vanzelvoul Δημοσιεύτηκε August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 25, 2016 Καλησπέρα παιδιά! Μετα απο ένα αρκετά μεγάλο διαστημα αποχης απο high end συσκευη ηρθε η ωρα να αγοράσω ένα κινητό της προκοπής. Είμαι ανάμεσα στα Samsung galaxy s7 edge One plus 3 και Nexus 6P Με ενδιαφερει προτιστως απροβληματιστη λειτουργία, κάμερα και ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής. Θα με ενδιέφεραν οι γνώμες των κατόχων κα ιχρηστών των συγκεκριμένων συσκευών (υπάρχει και μία σκέψη για τι HTC 10 αλλα μου τα χαλάει στη κάμερα) Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Νομίζω ότι στη κάμερα το htc είναι πολύ καλό,γι αυτά που αναφέρεις θα σου πρότεινα nexus 6p Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. August 25, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Νομίζω ότι στη κάμερα το htc είναι πολύ καλό,γι αυτά που αναφέρεις θα σου πρότεινα nexus 6p Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έχω λιώσει τα versus ρε ****το και καταλήγω οτι το edge ειναι overall καλυτερο από όλα! Απλά θα ήθελα μια γνώμη από χρήστες που έχουν περάσει αν είναι δυνατόν απο όλα.. (δυσκολο βεβαια) Εσυ ποιο έχεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demakhs Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 Καταλήγεις εκεί γιατί πολύ απλά... είναι!!! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 25, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2016 (edited) Έχω λιώσει τα versus ρε ****το και καταλήγω οτι το edge ειναι overall καλυτερο από όλα! Απλά θα ήθελα μια γνώμη από χρήστες που έχουν περάσει αν είναι δυνατόν απο όλα.. (δυσκολο βεβαια) Εσυ ποιο έχεις? S7 edge έχω τώρα αλλά σε αυτά που αναφέρεις για προτεραιότητα το nexus είναι ανώτερο και σε ηχείο, κάμερα το edge έχει φοβερή αυτονομία, οθόνη,εμφάνιση και είναι overall καλύτερη συσκευή απλά επειδή είχα το nexus απάντησα αμερόληπτα για τα δεδομένα που ανέφερες το nexus υπερισχύει. Στάλθηκε από το MediaPad 10 LINK μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 25, 2016 by vag74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. August 26, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2016 S7 edge έχω τώρα αλλά σε αυτά που αναφέρεις για προτεραιότητα το nexus είναι ανώτερο και σε ηχείο, κάμερα το edge έχει φοβερή αυτονομία, οθόνη,εμφάνιση και είναι overall καλύτερη συσκευή απλά επειδή είχα το nexus απάντησα αμερόληπτα για τα δεδομένα που ανέφερες το nexus υπερισχύει. Στάλθηκε από το MediaPad 10 LINK μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ημουν σαφης και φταιω γιαυτο! Με απασχολει ηχητικα με ακουστικα. Το ηχειο δε με νοιαζει πολυ, αρκει να το ακουω οταν χτυπαει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Donacgreece Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Μουσική με ακουστικά είναι πάρα πολύ καλό και το oneplus. Όπως βέβαια και το edge του κολιτου μου που δοκίμασα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Το s7 edge είναι έρωτας όπως θα δεις και στην υπογραφή μου .πήγαινε με κλειστά μάτια. Μόνο και μόνο απτην ομορφιά του και απτην οθόνη του θα σου φτιάχνει τη μέρα. Δυνατή κάμερα οθόνη καλό ήχο με ακουστικά αδιάβροχο αυτονομία και και και Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Μακραν η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που είχα το 7 edge. Κορυφαία κάμερα, οθόνη, αναλογία bezel οθόνης, ομορφιά και επιστεγασμα εξαιρετική αυτονομία. Το μόνο που στεναχωριεμαι είναι οτι μάλλον θα δυσκολευτω να βρω ξανά τοσο ολοκληρωμένη συσκευή. Θα σε καλυψει απόλυτα σε αυτα που ζητάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 θα πρότεινα να δεις και το v10. Περσινό μοντέλο με τον περσινό επεξεργαστή μεν αλλά για αυτά που το θέλεις (κάμερα, ποιότητα ήχου) είναι overall καλύτερο από όλα που αναφέρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 (edited) θα πρότεινα να δεις και το v10. Περσινό μοντέλο με τον περσινό επεξεργαστή μεν αλλά για αυτά που το θέλεις (κάμερα, ποιότητα ήχου) είναι overall καλύτερο από όλα που αναφέρεις Κόψε κατι:lol: Αν θες και μπορείς να τα διαθέσεις πάνε στο s7 edge και μη καταλήξεις σε μετριότητες Αυτό έκανα και εγώ αν και μεγάλο το ποσό αλλά δεν το μετάνιωσα Edited August 27, 2016 by sakis88888 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. August 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2016 Κόψε κατι:lol: Αν θες και μπορείς να τα διαθέσεις πάνε στο s7 edge και μη καταλήξεις σε μετριότητες Αυτό έκανα και εγώ αν και μεγάλο το ποσό αλλά δεν το μετάνιωσα Τι ακριβώς να κόψω? Η κάμερα του v10 είναι σε κορυφαίο επίπεδο και η διαφορά του από του s7 είναι μικρή. Στον τομέα ήχου όμως υπερέχει σημαντικά έναντι του s7 επομένως είναι συνολικά καλύτερο στους συγκεκριμένους τομείς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το S7 είναι το καλύτερο από όλα, αλλά με μεγάλη διαφορά στην τιμή, οπότε ουσιαστικά είναι μεταξύ του Nexus & one plus 3. Ένα δίλημμα που είχα και ο ίδιος. Νεότερος επεξεργαστής το 2ο, πιο μαζεμένο σε μέγεθος, λίγο καλύτερη γρήγορη φόρτιση αν και μόνο με τον δικό του φορτιστή ενώ στο nexus μπορείς με οποιονδήποτε 3Α. Είναι ξεκάθαρο πως σε θέμα ταχύτητας κερδίζει το 2ο, χωρίς σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί αργό το πρώτο. Το χω μερικές μέρες το χω ξεσκίσει, δεν κώλωσε πουθενά. Στην οθόνη κερδίζει το Nexus όπως και στην μπαταρία. Βγάζει το 12ωρο με πολύ βαριά χρήση, το χω δοκιμασμένο. Στην κάμερα ειδικά στο χαμηλό φωτισμό επίσης. Μαζί με την οθόνη είναι οι 2 μεγαλύτερες αδυναμίες του 1+3, πάντα σε σύγκριση με κινητά της κατηγορίας του. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν βγάζει καλές, απλά όχι τόσο καλές όσα βγάζουν άλλα. Τα ίδια και για την οθόνη. Το δακτυλικό αποτύπωμα είναι εξαιρετικό και στις 2 συσκευές, βρίσκω όμως πολύ πιο βολική την θέση στο πίσω μέρος. Το τεράστιο συν του Nexus είναι τα updates αλλά αυτό ήδη το ξέρεις. Η 1+3 δεν έχει καλό ιστορικό σε αυτό. Για το θέμα που ζεσταίνεται προσωπικά δεν είδα κάτι το ιδιαίτερο και μόνο όταν φορτίζει. Σαφώς πιο κρύο από το G3 που είχα πριν. Προσωπικά επέλεξα το Nexus θυσιάζοντας λίγο σε επιδόσεις για να κερδίσω όλα τα άλλα, αφού είδα το τηλέφωνο συνολικά και δεν κόλλησα σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό. Από κει και πέρα όμως όποιο και να επιλέξεις λάθος δεν θα κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης,πως την παλευετε οι κάτοχοι των s7 με τις διαφημίσεις;;Προσωπικά δεν μπορώ να διανοηθω κινητό χωρίς ρουτ... Κινητήρα το s7,α λλα ο παραπάνω λόγος με κάνει να το απορριπτω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλό το s7 αλλά το Tw είναι ακόμη χάλια μαύρα... Και χωρίς root διαφημίσεις στην μάπα 6p από μένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Καλό το s7 αλλά το Tw είναι ακόμη χάλια μαύρα... Και χωρίς root διαφημίσεις στην μάπα 6p από μένα Υπάρχουν εφαρμογές που κόβουν τις διαφημίσεις χωρίς root πλέον εν έτη 2016,περιμένω πιο σωστή πληροφόρηση από έμπειρους χρήστες,το s7 edge είναι overall η πιο καλή συσκευή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και το tw πλέον σε πολύ καλό δρόμο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Υπάρχουν εφαρμογές που κόβουν τις διαφημίσεις χωρίς root πλέον εν έτη 2016,περιμένω πιο σωστή πληροφόρηση από έμπειρους χρήστες,το s7 edge είναι overall η πιο καλή συσκευή που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή και το tw πλέον σε πολύ καλό δρόμο. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εχω το s7 (γιατι μπορώ και εχω καποιες συσκευές σχεδον τσάμπα για κάποιο καιρό λόγο δουλειάς) καλύτερο έγινε..... καλό δεν έγινε και άκρος ενεργοβόρο είναι (μόνιμα την εχω την συσκευη σε power save mode) και βαρύ είναι (ram τινγα είναι μόνιμα) Adguard υπάρχει αλλά κάνει μισές δουλειές πχ google ads δεν κόβει λογο περιορισμων του google play services τα deep embeded in apps ads δεν κοβει.. το tracking περναει συνιθος κλπ + τρεχει σαν service μόνιμα και ξεσκίζει την μπαταρια γιατί όλη η κίνηση περναει απο αυτο (ενα είδους internal proxy ειναι η εφαρμογή) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Λιγο πολυ οι σημερινες ναυαρχιδες κανουν πολυ καλη δουλεια σε οτι κι αν τις χρειαστεις. Διαλεγεις συμφωνα με τις δικες σου αναγκες.Εξωτερικη εμφανιση,ιντσες οθονη,καμερα κι ισως κι αυτονομια. Εγω σαν κατοχος S7 edge θα προτεινα αυτο,γιατι συνδυζει οσα θελω και χρειαζομαι. Οσο για τις διαφημισεις με χαλαει που δεν εχω ρουτ,αλλα η αληθεια ειναι οτι επειδη πολλες εφαρμογες που χρειαζομαι τις εχω αγορασει,με αποτελεσμα να εχω λιγες μονο διαφημισεις μεσα στην μερα μου. Το 6p το θεωρω κακασχημο,αλλα γουστα ειναι αυτα.Το OP3 να πω την αληθεια εχει τραβηξει την προσοχη μου κι ισως το αγοραζα,αν η Samsung δεν ειχε βγαλει φετος το S7 edge. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. August 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2016 S7 edge η καλυτερη συσκευη.ποιο ολοκληρωμενο τηλεφωνο δευτερη επιλογη το m10..εχει πολυ καλη καμερα πηρε και καποιο update..αλλα στο s7 edge καταρχην παιρνεις οθονη.για να το χαρεις το κινητο πρεπει να ειναι τουλαχιστον στις 5.5 ιντζες Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanzelvoul Δημ. September 3, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2016 Ευχαριστώ παιδιά. Το είδα το S7 edge το ειχε ενας ένας φίλος και το δουλεψα λιγο. Ειναι πραγματικα εντυπωσιακο! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts