεις κατη εγω να το δεχτω κατευθιαν Αυτό δεν γίνεται... :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stash Δημ. April 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2006 auto pou 8es ,opws leei kai o clarco5 den geinete gia logous asfleias.an den yphrxe ayth h prostasia 8a geinotan panikos me tous ious kai ta spam-axrhsta dedomena pou 8a stelnane....;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SP71 Δημ. April 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2006 ΠΑΙΔΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ... ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΛΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕ BLUETOOTH ΑΠΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 6680ΜΟΥ ΕΠΑΘΕ BLACK OUT. ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΙΟΣ. ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΒΑΡΕΣΕ TILT ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..???? FORMAT ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ?ΤΑ ΧΑΝΩ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟ FORMAT..?? YΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ?? PLEASE HELP ME...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts