edwkaitwra Δημοσιεύτηκε August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 27, 2016 (edited) υπαρχει?ξερετε? IR εννοω δεν αλλαζει ο τιτλος* Edited August 27, 2016 by edwkaitwra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 υπαρχει?ξερετε? IR εννοω δεν αλλαζει ο τιτλος* Καλησπέρα και καλώς ήλθες στο myphone.gr Ενδιαφέρεσαι για επιλογή συσκευής Huawei που να έχει αυτά που αναφέρεις, για αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. August 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 σ'ευχαριστω! ναι αν βρω με αυτα τα χαρακτηριστικα κ σε προσιτη τιμη.υπαρχει κανενα? το καινουργιο honor 8 που ανακοινωσαν σημερα νομιζω οτι εχει,αλλα δεν βρηκα επισημα χαρακτηριστικα απο τη huawei Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 https://www.vmall.eu/uk/honor-8-white-uk-292296/ παρε πληροφοριες απο το επισημο site πωλησης της Huawei....το κινητο βαση χαρακτηριστικων ειναι πολυ καλο....αλλα δεν διαθετει ραδιο που αναφερεις στον τιτλο ως προυποθεση αγορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. August 27, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) https://www.vmall.eu/uk/honor-8-white-uk-292296/ παρε πληροφοριες απο το επισημο site πωλησης της Huawei....το κινητο βαση χαρακτηριστικων ειναι πολυ καλο....αλλα δεν διαθετει ραδιο που αναφερεις στον τιτλο ως προυποθεση αγορας δεν λεει οτι δεν εχει. επισης διαβασα οτι πιθανον τα μοντελα που απευθυνοντε στην Ευρωπη θα διαθετουν , αλλα κ σε ξενα σαιτ ελεγαν οτι εχει ραδιο κανα αλλο μοντελο που να διαθετει αυτα τα χαρακτηριστικα υπαρχει? επισης στο Νfc που λεει (no eSE) τι ειναι αυτο?προτυπο ασφαλειας δεδομενων?συναλλαγες μεσω πιστωτικης/χρεωστικης θα ειναι ασφαλες?εχει κανει κανεις συναλλαγες ετσι να μου πει? Edited August 28, 2016 by edwkaitwra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. August 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 βοηθειστε μαγκες μου:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Οι συναλλαγές μέσω nfc είναι ασφαλείς (δεν νομίζω ότι αποτελεί εξαίρεση ένα συγκεκριμένο κινητό). Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. August 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Οι συναλλαγές μέσω nfc είναι ασφαλείς (δεν νομίζω ότι αποτελεί εξαίρεση ένα συγκεκριμένο κινητό). απο wiki: Μειονεκτήματα[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα] Τα συστήματα NFC είναι εύκολο να υποκλαπούν. Οποιοσδήποτε είναι σε θέση να κλέψει τις προσωπικές πληροφορίες του καθενός πολύ εύκολα και αυτό γιατί δεν υπάρχει κάποιο αυστηρό μέτρο ασφαλείας. Μια προσθήκη θα μπορούσε να είναι ένα σύστημα αναγνώρισης προσώπου ή αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων. Ένα άλλο θέμα είναι ότι επειδή η λειτουργία του NFC γίνεται εξ αποστάσεως υπάρχει ο κίνδυνος απώλειας των δεδομένων. οποτε πιθανον αυτο να ειναι πιο συγχρονο προτυπο ασφαλειας γνωριζουμε αν το eSE εφαρμοζεται απο αλλες εταιρειες κινητων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Άσε τη HUAWEI. LG V10. H θύρα υπέρυθρων έχει την δυνατότητα εκμάθησης εντολών απευθείας από άλλο τηλεκοντρόλ. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. August 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Άσε τη HUAWEI. LG V10. H θύρα υπέρυθρων έχει την δυνατότητα εκμάθησης εντολών απευθείας από άλλο τηλεκοντρόλ. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum φιλε μ ειχα υπ'οψιν την LG αν και ακουγα πως εμφανιζουν προβληματα,μεχρι που μια βδομαδα πριν το G4 εμφανισε προβλημα στον αδερφο μ, το ειχε ενα 6μηνο. του εσβησε η οθονη ξαφνικα κ οταν πηρε το σερβις του ειπαν τηλεφωνικα τι επαθε κ μετα οταν περασε να το φτιαξει του ειπαν οτι εχει παρουσιαστει σε αρκετα LG της σειρας αυτο το προβλημα...οποτε την απεκλεισα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το G4 είναι γνωστό το πρόβλημα που έχει. Εγώ σου λέω για το V10 που είναι άψογο από κάθε άποψη. "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Και για το v10 αρχίζω να διαβάζω για boot loop. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Που; Sent from Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Και για το v10 αρχίζω να διαβάζω για boot loop. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Διαβάζεις μια έντονη φημολογία και πολύ συζήτηση για bootloop στο V10. Πραγματικά περιστατικά δεν ήταν ούτε... 2 (μιλάω για τους χρήστες του φόρουμ μας). Πρακτικά δηλαδή όλες οι συσκευές είναι καθαρές. Ορίστε και το μέχρι τώρα αποτέλεσμα μιας δημοσκόπησης ανάμεσα στους χρήστες του V10 στο φόρουμ της αγαπημένης μας συσκευής. Φυσικά το συγκεκριμένο περιστατικό λύθηκε με hard reset και όχι με επίσκεψη στο σέρβις της εταιρείας όπως συμβαίνει με το G4. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160828/78ae82eccf2b625cc626183b6c810059.jpg "V" for V10 "Greek LG V10 community" FB forum Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. August 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 μαγκες μου huawei με αυτα τα κριτηρια υπαρχει που ψαχνω? κ το eSE το εχουν αλλες εταιρειες?τι ακριβως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 μαγκες μου huawei με αυτα τα κριτηρια υπαρχει που ψαχνω? κ το eSE το εχουν αλλες εταιρειες?τι ακριβως ειναι? Για δες και το Huawei mate s, έχει nfc, radio, για το ir δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει, τι είναι αυτό για remote control? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
edwkaitwra Δημ. August 28, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Για δες και το Huawei mate s, έχει nfc, radio, για το ir δεν ξέρω, δεν το έχω ψάξει, τι είναι αυτό για remote control? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk ναι για να συνδεεται με συσκευες που εχουν χειριστηρια.αν το εχεις θα ειναι στην πανω πλευρα οχι το mate s δεν εχει IR Edited August 28, 2016 by edwkaitwra Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts