Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6680 & 6681

petrosbeli
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδες ξερετε αν υπαρχει καποιο προγραμματακι για visualizations στον real player??

Απο οτι γνωριζω ,οχι δυστυχως .

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Γειά σας, είμαι καινούργιος στο φόρουμ! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: οι κάρτες πολυμέσων του 6230 είναι συμβατές και με το 6680;

Can't get enough

Can't give it up

When you're telling me those white lies

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Γειά σας, είμαι καινούργιος στο φόρουμ! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: οι κάρτες πολυμέσων του 6230 είναι συμβατές και με το 6680;
Οχι, μπορεί να γίνει το αντίστροφο όμως :p

Μπορεί να γίνει το αντίστροφο; Μπράβο.....!!! Και κάτι άλλο: Εάν σε περίπτωση που διαγράψεις αρχεία συστήματος στο κινητό, αυτό δε θα λειτουργήσει ή απλώς θα τα επαναφέρει;

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

It's getting rough and I wanna know if I'm addicted to your white lies in vain...

Παιδιά για σας,πήρα σήμερα τηλεφωνο ένα κατάστημα ΤΙΜ για να πάρω και εγώ το κινητό με αναβάθμιση :O και μου είπαν ότι σαν συσκευή κοστίζει 613 ευρώ, :w00t: είναι δυνατόν αντί να πέφτει η τιμή του να ανεβαίνει????? :mad:

Και κατι αλλο η καρτα mmc του 6600 μπορει να μπει στο 6680 :blink:

Παιδιά για σας,

και κατι αλλο η καρτα mmc του 6600 μπορει να μπει στο 6680 :blink:

Γεια σου , οχι, το 6600 παιρνει απλη mmc ,ενω το 6680 dual voltage reduced size mmc.

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Μπορώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Το 6680 έχει τη δυνατότητα να βάλει ως φόντο κινούμενη εικόνα;

Can't get enough

Can't give it up

Champagne

Μπορώ να ρωτήσω κάτι άλλο; Το 6680 έχει τη δυνατότητα να βάλει ως φόντο κινούμενη εικόνα;

οχι δεν εχει τετοια δυνατοτητα απο μονο του το κινητο,δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει!

Παναγιώτης

Format στην εσωτερική μνήμη πως κάνουμε παιδιά;

Πληκτρολογεις *#7370#.

οχι δεν εχει τετοια δυνατοτητα απο μονο του το κινητο,δεν ξερω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να το κανει!

Υπαρχουν 2-3 προγραμματα αλλα επηρεαζουν την καταναλωση της μπαταριας.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Για hard reset πως γίνεται;

Εχει αναφερθει παρα πολλες φορες :shifty:

Ακομα μια:

Πατας πρασινο ακουστικο, * ,3 , και ανοιγεις το τηλεφωνο.

Να εχεις φορτισμενη μπαταρια .

Series 60 RESET!

iPhone 5S Space Grey

kalimera epeidh 8elo na kano format tin mnimi tou tilefonou kai malon 8a xa8oun oi ri8misis ton mms kai tou wap....mporo na apo8ikeuso mono tis epafes kai tis ri8misis mms kai wap...apo to (pcsuite 6)....??? kai meta na kano format giati einai ligo diskolo na trexo pali stin areeba na mou tis ksanari8misei.

Η επίσημη διευκρινιστική ανακοίνωση της Νokia για τις προβληματικές ΜΜC 64MB, αναφέρει περιληπτικά τα εξής:

Έχουν κυκλοφορίσει στις συσκευασίες των 6680, 5 διαφορετικές εκδόσεις MMC, εκ των οποίων πρόβλημα έχει μόνο η παρακάτω MMC 64MB με τα συγκεκριμένα στοιχεία.

- Firmware code is 'A'

- Week code is from 0500 to 0521

- No rework code

Παράδειγμα:

CE HB28N064RM3D

JPN A300521 (firmware code: A) & (week code: 0521)

EK30401 (No reworked code: Blank)

Έτσι λοιπόν κυκλοφόρησαν άλλες 3 εκδόσεις ΜΜC 64MB JPN και άλλη 1 έκδοση by KOREA που όμως είναι ΟΚ με το 6680.

Η αντικατάσταση της συγκεκριμένης προβληματικής MMC του 6680 γίνεται ήδη σε όλα τα Club Νοkia.

Παιδιά για σας,πήρα σήμερα τηλεφωνο ένα κατάστημα ΤΙΜ για να πάρω και εγώ το κινητό με αναβάθμιση :O και μου είπαν ότι σαν συσκευή κοστίζει 613 ευρώ, :w00t: είναι δυνατόν αντί να πέφτει η τιμή του να ανεβαίνει????? :mad:

Και κατι αλλο η καρτα mmc του 6600 μπορει να μπει στο 6680 :blink:

κλεφτες ειναι.στο πλαισιο κανει καπου γυρω στα 500

Χθες αγόρασα μια καρτα RS-MMC DV 512MB της extrememory και όλο χαρά την τοποθέτησα στο κινητό μου.... Έλα όμως που αυτό αρνήθηκε να την αναγνωρίσει.... Δεν έχει εισαχθεί κάρτα μνήμης έλεγε... Πήρα κι εγώ τηλ στο Επίσημο Service της Nokia όπου μια κυρία μου διευκρίνησε πως το 6680 αναγνωρίζει κάρτες μέχρι 128ΜΒ ας μου πεί κάποιος πως είναι ψέματα.... Σας παρακαλώ......

Χθες αγόρασα μια καρτα RS-MMC DV 512MB της extrememory και όλο χαρά την τοποθέτησα στο κινητό μου.... Έλα όμως που αυτό αρνήθηκε να την αναγνωρίσει.... Δεν έχει εισαχθεί κάρτα μνήμης έλεγε... Πήρα κι εγώ τηλ στο Επίσημο Service της Nokia όπου μια κυρία μου διευκρίνησε πως το 6680 αναγνωρίζει κάρτες μέχρι 128ΜΒ ας μου πεί κάποιος πως είναι ψέματα.... Σας παρακαλώ......

Ψεματα σου ειπε φιλαρακο,εχει αρκετους που εχουν DV 512MB χωρις κανενα προβλημα!Απο που την αγορασες,τι μαρκα ειναι,ειναι σιγουρα DV?

Παναγιώτης

:offtopic: αλλα δεν μπορω να μη σχολιασω ποσο ασχετοι ειναι μερικοι! Ακου εκει σε επισημο σερβις να σου λενε οτι αναγνωριζει μονο μεχρι 128mb :blink:

Απαραδεκτοι!!! :mad:

B L U E in G R E E N :cool:

Παιδιά που θα βρώ τον video editor της Νόκια για το κινητό, επειδή όταν τον ανοίγω με βγάζει ξανά στο μενού.