Jump to content

DVD-Decrypter

tasosm1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω μια ερωτηση για το DVD-Decrypter. Οταν ανοιγεις το DVD-Decrypter, εκει που σου δειχνει το μοντελο του drive σου μπροστα απο τον τυπο βγαζει κατι τετοιους αριθμους 1:0:0 μεσα σε αγκιλες. Μηπως ξερει κανεις τι είναι?

Δεν έχει καμιά σημασία αυτό. Εκεί κόλλησες εσύ; :p

Σημασία έχει που τη δουλειά του την κάνει άψογα το decrypter. :cool:

Βρε την δουλεια του την κανει τελεια ομως εγω και ενας φιλος μου εχουμε το ιδιο DVD-ROM και το δικο του παει πολυ πιο γρηγορα απο το δικο μου στο δικο του γραφει [3:0:0] ενω στο δικο μου [1:0:0] για αυτο ρωτησα τι ρολο βαραει.

oi ari8moi autoi sth morfh [x:y:z] antistoixoun sto ID tou controller, sto LUN kai sto ID ths syskeyhs. apla einai kapoioi ari8moi pou antiproswpeuoun th 8esh tou drive, den exoun kammia shmasia stis epidoseis.
HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Toτε πως δικαιολογειται η διαφορα στις επιδοσεις

Υπάρχει τρόπος να τρέχει πιο γρήγορα το DVD Decrypter και γενικά να υπάρχει πιο άμεση επικοινωνία Drive-PC. Λοιπόν έλεγξε λίγο αυτό:

Πήγαινε: Ο Υπολογιστής μου (δεξί κλι) ---> Υλικό ---> Διαχείρηση συσκευών --> Ελεγκτές IDE ATA/ATAPI ---> Πρωτεύων δίαυλος (δεξί κλικ -> ιδιότητες) ---> Ρυθμίσεις Για προχωρημένους. Εδώ είμαστε. Δες αν γράφει στον τύπο μετάδοσης DMA Mode. Αν όχι τότε αυτός είναι ο λόγος που δεν σου τρέχει γρήγορα. Άλλαξέ το στο DMA Μοde. Το ίδιο κάνε και για τον δευτερεύοντα δίαυλο.

Το είχα πάθει κι εγώ αυτό και το Decrypter έκανε κανά μισάωρο για να περάσει μια ταινία στον σκληρό. Είχα φάει τον κόσμο όλο να βρω τη λύση. Ευτυχώς κάπου βρήκα την απάντηση και σώθηκα. Τώρα σε ένα 10λεπτο το πολύ περνιέται στο σκληρό η ταινία. DMA Mode rulezzzz... :rolleyes:

Μπορει να δωσει καποιος τις ρυθμισεις που θελει για να την βαλω στο σκληρο και μετα να την επεξεργαστω με το shrink.Ειμαι σιγουρος οτι κατι κανω λαθος και θα πληρωσω και υπεημεριες γι' αυτο.

Επιλεγουμε ifo mode,τα αλλα στρεαμ προσεσινγκ κλπ?

Mou vgazei i/o error kati...

Mutilator :shifty:

Μπορει να δωσει καποιος τις ρυθμισεις που θελει για να την βαλω στο σκληρο και μετα να την επεξεργαστω με το shrink.Ειμαι σιγουρος οτι κατι κανω λαθος και θα πληρωσω και υπεημεριες γι' αυτο.

Επιλεγουμε ifo mode,τα αλλα στρεαμ προσεσινγκ κλπ?

Mou vgazei i/o error kati...

http://www.dvd-replica.com/dvddecrypter.php3

Ksanaprospathisa alla pali exo read kai i/o errors sto ocean's eleven me pioneer 120 kai nec 1100a.

Σε αυτό δε φταίει όμως το DVD Decrypter... Ξέρεις τι; Και σε μένα μου έχει συμβεί αυτό τώρα που το λες σε μερικά έργα και δεν μπόρεσα να τα αντιγράψω. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Είχα δοκιμάσει με 3-4 διαφορετικά προγράμματα να το αντιγράψω και συνέχεια μου έβγαζε read errors...

Οταν ένα DVD βγάζει πρόβλημα δεν σημαίνει ότι οφείλεται στο software. Αν άλλα DVD τα έχεις γράψει στον δίσκο χωρίς προβλήματα τότε κατά 100% φταίει το DVD (γρατζουνιές, λερωμένο, πιθανώς κακογραμμένο κλπ.). Δυστυχώς οι περισσότεροι που νοικιάζουν DVD είναι άσχετοι και δεν ξέρουν πως να τα χειρίζονται (ή δεν ενδιαφέρονται). Το πετάνε από εδω κι από εκεί, το πιάνουν όπως να'ναι κλπ.

Μιχάλης :alien:

Δεν ειναι παρα πολυ γρατζουνισμενο,δηλαδη εχει διαβασει και χειροτερα.

Απο τα χυτητα παννω απο 9x δεν εχω δει.

Mutilator :shifty:

Πάνω από 11x σταθερά. Μια ταινία 6-7 giga περίπου όπως είναι ο μέσος όρος σε 10λεπτάκια το πολύ. Αφού μάλιστα μου έχει περάσει η ιδέα να πάρω το lap φίλου , να τη στήσω έξω από κάποιο 24ωρο DVDάδικο, να περνάω μια ταινία στον σκληρό και να επιστρέφω το DVD χωρίς να πληρώνω. (Για 15 λεπτά δεν χρεώνει την ταινία το 24ωρο...) :whistle: