adais Δημοσιεύτηκε August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε August 21, 2016 Καλησπέρα σας. Μετά από 3 χρόνια με το samsung galaxy s4 είναι καιρός πιστεύω να προβώ στο επόμενο κινητό μου και σκέφτομαι να αγοράσω ένα από αυτά του τίτλου. Εννοείτε ότι ξέρω ότι το note 4 είναι πολύ ανώτερο από το s5 neo αλλά το θέμα που στην ουσία με καίει ποιο πολύ είναι ποιο από τα δυο είναι ποιο android future proof και με αυτό εννοώ ποιο από τα δυο θα παίρνει ποιο πολύ τις νέες εκδόσεις android λειτουργικού και γιατί? Εννοείτε ότι ξέρω να κάνω root & να περνάω custom rom τουλάχιστον στο s4 που δεν πιστεύω θα είναι πολύ δυσκολότερα στα νέα μοντέλα αλλά θα προτιμούσα να έχω την τελευταία έκδοση android χωρίς να πειράξω καθόλου το κινητό με custoμιες κυρίως λόγο εγγύησης. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι γενικότερα τα android κινητά αναβαθμίζονται με βάση την ημερομηνία κυκλοφορίας τους και μέχρι 2 χρόνια μετά και όχι με το ποιο είναι flagship κινητό ή όχι. Εσείς τι πιστεύεται ότι ισχύει και γιατί με βάση τις εμπειρίες σας. Θα σας θερμοπαρακαλούσα αν μπορείτε και σας είναι εύκολο να μου πείτε αν δεν αγοράζατε κάποιο από αυτά τα δυο κινητά σε ποιο θα πηγαίνατε και γιατί? Ταβάνι τιμής έχω ορίσει τα 450 ευρώ που κοστίζει αυτή τη στιγμή το note 4 στα σκρουτζομαγαζα. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τις απαντήσεις σας. Υ.γ. επιτρέπεται από το site να βάζω λινκ άλλων site όπως π.χ. το gsmarena με λινκ που συγκρίνει τα 2 αυτά κινητά δίπλα - δίπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mechpanos Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Εγώ θα έλεγα το Note ανεξάρτητα android, αναβαθμίσεων κλπ (αν και την Sammy έτσι κι αλλιώς δεν την εμπιστεύομαι σε αυτά τα θέματα). Είναι καλύτερη συσκευή. Έχει μεγαλύτερη οθόνη, φοβερό design και για μένα αν είναι στο budget σου, μην το σκέφτεσαι. Πιστεύω ότι είναι από τις συσκευές που αν τις μάθεις, μετά δεν γυρνάς πίσω σε τίποτε άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) απο τα δυο... το note. απλα ανωτερο. και τα δυο ομως εχουν "παλιωσει". καθαρα και μονο για τα χαρακτηριστικα της συσκευης πας στο note για πιο future proof. γενικα με max 450, κανενα απο τα δυο :p Edited August 22, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Εσύ δηλαδή ποιο θα αγόρασες με max τα 450 ευρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 (edited) Aν σκεφτεις πως με ενα κλικ παραπανω λεφτα παιρνεις s7 ή huawei p9, εχεις πολλες επιλογες. δεν χρειαζεται καν να πιασεις το ταβανι για να ξεπερασεις το note 4 πλεον.. υπαρχει lg v10, nexus 6p, lg g5.. ή oneplus 3 στα 400. και πιθανοτατα θα πηγαινα σε αυτο αν μιλάμε αυστηρά μέχρι 450.. αλλιώς θα έδινα λίγα παραπάνω για s7. υπαρχουν κινητα με ακομα μικροτερη τιμη που το ξεπερνανε.. ειδικα αν πιασουμε αγορα κινας.. αν σε ενδιαφερει κινητο δωσε μας μερικες απο τις "απαιτησεις" σου (μεγεθος οθονης ας πουμε), το μπατζετ, και θα βοηθησουμε.. και εγω και ολα τα παιδια εδω στο myphone :) Edited August 22, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 22, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2016 Κακα τα ψεματα κι εμενα μ' αρεσει το s6 & s7 αλλα με ξενερωνει απιστευτα το οτι δεν μπορω να αλλαξω μπαταρια και αυτος ειναι ο κυριως λογος που προκειτε να αγορασω καποιο απο αυτα. Εμπασι περιπτωση ηδη το android 7 ξεκινησε να δεινετε στα nexus κινητα οποτε εν καιρο θα δουμε αν θα το παρουν αυτα τα δυο κινητα που με ενδιαφερουν και ισως μετα προβω στην αγορα του ποιο σιγουρου κινητου οσο αφορα τουλαχιστον το λειτουργικο ετσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ziaba Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Κακα τα ψεματα κι εμενα μ' αρεσει το s6 & s7 αλλα με ξενερωνει απιστευτα το οτι δεν μπορω να αλλαξω μπαταρια και αυτος ειναι ο κυριως λογος που προκειτε να αγορασω καποιο απο αυτα. Εμπασι περιπτωση ηδη το android 7 ξεκινησε να δεινετε στα nexus κινητα οποτε εν καιρο θα δουμε αν θα το παρουν αυτα τα δυο κινητα που με ενδιαφερουν και ισως μετα προβω στην αγορα του ποιο σιγουρου κινητου οσο αφορα τουλαχιστον το λειτουργικο ετσι. κανένα απ τα 2 δεν πρόκειται να πάρει android 7 επίσημα ειδικά το note 4 συσκευή του 14 :lol: και το s5 neo, mid του 15 που ήδη έχει πάρει μια αναβάθμισή σιγά μην του δώσει η sammy δεύτερή:wacko: Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Κι εγώ αυτό το δίλημμα έχω...Αν αξίζει ή αγορά του Note 4 ή να δω κάτι άλλο. Το Note 5 γλυκοκοιταω αλλά ακόμη είναι πολύ ακριβό. Ή τιμή του ίσως πέσει μετά λόγω έλευσης του. Note7. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ισως πεσει αλλα οχι τοσο φτασει τα 450 ευρω που κοστιει το note 4 πλεον. Αν το καλοσκεφτεις παντως στην ουσια το note 4 ειναι το τελευταιο note που εχει κυκλοφορησει ευρωπη μιας και το note 5 δεν ηρθε ποτε και το note 6 το πηδηξε η samsung. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Επειδή θέλετε και αποσπώμενη μπαταρία, δείτε το lg v10 Sent from my Redmi Note 3 Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Επειδή θέλετε και αποσπώμενη μπαταρία, δείτε το lg v10 Sent from my Redmi Note 3 Pro Γιατί δεν μ αρέσει καθολου ρε παιδιά το lg v10???:nagger:. Το Note 4 μ αρέσει πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 τι ακριβως δεν σαρεσει;.. το μονο "χειροτερο" ειναι οτι δεν εχει πενακι, αν αυτο ψαχνεις :p σε ΟΛΑ τα αλλα ειναι (πολυ) καλυτερο.. με μια μικρη επιφυλαξη για την μπαταρια και την οθονη που αν σαρεσει η amoled ισως την προτιμησεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 τι ακριβως δεν σαρεσει;.. το μονο "χειροτερο" ειναι οτι δεν εχει πενακι, αν αυτο ψαχνεις :p σε ΟΛΑ τα αλλα ειναι (πολυ) καλυτερο.. με μια μικρη επιφυλαξη για την μπαταρια και την οθονη που αν σαρεσει η amoled ισως την προτιμησεις. Ναι προτιμώ την amoled οθόνη σίγουρα. Εμφανισιακά εννοώ ότι δεν μου αρέσει. Και προτιμώ αποσπώμενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 α.. δεκτο.. αλλα και παλι νομιζω πως ειναι απο τα τελευταια καλα κινητα που εμειναν χωρις να τους λειπει κατι απο το πακετο. ραδιο, αποσπωμενη μπαταρια, sd κτλ. και οσο ασχημο και να ειναι για καποιον, το να παρει το κατωτερο note 4 για ενα κατοσταρι παραπανω ειναι λιγακι χαζο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 α.. δεκτο.. αλλα και παλι νομιζω πως ειναι απο τα τελευταια καλα κινητα που εμειναν χωρις να τους λειπει κατι απο το πακετο. ραδιο, αποσπωμενη μπαταρια, sd κτλ. και οσο ασχημο και να ειναι για καποιον, το να παρει το κατωτερο note 4 για ενα κατοσταρι παραπανω ειναι λιγακι χαζο.. Πόσο κάνει το. lg v10 ? Πάντως για το. Note 4 δεν έχω ακούσει άσχημα πράγματα. Το αντίθετο μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickName98 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 (edited) 360. Μα ούτε εγώ έχω ακούσει κακά λόγια.. αλλά το hardware (και software) του είναι κατώτερο.. Λογικό μεν γιατί είναι παλιότερη συσκευή. Αλλά η τιμή είναι τρομερά υψηλή Sent from my Redmi Note 3 Pro Edited August 23, 2016 by NickName98 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athens16 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Κάποιος που να τα χει δοκιμάσει και τα δύο να μας πει? Νομίζω ότι το. Lg υστερεί λίγο σε σημα wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 23, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Κι εγω για note4 με βλεπω. Αλλωστε ειμαι πολυ υποστηρικτης της samsung. Μεχρι και τηλεοραση samsung 4k εχω. Θα δειξει μαλλον θα περιμενω να δω λιγο ποια κινητα θα παρουν το android 7 μιας και ηδη ξεκινησε η διανομη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts